Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canim hakikaten para yoksa insanin icinden hastalanmak bile gelmez biliyorum cok onemli ama allah caresiz dert vermesin..Eminim sen de esin de gencsiniz ve seneler icinde duze cikarsiniz..ozel saglik sigortalari yatarak tedavi konusnda cok ucuz olabiliyor ama normal kontrolleri de kapsarsa filan cok pahaliya geliyor ne yazik ki..Bence ssk olmasada cok ucuza muayene olabilecegi yerler vardir..Onlari arastir da onlardan yararlansin bari..Sen de cocuk var mi bilmiyorum ama cocuk olunca inan daha zor..:)Biz bir sekilde kendi basimizin caresine bakiyoruz ama onlari illaki goturmek gerekiyor doktora..

Aslıcığım sende ne güzel tarifler var böyle ahh şu fırın çalışsaydı hemen yapardım valla. Ben peynirin içine süt, yumurta, tereyağı, maydanoz katıp sürerdim ekmeğin üstüne o da çok güzel oluyor.

hahahah evet komik olurdu..Tam siskolar gunu olurdu bu :))) hem birbirimize yaptigimizz diyet yemeklerini tadtirirdik..

şekercim şişkolar günü olurmu hiç.çıtırlar günü olcak.hepimiz çıtır.çocukların bize ait olduğunu bile kimse anlamayacak.kardeşinizmi dicekler))

Ah evet ben de yaparim onu..Bekleticen boyle ekmegi icinde..Iyice cekicek sutu icine..
Sonra firinda kizarinca ayni ekmek suflesi gibi filan oluyor..Ben de yapiyordum ogluma cok..
Ama bu salcaliyi deneyin kizlar cidden cok guzel oluyor..hatta ev yapimi biber salcasi varsa az da ondan katican..Ama salcayi koyarken biraz bonkor olucaksin..Yani iyice kirmizi olucak karisim..Ve beyaz peynir disinda baska peynir kesinlikle olmuyor..tam kahvaltilik karisim kivamina gelince ekmegin ustune surup vericen firina..Firin sigortayi attiriyorsa bisey soyliyecegim sana..benim camasir makinesi oyleydi bir ara..Ben de uzatma kablo ile calistirdim..Hic birsey olmadi..Uzatma kabloya tak o akimi azaltiyor ve sigortayi attirmiyor..Ben uzun sure oyle kullanmistim camasir makinemi..Bak bi dene simdik haber ver sonra :)))Direk prize takmakla ayni sey degil kesinlikle..Elektrikci onermisti bana..

şekercim şişkolar günü olurmu hiç.çıtırlar günü olcak.hepimiz çıtır.çocukların bize ait olduğunu bile kimse anlamayacak.kardeşinizmi dicekler))

hahahah valla once bir citir olmak lazim..sonra bulusma olucak tabi ama disarda soyle guzel bir restoranda ya da kafede bulusuruz kesin..Zayiflamayanlar gelemez..:)))
Benim oglum valla surekli ustumde yasadigi icin kimse kardesim sanmaz..Belli yani anneci cocuk :))

Şu anda uzatma kablo yok canım akşam eşim gelsin bir söyleyeyim üstelik ta ana sigortadan atıyor en azından akşam atarsa eşim halleder. Geçen görümcemlere börek götüreyim dedim sigorta attı yine görümcemde pişirdim böreği çok komikti.

Çok haklısın çocuk olunca çok daha zor. Biz bu yüzden erteleyip duruyoruz. Dur bir önce kendimize bakabilelim diye:) Sizle paylaşınca rahatladım biraz valla. İyi ki varsınız:)

Bugün yediklerimi yazayım da motive olayım, biraları unutayım :) iki buçuk bira 60 birim ediyormuş. Dünü 66 (sabah bir domates yemiştim) birimle kapatmışım, kötü ama facia değil.

Sabah iki haşlanmış yumurta 0
Öğlen bir ince dövülmüş tavuk göğüs (evde teflonda pişirip getirdim) 0
Kıymasız, soğansız, tavuğu pişirdiğim tavada kavrulmuş bir avuç ıspanak 6 diye tahmin ediyorum

Arada iki çok ama çok ince kesilmiş salam attım ağzıma 1

Bu gün iyi gidiyorum :)

Kızlar ben çıkıyorum hava güzel bugün gidip biraz cam sileyim. Yarına benim umudum yok ama inşallah siz kilo vermiş olursunuz. öptüm sizi.

tamam ozaman dışarda yeriz.sohbet çok güzel ama ben çıkıyorum.hadi bana şans dile inş. bugünü kazasız belasız atlatayım.güzel haber vereyim size.görüşürüz akşama

kızlar 1 ayda 5 kılo verdım ama sımıdı maurers dıe bı aktarda satılan bır ılac almayı dusunuorum sızce bı fıkrı olan varmıı

kızlar 1 ayda 5 kılo verdım ama sımıdı maurers dıe bı aktarda satılan bır ılac almayı dusunuorum sızce bı fıkrı olan varmıı

Ben markası ne olursa olsun zayıflama ilaçlarının hiç birine güvenmiyorum. Bugüne kadar 2 ürün kullandım 2 side tam bir fiyaskoydu. bence parana yazık ama genede sen bilirsin tabi.

