Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaşlar ben grip oldum, vücudum kırılıyor Tüm gün halsizce yattım.
Kahvaltımı herzamanki gibi yaptım. Öğlen de biraz kıymalı patlıcan yedim. Sonra tekrar uyudum şimdi uyandım. Akşam bir şey yemedim yani.
İnşallah kısa sürede iyileşirim:26:
Öpüyorum hepinizi

kızlar sizi gıpta ile izliyorum.aslıcım harikasın.aylin desteklerini yine bekliyorum.aranıza katılacağım yine.
masal hayatım bende daha önce seninkilere benzer bahanelerle bıraktım.şimdi pişmanım acele karar verme.bizim diyet uygulması kolay menüler erken pişen cinsten.bir kere daha düşün derim

Son düzenleme:
4 kilo verdimmmmmmmm
beni gören şok oluyor
bugün ödül olarak ufak kase sütlaç yedim
ufacık bi kabak dolması okadar
şımarmak yok devam

Tebrikler cnm..Ne kadar da verdin sen simdi 4 kiloyu:?Ben takip edemiyorum senş ne yazık ki..4 gun yoksun sonra bir ce-e diyip kacıyorsun..Daha sık gel de bizle neler yedigini paylas cnm..Tekrar tebrikler..

Seni nie daha sık goremiyoruz aramızda canım? Sen de 3 gune bir gorunup kayboluyorsun..
Ben de bu rejimi cok sevdigime karar verdim bir daha bugun..Diger rejimleri şöyle bir okuyayım dedim de hic bana gore degil..Montignac ya da isvec diyetini inceledim mesela bu rejimden sonra tercih edebilecegim bir rejim degil..Bence de Masalcım hata yapıyor cunku kilo eger yuksekse oyle az dikkat edeyim herseyden yiyimle kilo ne yazık ki verilmiyor..Cok erkenn bıraktı..İnsallah istedigine ulaşır ya da biran once tekrar baslar..

Ayy herkes hasta yaa..Resmen etrafımda hasta olmayan bir kişi kalmadı..Cok cok gecmiş olsun çıtçıtım..Sen de hastalıgına ragmen benim gibi rejimini bozmayanlardansın..Ben cunku hastalandıgımda moralim bozulur ve bir de yemek yiyip rejimimi bozarsam hepten mutsuz olurum..Bak gecen gun bir diyetisyen cıktı..Onu dinledim..Hep insanlarda şöyle bir inanış vardır dedi..Hasta oldum baklava yiyim ya da tatlı depolayayım da ayaga kalkayım..Hiç alakası yok dedi..Vitamin almak yeterli dedi..Yediklerini en kalorililerden secmenin gribe hicbir faydası yok dedi :)) Bilmem anlatabildim mi sekerim..Cok gecmiş olsun tekrar..

öncelikle günaydin arkadaslar:79: cok gecmis olsun canim hastayken kendini birakmaman cok güzel bende simdi uyandim felaket kar yagmis her yer bembeyaz bu sene burda felaket kis oldu resmen 3 aydir kar kalkmiyor c vitaminide alamiyoruz cok dikkat etmek gerekiyor gercekten

4 kilo verdimmmmmmmm
beni gören şok oluyor
bugün ödül olarak ufak kase sütlaç yedim
ufacık bi kabak dolması okadar
şımarmak yok devam

cok tebrik ederim bende merak ettim ne kadar sürede verdigini aman dikkat et canim ödüle devam edersen maalesef sana aninda kilo olarak dönüverir tamda dügünene bu kadar az süre varken verdigin kilo bosa gitmesin

günaydın herkese.karbonhidratsız bir gün sizin olsun))en çokta bana.bugün günüm var.stresi sardı beni.inş çok ısrarcı olmazlar.hep öyle oluyo çünkü.((

günaydın herkese.karbonhidratsız bir gün sizin olsun))en çokta bana.bugün günüm var.stresi sardı beni.inş çok ısrarcı olmazlar.hep öyle oluyo çünkü.((

offfffff bu günler tuzak dolu ya insallah iradenede yenik düsmezsin tamda tartilmadan bir gün önce ben böyle günlerde maalesef hep yenik düsüyorum insallah en masum kücük bir kacamakla günü atlatirsin

günaydınlar

masalcım diyeti bırakmana üzüldüm , diyeti bırak ama sayfayı bırakma günde 1 kere bile girip okumak bişeyler yazmak insanı motive ediyor ,

Bugün sabah 1 dilim ekmek , 2dilim peynir , 2 dilim domates şekersiz çay

sabahları hafif başlamak iyi oluyor bide geç kalıp hazırlayamadımmı pogaçaya kalıyorum ogünüm rezil geçiyor nasılsa sabahtan bıraktım deyip ogünü öyle tamamlıyorum .

