Tebriklerrr :) Ben 69.9 gördüğüm gün ağlarım herhalde :)
Ben de tartıldım:) Haftaya 75.4 le başlamıştım ve bu sabah 74.3 çıktım
Bu hafta tam 1100 gram vermişim. Hem de dün akşam askerden dönen arkadaşımız için yemek düzenlediğimiz halde:) Ödüm koptu sabah tartıya çıkınca. Ama sadece ızgara sebze ve et yemiştim yemekte. Mezelere çatalımın ucuyla bile dokunmadım ama eti çok abarttım, bir de içki içildi ama yine de başardımmm.
günaydınlar
evet bugün büyük sabırsızlıkla tartıldım aslında daha iyi rakamlar bekliyordum biraz az oldu ama olsun bu benim kilolarım belki 7-8 yıldır bana yapışık kalanlar bi türlü veremediklerim
geçen hafta 65,8 dim bu hafta 65,2 yani 600 gr
Aslıcım tebrik ederim 6 lı rakamlara inmişsinSenin azmin beni acayip motive ediyor inşallah bende 5 lere inemesemde baharda 62-61 leri görmeyi umut ediyorum.
Günayydın arkadaşlarım..
herkes özenle kilo bildirimini yapsın bugün akşama dogru listeyi yazar şampiyonu tebrik ederizzzz
Ben geçen cuma 78.5 dim.. Hafta sonu bozdum mc donalds bile yedim :26: pazartesi 78.9 oldum..yediklerimin acısıyla çarşamba tartıldım 77.7 olmuştum aynen devam ediorum bu sabah bildirim için tartıldım. 77.9 olmuşum ama çaydan beri pek tuvalete çıkamıorum ve şişliğim var o 200 gram bence ondandır neyse durum bu
bu arada masalcım iyi ki geldin geri.. Bi daha gitme.. Bizim rejimimiz en güzel rejim
Canim bence gecen haftaya gore bak sen..800 gram super o yuzden..Hatta burgerlere ragmen bu haldeyse bence bu haftayi burgersiz gecirirsen ki bence gecirirsin, super olucak..tebrikler arkadasim..
Bu hafta kilo bildirimi yapmayacaktım ama gene dayanamadım çünkü çarşambaya kadar diyete hiç uyamadım. Dün akşamda bir tabak lahana sarması yiyince benim bir haftalık diyet güme gitti genede sabah tartıldım geçen hafta ile aynıyım hayret almamışım 71,1 umarım bu hafta iyi gider kızlar.
Ayrıca kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aslıcığım nihayet 6 lı rakamları gördün. benim 6 lı rakamlar kısa sürmüştü ama sen azimlisin canım inşallah senin uzun sürer. zaten bana da ne olduysa ondan sonra oldu bütün motivasyonumu kaybettim. çünkü o hafta çok dikkat edipte kendimi + da görünce bütün hevesim kırıldı. Hiç kg vermesemde bu diyeti bırakmıycam hiç değilse kg almam.
Hosgeldin aramiza..Keske daha once paylassaydin kilonu bizimle de bu kilo verisle belki birinci bile olurdun gecen hafta..Neyse sen de duzenli olarak gir ve yaz bizlere neler yedigini..Gizli gizli takip etme artik..Varligini belli et..Tebrik ederim cok guzel kilo vermissin..Kolay gelsin cm..
bütün kilo veren arkadaslari coook tebrik ederimaslicim 70'i terketmene cok sevindim ben büyük sok icerisindeyim büyük bir heyecanla tartildim ve kilomu görünce cok üzüldüm sadece 100 gr vermisim menümü hep sizinle paylastim hep cok azdi hatam nerde sizce
Çok üzüldüm canımya ben senden bu hafta çok ümitliydim.krb. hep düşük tutmuştun. niye öyle olduğunu bilemiycem ama sakın motivasyonunu kaybetme sonra benim gibi toparlayamazsın.
bütün kilo veren arkadaslari coook tebrik ederimaslicim 70'i terketmene cok sevindim ben büyük sok icerisindeyim büyük bir heyecanla tartildim ve kilomu görünce cok üzüldüm sadece 100 gr vermisim menümü hep sizinle paylastim hep cok azdi hatam nerde sizce
kilo verirken bazı yerlerde takılıp kalabiliriz.bu hafta beklediğiniz kiloyu verememiş olmanız haftaya veremeyeceginiz anlamına gelmiyor.bu hafta verilmeyen kiloyu haftaya vermiş oldugunuzu görecek ve inanın iki misli sewineceksinizümitsizliğe kapılmak yoookkk...
kızlar ayrıntı yazamıcam mısafırım war ama ogelnden sonra gelmeye calıscam 69.8 olmusum cok sewındm :)))gecen hafta 70.9 dum
Bu hafta sonuçlar iyi ne güzel...Ben 60.5 ile başlamıştım bu sabah 60.1 dim.Geçen hafta da 500 gr vermiştim.Fena sayılmaz.Aman yavaş olsun kalıcı olsun. Eylülde başlamıştım ben bu diyete 67 lerden geldim.Şimdi psikolojik sınır 60 dayım.Tartıda bu rakamları görünce daha da hevesleniyorum.
Bu sabah 1 dilim ekmek,omlet ve 3 zeytin yedim. Öğlen tavuk akşama da Aslı'nın kabak tarifini deneyeceğim. Aralarda acıkırsam süt,yoğurt ve peynir desteği almayı düşünüyorum. Bir de şu light cola alışkanlığımdan vazgeçsem(
Ah cnm benim afiyet olsun..Cok sevindim begenmenize..Benim de minik oglum var o da bayiliyor..Bence yavas yavas vericeksin sen de ben eminim..cok guzel bir duygu tartrtida 70 gormemek..69.9 olayi yani..Kolay gelsin cnm..hoşbulduk.bende 69.9 olma hayalindeyim.bebeğim var o yüzden sürekli giremesemde girdiğim zaman detaylardan bahsedeceğim.
bu arada söylemeden geçemeyecegim fırında peynirli kabak grateninize bende kızımda bayıldık.bu diyeti uzun süre dewam ettirmenin en büyük püf noktalarından biri de bu olsa gerek.karbonhidrat miktarı düşük olan gıdalarla değişik menüler çıkarmak.herkese kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?