Günaydınn arkadaşllarımmm..
Yazdıklarınızı okudum.. Herkes çok iyi gidiyor Maşallah..
Aslıcım canım benim nasıl dayanıcan 2 gün sadece meyvesuyuna.. Ama İnşallah güzel sonuç alırsın ki bence alırsın hiç bişe yemiceksin çünkü.. Ama her ne olursa olsun şok diyet doğru bir mantık ama tek gıdayı asla kendimce doğru bulmuorum..
Benim rejimim aynen dewam tatlım.. Kokrma hiç bozmadım.. Suyumuda içiorum. Bu arada arkadaşlar ben ekmeği tamamen bıraktım yani hiç yemiorum ve kilo kaybı başladı..
Periicimm tatlım bu haftada kilo veremezsen çok üzülücem çünkü inanılmaz düzgün gidiyorsun umarım güzel sonuç alırız.. Ama alamazsan bence sende denemek için istersen 1 hafta ekmeği kes derim ben çünkü bu bende işe yaradı. Yarın kilo bildirimi yapamaya bilirim.. Bugün tartıldım 76.9 olmuşum yani bu benim için süperr bişeyy
sabah
iki dilim ekmek:6, on zeytin:2, beyaz peynir:1,yumurta
bu karbonhidrat degeri 3k olan ekmek nasıl bir ekmek ayrıntı verebilir misiniz acaba?
bu arada diyetim gayet güzel gidiyor.bende sizlere metobolizmayı şaşırtmak hususunda katılıyorum.ben genel anlamda k degeri yüksek gıdalardan kaçınıyorum.ama ewde pişen yemeğimden,atıştırmalık gıdalardan,kuru meyvelerden aralarda ağzıma bir iki lokma atıyorum.hem nefsimi köreltmiş oluyorum hem de bu gıdaları vücudumun unutmamasını sağlıyorum.kilo vermemde gayet güzel dewam ediyor.tam anlamıyla bir peynir canavarıyım.kendimi şımartmak istiyorsam eğer değişik peynir çeşitleri alıyorum.peynir topları yapıyor hem görselliğiyle gözümü doyuruyor hem de tatlı bir atıştırmalık olarak her an dolabımda bulunduruyorum.sebze mücveri yapıyorum(yumurta ve peynir ile) yağlı kagıda parça parça döküp fırında pişirin.değişiklikler işe yarıyor herkese kolay gelsinnn
yedigim ekmek wasa türü bir ekmek ama markasi baska yani uno gibi yumusak ekmek degil daha cok kraker gibi kitir kitir kasar ve beyaz peynirle cok güzel oluyor ayrica mücver iyi fikir gercekten hic aklima gelmemisti yasasin menüme yeni bir yemek daha eklendi bende peynir cesitlerini cok seviyorum ve bugün peynir salatasi yapicam daha önce denemistim cok güzel olmustu 3-4 cesit peynir ile haslanmis yumurtayi küp küp dogruyorum icine biraz siviyag ve nar eksisi döküp yiyorum cok lezzetli oluyor
Günaydınn arkadaşllarımmm..
Yazdıklarınızı okudum.. Herkes çok iyi gidiyor Maşallah..
Aslıcım canım benim nasıl dayanıcan 2 gün sadece meyvesuyuna.. Ama İnşallah güzel sonuç alırsın ki bence alırsın hiç bişe yemiceksin çünkü.. Ama her ne olursa olsun şok diyet doğru bir mantık ama tek gıdayı asla kendimce doğru bulmuorum..
Benim rejimim aynen dewam tatlım.. Kokrma hiç bozmadım.. Suyumuda içiorum. Bu arada arkadaşlar ben ekmeği tamamen bıraktım yani hiç yemiorum ve kilo kaybı başladı..
Periicimm tatlım bu haftada kilo veremezsen çok üzülücem çünkü inanılmaz düzgün gidiyorsun umarım güzel sonuç alırız.. Ama alamazsan bence sende denemek için istersen 1 hafta ekmeği kes derim ben çünkü bu bende işe yaradı. Yarın kilo bildirimi yapamaya bilirim.. Bugün tartıldım 76.9 olmuşum yani bu benim için süperr bişeyy
Canim benim simdiden oglen icecegim kokteylin hayalini kuruyorum valla..Ama aclik henuz kesinlikle hissetmiyorum..Bakalim aksam ne durumda olacagim..Ben bir 2 kilo verirsem o zaman hepinize onericem bu durumu..Sen de sonunda amacina ulastin bu hafta super oldu bu..Az kaldi mayisaa:))
Esracim ben de cok ozlemisimm meyveyi..Resmen vucudumun ihtiyaci varmis sanirim..Kendime bu 2 gunu sok rejim yapiyormus gibi degil de odul veriyormusum gibi hissediyorum..Bakalim nolcak:)
Sadece muz ve ananas yasak onun disinda butun meyveler serbest..Henuz hic aclik hissetmedim..1 litre suyumu da ictim..Bir bardak da meyve suyu ictim sabah o kadar..Bakalim aksama nasil olucam merak etmiyor degilim ben de..aslicim bende sonucu cok merak ediyorum insallah hemen gidiverir 2kg ayrica meyve suyunda sinirlama varmi
Sadece muz ve ananas yasak onun disinda butun meyveler serbest..Henuz hic aclik hissetmedim..1 litre suyumu da ictim..Bir bardak da meyve suyu ictim sabah o kadar..Bakalim aksama nasil olucam merak etmiyor degilim ben de..
Sen bu hafta bence kesin super kilo vericeksin hatta bence birinci bile olabilirsin..Hadi bakalim yarina az kaldi..:))
yarini bende büyük merakla bekliyorum:97: senin yaptigin dietdede 2kg verilirse süper bir moral ya valla aklima daha bir fazla girmeye basladida iki gün kendime güvenemiyorumyarin tartilcakmisin peki eger bir günde kilo kaybi olursa bir gün denerim ikinci gün dayanamazsam birakiveririm
Merhaba arkadaşlar
Aslıcım sen tam bir diyet canavarısın yahu hayretle izliyorum, Tebrikler arkadaşım
Ben 5 kilo verdikten sonra haftada 1 gün diyete ek olarak meyve veya tatlı yemeyi düşünüyorum
En azından haftada 1 gün ödül gibi olacak ve şekerli bir şeyler de yemiş olacağım.
Ama daha bünyem bu diyete alışmadı, bir 5 kilo vereyim ondan sonra
Canim benim keske eskiden beri boyle olsaydim suanda cok zayif bir kiz olurdum..Hersey inanin sizin sayenizde, sizle konustukca daha da gaza geliyorum..Tuvalete gitmekten bi hal oldum sabahtan beri..:))Tabi surekli icince bir de su icince bir fena oldum :)
Buranın ortamı çok güzel gerçekten. Ben de tek başıma olsam yüz kere bozmuştum diyeti. Ama burada tam bir işbirliği var. İnsan kendini güçlü hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?