Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Tatlim cidden cok uzuldum yaa..Ama bence sen yarin sabah bir daha tartil belki gunluk biseydir..vucudun su tutmustur filan..Bazen bir gun bile degistirebilir durumu..Acaba KB degerini biraz arttirip vucudunu soklaman iyi mi olur..Ayy uzuldum yaa bilemiyorum yani dusunuyorum..Bu geldi aklima..Sen genelde gunluk 30 u gecmiyosun..Azcik 40-50 mi yapsan 3-4 gun mesela..Belki senin vucudunun ihtiyaci var o yuzden depolama yapiyor..Offf yaa neyse sakin bozma moralini..Eminim vericeksin 1-2 gun icinde bak gorursun..Hic yanlis bisey yapmadin cunku..

aslicim dedigin gibi yarin tekrar tartilayim insallah dedigin gibidir olmazsa hafta sonu 40-50 arasi tutayim pazartesiden cumaya kadar yine 30'larda tutarim insallah haftaya basküle daha güzel yansir

Aslı çok haklısın cola konusunda. light olması yada 0 kb olmasının ötesinde su yerine tükettiğim günler oluyor, ben de farkındayım bunu. Kötü bir alışkanlık kesinlikle.Ben de içmemeyi deneyeceğim. Sonuçta kiloyu geçtim sağlıksız birşey. Daha dün asitli içeceklerin mideye verdiği zararlar ile ilgili bir araştırmanın sonucu vardı tüm haber bültenlerinde...
Pperi ben de yaklaşık 1 ay 61 de takılmıştım.Acaip moral bozucu ama vücudum direnmeye geçmişti galiba. Her ay düzenli kilo verirken hiç kaçamak yapmadığım halde kilo vermem durmuştu. O dönemde ben yine dikkat ettim ama daha fazla yedim yani kb düşük besinleri tükettim ama öğün sayım 8-9 falandı. Neredeyse tüm gün yiyordum anlayacağın. Ara öğünlerde en çok da peynir tüketmiştim.Bir paket üçgen peyniri bir günde yediğim olmuştu :)) Onların bir paketinde 3.8 kb vardı galiba.Ama vücudunu en iyi insan kendisi tanıyor. Sen mutlaka kendine en uygun yöntemi bulursun. Sadece demoralize olma.

Çok saol canımm..insallh o gunlerıde göruruz walla bende felaket sewındm :))bazen zorda kalınca bı kac kcamak yaptım aammaaa aksam fazladan hareket yaptım fazladan su ıctım :))işe yaramıs demekkı gecmısı okuyamıyorum kılo weren herkesı tebrık ederm..veremeyenlerde uzulmesın bende bı ara cok kotu olmustum moral bozuklugu hat safadaydı ama vazgecmedım bılıyorum kı vazgecersem bı daha yapamam...DURMAK YOKK..YAZA KADAR CITIR OLCAS.. :)bu arada arkandayım sekerım bırakır mıyım hıc senı :))

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Benim reglim henüz bitmedi ama yine de tartıldım, 100 gr vermişim sadece
Yarın bir daha tartılacağım
79.8 kiloyum

aslicim dedigin gibi yarin tekrar tartilayim insallah dedigin gibidir olmazsa hafta sonu 40-50 arasi tutayim pazartesiden cumaya kadar yine 30'larda tutarim insallah haftaya basküle daha güzel yansir

Bir bak bakalim nolcak yarin..Ben nedense pozitif dusunelim pozitif olsun demek istiyorum..Insallah yarin mutlu haberle gelirsin..

Ben eskiden resmen su yerine kola ictigimi cok iyi bilirim..Su bile icmiyodum gun icinde ne yazik ki..Ama simdi o kadar cok su iciyorum ve midem o kadar dolu oluyor ki su ile midemi bir de kola ile sisiremiyorum bile..Kesinlikle tavsiye ederim..Eve almazsan zaten azaliyor..Bir sure sadece disarda yemege gittiginde filan icersin..Ben kendime o kadar da yasak koymuyorum mesela..Cok canim isterse disarda icerim diyorum..Cok iyi bi yontem bu psikolojik olarak rahatliyosun yasak olmayinca :))

Merhaba arkadaşlar. Benim reglim henüz bitmedi ama yine de tartıldım, 100 gr vermişim sadece
Yarın bir daha tartılacağım
79.8 kiloyum

Regl bende kesin 1 kilo farkettirir...O yuzden bence kesin vermissindir citcitimm..
Hadi bakalim yarin guzel haber bekliyoruz senden de..

