Tatlım sadece kabak ve patlıcan olur mu? Karnıbaharımız, ıspanağımız, pırasamız ve pazımız da var
Sen her türlü sebzeyi yemiyorsun ama değil mi? Ben hepsini böyle normal yemek gibi pişiriyorum. Soğanlı salçalı ve kıymalı. Yanına da bir parça yoğurtla afiyetle yiyorum
Sen daha çok karnıbahar kızartma seviyorsun sanırım
motivasyon azalması olmasın şekerimmm bizzz hepimiz çıtır olcasss
Canlarım selammm,
sizden cok uzak kaldım ama hersey guzelleşmek ugruna inanın..
Bugun brezilya fönü yaptırdım saclarıma..ve nefis oldu diyebiliriimm..Sabahtan beri kuafordeydim yani anlayacagınız..
yarın da arkadas toplantımız var zaten..Resmen yazamayınca içime dert oldu..
Bu arada butun yazılanları okudum..Herseyden haberim var yani merak etmeyin..
Masalcım super sevindim kilo vermene..Nasıl guzel moral olmustur sana eminim..Boyle devam sekerim..
Arzuuuu ozledimmm seni..Saol tebrikler icin..Cok guzeldi valla haftasonu ruya gibiydi:))
Pericimm cnm ben de seni özledimm..Merak etmişsin beni ama inan vakit bulamadım işte girmeye..
Tarifleriniz super kızlar hepsini deniyecegim kesin en cok da kırmızı biber fırında onu yapmak istiyorum..
Esracımm cnm yarın tehlikeli gün insallah senin gibi atlatırım ben de..
Kızlar bu hafta cok kilo verelim olur mu?? Benim pek ümidim yok yarın yuzunden ama neyse idare etcez artık..
Opuyorum hepinizi kızlarrrr...
Butun gun yediklerimi de yazayım bari..
1 dilim tost ekmegi sucukku peynirli
Oglen pazılı yumurta
Aksam fırında kabak :)))
Eğer burası olmasaydı ben çoktan pes etmiştim Arzucuğum. Dün görümcem eşine benden için diyorki bak herşeyin başı azim masumum nasıl zayıfladı, helal olsun sana dedi banada çok sıkıldığım zamanlar oldu ama inşallah artık daha kolay gidecek kilolar.
tatlım lütfen üzülme.. biraz sabret.. artık her saniye kilo verdik mi vermedik mi die bakmayalım.. bu rejimi yapalım zaten bu rejim gibi değil dikkatli yemek yemek gibi bişey.. 1 hafta yine hiç bakma vermemeişimdir die de beynini bu duruma inandırma.. lütfen sakince bir hafta geçir.. dikkat et 30 - 40 ları geçme.. ben 50 kb de kilo verileceğine inanmıyorum... sadece kişisel fikrim tamamen... ve biraz huzur doldur içine.. yediklerine dikkat ettiğin sürece o direnç gidecek buna emin ol.. bak bende bi veriorum bi alıorum garip yani.. ama sonra düşüorum.. bu hafta inşallah 76 falan olurum .. yani artık üzülme.. şişliktir ödemdir.. bişiler wardır vücudunda biraz sabret.. akşamları 7 den sonra yememeye çalış .. gün içinde kahvaltını sebzeni etini ye.. suyunu nolur iç bak ben çok alıştım 3 litre içiorum artık.. rejimi bozsam bile ki dün 1 portakal yedim dayanamadım.. bugünde şimdiye kadar 15 kb ile durduğum için biraz milka yedim ( 10-14 kb) akşamda karnabahar kızartması ve tavuk yiycem ve günü bitiricem.. nolur motivasyon azalması olsun şekerimmm bizzz hepimiz çıtır olcasss
yaaa gelll artıkkkbugün yoktun yarında yoksunnn... offff
Pericimmm tatlımmm kesinlikle vericeksin..ama olay beyinde bitiyor.
yuzde yuz düsünce gücü diye bir kitap var..Ben sana onu önereyim eger kitap okumayı seviyorsan..
Yani orda da anlatılan şu kısaca, kendini nasıl inandırırsan öyle oluyor genelde olaylar..