Bu hafta pek kaçamağım olmadı bakalım yarın iyi sonuçlar alırız inşallah.

Ah su gunler yok mu..Sali gunu de benim gunum var..Bakalim ben ne yapicam sali gunu..Hadi bugun sen de kacamak yapmayip ornek ol bana da ben de oyle tamamliyayim gunumu..Ben rejim yapiyorum diyip herseyden bir cataldan fazla almazsan bence sorun olmaz..Suyunu da gitsen de bence birakma..Cunku su da icemezsen ne yazik ki cok etkileniyor insan..Hadi kolay gelsin bakalim..

Ben de bu sabah kahvaltida canim pastirma istedi ve pastirma pisirdim..
5 dilim pastirma ve ustune kasar peyniri..Sekersiz cay..Uzun zamandir pastirma yemiyordum ama bu sabah canim istedi..Biraz tuzlu geldi ama yapacak birsey yok yedim artik..
Aksam balik yapicam kagitta soslu levrek..Misafirim gelicek cunku..
Oglen o yuzden sebze yemeyi dusunuyorum..Ama ne olduguna henuz karar vermedim..
Hadi bakalim az kaldi cumaya..

insallah kacamak yapmadigin icin karsiligini alirsin ayrica kahavalti yapamadiginda pogaca yerine simit yersen en azindan dietini bozmamis olursun nacizane fikrim

günaydın arkadaşlarımmmmm :)

Bugün sizlere yine bolllllllllllllllll KBsiz bir gün diliorummm...

hemen dün yediklerimi yazayımda bana fikirlerinizi belirtin

sabah peynirli omlet ve biraz beyaz peynir bi de çay

öğle 2 kaşık tas kebabının sadece eti

öğleden sonra 2 tane ızgara tavuk pirzolası

akşam 1 adet karnıyarık ( buraya kadar süper ötesiydi çünkü nerdeyse daha 5 kb olmadı bile)
yanında 5 tane hot wing kfc

aahahahaha dayanamadım ne yapamayım acaba onun çok etkisi olur mu bi yorumlayın bakalım ekmek mekmek hiçnişey yok bu yediklerimin dışında bir de gece yatarken karnım çok şişti yarım bardak limonlu soda içtim 3 litrede su

ben kalkinca bitki cayimi ictim ama canim birsey yemek istemiyor gece NBA maci vardi aksam yemeginide erken yedigim icin karnim acikti iki dilim kasarla iki dilim salam yemistim sanki yeni yemis gibi midem sis artik acikinca yaparim kahvaltimi

canım inş. dediğin gibi olur .akşama geldiğimde güzel haberler veririm.menüyü öğrendim zaten.profiterol, ton balıklı salata,ıspanaklı börek,kol böreği,elmalı pasta,keşkek,turşu kavurması,kurabiye,keşkekten alırım biraz içinde tavuk oluyo.salata alırım.diğerlerindende alırım birer tane.salatamı yerim önce.diğerlerinide yiyomuş gibi yaparım artık ucundan kıyısından.bi şekilde bişeyler çıkarıp tabağı mutfağa bırakmanın yollarını ararım.ama herkes masada otruncada ne yedi yemedin görünüyo hep.üff ya bu günler mahvediyo insanı.hiç katılmamak lazım))diyette insanı sosyallikten uzaklaştırıyomu ne))

aslıcım ben normaldede çok su içiyorum zaten.hatta çevremdekiler dalga geçiyo yanında damcana taşı diye)) yarım litrelik pet şişeler varya hep yanımdadır.bardakla değilde bu şekilde içmeyi tavsiye ederim herkese.şartlanmış oluyosun şişeyi bitirmeye.en az 3 litreyi mutlaka içerim hergün

arzucum bence gün icinde yediklerin cok az kb oldugu icin sorun yok ayrica süpersin suyu 3 lt'ye cikartmissin ben daha 2 lt'yi gecemedim inanirmisin ben o et dieti yaptigimizdan beri tavuk yiyemiyorum nasil tiksindiysem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…