geçmiş sayfaları inceliyorum uygun yemek tariflerine bakıyorum.rica etsem size menülerinizn tariflerini yazar mısınız kızlar.
ben geldimmm bi yok oluyorum bi cikiyorum ortaya farkindayim...ama kac gündür hastaydim cok kötüydüm yataktan kalkamiyordum valla..neyse ki yavas yavas iylesiyorum diyeti bozmamaya calistm cok dikkat etmedim ama zararli seylerde yemedim su ve besibiyerde cayi icemedim mesela :26: daha kahvalti da yapmadim cayi yine icemicem simdi icsem cok gec kahvalti yapmis olacam ya bu sorunuma biri cözüm bulabilirmi ??? cok erken kalkamiyorum almanya saati ya en gec 11 kahvalti saatim gec oluyor ögünler karisiyor :26: simdi cayi icsem neye yarayacak ki bilmiyorum iceyim mi..hala iylesmedim tam olarak tarti evde hala tartilamadim
eger kabak ve patlicani seviyorsan denemeni tavsiye ederim. ben bugün patlicani kiymali yaptim daha önce tuzlu suda haslayip yapmistim bugün biraz farkli yaptim patlicanlari halka halka dogradim firin tepsisine yagli kagit koyup siraladim onlar piserken kiymayi kendi yagiyla kavurdum icine biraz salca ve su ilave ettim patlicanlari minik teflon firin tepsisine bir sira dösedim üzerine kiymali harcdan koydum kalan patlicanlarida üstüne döseyip kalan kiymali harci yaydim firina sürdüm suyunu cekince hemen üzerine rende kasar serptim kizarana kadar firinda pisirdim lazanya gibi oldu cok lezzetliydi
Peri birde patlıcanlı tarif kabaklada yapılır
fakat beynir olarak krem ve beyaz peynir harmanlanır içine dereotu
konulur senin yaptığın gibi rulo olur..
Bunu bir yemek proramında gördüm adıda '' kabak suşi''ymişşş
Merhaba bende üzülerek 100 gr vermişim :78:
kaçamaklarım olduya neyse...
Peri'cim rica ederim afiyet olsun...
Birde tavuk haşlandıktan sonra elinle didikle sonrada kb değerine bakarak
biraz krema ve karabiber koy tavuğa oda lezzetli oluyor..
değişiklik olur insan bıkıyor aynı şeyleri yemekten...
Günaydın diyet kardeşlerim
Bugünkü kahvaltım:
1 yumurtadan omlet ( biraz süt ile yaptım) 1
1 dilim denge light ekmek 8
5 zeytin 1
Şekersiz sütlü neskafe 1
Omleti süt ile nasıl yapıyorsun acaba?
Ben bu sabah 1 çay kaşığı tereyağ ve peynirle omlet yaptım ama hiç yiyesim gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?