Aslıcım arada diyet değiştirmek zaten uzmanların önerdiği bir şey.
Sürekli aynı diyeti yaparsan bünye alışıyormuş, diyet değişikliği metabolizmayı hızlandırmak için iyi bir yöntem.
Ben sağlıklı bulduğum, daha önce kilo vermemi sağlayan birkaç yöntemi değiştire değiştire uyguluyorum :)
Verdiğim kiloları şu ana kadar geri almadım şükür :)
Bu yöntemlerden biri de karbonhidrat diyeti.
Bazıları diyet sadece su kaybı yaratıyor, diyeti bırakınca kiloları geri alıyorsunuz diyor ama istersen en sağlıklı diyeti yap, eğer tekrar kıtlıktan çıkmış gibi yemeye devam edersen geri alırsın kiloları
aynen yaa ben ona katiliyorum hangi diyeti yaparsak yapalim saldiriya gecersek tabiki aliriz o yüzden bana verdigin kilolari geri alacaksin diyenlere aynen bunlari söylüyorum..cok saglikli herseyi yiyerek zayiflayan bi abla vardi weight watchers ile ama baya zayiflamisti incecik olmustu kitliktan cikmis gibi tekrar yemeye basladi geride aldi yani..kiiii o herseyden yiyerek zayiflamisti gercekten..sporda yapmisti.
Aynen :)
Hayat boyu dikkat etmek gerekiyor.
Ya az yemeye razı olacaksın ya da kendine engel olamıyorsan eksiksiz her gün 3-4 saat spor yapacaksın
O da çok zor ya
ya bence zaten bir süre sonra insan istesede yiyemez alistiktan sonra sahsen ben okadar kilo verecem 20-25 falan sonra yemeye kiyamam ya1kilo verecem diye canim cikiyor
aslicim diet degistirme konusunda sana katiliyorum uzun süre ayni dieti yapinca vücut ona alisiyor ve kilo verme duruyor belki ben su anda o durumdayim eger cuma günüde kilo vermemis olursam bende bir hafta baska diet uygulamayi düsünüyordum metabolizmayi sasirtmak lazim cünkü iki haftadir menümü sizinle paylasiyorum gercekten hep minumumda tutuyorum hollyywood dietini okudum biraz önce bana biraz agir geldi aslinda ben bir menüye bagli kalmayi sevmiyorum onun icin kb dietini cok seviyorum ben yaparsam kalori dieti yapmayi düsünüyorum o diettede kalori degerlerini minumumda tutarak menülerimi kendim ayarlarim sana kolay gelsin tatlim denersen insallah güzel kilo verirsin yaptigina degsin en azindan
Ben de baktim simdi bana da cok agir gorunuyor zaten hollywood diyeti..Ama iki gun istedigim meyvelerin suyunu icebilme fikri beni rahatlatiyor..Istedigim kadar istedigim meyvenin suyunu icebilecegim..DIger gunler pek hos gorunmuyor bana da o yuzden KB diyetine devam edicem.Belki 1 ay sonra filan tekrar iki gun meyve suyu icerim..Boyle boyle gider..Kismet bakalim nolcak :)
iki gün sadece meyve suyu icmek güzel fikir aslinda:97: insallah basarili sonuc alirsin denemeyi düsünmedim degil ama kendime güvenemiyorum belki sen güzel kilo verirsen bizi tetikler
Aslıcığım belki inanmayacaksın ama burada hiç arkadaşım yok maalesefburaya taşınalı 7 ay oldu ve hiç arkadaş edinemedim. sadece eşimin ailesi var onlarda da olacağını sanmıyorum olsada istemem zaten. Birde bu diyete başalayınca sonuç almak için 7 günü tamamlamak gerekiyormuş. bende 60 lı rakamlara inince haftada 3 kilo diyeti var onu denemeyi düşünüyorum yada diyetisyenimin verdiği ama benim uygulamadığım listeyi uygulamayı düşünüyorum. seninde dediğin gibi değişiklik şart ben bu hafta iyi gidiyorum inşallah böyle devam eder bir süre.
Ah cnm uzuldum valla yalniz olmana..Dur bakalim ben verebilecek miyim zaten..Belki de veremem bos yere hicbiriniz kasmamis olursunuz..
Hanımlar bir şey dikkatimi çekti o yüzden sormak istiyorum :)
Listeler çok güzel, özellikle Pericim çok güzel gidiyor, diğer arkadaşlar da öyle
Ama hiç serbest gün yapılmıyor. Neden?
Yani 6 gün diyet yapılıyorsa 1 gün serbest olmalı hatta karbonhidrat takviyesi yapılıyor bu dönemde. İstediğinizi yiyebiliyorsunuz. Serbest gün hem metabolizmanın hızlanması hem de bu diyetin en iyi şekilde işlemesi için gerekli ama çoğu kişi yapmıyor bunu. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?