Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aslıcım nerelerdesin?uyuyamı kaldın yoksa.bugün senin için önemli bir gün.ama eminim kaçamaksız atlatcaksın.bolşans arkadaşım.

Günaydın arkadaşlar bu hafta hedefim inşallah 69 u görmek, görürsem benim için büyük moral olacak. ama ben ıspanak olsun, pırasa olsun pirinçsiz yiyemiyorum arkadaşlar.bu sabah yediklerim

peynirli salamlı tost
şekersiz çay

öğle : Tavuk göğüs,salata

akşam mantar sote
salata yemeyi düşünüyorum büyük bir değişiklik olmazsa.

canım tartıda hedefindeki rakamı görürsün inş.ıspanağı bol kıymalı yapsan.ben tavuk kıymasıyla yapıyorum çok güzel oluyo.pirinçsiz yenebiliyo yani.denemeni tavsiye ederim

selam kizlar bugün burasi cok sessiz dietler nasil gidiyor ben dün yediklerimi yazamadim bugün iki günlük toplam yazayim

DÜN
SABAH=2 dilim ekmek:6, beyaz peynir:1, yarim domates:3
ÖGLEN=ton balikli karisik salata:7
AKSAM=iki kabak:8, beyaz peynir:1 TOPLAM=26

BUGÜN
SABAH=2dilim ekmek:6, kasar ve salam:1
ÖGLEN=kiymali yumurta:4, bir dilim ekmek:3
AKSAM=2patlican:8, beyaz peynir:1 TOPLAM=23

aslıcım nerelerdesin?uyuyamı kaldın yoksa.bugün senin için önemli bir gün.ama eminim kaçamaksız atlatcaksın.bolşans arkadaşım.

Canim benim hic uyuyakalir miyim ben? Hele bir de oglum varken uyuyakalmak imkansiz :))
Sabah erken ciktim evden o yuzden giremedim..Ve kavitasyonum vardi bu sabah..Ordan da gune gittik ne yazik ki..
Keske ben de senin gibi guzel haberler verebilseydim..Ama ne yazik ki yedim..
Ama sabah sadece tek yumurta yemistim..Yani sifir almistim..
Aksam da yemek yemiyecegim..Simdi de deli gibi su iciyorum..Insallah hasarsiz atlatmisimdir..
Ayy neyse gene gideyim de su doldurayimm..
Optum sekerimmm

Kızlar benim menü değişti.

öğle ton balıklı salata yaptım. çok güzel oldu.
akşam tavuklu mantar sote, salata
ben bu ara pek su içemiyorum sanırım benim vücudum su tutuyor arkadaşlar çünkü suyu azalttım kg verdim bu nasıl bir şey anlamadım.

Kizlar bugun 38 beden tayt pantalon aldim kendime..Bu nasil oldu bilemiyorum..Ama ilikli degil belden sanirim o yuzden oldu..Bacaklarla ilgili bir sorunum yok zaten benim olay gobekte..Neyse cok mutlu oldum paylasayim dedim..
Masumcum suyu birakip nasil kilo verdigini hic anlamis degilim..ben birakir birakmaz kilo aliyorum cunku..

Merhaba arkadaşlar

Bugünkü menüm:

Sabah:
Omlet, 5 zeytin, beyaz peynir, şekersiz kahve, 1 dilim kızarmış ekmek = 14

Öğle:
1 tabak pırasa = 8

Akşam:
6 köfte, 1 dilim kızarmış ekmek, karışık salata = 23

Toplam = 45 puan

Canım çok tebrik ederim, ne büyük bir keyiftir küçük beden kıyafetler almak
Benim de bacaklarım ince, göbeğim de küçük ama devasa boyutta iki tane bel simitim var
En zor eriyen yer de bu simitler zaten

Valla bende anlamadım canım belkide bana öyle gelmiştir. yarından itibaren gene başlıycam bu diyette su şart bunu biliyorum.

Valla bende anlamadım canım belkide bana öyle gelmiştir. yarından itibaren gene başlıycam bu diyette su şart bunu biliyorum.

masumcum bence kilo vermis olmanin suyla ilgisi yoktur cünkü özellikle dietlerde suyun mümkün oldugunca fazla tüketilmesi gerekiyor vücudun direnmeyi birakti oda suyu az ictigin döneme denk geldi bence:97:

ne güzel bir duygu degilmi kücük beden giyebilmek bende bugün beli SIKAN bir jean'im vardi bugün denedim cok rahat oldu artik eski kiyafetlerime kavusmak istiyorum

masumcum bence kilo vermis olmanin suyla ilgisi yoktur cünkü özellikle dietlerde suyun mümkün oldugunca fazla tüketilmesi gerekiyor vücudun direnmeyi birakti oda suyu az ictigin döneme denk geldi bence:97:

Haklısın canım olabilir ne direnişti ama 2 aydır sinir hastası etti beni. inşallah bırakmıştır direnmeyi de bu cuma görürüz.

