Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım çok sevindimkilo vermene.bu diyet sana göre demekki.kaçamak yaparak veriyosunki bide kaçamak yapmasan ne kadar hızlı vereceksin demekki.canım ne kadar erken kalkıp kahvaltı yaparsan metobolizman okadar erken çalışmaya başlar.biraz daha erken kalkmaya çalışsan?

Teşekkür ederim canım
Bir de böyle deneyeyim :)

arkadaşlar biraz şöyle bize uygun sebze yemek tarifleri paylaşsakk nasıl olur.. sadece kabak ve patlıcan yemeğimiz varr... pardon bi de sütlü omlettt

BENDE yazayım yediklerimi.sabah
peynirli yumurta bi parça peynir.3p diyelim.
öğle 2 parça pide 2 yumurta marul 10p desek
akşama da patlıcan yemeği muhtemelen 5p arada peynir felan atıştırsam çay yanına 3p desek
toplam 21 ediyor.

su işte olduğuım için içemedim çayiçtim ama akşam telafi ederim inş

arkadaşlar biraz şöyle bize uygun sebze yemek tarifleri paylaşsakk nasıl olur.. sadece kabak ve patlıcan yemeğimiz varr... pardon bi de sütlü omlettt

Ben günde 20 gr karbonhidratı geçmicem diye zorlanıyorum ama ünlük 50 gr karbonidratı hedefliyorsanız barbunya, ıspanak, mercimek vs çok güzel yemekler yapılabilir :)

Arzu ben 880. sayfada karnıbahar tarifi vermiştim. Bugün de kereviz yaptım. Onun tarifini de vereyim.
3- 4 tane kerevizi soyup 1,5- 2 cm kalınlığında yarım ay şeklinde doğruyorum. Limonlu suyun içinde biraz bekletiyorum. Tencereye koyup üzerine bir tane kuru soğan ve 4-5 diş sarmısak ve yarım demet dereotu doğruyorum. Ben kerevizleri de sapları ile alıyorum. Sapların ortasındaki taze yeşil kısımlarını da doğrayıp ilave ediyorum. Yarım portakal suyu, göz kararı zeytinyağı,tuz ve biraz da su ilave edip kaynayana kadar hızlı ateşte sonra kısık ateşte pişiriyorum.Her şey çiğden konuyor yani.Benim gibi kereviz sevenler için :)) Enginarı da aynı usulde pişiriyorum ona ilave olarak bezelye de koyuyorum.

Ben de ıspanak tarifi vereyim çünkü onu yapıyorum genelde :)

250 gr ıspanağı tercihe göre yarım baş soğan ya da 1-2 diş sarımsak ekleyerek 2-3 kaşık zeytinyağında hafifçe öldürdükten sonra, tatlandırmak için çok az salça ve suyunu eklemeden önce 1 kaşık buğday kepeği ekliyorum :)
Hem lezzetli oluyor hem de buğday kepeği en yoğun lif oranına sahip olduğu için bağırsak hareketlerini kolaylaştırıyor, hem ıspanağın da bağırsak hareketlerini hızlandırıcı etkisi var.
Lezzetli oluyor, ben seviyorum.

Bir de kırmızı biberi közledikten sonra lor peyniri (başka bir peynir de olur) ve yumurtadan hazırladığım harcı kırmızı biberin içine doldurup fırına veriyorum. Çok lezzetli oluyor Zaten sadece kırmızı biberin kb si var, yumurtanın 0.6, peynirin de 100 gramında ortalama 1,5- 2 kb var :)

Günde 20 gr karbonhdratı aşmazsanız spor yapmadan bile 1 ay gibi bir sürede 10 kilo verebiliyorsunuz.
Ancak beyaz karbonhidratları tamamen keseceksiniz. Ben tekrar 20 gr kuralına uymaya çalışıyorum ama açıkçası bu aralar zorlanıyorum. Diğer bir kural da 6 gün diyet yapıp 1 gün istediğini yemek. Yani haftanın 6 günü 20 gr karbonhidratı aşmamak şartıyla diyet yapmadığınız gün dondurma, tatlı, kuru fasulye, pilav filan yiyebilirsiniz

kereviz sevmem ama karnabahara bayılrım.. ben terbiyeli yemeğini yapıcaktım ama dur senin tarifini deneyeyim.. ama ben un koymadan yapıcam yani ben pane yaparkende koymuorum zaten
üzerine sarımsaklı yoğurt üstüne pul biberli biraz kızdırılmış yağ koyarımm ohhh mislerr gibi tamamm teşekkür ederim canım çok saol

tatlımm seni daha sık görmek ne kadar güzel yaa... bu arada bende bu 20 kb olayını yapmaya çalışıcam .. gerçi bugün dayanamadım 1 bar milka yedim 14 kb falandıı:26: ayy napim ama duramadım reglim gelio galibaa..
bugün yediklerim..