Regl bende kesin 1 kilo farkettirir...O yuzden bence kesin vermissindir citcitimm..
Hadi bakalim yarin guzel haber bekliyoruz senden de..

arkadaşlar tamamdır yaaaa kararımı verdim artı bende kb. diyetindeyim benide aranıza alırsanız sevinirim herkese kolay gelsin diyorum

arkadaşlar tamamdır yaaaa kararımı verdim artı bende kb. diyetindeyim benide aranıza alırsanız sevinirim herkese kolay gelsin diyorum

Sen zaten baslamis miydin bizlen rejime? Ben yanlis mi hatirliyorum??
Neyse hosgeldin gene de aramiza..Ben sanki seninle konusmustuk gibi hatirladim..

Sen zaten baslamis miydin bizlen rejime? Ben yanlis mi hatirliyorum??
Neyse hosgeldin gene de aramiza..Ben sanki seninle konusmustuk gibi hatirladim..

evet başlamıştım da sonra bırakmıştım şimdi tekrar başlıyorum inş. güzel kilo veririm arkadaşlar montignac diyeti ile bizimkinin arasındaki fark ne onuda yapan çok kişi var

Arkadaslar hepinize iyi rejimler..Benim kocam surpriz hazırlamış bize bu gece yıldönümümüz icin bir otel ayarlamış..O yuzden şimdi çıkıyorum ve yarın akşam ancak girerim..Hepinize iyi haftasonları..Ben de kesin bozucam ama yapacak birsey yok..Kırk yılın başında:)))

Yıldönümünüz kutlu olsun canım. Bugünlük boz artık birşey olmaz.İyi eğlenceler.

yildönümünüz kutlu olsun aslicim sizin icin özel bir gün aklina dieti bile getirme sen iki gün bol su icerek mutlaka telafi edersin

bu arada bugün tartilicaktim ama tartilamadim baskülün pili bitmis pazartesi anca alabilirim neyse yine tartilmak icin cumayi bekliyecegim

canım geçireceğiniz birlikte uzun yıllar sizin olsun.boşver rejimi.bu özel gününün tadını çıkarmaya bak.bıraktığın yerden devam edersin gelince.mutlu bir gün geçirmeye bak...

Ne kocalar var maşallah :) Nice mutlu yıllara canım
Biz de ne yazıkki İstanbul'a gidiyoruz bu gece ve bir yandan kayınvalidem bir yandan annemler bozdurabilir rejimi. Gerçi hepsi kilo vermemi çok istiyorlar. Anlayışlı olurlar umarım. Zaten iki gün kalıcaz. Babamlara balık yeriz dedim ama kayınvalidem döktürmüş olabilir.. Olsun en az hasarla atlatmaya çalışacağım.

Bu sabah eşimle kahvaltı yapacağımız için iki çeşit yaptım.
Az soğan ve ıspanak kavurup üzerine yumurta kırdım 6 diyelim
Sucukları pişirip a domates ve bir biber kavurdum ve üzerine kaşar erittim ama hepsini eşim yedi bana düşen 2 dir:) Toplam sekiz. Acıkınca yanıma salam aldım onu yerim 1
Otobüste hep canım bir şeyler çeker onu ne yapacağım bilmiyorum Eskiden 50 gr tuzlu fıstık ve diet kolayla bir de cosmopolitan dergisi alıp çıtırlara bakarak idare ediyordum ama bir hesaplayayım bakalım. 9 topladığıma göre belki öyle yaparım. Gece geç orada olacağımız için bugünü kurtardım sayılır:)

Tam 20 gün olmuş, 20 günde 4 kilo 700 gram hiç fena değil değil mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…