Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

eminim mükafatini cok güzel alicaksiniz cünkü kolay degil sirf meyve suyu ile durmak hizli kilo verebilmek icin güzel alternatif fakat öncelikle sizdeki gibi cesaret olmali denemek icin

Umarım iyi sonuç alırız. Ama ben de meyveyi özlemişim o yüzden çok zorlanmıyorum.Yarın da böyle giderse süper olur.
KB diyeti benim bugüne kadar uyguladığım en rahat ve sevimli diyet,kaldı ki diyetisyene de gittim ben ama böyle olmamıştı. Çünkü ben bu diyeti yaparken mutluyum. Ve bence bu çok önemli arada kilo vermem dursa da kalıcı kilo verdiğime inanıyorum. Kavitasyon benim de ilgimi çekiyor ama dediğin gibi diyet mi yoksa kavitasyon mu işe yarıyor acaba. Gerçi kavitasyon yapılırken de diyet uygulamanı istiyorlar zaten.

Evet bu rejimi ben de cok seviyorum..Hic ama hic zorlanmadan yapabiliyorum cunku..İki gun meyve suyu olayı da tamamen çeşni oldu bize aslında..İnsallah sonucu da iyi olur..Kavitasyon eminim biraz işe yarıyordur ama bana motivasyon kattıgı kesin..:))

canım sorma yedim valla.çok lezzetliydi.sabah akşam da 0 puan alacağımdan güvendim yedim pidelerinide.ben doymuyorum akşam eşim gelince de sucuklu yumurta peynir yedim çay içtim.ne zaman kesilecek iştahım bilmiyorum.zaman da geçmiyo diyetteyken .spora başlasam 15 tatilde de faydası olsa.

Bugünkü menüm:

Sabah-öğlen birlikte:

1 kaşarlı tost 16

Akşam:

Tavuk sote ( domatesle yaptığım için 10 puan olmuştur herhalde) 10
Salata 8

Toplam: 34

kızlar nasıl gidiyor meyve suyu diyeti.sz bitirinde tavsiyelerinizi bekliyoruz.iyi kiloo verdirirse bizde deeneriz.meyve suyu değilde meyve olarak yesek nasıl olur.hem daha doyurucu olur.

Bugünkü menüm:

Sabah-öğlen birlikte:

1 kaşarlı tost 16

Akşam:

Tavuk sote ( domatesle yaptığım için 10 puan olmuştur herhalde) 10
Salata 8

Toplam: 34

canım günü iyi kapatmışsın.bu hafta tartıda baya farkedicek sanırım kilon.

Ama neyi denediysem başarılı olamadım artık başarılı olacağım en son yönetimi denemek istiyorum bana yardım edin lütfen...............

Kızlar bugünkü menüm.

sabah menemen

1,5 dilim kepek ekmek

öğle hazır kızarmış tavuk ve yanında maalesef yarım lavaş ekmeği, 1 bardak kola

tam tartılma öncesi yapılan kaçamaktan nefret ediyorum ama eşimle piknik gibi birşey yaptık mecbur kaldım.
akşam birşey yemedim yatmadan acıkırsam 1-2 çatal peynir yerim artık.

masumm arada oluyo kaçamaklar))yarın telafi edersin.bol su içersin karbonhidratıda düşük tutarsın cuma tartıya yansımaz.

uzun bir süre belli bir kiloda kaldıysan vücut o kiloya gelince direnç gösteriyomuş.mesela beş yıl 65 kilosun.sonra beş kilo daha aldın son bir yıl içinde.rejime başladığında 65e kolay iniliyomuş ama vücut 65te direnç göstermeye başlıyomuş.uzun süre o kiloyu taşıdığı için.ama bu direnç kırıldığında daha hızlı veriliyomuş kilolar.sende bu dönemdesindir belki.eminim sonrasında çok kolay gidicek kilolar.hevesin kırlmasın kiloların direnci kırlısın canım

Bendeki durum tam olarak şöyle canım:

Ben başlangıçta haftalarca kilo veremiyorum, vücudum direniyor kilo vermeye. Ama bir başladım mı da aylarca kilo verebiliyorum durmadan. Başlangıç önemli benim için. Bu hafta kaçamaksız yaptım bakalım kaç kilo vermiş olacağım:97:

bak buna inanırım canım ben uzun zamandır 71-72 kg.daydım sonra 77 ye kadar çıktım ama 77 yide hiç geçmedim. 71 e çabuk düştüm ama 2 aydır aynı kg da sürünüyorum. dediğin gibi inşallah şu direnç kırılırda çabuk vermeye başlarım.

Ama neyi denediysem başarılı olamadım artık başarılı olacağım en son yönetimi denemek istiyorum bana yardım edin lütfen...............

hosgeldin aramiza burada cok güzel paylasim var sürekli buraya girersen anlarsin zaten kacamakda yapmadigin sürece insallah kilolarindan kurtulursun kolay gelsin canim

kırılır tabi canım.yeterki pes edip bırakma.tartı hep aynı gösterir sonra bakmışsınki birden gösterge beklediğinin çok altına inmiş.biz bu topikte çok güzel kilollar vercez yeterki birbirimize destek verelim.

Kızlar beni merak etmişsinizdir diye hemen sabah sabah girip yazayım dedim..
Dun gunduz gercekten hic zor bir gun degildi, aksine meyve suları o kadar guzeldi ki butun gun keyfini çıkarttım..Ama gece gercekten acıktım..Ne kadar beynimi başka tarafa yönlendirsem de midemden gelen sesler resmen herkes tarafından duyulabilecek kadar gucluydu..Ama benim en buyuk destekcim eşim ve o da meyve suyu icti butun gun..Bugun de devam edicek benimle beraber..Hatta o hazır meyve sularından iciyor isyerinde ama katkısız olanından..Gece erken yattık normale gore..Cunku uyuyunca aclık gider inanışı vardı ikimizde de..
Bu sabah gercekten aç bile uyanmadım..Nereye gitti dun geceki açlık bilemiyorum..Çok iyiyim..Sanki vucudum temizlenmiş gibi hissediyorum..
Tabi banyodan sonra hemen tartıldım..Ne kadar verdigimi simdi soylemiyecegim..Yarın sabah soyleyecegim ama size soyle soyliyeyim 1 gunde bundan da daha fazla verilemez heralde..
Neyse cok guzel bir moralle bugune de baslamıs oldum..Gelsin meyve suları..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…