Yine geldim ben yok ya yok 1gün denedim olmadi öyle kötü bi his ki öyle de alismisim ki bu diyetteki rahatliga ve bu diyete...1gün denedim olmayacak o sekilde..yeniden devam ediyorm okadar yemelerime ragmen 95.1 kg kaldim ve nerdeyse 1haftadir dikkat etmiyorm..dahada fazla kilo almadan bugün adam gibi basladim tekrar nerde o ilk günlerdeki motivasyonm bilmiyorm niye böyle oldm hiiic bilmiyorm kabul ederseniz yine aranizdayim ??

Masalcım hosgeldin..Hevesini kırmamak icin birsey demedim ama biliyordum gelecegini..Ben bile yapamadım kavitasyondaki doktor bu rejimi yapma demesine ragmen..Cunku insan neye alışıyorsa o..Ben cok sevindim aramıza gelmene..Elbette zor gidicek kilolar..Cok kolay olsa zaten herkes zayıflardı..Hiç kilolu insan kalmazdı..Ama sonuc olarak gitmesini kafaya koyduysan gidicek..Ama oyle ama boyle..Hadi bakalım kolay gelsin cnm benim..

masalcim en iyisini yaptin geri gelmekle gercekten bu dietteki rahatlik hicbir diette yok gecen hafta bendede vardi o motivasyon eksikligi kendime hakim olamiyordum ama bak bu hafta cok güzel devam ediyorum bir ileri bir geri gitsemde pes etmek yok tekrar hosgeldin yine hep birlikte kaldigimiz yerden yola devam

Kızlar aksama misafirim var kac saattir mutfaktayım..
İnsan bu kadar saat mutfakta kalınca sanırım otomatik olarak doyuyor karnı..
Kagıtta levrek yaptım önden de terayagında karides :))
Bir de kocaman salata e yeter..Zaten arkadasım da diyette..Diyette olmayan misafirim gelince cok zor oluyor da aynı diyeti yaptıgımız icin cok guzel olucak :))

Çok teşekkürler arkadaşlar. Bugün de bolca uyudum aralarda.
Kahvaltımı yaptım her zamanki gibi. Öğlen de balık-salata yedim. Bakalım akşam ne yiyeceğim
Aslıcım ben hastayken iştahım kapanır tam tersi ama kendimi yemeye zorluyorum.
Yarın kilo vermiş olmayacağım sanırım çünkü regl oluyorum aynı zamanda
Neyse yarın ola hayrola.

ohh afiyet olsun menün tam bizim dietlik bende yarin ögleden sonra arkadasima gidicem oda ayni dieti yaptigi icin bizim diete uygun yicekler hazirlar yani diette kacamak olmayacak

Tebrikler cnm..Ne kadar da verdin sen simdi 4 kiloyu:?Ben takip edemiyorum senş ne yazık ki..4 gun yoksun sonra bir ce-e diyip kacıyorsun..Daha sık gel de bizle neler yedigini paylas cnm..Tekrar tebrikler..

daha öncede söylemiştim
işyerinde girmem imkansız gibi birşey oluyor.
evleniyorum ev tutmak temizlemek eşya dizmek derken
iş haricinde kalan zamanımın çoğu böyle geçiyor (

ne kadarda verdim bir ayı olucak bu hafta heralde
ben hiç bişekilde salam sucuk sosis pastırma yemedim
kahvaltıda yumurta beyaz peynir yedim
tavuk suyuna ve et suyuna çok güzel çorba yaparım ayıptır söylemesi
bol bol tavuk ve et suyuna çorbalar tükettim
ekmek hiç yemedim kepekte olsa
tavuk sote et sode yedim ıspanak kıymalı yedim
pırasaya pirinç atmadım
ete abanmadım öyle çok fazla

Son düzenleme:
rica ederim canim asli bize cok güzel yemek kazandirdi bu benim 3. yapisim ve bizim dietimiz icin cok uygun kacinci söyleyisim bilmiyorum ama mutlaka deneyin

Pericim canım kesinlikle çok uygun bir yemek..
Yaptım çok güzel oldu canım...
Sık sık yapmak lazım kolay ve lezzetli bir yemek...

Öğlende evde patlıcanım vardı onu ince uzunlamasına kestim
yağsız ızgarada arka önü çevirdim ve arasına dil peyniri koydum fırına verdim
peynir eriyene kadar çok lezzetli oldu ..
dene lütfen........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…