1 dilim kepek ekmeği 2 dilim kiri peynir 2 dilim jambon
ızgara tavuk kanadı birazcık yeşil salata
akşamda karnabahar fırında

Tatlım sadece kabak ve patlıcan olur mu? Karnıbaharımız, ıspanağımız, pırasamız ve pazımız da var
Sen her türlü sebzeyi yemiyorsun ama değil mi? Ben hepsini böyle normal yemek gibi pişiriyorum. Soğanlı salçalı ve kıymalı. Yanına da bir parça yoğurtla afiyetle yiyorum
Sen daha çok karnıbahar kızartma seviyorsun sanırım

selam kizlar benim vücudum direnisemi gecti bilmiyorum:97: gecen hafta 30'u gecmedigim halde sadece 100gr verdim cumartesi-pazar 50'yi gecmedim kb hakkimi sadece meyveden aldim sabah kalkinca hemen carsiya gittim pil aldim gelince tartildim cuma günkü kilomdan 400gr fazla ciktim önceden kacamak yapiyordum kilo veremiyordum simdi diet yapiyorum yine veremiyorum acikcasi moralim cok bozuk ne yapmaliyim sizce asliiiiiiiiiiiiiiii nerdesin

Canım benim vücumda da şuan inatçı bir direnç var Kaçamaksız yapmama ve reglim bitmesine rağmen ben de 100 gr verdim
Ama kendimi bırakmamaya çalışıyorum. Eminim bu dönemimiz geçecek.
Önümüzde uzun bir yol var.

ah o direnc bir kirilsada moralimiz yerine gelse sonucta pes etmek yok gecde olsa bu kilolar gidecek

Esra55 canim haklisin ben kacamak yapmasaydim simdiye kesinlikle 10kilo vermis olurdum bundan eminim..neyse artik devam :) erken kalkabilsem iste keske hergün calisiyor olsam ne güzel erken kalkardim uykuyu cok seviyorm ya ne olacak böyle bilmiyorm..

Canlarım selammm,
sizden cok uzak kaldım ama hersey guzelleşmek ugruna inanın..
Bugun brezilya fönü yaptırdım saclarıma..ve nefis oldu diyebiliriimm..Sabahtan beri kuafordeydim yani anlayacagınız..
yarın da arkadas toplantımız var zaten..Resmen yazamayınca içime dert oldu..
Bu arada butun yazılanları okudum..Herseyden haberim var yani merak etmeyin..
Masalcım super sevindim kilo vermene..Nasıl guzel moral olmustur sana eminim..Boyle devam sekerim..
Arzuuuu ozledimmm seni..Saol tebrikler icin..Cok guzeldi valla haftasonu ruya gibiydi:))
Pericimm cnm ben de seni özledimm..Merak etmişsin beni ama inan vakit bulamadım işte girmeye..
Tarifleriniz super kızlar hepsini deniyecegim kesin en cok da kırmızı biber fırında onu yapmak istiyorum..
Esracımm cnm yarın tehlikeli gün insallah senin gibi atlatırım ben de..
Kızlar bu hafta cok kilo verelim olur mu?? Benim pek ümidim yok yarın yuzunden ama neyse idare etcez artık..
Opuyorum hepinizi kızlarrrr...
Butun gun yediklerimi de yazayım bari..
1 dilim tost ekmegi sucukku peynirli
Oglen pazılı yumurta
Aksam fırında kabak :)))

ah o direnc bir kirilsada moralimiz yerine gelse sonucta pes etmek yok gecde olsa bu kilolar gidecek

Geçecek canım üzülme ben bir daha tartılmıycam diyorum gene dayanamıyorum dün 71.0 dim bugün 70,5 im galiba o inat kısmı geçtim inşallah.

Geçecek canım üzülme ben bir daha tartılmıycam diyorum gene dayanamıyorum dün 71.0 dim bugün 70,5 im galiba o inat kısmı geçtim inşallah.

oh ne güzel senin adina cok sevindim insallah bende o inat kismi cabuk atlatirim gecen hafta 100 gr vermemin yaninda bugün 400gr fazla cikmam aslinda moralimi daha cok bozdu ama cumaya kadar bir daha tartilmam

oh ne güzel senin adina cok sevindim insallah bende o inat kismi cabuk atlatirim gecen hafta 100 gr vermemin yaninda bugün 400gr fazla cikmam aslinda moralimi daha cok bozdu ama cumaya kadar bir daha tartilmam

tatlım lütfen üzülme.. biraz sabret.. artık her saniye kilo verdik mi vermedik mi die bakmayalım.. bu rejimi yapalım zaten bu rejim gibi değil dikkatli yemek yemek gibi bişey.. 1 hafta yine hiç bakma vermemeişimdir die de beynini bu duruma inandırma.. lütfen sakince bir hafta geçir.. dikkat et 30 - 40 ları geçme.. ben 50 kb de kilo verileceğine inanmıyorum... sadece kişisel fikrim tamamen... ve biraz huzur doldur içine.. yediklerine dikkat ettiğin sürece o direnç gidecek buna emin ol.. bak bende bi veriorum bi alıorum garip yani.. ama sonra düşüorum.. bu hafta inşallah 76 falan olurum .. yani artık üzülme.. şişliktir ödemdir.. bişiler wardır vücudunda biraz sabret.. akşamları 7 den sonra yememeye çalış .. gün içinde kahvaltını sebzeni etini ye.. suyunu nolur iç bak ben çok alıştım 3 litre içiorum artık.. rejimi bozsam bile ki dün 1 portakal yedim dayanamadım.. bugünde şimdiye kadar 15 kb ile durduğum için biraz milka yedim ( 10-14 kb) akşamda karnabahar kızartması ve tavuk yiycem ve günü bitiricem.. nolur motivasyon azalması olsun şekerimmm bizzz hepimiz çıtır olcasss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…