Haklısın canım olabilir ne direnişti ama 2 aydır sinir hastası etti beni. inşallah bırakmıştır direnmeyi de bu cuma görürüz.

ah bide beni biraksada kilo vermeye baslasam bakalim cuma ne olcak acikcasi bende cok merak ediyorum:44:

merhaba kızlar nasılsınız, selin gelmiyor mu halaa :26:

bende 69den 65e düşmüştüm bu diyetle sizin kilo verimleriniz nasıl, haftada

Merhaba izlem abla ...selin abla daha hic gelmedi bidaha
sen ne güzel kilo verdin böyle gercekten tebrik ediyorum seni :81:
ben hazirandan kasima kadar 20 kilodan fazla verdim ama kasimdan bu yana ancak 1.5 kilo vermisim:) ama cokcok az dikkat ettim yine almadigima sasirdim acikcasi:)

Kızlar hepinize günaydın..Bu rejimi uzun süre yapanlara bir sorum olucak..Arada baska rejimlere gectiniz mi?? Mesela ben Hollywood rejimini 1 hafta yapsam mı acaba diye düşünüyorum..Hem vucudum detokslanmış olur hem de degişiklik olur mu acaba..Yani yapıp da kilo veren var mı o diyeti? Çok da zor bir diyet ama 1 hafta dayanırım yani ölmem ya..Hem iki gun meyve suyu içme olayı benim açımdan iyi olur gibi dogru dürüst 2 aydır meyve yemiyorum..İki gun vitamin almış olur vucudum..
Bir haftada 4 kilo verenler var dogru bir sekile yapınca o diyeti..Bu konuda fikiri olan varsa soyleyebilir mi arkadaslar??

günaydın arkadaşlar.aslıcım 38 bedene girmen ne güzel dimi.dediğin diyet nasılki.bende meyve yemek istiyorum.

Günaydın herkese :)

Çok özledim burayı. Sizler olmayınca motive olmak çok zor. Ben İstanbul macerasını özetleyeyim. Cumartesi sabahı ıspanaklı yumurta, öğleni salam ve akşamı domates çorbası ve haşlanmış etle atlattım. Pazar sabahı kayınvalidem önüme doldurdu börekleri, çörekleri, bir tane gerçekten küçük kıymalı börek yedim ama onun dışında sadece yumurta, dil peyniri ve sucuk yedim. Akşam benim annemlerle yemek vardı. Onu da salata, balık, enginar ve iki kadeh rakı ile atlatmıştım ama o gece hem annemlerle hem de üzerine eşimle çeşitli tartışmalar yaşayınca, buraya da giremeyince pazartesi ve salıyı önüme ne konarsa yiyerek geçirdim Dün gece de eve geldik.

Ama bugün benim için yepyeni bir gün. İki gün bozmakla yağlar gelip yerlerine kurulamayacaklar. İzin vermeyeceğim :) Bu günü 20 birimle atlatmayı planlıyorum. Sabah sadece çemensiz pastırma yedim. Öğlen iki haşlanmış yumurtam var ve akşam için de tavuk haşlayıp hazırladım :)

Vazgeçmek yok. Özellikle de tartılmadım neler olmuş diye, cumayı bekleyeceğim. Bu hafta veremem büyük olasılıkla ama geçen haftanın üzerine de çıkmayacağım işte :)

Arkadaslar valla ben karar verdim..Kesin yapacagim 1 hafta bu hollywood diyetini..Hem 2 gun sadece meyve suyu icip vucuda detoks yapmis olucam hem de biraz vitamin depolarim..
Biliyorum zor bir diyet ama 1 hafta kesin dayanirim..Zaten en az 1 hafta yapmak gerekiyormus..Ama ben gene burdayim..Bir haftada soyle 2-3 kilo versem super sok diyet olmus olucak..Fazlasini yapamam zaten..Yarin basliyorum..Benle beraber denemek isteyen varsa beklerim..Cok zor degil aslinda ama KB diyetine gore tabiki zor..Neyse ben size anlatirim bir hafta sonra ne olup bittigini...Bakalim kac kilo verecegim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…