Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Asli abla sen zaten harika gidiyorsn neden baska diyet yapacaksin ki ??
38 beden davana cok sevindim gercekten :) bende eski pantolonlarimi denedim 85kiloya düsünce yine deneyecem :) bende diyet cok iyi gidiyor cok sükür..suyumuda iciyorm ama ben tartiliyorum cumayi bekleyemedim cünkü tartida sonunda gerektigi gibi görünüyorum bakalim cumaya kadar bi 500-700gr gider insallah :)

Aslıcım 38 bedene girmen çok sevindim canım, çok tebrik ederim

Bu aralar ev kalabalık, aklınıza gelebilecek her türlü zararlı şey yapılıyor misafir olduğu için

O yüzden sadece aldığım kaloriye dikkat ederek ve spor yaparak kilo vermeye çalışıyorum çünkü böyle bir ortamda karbonhidrat diyeti yapıcam dersem sadece kendimi kandırmış olurum

Takipteyim sizleri :)

Aslıcığım o Hollywood diyetimi bilemiycem ama bende okumuştum ilk 2 gün sadece meyve suyu içilecek diye bende niyetlenmiştim ama açıkçası cesaret edemiyorum. Birde hazır meyve suyumu olacak yoksa evde kendimizmi sıkacağız eğer öyle ise ben zaten yapamam katı meyve sıkacağım yok.
Neyse sen bir dene bakalım sonuç ne olacak sana şimdiden kolay gelsin tatlım.

Aslıcım arada diyet değiştirmek zaten uzmanların önerdiği bir şey.
Sürekli aynı diyeti yaparsan bünye alışıyormuş, diyet değişikliği metabolizmayı hızlandırmak için iyi bir yöntem.
Ben sağlıklı bulduğum, daha önce kilo vermemi sağlayan birkaç yöntemi değiştire değiştire uyguluyorum :)
Verdiğim kiloları şu ana kadar geri almadım şükür :)
Bu yöntemlerden biri de karbonhidrat diyeti.
Bazıları diyet sadece su kaybı yaratıyor, diyeti bırakınca kiloları geri alıyorsunuz diyor ama istersen en sağlıklı diyeti yap, eğer tekrar kıtlıktan çıkmış gibi yemeye devam edersen geri alırsın kiloları

aynen yaa ben ona katiliyorum hangi diyeti yaparsak yapalim saldiriya gecersek tabiki aliriz o yüzden bana verdigin kilolari geri alacaksin diyenlere aynen bunlari söylüyorum..cok saglikli herseyi yiyerek zayiflayan bi abla vardi weight watchers ile ama baya zayiflamisti incecik olmustu kitliktan cikmis gibi tekrar yemeye basladi geride aldi yani..kiiii o herseyden yiyerek zayiflamisti gercekten..sporda yapmisti.

Aynen :)
Hayat boyu dikkat etmek gerekiyor.
Ya az yemeye razı olacaksın ya da kendine engel olamıyorsan eksiksiz her gün 3-4 saat spor yapacaksın
O da çok zor ya

Aynen :)
Hayat boyu dikkat etmek gerekiyor.
Ya az yemeye razı olacaksın ya da kendine engel olamıyorsan eksiksiz her gün 3-4 saat spor yapacaksın
O da çok zor ya

ya bence zaten bir süre sonra insan istesede yiyemez alistiktan sonra sahsen ben okadar kilo verecem 20-25 falan sonra yemeye kiyamam ya 1kilo verecem diye canim cikiyor

