Günaydin :))
Ben yine gec uyandim daha besibiyerde cayimi iciyorum birazdan kahvalti yapacam almanya saati 11de yaparim sanirim..ben tartildim bugün malum baya kacamaklarim olmustu birakmistim diyeti..sonuc beni cok mutlu etti hemde coook ben 96-97kg olmusumdur derken tartida bu sabah 93.7kg ciktim hemde 3kez tartildimsükürler olsun 80li sayilara az kaldi
Canım 1 yumurtayı göz kararı biraz süt ve tuzla çırpıyorum. Tavaya bir parça margarin koyup eritiyorum. Sonra çırpılmış yumurtayı tavaya döküyorum. Altını üstünü bir güzel kızartıyorum. Çok güzel kabarıyor ve tavaya yapışmıyor
Sütsüz yapınca bana da pek tatsız geliyor, yiyemiyorum
arkadaşlar biraz şöyle bize uygun sebze yemek tarifleri paylaşsakk nasıl olur.. sadece kabak ve patlıcan yemeğimiz varr... pardon bi de sütlü omlettt
arkadaşlar biraz şöyle bize uygun sebze yemek tarifleri paylaşsakk nasıl olur.. sadece kabak ve patlıcan yemeğimiz varr... pardon bi de sütlü omlettt
Arzu ben 880. sayfada karnıbahar tarifi vermiştim. Bugün de kereviz yaptım. Onun tarifini de vereyim.
3- 4 tane kerevizi soyup 1,5- 2 cm kalınlığında yarım ay şeklinde doğruyorum. Limonlu suyun içinde biraz bekletiyorum. Tencereye koyup üzerine bir tane kuru soğan ve 4-5 diş sarmısak ve yarım demet dereotu doğruyorum. Ben kerevizleri de sapları ile alıyorum. Sapların ortasındaki taze yeşil kısımlarını da doğrayıp ilave ediyorum. Yarım portakal suyu, göz kararı zeytinyağı,tuz ve biraz da su ilave edip kaynayana kadar hızlı ateşte sonra kısık ateşte pişiriyorum.Her şey çiğden konuyor yani.Benim gibi kereviz sevenler için :)) Enginarı da aynı usulde pişiriyorum ona ilave olarak bezelye de koyuyorum.
Günde 20 gr karbonhdratı aşmazsanız spor yapmadan bile 1 ay gibi bir sürede 10 kilo verebiliyorsunuz.
Ancak beyaz karbonhidratları tamamen keseceksiniz. Ben tekrar 20 gr kuralına uymaya çalışıyorum ama açıkçası bu aralar zorlanıyorum. Diğer bir kural da 6 gün diyet yapıp 1 gün istediğini yemek. Yani haftanın 6 günü 20 gr karbonhidratı aşmamak şartıyla diyet yapmadığınız gün dondurma, tatlı, kuru fasulye, pilav filan yiyebilirsiniz
selam kizlar benim vücudum direnisemi gecti bilmiyorum:97: gecen hafta 30'u gecmedigim halde sadece 100gr verdim cumartesi-pazar 50'yi gecmedim kb hakkimi sadece meyveden aldim sabah kalkinca hemen carsiya gittim pil aldim gelince tartildim cuma günkü kilomdan 400gr fazla ciktim önceden kacamak yapiyordum kilo veremiyordum simdi diet yapiyorum yine veremiyorum acikcasi moralim cok bozukne yapmaliyim sizce asliiiiiiiiiiiiiiii nerdesin
Canım benim vücumda da şuan inatçı bir direnç varKaçamaksız yapmama ve reglim bitmesine rağmen ben de 100 gr verdim
Ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Eminim bu dönemimiz geçecek.
Önümüzde uzun bir yol var.
ah o direnc bir kirilsada moralimiz yerine gelse sonucta pes etmek yok gecde olsa bu kilolar gidecek
Geçecek canım üzülme ben bir daha tartılmıycam diyorum gene dayanamıyorum dün 71.0 dim bugün 70,5 im galiba o inat kısmı geçtim inşallah.
oh ne güzel senin adina cok sevindim insallah bende o inat kismi cabuk atlatirim gecen hafta 100 gr vermemin yaninda bugün 400gr fazla cikmam aslinda moralimi daha cok bozduama cumaya kadar bir daha tartilmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?