Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlar selamm..
Evet 2 gunluk meyve detoksuma baslamis bulunuyorum..Ay ne kadar ozlemisim meyve suyu icmeyi..
Sabah boyle 2 adet armut ve bir adet kiviyi bir bardaga doldurunca nefis bir kokteyl iciyomusum gibi hissettim..:) Kan sekerini yukselttigi icin meyve kesinlikle aclik hissedecegime inanmiyorum..Ama gun icinde durumumu bildiririm sizlere..
Terkenhatuncum bir sen demissin ben de sana katilirim diye..Ben cok heyecanliyim bakalim neler olucak..
Bu arada bu sabah tartildim ve kilom ayni..2 gun icindeki degisimi gorebilmek icin tartildim..Kilo bildirimi c.tesi yapacagim artik..
Arzuuu gene kayiplardasin sekerim...Insallah rejimi birakmamissindir..
Kizlar yazidiginiz tarifler super..2 gun sonra kesin deneyecegim hepsini :))
Optum herkesi..

aslı benim içinde büyük bir bardak iç meyve suyundan.nasıl çekici geliyo bana meyve şimdi.bu diyette sadece meyve suyu var dimi.ben yasak olanı daha çok yemek istiyorum.yasaklı diyetler pek bana göre değil.ama eminim sende çok etkili olcak.hem bolca vitamininde almış olursun.hemde meyvenin antioksidan özelliğinden dolayı vücudun detokslanmış olur.

gunaydin kizlar,

ben her gun bir kez sabah kalkinca bir kez de aksam yatmadan tartiliyorum. bir haftadir hep uyandigimda 63.4 ya da 63.5 olurdum bu gun ilk kez 62.9 ile uyandim. tabiki kahvalti yapar yapmaz gidicek ama totalde kiloma yansimasini umuyorum. motive oldum azcik iste simdi biraz su icip kahvalti yapicam. benim kahvaltim hep ayni. cunku en cok boyle doyuyorum; 2 haslanmis yumurta, bir kucuk peynir, bir kucuk boy domates, (varsa) iki dilim salam ve iki dilim ekmek. bugunden sonra ekmegi tamamen birakip bir onceki sayfada verdigim krepi yapacagim. oglen naparim bilmiyorum... daha var nasilsa.

herkese iyi gunler

Son düzenleme:
Günaydınn arkadaşllarımmm..

Yazdıklarınızı okudum.. Herkes çok iyi gidiyor Maşallah..
Aslıcım canım benim nasıl dayanıcan 2 gün sadece meyvesuyuna.. Ama İnşallah güzel sonuç alırsın ki bence alırsın hiç bişe yemiceksin çünkü.. Ama her ne olursa olsun şok diyet doğru bir mantık ama tek gıdayı asla kendimce doğru bulmuorum..
Benim rejimim aynen dewam tatlım.. Kokrma hiç bozmadım.. Suyumuda içiorum. Bu arada arkadaşlar ben ekmeği tamamen bıraktım yani hiç yemiorum ve kilo kaybı başladı..
Periicimm tatlım bu haftada kilo veremezsen çok üzülücem çünkü inanılmaz düzgün gidiyorsun umarım güzel sonuç alırız.. Ama alamazsan bence sende denemek için istersen 1 hafta ekmeği kes derim ben çünkü bu bende işe yaradı. Yarın kilo bildirimi yapamaya bilirim.. Bugün tartıldım 76.9 olmuşum yani bu benim için süperr bişeyy

Canim benim simdiden oglen icecegim kokteylin hayalini kuruyorum valla..Ama aclik henuz kesinlikle hissetmiyorum..Bakalim aksam ne durumda olacagim..Ben bir 2 kilo verirsem o zaman hepinize onericem bu durumu..Sen de sonunda amacina ulastin bu hafta super oldu bu..Az kaldi mayisaa:))
Esracim ben de cok ozlemisimm meyveyi..Resmen vucudumun ihtiyaci varmis sanirim..Kendime bu 2 gunu sok rejim yapiyormus gibi degil de odul veriyormusum gibi hissediyorum..Bakalim nolcak:)

