Sağolun canım ya. Bu konuyu hiç açmazdım ben kimseye, bugün bir şey oldu döküldüm ama rahatladım aslında. Ben ssklıyım ama eşim, vermeyen, ancak alan bir dükkan işletiyor. O yüzden benim sigortamı kullandırmıyorlar, çalışmıyor görünmesi lazım, biz de o üç kağıtçılığı yapamadık, aslında yapan da çokmuş ama benim uykularım kaçar. Bağkurlu olması gerek aslında ama geçmişe dönük bağkur ödemelerini de yapamadık daha. Aslında bir ara reklamlar vardı yılda çok az ödemeli özel sağlık sigortaları ile ilgili. Onları araştırayım ben, böyle kendi kendimi yıpratmaktansa öyle değil mi? Belki uygun bir tane bulurum da hiç değilse basit kontrollerini falan yaptırız. İnsan düşün düşün yıpranıyor ama paylaşınca yapabilecek şeyleri görüyor :) Çalışır öderiz borçlarımızı da elbet bir gün..
kizarmis tavuk yesen hahahahahah:))
Saka bir yana bence sucuk pastirma filan super cesitlendiriyor kahvaltiyi..Ben mesela bu sabah yedim cok da guzel oldu..Ayrica firinda yapabilirsin..pastirmayi..Boyle yagli kagidin icine koyup uzerine domates rendeleyip kasar koyup kapat kagidi..Mis gibi oluyor pastirma boyle sulu sulu pisince..Ayrica ekmegin ustune bir yerde beyaz peynir az terayag ve salcayi karistiriyorsun..Biraz kaynar su dokuyorsun..Tereyag erisin diye..O karisimi ekmegin ustune suruyorsun ve firina veriyorsun..10 dakika ustu kizariyor..Icine baharat da katabilirsin..Mesela kekik nane aci pul biber kimyon gibi..Baharatli da cok guzel oluyor..Benim oglum ve esim cok seviyor bu kahvaltiyi degisiklik olsun diye yapiyorum..Beyaz peyniri rendele tereyagi da az bisey lezzet katsin diye koy..Suyu da cok abartma..Tam kivamli olsun ustune surulecek kadar..Afiyet olsun..
hahahah evet komik olurdu..Tam siskolar gunu olurdu bu :))) hem birbirimize yaptigimizz diyet yemeklerini tadtirirdik..
Aslıcığım sende ne güzel tarifler var böyle ahh şu fırın çalışsaydı hemen yapardım valla. Ben peynirin içine süt, yumurta, tereyağı, maydanoz katıp sürerdim ekmeğin üstüne o da çok güzel oluyor.
şekercim şişkolar günü olurmu hiç.çıtırlar günü olcak.hepimiz çıtır.çocukların bize ait olduğunu bile kimse anlamayacak.kardeşinizmi dicekler))
Ah evet ben de yaparim onu..Bekleticen boyle ekmegi icinde..Iyice cekicek sutu icine..
Sonra firinda kizarinca ayni ekmek suflesi gibi filan oluyor..Ben de yapiyordum ogluma cok..
Ama bu salcaliyi deneyin kizlar cidden cok guzel oluyor..hatta ev yapimi biber salcasi varsa az da ondan katican..Ama salcayi koyarken biraz bonkor olucaksin..Yani iyice kirmizi olucak karisim..Ve beyaz peynir disinda baska peynir kesinlikle olmuyor..tam kahvaltilik karisim kivamina gelince ekmegin ustune surup vericen firina..Firin sigortayi attiriyorsa bisey soyliyecegim sana..benim camasir makinesi oyleydi bir ara..Ben de uzatma kablo ile calistirdim..Hic birsey olmadi..Uzatma kabloya tak o akimi azaltiyor ve sigortayi attirmiyor..Ben uzun sure oyle kullanmistim camasir makinemi..Bak bi dene simdik haber ver sonra :)))Direk prize takmakla ayni sey degil kesinlikle..Elektrikci onermisti bana..
Canim hakikaten para yoksa insanin icinden hastalanmak bile gelmez biliyorum cok onemli ama allah caresiz dert vermesin..Eminim sen de esin de gencsiniz ve seneler icinde duze cikarsiniz..ozel saglik sigortalari yatarak tedavi konusnda cok ucuz olabiliyor ama normal kontrolleri de kapsarsa filan cok pahaliya geliyor ne yazik ki..Bence ssk olmasada cok ucuza muayene olabilecegi yerler vardir..Onlari arastir da onlardan yararlansin bari..Sen de cocuk var mi bilmiyorum ama cocuk olunca inan daha zor..:)Biz bir sekilde kendi basimizin caresine bakiyoruz ama onlari illaki goturmek gerekiyor doktora..
hahahah valla once bir citir olmak lazim..sonra bulusma olucak tabi ama disarda soyle guzel bir restoranda ya da kafede bulusuruz kesin..Zayiflamayanlar gelemez..:)))
Benim oglum valla surekli ustumde yasadigi icin kimse kardesim sanmaz..Belli yani anneci cocuk :))
kızlar 1 ayda 5 kılo verdım ama sımıdı maurers dıe bı aktarda satılan bır ılac almayı dusunuorum sızce bı fıkrı olan varmıı
Yine geldim benyok ya yok 1gün denedim olmadi öyle kötü bi his ki öyle de alismisim ki bu diyetteki rahatliga ve bu diyete...1gün denedim olmayacak o sekilde..yeniden devam ediyorm okadar yemelerime ragmen 95.1 kg kaldim ve nerdeyse 1haftadir dikkat etmiyorm..dahada fazla kilo almadan bugün adam gibi basladim tekrar nerde o ilk günlerdeki motivasyonm bilmiyorm niye böyle oldm hiiic bilmiyorm kabul ederseniz yine aranizdayim ??
Yine geldim benyok ya yok 1gün denedim olmadi öyle kötü bi his ki öyle de alismisim ki bu diyetteki rahatliga ve bu diyete...1gün denedim olmayacak o sekilde..yeniden devam ediyorm okadar yemelerime ragmen 95.1 kg kaldim ve nerdeyse 1haftadir dikkat etmiyorm..dahada fazla kilo almadan bugün adam gibi basladim tekrar nerde o ilk günlerdeki motivasyonm bilmiyorm niye böyle oldm hiiic bilmiyorm kabul ederseniz yine aranizdayim ??
Kızlar aksama misafirim var kac saattir mutfaktayım..
İnsan bu kadar saat mutfakta kalınca sanırım otomatik olarak doyuyor karnı..
Kagıtta levrek yaptım önden de terayagında karides :))
Bir de kocaman salata e yeter..Zaten arkadasım da diyette..Diyette olmayan misafirim gelince cok zor oluyor da aynı diyeti yaptıgımız icin cok guzel olucak :))
Tebrikler cnm..Ne kadar da verdin sen simdi 4 kiloyu:?Ben takip edemiyorum senş ne yazık ki..4 gun yoksun sonra bir ce-e diyip kacıyorsun..Daha sık gel de bizle neler yedigini paylas cnm..Tekrar tebrikler..
rica ederim canim asli bize cok güzel yemek kazandirdi bu benim 3. yapisim ve bizim dietimiz icin cok uygun kacinci söyleyisim bilmiyorum ama mutlaka deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?