Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Anladım-Herşey canım tebrik ediyorum seni...
darısı bize olsun diyelim...
Seni biraz düğün telaşıda sarınca rahat verdin 5 kg

Anladım-Herşey canım tebrik ediyorum seni...
darısı bize olsun diyelim...
Seni biraz düğün telaşıda sarınca rahat verdin 5 kg

yok canım düğün telaşından değil
nasıl anlatayım kuru fasulye nohut mercimek çorbası hastasıyım
inan 1 ay olucak sanırım ağzıma sürmedim
nekadar bol karbonhidrat varsa onu seviyodum maşallah :))

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir şey soracağım. Bu aralar çevremdeki herkes hasta ben de korunmak için bir limon,bir elma,bir kabuk tarçın, tane karanfil,tane karabiber ve zencefili 1,5 lt suda su 1 lt olana kadar kaynatıyorum ve 2 gün falan bu karışımı içiyorum. Meyveleri bu şekilde tüketince karbonhidrat değeri nasıl oluyor bir fikriniz var mı?? Gerçi bu karışım cidden faydalı ve koruma sağlıyor ayrıca benim metabolizmamı da hızlandırdığını düşünüyorum ama yediklerime o kadar dikkat ederken içtiklerimi hesaba katmıyorum sanki... Bilgilerinize başvuruyorum :))
Aslı kavitasyon yapılırken farklı bir rejim mi uygulanması gerekiyormuş. Ben de spor yaptığım yerde bir kaç kez kavitasyonu denedim ama farklı bir diyetten bahsetmediler.Sadece çok su içmem gerektiğini söylemişlerdi.

haklisin canim yapmasi kolay ve cook lezzetli onun icin ben 3 defa yaptim evde patlicanimda var kiymali yapmayi düsünüyordum fakat tarifin hosuma gitti insan diet yaparken degisik lezzetler istiyor yarin arkadasima gidicem ama cumartesi mutlaka deniyicem yedikten sonra yorumumu yazarim

bir elmanin kb'si o suya ne kadar yansir bilemem cünkü elmayi yemiyorsun ama bir limonda 6 kb var masum bence en azindan c vitamin almis oluyorsun digerleride masum hem tarcinda seker ihtiyacini karsilamis oluyor

slm ben geldim kızlar.bugün çok fena sayılmazdı.en azından bir davette yapabileceğimin en iyisini yaptım.arkadaş sağolsun salata çeşidini çok yapmış.ton balıklı mevsim salatası,yoğurtlu kırmızı biber,yoğurtlu közlenmiş patlıcan,turşu kavurması,bunlardan yedim çoğunlukla.ıspanaklı ve patatesli börekten aldım tabağıma ama yemedim)
profiterolle kabak tatlısının ucundan minicik tattım.kurabiyede yemedim.kısırdanda yarım kaşık ancak almışımdır.turşu tuzluydu.yani vücudumda su tuttabilir ama ne yapayım bişeyler yemek zorundaydımbende en zararsızları seçtim.çok kötü sayılmaz yani.aslıcım darısı senin başına.sende en az zararla atlatıcanhiç şüphem yok.

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba :)

Geçen 1 hafta boyunca kilo vermiş olmamın mutluluğuyla 5 gün süreyle karbonhidrat diyeti uygulamaya kadar verdim

Günde sadece 15 gr karbonhidrat alacak şekilde beslenmeyi planlıyorum.

Arada hem değişiklik olması hem de kilo vermemi hızlandırması açısından 5 günlük değişiklikler yapmayı planlıyorum :79:

15 gr oldukça az bir rakam olduğu için sadece süt ürünleri ve sebze yemek bile bu limiti doldurur

kilo vermis olman cok güzel ama nicin hic buraya ugramiyorsun hangi dieti yaptigini ne kadar verdigini falan bizimle paylasmiyorsun

kilo vermis olman cok güzel ama nicin hic buraya ugramiyorsun hangi dieti yaptigini ne kadar verdigini falan bizimle paylasmiyorsun

Uzun zamandır farklı diyetleri denediğim için pek uğramadım
Uğramadım derken sadece yazmadım ama sayfayı takip ediyorum :)

Hem protein hem de karbonhidrat diyeti bence güzel o yüzden her zaman elimin altında ve ilk fırsatta uygulamaya çalışıyorum.

Bir süre kalori sayımı yaptım çünkü yoğundum ve elime ne geçerse onu yemek zorundaydım. Mesela yeri geliyor poğaça yemek zorunda kalıyorum. Bir poğaça bir de meyve yesem karbonhidrat diyeti gitti zaten.

