Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tbrler canım çok iyi gidiyosun

canım 600 grda çok iyi bir sonuç.kilo vermekte bişey yok aslında.günlük kalori değerinin düşük tutarsın.sadece sebze yersin.kısa zamanda verirsin.ama ne kadar sağlıklı ne kadar uzun ömürlü olurki.normal yeme düzenine geçtiğin anda veridkelrinden daha fazlasını geri alırsın.bu diyetin en güzel yanı bu bence protein yendiği için kaslardan değildirek yağdan gidiyo.buda verilen kiloların kalıcı olduğunu ve nekadar sağlıklı olduğunu gösterir.yeterki istikrar sağlayalım.

Günayydın arkadaşlarım..

herkes özenle kilo bildirimini yapsın bugün akşama dogru listeyi yazar şampiyonu tebrik ederizzzz

Ben geçen cuma 78.5 dim.. Hafta sonu bozdum mc donalds bile yedim :26: pazartesi 78.9 oldum..yediklerimin acısıyla çarşamba tartıldım 77.7 olmuştum aynen devam ediorum bu sabah bildirim için tartıldım. 77.9 olmuşum ama çaydan beri pek tuvalete çıkamıorum ve şişliğim var o 200 gram bence ondandır neyse durum bu

bu arada masalcım iyi ki geldin geri.. Bi daha gitme.. Bizim rejimimiz en güzel rejim

Canim bence gecen haftaya gore bak sen..800 gram super o yuzden..Hatta burgerlere ragmen bu haldeyse bence bu haftayi burgersiz gecirirsen ki bence gecirirsin, super olucak.. tebrikler arkadasim..

Aslıcım ,Esracım teşekkürler inşallah hep birlikte bahara incecik oluruz.

Kilo veren arkadaşlar sizleride tebrik ederim . Güzel rakamlar bunlar bu hafta iyiyiz hadi.

Ben aslında dahada iyi olurdumda dün tam insanın acıkma zamanı saat 4 de toplantı çıktı hadi önümüzde kuru pastalar dayan dayana bilirsen yedim tabiki gereksiz karbonhidrat aldım yok yere .

Canim bence gecen haftaya gore bak sen..800 gram super o yuzden..Hatta burgerlere ragmen bu haldeyse bence bu haftayi burgersiz gecirirsen ki bence gecirirsin, super olucak.. tebrikler arkadasim..

Saol tatlım benimm.. ben sana ne demiştim 100 gramdan fazla verirsin die bak sonun 6 ları gördün ahh bir de ben görsem heyecanla beklemekteyim.. ayrıca evet bu hafta benim için iyi hatta dün çok azıcık sütlaç kaçağımda oldu :76: küçücük 4-5 kaşık hahahaahaha bu hafta söz hiç kaçamak yapmicam programda çıkardım zaten.. sabah omlet beyaz peynir.. öğle yemeği ızgara tavuk akşam yine ıspanak yiycem dünde yedim ama annem çok yapmış bugünede kaldı .. aradada bir nescafe içerim..

ve bu arada hergün 3 lt suyumu hiç aksatmadım
bakalım haftaya daha da umutluyum..

süperizz arkadaşlar bu hafat oleyyyy inanın 100 gramlara bile seviniorum çünkü eziyet çekmeden aç kalmadan zayıflıyoruz bu çok güzel bişey...

hepinizde çok iyi gidiyorsunuz kızlar tebrikler ben anca geçen hafta aldığım kiloyu vermeye çalışıyorum aynı deyim size kilomu

Bu hafta kilo bildirimi yapmayacaktım ama gene dayanamadım çünkü çarşambaya kadar diyete hiç uyamadım. Dün akşamda bir tabak lahana sarması yiyince benim bir haftalık diyet güme gitti genede sabah tartıldım geçen hafta ile aynıyım hayret almamışım 71,1 umarım bu hafta iyi gider kızlar.

Ayrıca kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Aslıcığım nihayet 6 lı rakamları gördün. benim 6 lı rakamlar kısa sürmüştü ama sen azimlisin canım inşallah senin uzun sürer. zaten bana da ne olduysa ondan sonra oldu bütün motivasyonumu kaybettim. çünkü o hafta çok dikkat edipte kendimi + da görünce bütün hevesim kırıldı. Hiç kg vermesemde bu diyeti bırakmıycam hiç değilse kg almam.