Simdi baktim ve son karar olarak sunu soyluyorum..
2 gun sadece meyve suyu icecegim..Evet evde kati meyvelerden kokteyller hazirlayacagim kendime..
Hem 2 aydir meyve yemiyorum diye cok iyi gelicek bana biliyorum..Hem de bir arkadasim var disardan o da benlen beraber KB diyeti yapiyordu simdi iki gun meyve suyu icti sadece detoks niyetine 2 kilo vermis..Ben de vucudu bir soklamak gerektigine inanlardanim..
Nightwinglovercimmm cok saol ilgine ben de aynen katiliyorum dedigine..Bu yuzden iki gunun kimseye zarari olmaz hatta faydasi bence kesin olur..Sonucta ben diyetisyene de cok gittim daha once ve iki gun sok diyetler hep veriyordu..Bu hollywood diyeti en az bir hafta yazilir diyor her yerde ama soyle birsey var..O diyet yapmayi birakacaklar icin gecerli bence..Ben diyetime devam edecegim iki gun sonra..O yuzden problem yasayacagimi sanmiyorum..
Masalcim biliyorum iyi gittigimi ama bu hafta hep kacamaklarla gecti..C.tesi yildonumuydu disarda yedim ayrica dun de arkadas toplantisinda yedim..Kendimi iyi hissettirecek biseyler bulmam gerek..
Arzucumm tatlim nerdesin gene yoksun?? Ben kilo bildirimini c.tesi yapacagim..Cunku iki gun sadece meyve suyu icicem..Bakalim neler olucak..Becerebilirsem kesin sana da onericem..
Masumcumm evet evde kendimiz hazirlamamiz gerekiyor en saglikli olani bu..Hatta taze taze yapmak en dogrusu bol bol vitamin almak adina ve detoks adina..Canim kesin bir arkadasinda vardir..Benim de kati meyve aletim bozuldu o yuzden arkadasimdan alicam aksam ve yarin sabah basliyacagim..Kesin vardir birisinde sor bence dene..Bence pisman olmayacagiz cnm denemekten bir zarar gelmez..Hem gripten nezleden korunmak adina da vitamin depolamis oluruz azcik..
Nightwinglovercimm adin neydi senin?Bu sekilde hitap etmek zor geliyor da :))

ya bence zaten bir süre sonra insan istesede yiyemez alistiktan sonra sahsen ben okadar kilo verecem 20-25 falan sonra yemeye kiyamam ya 1kilo verecem diye canim cikiyor

Valla ben de eskiden nasil doyuyorlar yaa ekmek yemeden sadece sebzeyle ya da sabah kahvaltida 1 dilim ekmekle doyulmaz ki filan derken bir de baktim ki hic aclik hissetmiyorum..Bu yuzden zaten guveniyorum kendime 2 gun meyve suyuna dayanabilirim..
Sen de bu hafta super gidiyosun tatlim..Takibindeyim..

Semilunacimm: ozlettin sekerim kendini cidden..Bence de burayi asla birakma ve hep bir sekilde ugramaya calis..Ugradikca insanin rejimi bozasi gelmiyor..Ayrica bence cuma kesin tartil..Aldigini bile gorsen bu iyi bisey en azindan dersin ki bir daha yapmayacgim..Hadi kolay gelsin cnm..
Esraaaa: Icicen mi iki dun sadece meyve suyu benimle beraber??
Ben yanima adam ariyorum galiba..Benimle iki gun shok diyet yapacak kimse yok mu arkadaslar??
Cok uzun bir sure degil sadece iki gun?..Hadi insallah birini bulurum da destek alirim ondan :))

aslicim diet degistirme konusunda sana katiliyorum uzun süre ayni dieti yapinca vücut ona alisiyor ve kilo verme duruyor belki ben su anda o durumdayim eger cuma günüde kilo vermemis olursam bende bir hafta baska diet uygulamayi düsünüyordum metabolizmayi sasirtmak lazim cünkü iki haftadir menümü sizinle paylasiyorum gercekten hep minumumda tutuyorum hollyywood dietini okudum biraz önce bana biraz agir geldi aslinda ben bir menüye bagli kalmayi sevmiyorum onun icin kb dietini cok seviyorum ben yaparsam kalori dieti yapmayi düsünüyorum o diettede kalori degerlerini minumumda tutarak menülerimi kendim ayarlarim sana kolay gelsin tatlim denersen insallah güzel kilo verirsin yaptigina degsin en azindan

