bütün kilo veren arkadaslari coook tebrik ederimaslicim 70'i terketmene cok sevindim ben büyük sok icerisindeyim büyük bir heyecanla tartildim ve kilomu görünce cok üzüldüm sadece 100 gr vermisim menümü hep sizinle paylastim hep cok azdi hatam nerde sizce
Tatlim cidden cok uzuldum yaa..Ama bence sen yarin sabah bir daha tartil belki gunluk biseydir..vucudun su tutmustur filan..Bazen bir gun bile degistirebilir durumu..Acaba KB degerini biraz arttirip vucudunu soklaman iyi mi olur..Ayy uzuldum yaa bilemiyorum yani dusunuyorum..Bu geldi aklima..Sen genelde gunluk 30 u gecmiyosun..Azcik 40-50 mi yapsan 3-4 gun mesela..Belki senin vucudunun ihtiyaci var o yuzden depolama yapiyor..Offf yaa neyse sakin bozma moralini..Eminim vericeksin 1-2 gun icinde bak gorursun..Hic yanlis bisey yapmadin cunku..
Supersin melikecimmm cok sevindim..1.100 gram nefis bir sonuc..helal valla ne diyelim ki..yeme bari simdi misafirin geldi diye verdigine guvenip..Sakin alma geri kilolari :))Sen de benim gibi 6`li rakamlara gectin..Hadi 5 `li rakamlara dogru yolculugumuz sursun..Cok yakin kilolarimiz..Beni takip et bak ben gidiyorum sekerim :))
aslicim dedigin gibi yarin tekrar tartilayim insallah dedigin gibidir olmazsa hafta sonu 40-50 arasi tutayim pazartesiden cumaya kadar yine 30'larda tutarim insallah haftaya basküle daha güzel yansir
Aslı çok haklısın cola konusunda. light olması yada 0 kb olmasının ötesinde su yerine tükettiğim günler oluyor, ben de farkındayım bunu. Kötü bir alışkanlık kesinlikle.Ben de içmemeyi deneyeceğim. Sonuçta kiloyu geçtim sağlıksız birşey. Daha dün asitli içeceklerin mideye verdiği zararlar ile ilgili bir araştırmanın sonucu vardı tüm haber bültenlerinde...
Pperi ben de yaklaşık 1 ay 61 de takılmıştım.Acaip moral bozucu ama vücudum direnmeye geçmişti galiba. Her ay düzenli kilo verirken hiç kaçamak yapmadığım halde kilo vermem durmuştu. O dönemde ben yine dikkat ettim ama daha fazla yedim yani kb düşük besinleri tükettim ama öğün sayım 8-9 falandı. Neredeyse tüm gün yiyordum anlayacağın. Ara öğünlerde en çok da peynir tüketmiştim.Bir paket üçgen peyniri bir günde yediğim olmuştu :)) Onların bir paketinde 3.8 kb vardı galiba.Ama vücudunu en iyi insan kendisi tanıyor. Sen mutlaka kendine en uygun yöntemi bulursun. Sadece demoralize olma.
Merhaba arkadaşlar. Benim reglim henüz bitmedi ama yine de tartıldım, 100 gr vermişim sadece
Yarın bir daha tartılacağım
79.8 kiloyum
Regl bende kesin 1 kilo farkettirir...O yuzden bence kesin vermissindir citcitimm..
Hadi bakalim yarin guzel haber bekliyoruz senden de..
arkadaşlar tamamdır yaaaa kararımı verdim artı bende kb. diyetindeyim benide aranıza alırsanız sevinirim herkese kolay gelsin diyorum
Sen zaten baslamis miydin bizlen rejime? Ben yanlis mi hatirliyorum??
Neyse hosgeldin gene de aramiza..Ben sanki seninle konusmustuk gibi hatirladim..
Arkadaslar hepinize iyi rejimler..Benim kocam surpriz hazırlamış bize bu gece yıldönümümüz icin bir otel ayarlamış..O yuzden şimdi çıkıyorum ve yarın akşam ancak girerim..Hepinize iyi haftasonları..Ben de kesin bozucam ama yapacak birsey yok..Kırk yılın başında:)))
Arkadaslar hepinize iyi rejimler..Benim kocam surpriz hazırlamış bize bu gece yıldönümümüz icin bir otel ayarlamış..O yuzden şimdi çıkıyorum ve yarın akşam ancak girerim..Hepinize iyi haftasonları..Ben de kesin bozucam ama yapacak birsey yok..Kırk yılın başında:)))
Tam 20 gün olmuş, 20 günde 4 kilo 700 gram hiç fena değil değil mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?