Kendini önce zayıflayacagına inandırman lazım..Hatta ne olursa olsun ne tarz zorluk çıkarsa çıksın bu kilolar oyle ya da boyle gidicek diyeceksin..Ama bunu laf olsun diye degil gercekten inanarak soyleyeceksin..Hatta her sabah belki aynanın karşısına geçip söyleyeceksin bunu kendine..
Daha etkili olabilmesi icin tekrarlıyacaksın..Ben çok eminim kilo vericeksin..
Bir zamanlar yaptığım gibi karbonhidrat diyetiyle kilo vermek için habire uğraşıyorum, başarısız oluyor ama yine deniyorum, olmuyor, olmuyor !Şu zamana kadar spor da yemek de iyiydi ama inanır mısınız çok kötü midem bulanıyor. Regl dönemindeyim, canım tatlı çekiyor. %70 oranında kakao içeren bitter çikolata ile bu isteğimi az çok dindiriyorum, karbonhidrat oranı da az ama artık yumurta, peynir ve et yiyesim kalmadı. Tamamen midem bulanıyor, yiyemiyorum. Şimdi 2 dilim ekmekle salata yedim biraz. Napsam bilmiyorum ya :26: Böyle hem sağlıklı hem de iyi kilo verdiren bir diyeti yapmak istiyorum ama midemmm :93:
evet tatlım yaa ben karnabahar kızartmasını çok severim bayılırımmmm her gün yerim.. patlıcan çok severimm fırın kabağa bayıldımmm.. sonra 2 kilo ıspanak yedim bu hafta öğğk geldii.. bamya çok severim ama yasak mı bu rejimde acaba???? başkada sebze gelmio aklıma pırasa falan çok sefmemmm
taze fasullyeee bayılırımmm ama çok pahalııı ahaahahahah
insallah tatlim kesin vericem bu kilolari bundan sonra baskülde kilomu görünce anlik sok yasasamda moralimi bozmamaya calisicam ama inanin sizlerin destegi benim icin cok önemli su an kus kadar hafifledim hepinize cok tesekkür ederim
gercekten de kuş kadar hafifleyecegin günler de gelecek..Yani mecazi anlamda kuş değil de gerçek kuş olacagız yakında..cok opuyorum tatlım...biz burdayız hep..sonuna kadar da beraberiz :))
Aslıcım brezilya fönün hayırlı olsun tatlım
Bir de sen karidesi nasıl pişiriyorsun canım? Bana bir tarif verirsen çok mutlu olurum
Ay o kadar çok tarifim var ki..Biz çok tüketiyoruz balık ve karides..
eger karideslerin jumbo karidesse mesela önce ona göre bir tarif yazayım..
Jumbo karidesleri iyice yıkıyorum arka taraflarını yarıyorum boyle ama kabuklarını üzerinde bırakıyorum..
Sırtını boyle yarmasan da olur ama içine zeytinyagı döküyorum..Sonra borcamın içine soganları piyazlık dogruyorum..altını komple kaplıyorum borcamın..Hemen soganların üstüne dal dal maydanozları atıyorum..Üstüne karidesleri(buyuk) kabuklu olarak koyuyorum ve zeytinyagı dokuyorum soganların ve hepsinin üstüne..Fırında 30 saat 40 dakika kadar kızartıyorum..
Bunu bu sekilde de yiyebilirsin..Ben sarımsakları ince ince kıyıp tereyagında cevirip uzerine dokmeyi de cok seviyorum piştikten sonra..
Eger karidesle kucukse..Onları iyice ayıklayıp, içine az zeytinyagı koyup ocagın üstünde suyunu bırakıp çekene kadar 10 dakika ya da 15 dakika goz kararı pişiriyorum..Bir yerde tereyag maydanoz ve sarımsak pişiriyorum sos olarak..Ocaktan alıp üstüne döküyorum..İstersen karidesin cokluğuna göre yarım cay bardagı beyaz şarap ekleyip onu da çektirebilirsin ocak ustunde..Ama ben beyaz saraplı yapacagım zaman domates rendem var evde ondan da katıyorum..O da cok yakısıyor pişerken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?