Ben de baktim simdi bana da cok agir gorunuyor zaten hollywood diyeti..Ama iki gun istedigim meyvelerin suyunu icebilme fikri beni rahatlatiyor..Istedigim kadar istedigim meyvenin suyunu icebilecegim..DIger gunler pek hos gorunmuyor bana da o yuzden KB diyetine devam edicem.Belki 1 ay sonra filan tekrar iki gun meyve suyu icerim..Boyle boyle gider..Kismet bakalim nolcak :)

iki gün sadece meyve suyu icmek güzel fikir aslinda:97: insallah basarili sonuc alirsin denemeyi düsünmedim degil ama kendime güvenemiyorum belki sen güzel kilo verirsen bizi tetikler

Aslıcığım belki inanmayacaksın ama burada hiç arkadaşım yok maalesef buraya taşınalı 7 ay oldu ve hiç arkadaş edinemedim. sadece eşimin ailesi var onlarda da olacağını sanmıyorum olsada istemem zaten. Birde bu diyete başalayınca sonuç almak için 7 günü tamamlamak gerekiyormuş. bende 60 lı rakamlara inince haftada 3 kilo diyeti var onu denemeyi düşünüyorum yada diyetisyenimin verdiği ama benim uygulamadığım listeyi uygulamayı düşünüyorum. seninde dediğin gibi değişiklik şart ben bu hafta iyi gidiyorum inşallah böyle devam eder bir süre.

Hanımlar bir şey dikkatimi çekti o yüzden sormak istiyorum :)

Listeler çok güzel, özellikle Pericim çok güzel gidiyor, diğer arkadaşlar da öyle

Ama hiç serbest gün yapılmıyor. Neden?

Yani 6 gün diyet yapılıyorsa 1 gün serbest olmalı hatta karbonhidrat takviyesi yapılıyor bu dönemde. İstediğinizi yiyebiliyorsunuz. Serbest gün hem metabolizmanın hızlanması hem de bu diyetin en iyi şekilde işlemesi için gerekli ama çoğu kişi yapmıyor bunu. :26:

Pericim neden buraya daha sık gelmiyorsun demiştin :)

Ben karbonhdrat diyeti yapmadığım zamanlar sizleri takip ediyorum ama fazlaca bir şey yazamıyorum çünkü o sırada başka br diyet yapıyor olduğum için bu konuda bu diyet hakkındaki gelişmeleri yazamıyorum :)

O an yaptığım diyetin listelerini paylaşsam, bu defa da burayı bu diyet hakkında bilgi almak için kullananların kafası karışır diye düşünüyorum. :26:

Ama buradaki ortamı çok seviyorum, her şeyden önce herkes diyet hakkında, diyet yapma hakkında çok bilgili ve bilinçli :) Sizlerden çok şey öğreniyorum, iyi ki varsınız

Son düzenleme:
iki gün sadece meyve suyu icmek güzel fikir aslinda:97: insallah basarili sonuc alirsin denemeyi düsünmedim degil ama kendime güvenemiyorum belki sen güzel kilo verirsen bizi tetikler

Ok o zaman ben verirsem iki kilo size de soylerim c.tesi gunu sonucu:) ona gore karar verirsiniz tatlim..

Ah cnm uzuldum valla yalniz olmana..Dur bakalim ben verebilecek miyim zaten..Belki de veremem bos yere hicbiriniz kasmamis olursunuz..

Ah cnm uzuldum valla yalniz olmana..Dur bakalim ben verebilecek miyim zaten..Belki de veremem bos yere hicbiriniz kasmamis olursunuz..

Evet çok zor canım ya üstelik geldiğim yerde çok sosyalken böyle yalnız kalmak beni çok bunalttı ama sanırım artık alıştım. Birde sizler varsınız artık o kadar üzülmüyorum. Belki zamanla olur.

Canım ben serbest gün olarak değilde bazı tüketilmemesi gereken yiyecekleri az miktarda tüketiyorum mesela dün kendim için yaptığım tavuklu mantar sotenin yanında 2 yemek kaşığı kuru fasulye, 1 yk.pilav yedim. haftada 1-2 kez azda olsa yiyorum böyle. farkı olurmu bilmem ama en azından bakliyatta yemiş oluyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…