4 kilo verdimmmmmmmm
beni gören şok oluyor
bugün ödül olarak ufak kase sütlaç yedim
ufacık bi kabak dolması okadar
şımarmak yok devam
4 kilo verdimmmmmmmm
beni gören şok oluyor
şımarmak yok devam
kızlar sizi gıpta ile izliyorum.aslıcım harikasın.aylin desteklerini yine bekliyorum.aranıza katılacağım yine.
masal hayatım bende daha önce seninkilere benzer bahanelerle bıraktım.şimdi pişmanım acele karar verme.bizim diyet uygulması kolay menüler erken pişen cinsten.bir kere daha düşün derim
Merhaba arkadaşlar ben grip oldum, vücudum kırılıyorTüm gün halsizce yattım.
Kahvaltımı herzamanki gibi yaptım. Öğlen de biraz kıymalı patlıcan yedim. Sonra tekrar uyudum şimdi uyandım. Akşam bir şey yemedim yani.
İnşallah kısa sürede iyileşirim:26:
Öpüyorum hepinizi
Merhaba arkadaşlar ben grip oldum, vücudum kırılıyorTüm gün halsizce yattım.
Kahvaltımı herzamanki gibi yaptım. Öğlen de biraz kıymalı patlıcan yedim. Sonra tekrar uyudum şimdi uyandım. Akşam bir şey yemedim yani.
İnşallah kısa sürede iyileşirim:26:
Öpüyorum hepinizi
4 kilo verdimmmmmmmm
beni gören şok oluyor
şımarmak yok devam
günaydın herkese.karbonhidratsız bir gün sizin olsun))en çokta bana.bugün günüm var.stresi sardı beni.inş çok ısrarcı olmazlar.hep öyle oluyo çünkü.((
günaydın herkese.karbonhidratsız bir gün sizin olsun))en çokta bana.bugün günüm var.stresi sardı beni.inş çok ısrarcı olmazlar.hep öyle oluyo çünkü.((
günaydınlar
masalcım diyeti bırakmana üzüldüm , diyeti bırak ama sayfayı bırakma günde 1 kere bile girip okumak bişeyler yazmak insanı motive ediyor ,
Bugün sabah 1 dilim ekmek , 2dilim peynir , 2 dilim domates şekersiz çay
sabahları hafif başlamak iyi oluyor bide geç kalıp hazırlayamadımmı pogaçaya kalıyorum ogünüm rezil geçiyor nasılsa sabahtan bıraktım deyip ogünü öyle tamamlıyorum .
Bu hafta pek kaçamağım olmadı bakalım yarın iyi sonuçlar alırız inşallah.
canım inş. dediğin gibi olur .akşama geldiğimde güzel haberler veririm.menüyü öğrendim zaten.profiterol, ton balıklı salata,ıspanaklı börek,kol böreği,elmalı pasta,keşkek,turşu kavurması,kurabiye,keşkekten alırım biraz içinde tavuk oluyo.salata alırım.diğerlerindende alırım birer tane.salatamı yerim önce.diğerlerinide yiyomuş gibi yaparım artık ucundan kıyısından.bi şekilde bişeyler çıkarıp tabağı mutfağa bırakmanın yollarını ararım.ama herkes masada otruncada ne yedi yemedin görünüyo hep.üff ya bu günler mahvediyo insanı.hiç katılmamak lazım))diyette insanı sosyallikten uzaklaştırıyomu ne))Ah su gunler yok mu..Sali gunu de benim gunum var..Bakalim ben ne yapicam sali gunu..Hadi bugun sen de kacamak yapmayip ornek ol bana da ben de oyle tamamliyayim gunumu..Ben rejim yapiyorum diyip herseyden bir cataldan fazla almazsan bence sorun olmaz..Suyunu da gitsen de bence birakma..Cunku su da icemezsen ne yazik ki cok etkileniyor insan..Hadi kolay gelsin bakalim..
günaydın arkadaşlarımmmmm :)
Bugün sizlere yine bolllllllllllllllll KBsiz bir gün diliorummm...
hemen dün yediklerimi yazayımda bana fikirlerinizi belirtin
sabah peynirli omlet ve biraz beyaz peynir bi de çay
öğle 2 kaşık tas kebabının sadece eti
öğleden sonra 2 tane ızgara tavuk pirzolası
akşam 1 adet karnıyarık ( buraya kadar süper ötesiydi çünkü nerdeyse daha 5 kb olmadı bile)
yanında 5 tane hot wing kfc
aahahahaha dayanamadım ne yapamayım acaba onun çok etkisi olur mu bi yorumlayın bakalım ekmek mekmek hiçnişey yok bu yediklerimin dışında bir de gece yatarken karnım çok şişti yarım bardak limonlu soda içtim 3 litrede su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?