Günaydın arkadaşlar bu hafta hedefim inşallah 69 u görmek, görürsem benim için büyük moral olacak. ama ben ıspanak olsun, pırasa olsun pirinçsiz yiyemiyorum arkadaşlar.bu sabah yediklerim
peynirli salamlı tost
şekersiz çay
öğle : Tavuk göğüs,salata
akşam mantar sote
salata yemeyi düşünüyorum büyük bir değişiklik olmazsa.
aslıcım nerelerdesin?uyuyamı kaldın yoksa.bugün senin için önemli bir gün.ama eminim kaçamaksız atlatcaksın.bolşans arkadaşım.
Kizlar bugun 38 beden tayt pantalon aldim kendime..Bu nasil oldu bilemiyorum..Ama ilikli degil belden sanirim o yuzden oldu..Bacaklarla ilgili bir sorunum yok zaten benim olay gobekte..Neyse cok mutlu oldum paylasayim dedim..
Masumcum suyu birakip nasil kilo verdigini hic anlamis degilim..ben birakir birakmaz kilo aliyorum cunku..
Kizlar bugun 38 beden tayt pantalon aldim kendime..Bu nasil oldu bilemiyorum..Ama ilikli degil belden sanirim o yuzden oldu..Bacaklarla ilgili bir sorunum yok zaten benim olay gobekte..Neyse cok mutlu oldum paylasayim dedim..
Masumcum suyu birakip nasil kilo verdigini hic anlamis degilim..ben birakir birakmaz kilo aliyorum cunku..
Valla bende anlamadım canım belkide bana öyle gelmiştir. yarından itibaren gene başlıycam bu diyette su şart bunu biliyorum.
masumcum bence kilo vermis olmanin suyla ilgisi yoktur cünkü özellikle dietlerde suyun mümkün oldugunca fazla tüketilmesi gerekiyor vücudun direnmeyi birakti oda suyu az ictigin döneme denk geldi bence:97:
Haklısın canım olabilir ne direnişti ama 2 aydır sinir hastası etti beni. inşallah bırakmıştır direnmeyi de bu cuma görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?