Karbonhidrat diyeti ile ilgili genelde bir iddia var, sadece su kaybediliyor gibisinden.
Bunu da öğrendim, sadece karbonhidrat diyetinde değil tüm diyetlerde, en sağlıklı diyetlerde bile önce su kaybı oluyormuş. Bu iddia karbonhidrat diyeti için bir eleştiri olamaz bence :)

Tekrar burdayım, mutluyum

Kızlar gunaydın hepinize..
Evet tartıldım sabah ve kilo bildirimi yapıyorum..Tam olarak 300 gram vermişim..E idare eder..Ben bunu da veremeyebilirim diye korkuyordum..Tam 69.7 çıktım tartıda..Ama uzun yıllardan sonra ilk defa 6'lı rakamlara gectim ve bu bana çok guzel hissettiriyor..Bundan sonra hızlı hızlı 5'li rakamlara dogru yol alıcam..:))

tebrik ederim sizi.bende gizli gizli takip ediyordum sizleri.ve 7 ocak tan bu yana kilo bildirimi yapmadan kar.d yapıyordum.77.8 ile başladım yola ve şu an tartıda 74.7 yi gördüm.önümüzdeki hafta ki listeye beni de ekleyin

günaydın topik güzelleri.aslıcım çok sevindim senin adına.emeklerinin karşılığını alman çok güzel.bende 59.9 çıktım.azalma yok.ama dün tuzlu yedim biraz su olabilir.bide ilacımın son iki günü ödem var çok.yani bahanelerim var))

Hosgeldin aramiza..Keske daha once paylassaydin kilonu bizimle de bu kilo verisle belki birinci bile olurdun gecen hafta..Neyse sen de duzenli olarak gir ve yaz bizlere neler yedigini..Gizli gizli takip etme artik..Varligini belli et..Tebrik ederim cok guzel kilo vermissin..Kolay gelsin cm..

300 gram iyi bir sonuc benim icin..Cunku haftalardir hic neredeyse vermeden gecirmedim..Bu da beni cok motive ediyor tabiki..Dun aksam sarap ictim ona ragmen vermis gorunuyorum..Belki icmesem daha iyi durumda olurdum ama napiim yemekler cok guzeldi :))
Bu arada bu rejimde alkol serbest bir cogu ama gene de vermeyi bana engelliyormus gibi geliyor..Bilemiyorum belki de su tutuyordur...Sen ne guzel 5`li rakamlari gordun..Ben de gorurum insallah 3 ay icinde :))

Tebriklerrr :) Ben 69.9 gördüğüm gün ağlarım herhalde :)

Ben de tartıldım:) Haftaya 75.4 le başlamıştım ve bu sabah 74.3 çıktım
Bu hafta tam 1100 gram vermişim. Hem de dün akşam askerden dönen arkadaşımız için yemek düzenlediğimiz halde:) Ödüm koptu sabah tartıya çıkınca. Ama sadece ızgara sebze ve et yemiştim yemekte. Mezelere çatalımın ucuyla bile dokunmadım ama eti çok abarttım, bir de içki içildi ama yine de başardımmm.

Esracimm: Bu arada dunku yediklerin super..Umarim ben de basariyla bitiririm sali gununu..Seninki gayet iyi gorunuyor..Ben de insallah kendimle gurur duyarim salidan sonra..:))

günaydınlar

evet bugün büyük sabırsızlıkla tartıldım aslında daha iyi rakamlar bekliyordum biraz az oldu ama olsun bu benim kilolarım belki 7-8 yıldır bana yapışık kalanlar bi türlü veremediklerim

geçen hafta 65,8 dim bu hafta 65,2 yani 600 gr

Aslıcım tebrik ederim 6 lı rakamlara inmişsin Senin azmin beni acayip motive ediyor inşallah bende 5 lere inemesemde baharda 62-61 leri görmeyi umut ediyorum.

Supersin yaa.. Tebrik ederim seni valla..1.1 super bir sonuc..Boyle gidersen 4 haftaya sen de gorucen 69.9 :)) ben de 6`liya gectim diye ucuyorum zaten havada yoksa cok bisey verememisim ama ben 100 gramda versem sevinicektim oyle demistim..Neyse aynen devam cnm tekrar tebrikler...

Tebrik ederm cnm seni de 600 gram cok iyi aslinda..Bak gecen de birine yazmistim burdan..Diyetisyen acikladi gecen gun televizyonda kilonuzun %1 ini vermeniz gerekiyor demisti haftada..En guzel kilo verme sekli buymus..En zor bu sekilde geri gelirmis kilo..Sen mesela 60 kilo isen 600 gram en idealiymis haftada..O yuzden bence cok cok mutlu olabilirsin..Guzel bir sonuc..Bence bahara kadar cok rahat inersin 5 lere yaa..Ben bile inicem bu kilodan sen niye inemeyesin ki cnm..Aramizda neredeyse 5 kilo var ben bile 55 olucam diyorum mayista..:)) hadi hepbirlikte..:))

Esracimm: Bu arada dunku yediklerin super..Umarim ben de basariyla bitiririm sali gununu..Seninki gayet iyi gorunuyor..Ben de insallah kendimle gurur duyarim salidan sonra..:))

canım bende çok sevindim valla.salata çeşidinin çok olması tabağımı kalbalık gösterdi yemedklerim çok farkedilmedi o yüzden.bide hepsinden aldım birer tane yemesemde.gereksiz ısrarlara mani olmuş oldum))ben sana güveniyorum çok.sende bu istikrar varken salı gününüde çok güzel atalatıcaksın merak etme.şarabın karbonhidrat değeri hakkında pek bilgim yok.ama çok yüksek olsa içmezdin eminim.arada küçük kaçamaklarda olmalı dimi.yoksa diyet bir süre sonra sıkar.ben mesela tatlı konusunda sıkıyorum kendimi çok yemeyim diye.sonra başlayınca sonunu görene kadar yiyorum.benim çok kilo sorunum yok aslında bir ara 55 oldum hatta.ama dediğim gibi yemeye bi başlayınca bir süre öyle gidiyo.beslenmemi bir düzene oturtmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…