Güle oynaya, hoplaya zıplaya vericez :)
Bu sabah 2 tombul sosis yedim, şimdi 1 tane daha yiyeceğim, yanıma da atıştırmalık hindi göğüs füme aldım. Haftasonunun kaçamaklarını telafi etmeye çalışıyorum.

arzucum kilo vermeye baslamana inan cok sevindim tatlim insallah bende bu hafta bu düzenli yapmamin karsiligini alirim:97: böyle bir morale cok itiyacim var aslinda ekmek tüketimim fazla degil ve sadece 6 kb ama sonuc alamazsam onuda birakirim yani yeterki kilo vereyim

aslicim bende sonucu cok merak ediyorum insallah hemen gidiverir 2kg ayrica meyve suyunda sinirlama varmi

aslicim bende sonucu cok merak ediyorum insallah hemen gidiverir 2kg ayrica meyve suyunda sinirlama varmi
Sadece muz ve ananas yasak onun disinda butun meyveler serbest..Henuz hic aclik hissetmedim..1 litre suyumu da ictim..Bir bardak da meyve suyu ictim sabah o kadar..Bakalim aksama nasil olucam merak etmiyor degilim ben de..
Sen bu hafta bence kesin super kilo vericeksin hatta bence birinci bile olabilirsin..Hadi bakalim yarina az kaldi..:))

yarini bende büyük merakla bekliyorum:97: senin yaptigin dietdede 2kg verilirse süper bir moral ya valla aklima daha bir fazla girmeye basladida iki gün kendime güvenemiyorum yarin tartilcakmisin peki eger bir günde kilo kaybi olursa bir gün denerim ikinci gün dayanamazsam birakiveririm

Merhaba arkadaşlar
Aslıcım sen tam bir diyet canavarısın yahu hayretle izliyorum, Tebrikler arkadaşım
Ben 5 kilo verdikten sonra haftada 1 gün diyete ek olarak meyve veya tatlı yemeyi düşünüyorum

En azından haftada 1 gün ödül gibi olacak ve şekerli bir şeyler de yemiş olacağım.

Ama daha bünyem bu diyete alışmadı, bir 5 kilo vereyim ondan sonra

Valla yavas yavas vurmaya basladi bakalim aksam nasil olucak..Neyse bol bol iciyorum :)) Ama 2 kg gidebilme ihtimali beni cok heyecanlandiriyor :))

Canim benim keske eskiden beri boyle olsaydim suanda cok zayif bir kiz olurdum..Hersey inanin sizin sayenizde, sizle konustukca daha da gaza geliyorum..Tuvalete gitmekten bi hal oldum sabahtan beri..:))Tabi surekli icince bir de su icince bir fena oldum :)

Buranın ortamı çok güzel gerçekten. Ben de tek başıma olsam yüz kere bozmuştum diyeti. Ama burada tam bir işbirliği var. İnsan kendini güçlü hissediyor

Buranın ortamı çok güzel gerçekten. Ben de tek başıma olsam yüz kere bozmuştum diyeti. Ama burada tam bir işbirliği var. İnsan kendini güçlü hissediyor

bende bayiliyorum ortamin samimiligine herkes elinden geldigince birbirine destek oluyor moral veriyor

kızlar merhaba.menümü yazayım .
sabah 2 rafadan yumurta 5 zeytin çay
öğle iskender
akşam tavuk 3 parça
biraz peynir acıkırsam çay ve peynir yeme planım var.
aslı bende daha önce meyve suyuyla bir diyet yaptım ama bırakınca reflü oluştu .mide tembelleşiyor hemen aklında bulunsun.

sabah

sosis ve beyaz peynir:4

öglen

peynir salatasi:5

ikindi

ton baligi ve krem peynir:4

aksam

köfte ve salata:7

TOPLAM=20

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…