Cok saol cnmcim..Evet cnm sonunda 6`li rakamlara gectim..Valla hic niyetim yok bir daha 7 gormeye..Insallah boyle giderim..Benim vermek motivasyonumu arttiriyor valla ben kaybetmem oyle kolay kolay motivasyonumu..Sen de sakin birakma..Ozleriz zaten seni..Ozletme kendini....:)))

kızlar ayrıntı yazamıcam mısafırım war ama ogelnden sonra gelmeye calıscam 69.8 olmusum cok sewındm :)))gecen hafta 70.9 dum

Bu hafta sonuçlar iyi ne güzel...Ben 60.5 ile başlamıştım bu sabah 60.1 dim.Geçen hafta da 500 gr vermiştim.Fena sayılmaz.Aman yavaş olsun kalıcı olsun. Eylülde başlamıştım ben bu diyete 67 lerden geldim.Şimdi psikolojik sınır 60 dayım.Tartıda bu rakamları görünce daha da hevesleniyorum.
Bu sabah 1 dilim ekmek,omlet ve 3 zeytin yedim. Öğlen tavuk akşama da Aslı'nın kabak tarifini deneyeceğim. Aralarda acıkırsam süt,yoğurt ve peynir desteği almayı düşünüyorum. Bir de şu light cola alışkanlığımdan vazgeçsem(

hoşbulduk.bende 69.9 olma hayalindeyim.bebeğim var o yüzden sürekli giremesemde girdiğim zaman detaylardan bahsedeceğim.
bu arada söylemeden geçemeyecegim fırında peynirli kabak grateninize bende kızımda bayıldık.bu diyeti uzun süre dewam ettirmenin en büyük püf noktalarından biri de bu olsa gerek.karbonhidrat miktarı düşük olan gıdalarla değişik menüler çıkarmak.herkese kolay gelsin.

bütün kilo veren arkadaslari coook tebrik ederim aslicim 70'i terketmene cok sevindim ben büyük sok icerisindeyim büyük bir heyecanla tartildim ve kilomu görünce cok üzüldüm sadece 100 gr vermisim menümü hep sizinle paylastim hep cok azdi hatam nerde sizce

Son düzenleme:

Çok üzüldüm canımya ben senden bu hafta çok ümitliydim.krb. hep düşük tutmuştun. niye öyle olduğunu bilemiycem ama sakın motivasyonunu kaybetme sonra benim gibi toparlayamazsın.

Çok üzüldüm canımya ben senden bu hafta çok ümitliydim.krb. hep düşük tutmuştun. niye öyle olduğunu bilemiycem ama sakın motivasyonunu kaybetme sonra benim gibi toparlayamazsın.

bende ondan sok icerisindeyim bu kadar düsük tutmama ragmen cok az vermisim ama ya

kilo verirken bazı yerlerde takılıp kalabiliriz.bu hafta beklediğiniz kiloyu verememiş olmanız haftaya veremeyeceginiz anlamına gelmiyor.bu hafta verilmeyen kiloyu haftaya vermiş oldugunuzu görecek ve inanın iki misli sewineceksinizümitsizliğe kapılmak yoookkk...

cok haklisin aslinda ama iste o kadar dikkat edince ve hic kacamak yapmayinca biraz fazla vermis olmak istiyor insan ama verdigin moral icin tesekkürler

kızlar ayrıntı yazamıcam mısafırım war ama ogelnden sonra gelmeye calıscam 69.8 olmusum cok sewındm :)))gecen hafta 70.9 dum

Supersin melikecimmm cok sevindim..1.100 gram nefis bir sonuc..helal valla ne diyelim ki..yeme bari simdi misafirin geldi diye verdigine guvenip..Sakin alma geri kilolari :))Sen de benim gibi 6`li rakamlara gectin..Hadi 5 `li rakamlara dogru yolculugumuz sursun..Cok yakin kilolarimiz..Beni takip et bak ben gidiyorum sekerim :))

tebrik ederim cnm yarim kilo az degil..Ah ben o kola konusunda birseyler yazmistim da tepki aldim..Ama gene de dayanamiyacagim sana da soyliyecegim..Inan ben 1 litre diyet kola kesin icerdim her gun..Resmen bagimliydim..Ama bir hafta icmeyince insan unutuyor..Bence benim kilo vermeme en buyuk etken kolayi birakmam..Tamam KB degeri sifir ama butun susuzlugu su ile atip gazla iceceklere yonelememk bence en dogrusu..Tam 2 ay olucak agzima surmedim resmen kolayi..Hic de aramiyorum..Bir yerdeysem eger cok canim isterse light gazoz iciyorum..Kolayi hatirlamamak icin gazozu tercih ediyorum..Neyse tabiki sen bilirsin ama diyette cok etkisi oluyor benim sahsi fikrim..Lutfen kimse elestirmesin..Sadece bir oneri...Tamamen sana kalmis cnm..

Ah cnm benim afiyet olsun..Cok sevindim begenmenize..Benim de minik oglum var o da bayiliyor..Bence yavas yavas vericeksin sen de ben eminim..cok guzel bir duygu tartrtida 70 gormemek..69.9 olayi yani..Kolay gelsin cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…