Sağol canım. Umarım sonu hüsran olmaz. Ama en azından denemiş olmak da iyi, aslı ile farklı sonuçlar alabiliriz herkesin vücudu farklı tepkiler verebilir gibi geliyor bana. Hiç olmazsa biz denedik işe yaramıyor ya da yarıyor diyebiliriz ve bir alternatif olur ilerleyen günler için.
Ya aslinda 3 cm inceldim o da ilk seansta..Bu seans baska bir oynama olmadi..Ama en az bir 3-4 seans gecmesi lazim sanirm..Ben genel olarak rejimden dolayi cok inceldigim icin nerden dogru inceldigimi anlayamiyorum..Yani kavitasyon mu ise yariyor rejim mi emin olamiyorum..:))
Bu arada sensin benim destegim bugun..Iyiki yanima birini cekebildim..Ikimizde sonuc alirsak guzel herkese tavsiye edebiliriz bu detoksu :))
Umarım iyi sonuç alırız. Ama ben de meyveyi özlemişim o yüzden çok zorlanmıyorum.Yarın da böyle giderse süper olur.
KB diyeti benim bugüne kadar uyguladığım en rahat ve sevimli diyet,kaldı ki diyetisyene de gittim ben ama böyle olmamıştı. Çünkü ben bu diyeti yaparken mutluyum. Ve bence bu çok önemli arada kilo vermem dursa da kalıcı kilo verdiğime inanıyorum. Kavitasyon benim de ilgimi çekiyor ama dediğin gibi diyet mi yoksa kavitasyon mu işe yarıyor acaba. Gerçi kavitasyon yapılırken de diyet uygulamanı istiyorlar zaten.
Canim benim cok saol ilgin icin..Ama sadece 2 gun yapacagim meyve suyu diyetini..Detoks olarak..Bunun zarari olacagini cok zannetmiyorum cunku tembellesmesi icin yeterli vakit gecirmiyecegim..Insallah olmaz yani oyle tahmin ediyorum..2 aydir yemedigim meyvelerin vitaminlerini depolamak acisindan bence iyi gelicek..:)
Menun cok guzel bu arada da oglen iskenderin pidelerinden de yedin mi ??:)))
Bugünkü menüm:
Sabah-öğlen birlikte:
1 kaşarlı tost 16
Akşam:
Tavuk sote ( domatesle yaptığım için 10 puan olmuştur herhalde) 10
Salata 8
Toplam: 34
canım günü iyi kapatmışsın.bu hafta tartıda baya farkedicek sanırım kilon.
uzun bir süre belli bir kiloda kaldıysan vücut o kiloya gelince direnç gösteriyomuş.mesela beş yıl 65 kilosun.sonra beş kilo daha aldın son bir yıl içinde.rejime başladığında 65e kolay iniliyomuş ama vücut 65te direnç göstermeye başlıyomuş.uzun süre o kiloyu taşıdığı için.ama bu direnç kırıldığında daha hızlı veriliyomuş kilolar.sende bu dönemdesindir belki.eminim sonrasında çok kolay gidicek kilolar.hevesin kırlmasın kiloların direnci kırlısın canım
uzun bir süre belli bir kiloda kaldıysan vücut o kiloya gelince direnç gösteriyomuş.mesela beş yıl 65 kilosun.sonra beş kilo daha aldın son bir yıl içinde.rejime başladığında 65e kolay iniliyomuş ama vücut 65te direnç göstermeye başlıyomuş.uzun süre o kiloyu taşıdığı için.ama bu direnç kırıldığında daha hızlı veriliyomuş kilolar.sende bu dönemdesindir belki.eminim sonrasında çok kolay gidicek kilolar.hevesin kırlmasın kiloların direnci kırlısın canım
Ama neyi denediysem başarılı olamadım artık başarılı olacağım en son yönetimi denemek istiyorum bana yardım edin lütfen...............
bak buna inanırım canım ben uzun zamandır 71-72 kg.daydım sonra 77 ye kadar çıktım ama 77 yide hiç geçmedim. 71 e çabuk düştüm ama 2 aydır aynı kg da sürünüyorum. dediğin gibi inşallah şu direnç kırılırda çabuk vermeye başlarım.
ben de başlıycam bu diyete.ama pazartesiyi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?