Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş sayfaları inceliyorum uygun yemek tariflerine bakıyorum.rica etsem size menülerinizn tariflerini yazar mısınız kızlar.

Aslıcım yıl dönümünüz kutlu olsun. Allah sağlıklı, huzurlu, mutlu nice yıllar nasip etsin size

Merhaba arkadaşlar
Benim bu hafta sonunu kahvaltı- öğle yemeği hep birbirine karıştı. Ama bolca suyumu ihmal etmedim.

geçmiş sayfaları inceliyorum uygun yemek tariflerine bakıyorum.rica etsem size menülerinizn tariflerini yazar mısınız kızlar.

eger kabak ve patlicani seviyorsan denemeni tavsiye ederim. ben bugün patlicani kiymali yaptim daha önce tuzlu suda haslayip yapmistim bugün biraz farkli yaptim patlicanlari halka halka dogradim firin tepsisine yagli kagit koyup siraladim onlar piserken kiymayi kendi yagiyla kavurdum icine biraz salca ve su ilave ettim patlicanlari minik teflon firin tepsisine bir sira dösedim üzerine kiymali harcdan koydum kalan patlicanlarida üstüne döseyip kalan kiymali harci yaydim firina sürdüm suyunu cekince hemen üzerine rende kasar serptim kizarana kadar firinda pisirdim lazanya gibi oldu cok lezzetliydi

masalcim gecmis olsun bende sabah kalkinca hemen besibiryerde cayimi iciyorum ama kahvaltiya kadar 1 saat gecmiyor ama diger ögünlerde bir saat öncesi iciyorum

diğer tarife de baktım bu tarifte çok gzel
ellerine sağlık canım
süpermiş,bende deneyeceğim

Merhaba bende üzülerek 100 gr vermişim :78:
kaçamaklarım olduya neyse...

Peri'cim rica ederim afiyet olsun...
Birde tavuk haşlandıktan sonra elinle didikle sonrada kb değerine bakarak
biraz krema ve karabiber koy tavuğa oda lezzetli oluyor..
değişiklik olur insan bıkıyor aynı şeyleri yemekten...

Peri birde patlıcanlı tarif kabaklada yapılır
fakat beynir olarak krem ve beyaz peynir harmanlanır içine dereotu
konulur senin yaptığın gibi rulo olur..
Bunu bir yemek proramında gördüm adıda '' kabak suşi''ymişşş

evet bencede harika olur hemen yarin denemesini yapicam

tavukda iyi fikir ama ben bir ara et dieti yapmistim o zaman tavukdan tiksinmisim o zamandan beri yiyemiyorum ama yemeye basladigimda mutlaka denerim

Evdeki ilk günüm cok basarili gecmedi maalesef arkadasimin oglunun dogum günü vardi orda biraz kacirdim ama abartmadan...bir saat önce de sucuk ve peynir yedim cünkü 3 den beri bisi yememistim yani 50yi gectim artik yarin yeni bir gün:)

Gunaydın hepinize fıstıklarr..
Cok guzel rüya gibi bir haftasonu geçirdim vallahi..
Super moral oldu bize yaşadıklarımızdan sonra..
Diyeti biraz bozdum ama cok fazla degil..Çok ama çok küçük kaçamaklarla atlattım geceyi ve dünü..
Neyse bugun p.tesi gene sıkı bir rejim önümde artık..
Hepinize iyi haftalar kızlar..

gnydn arkadaşlar.aslıcım güzel bir haftasonu geçirmene sevindim.hemde diyetinide bozmamışsın.bende küçük kaçamaklar yaptım haftasonu.ama çok büyük sayılmaz))bugün pazartesi sıkı bir hafta bizi bekliyo.hepimiz için güzel bir hafta olcak .

Günaydın diyet kardeşlerim

Bugünkü kahvaltım:

1 yumurtadan omlet ( biraz süt ile yaptım) 1
1 dilim denge light ekmek 8
5 zeytin 1
Şekersiz sütlü neskafe 1

Herkese günaydın

Bu sabah 1 tane haşlanmış yumurta (0.6 kb) ve 50 gr beyaz peynir (1.4 kb) yedim. Toplam 2 kb

2 tane de şekersiz çay içtim.

Mümkün olduğunca 20 kb yi aşmamaya çalışıyorum :)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar bir ara tartıldığımda 71,6 yı görmüştüm dün dayanamadım tekrar tartıldım ve tam 71,0 im bugünden cumaya kadar tartılmıycam bakalım şu 70 ler beni terkedecekmi dün görümcemde yemekteydik fazla seçme şansım olmadığı için 2 Kaşık erişte yemek zorunda kaldım. et yapmıştı ama yağlıydı biraz genede yedim. iyiki bu diyette yağ serbest ama genede huzursuz oldum yani.

bu sabah yediklerim.

1 dilim kepek ekmek
sahanda yumurta
şekersiz çay.

Günaydın diyet kardeşlerim

Bugünkü kahvaltım:

1 yumurtadan omlet ( biraz süt ile yaptım) 1
1 dilim denge light ekmek 8
5 zeytin 1
Şekersiz sütlü neskafe 1

Omleti süt ile nasıl yapıyorsun acaba?

Ben bu sabah 1 çay kaşığı tereyağ ve peynirle omlet yaptım ama hiç yiyesim gelmedi

GÜNAYDINN KIZLARRR..
hepinize mükemmell bir hafta diliorum inşallah bol bol kilo veririz..
Aslıcım evlilik yıldönümün kutlu olsun canım benim.. Daha nice nice güzel yıllar tatlım

Hepinizi çok öpüorumm..

Omleti süt ile nasıl yapıyorsun acaba?

Ben bu sabah 1 çay kaşığı tereyağ ve peynirle omlet yaptım ama hiç yiyesim gelmedi

Canım 1 yumurtayı göz kararı biraz süt ve tuzla çırpıyorum. Tavaya bir parça margarin koyup eritiyorum. Sonra çırpılmış yumurtayı tavaya döküyorum. Altını üstünü bir güzel kızartıyorum. Çok güzel kabarıyor ve tavaya yapışmıyor
Sütsüz yapınca bana da pek tatsız geliyor, yiyemiyorum

Günaydin :))
Ben yine gec uyandim daha besibiyerde cayimi iciyorum birazdan kahvalti yapacam almanya saati 11de yaparim sanirim..ben tartildim bugün malum baya kacamaklarim olmustu birakmistim diyeti..sonuc beni cok mutlu etti hemde coook ben 96-97kg olmusumdur derken tartida bu sabah 93.7kg ciktim hemde 3kez tartildim sükürler olsun 80li sayilara az kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…