Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sabah

sosis ve beyaz peynir:4

öglen

peynir salatasi:5

ikindi

ton baligi ve krem peynir:4

aksam

köfte ve salata:7

TOPLAM=20

Pericim listen çok güzel, aynen böyle devam etmeni dilerim :)

Canım sürekli meyve suyu içilmez, sürekli elma yenerek diyet yapılmaz.
Ben kilo verdirip verdirmemesi konusunu geçtim, dediğin gibi asidik değerleri yüksek olduğu için direkt mideye zarar.
Diyet değişikliği yapacaksanız da daha güzel listeler var, onlardan faydalanmanızı öneririm

Buranın ortamı çok güzel gerçekten. Ben de tek başıma olsam yüz kere bozmuştum diyeti. Ama burada tam bir işbirliği var. İnsan kendini güçlü hissediyor

Sana katılıyorum :)
Ortam, katılım, paylaşım ve insanlar mükemmel :)

Aslıcım meyve suyu diyetine başladın mı? :26:
Umarım isteiğin kadar kilo verirsin ama bu diyet açıkçası benim içime hiç sinmiyor.
Dilerim çok uzun süre devam etmezsin :26:
Valla yavas yavas vurmaya basladi bakalim aksam nasil olucak..Neyse bol bol iciyorum :)) Ama 2 kg gidebilme ihtimali beni cok heyecanlandiriyor :))

Ben dayanamayıp tartıya çıktım, kilo almışım :78:
Kol böreği, baklava vs yiyince hal böyle oluyor.
Diğer günler biraz dengelemeye çalıştım ama olmadı.
En iyisi uzun süre diyet yapıp sınırı aşmadan tartıya çıkmamak :)
Belki sizin iradeniz de bulaşır bana, hıı ? :)

Arkadaşlar diyette gözümden kaçan bir şey fark ettim ve çok mutlu oldum

1 yemek kaşığı krem şanti 1 puanmış

Canım tatlı çektiğinde 2-3 yemek kaşığı yiyebilirim

Bayılırım krem şantiye bir de

Ben de bugün sadece meyve suyu içiyorum. Bakalım ne olacak. Sabah portakal,mandalina, nar karışımı içtim. Sonra elma çayı ama ben hile yapıyorum galiba :)) Taze meyve suyu içmedim öğlen için kuru inciri kaynattım onun suyunu içtim. Aslı olmadı şimdi bu di mi???
Akşam yine portakal nar karışımı içmeyi planlıyorum. Dayanabilecek miyim bilmem. Zorlandığım anda bırakırım artık. Ama gelip belli bir kiloda takılmak fena halde canımı sıkıyor. O nedenle her türlü değişikliğe açığım.

Aslıcım meyve suyu diyetine başladın mı? :26:
Umarım isteiğin kadar kilo verirsin ama bu diyet açıkçası benim içime hiç sinmiyor.
Dilerim çok uzun süre devam etmezsin :26:

Wingcim basladim meyvesuyu diyetine..Tam olarak 2 gun surecek..Yani C.tesi gunu tekrar KB diyetine geri donecegim..Beni de korkutuyor oyle uzun sureli sacma sapan rejimler..Ben kavitasyona basladim 2 hafta once ve orda bir diyetisyen var..Bu diyet detoks icin olabilir ama en fazla 2 gun yap dedi..Ayrica Hollywood diyetinin de ilk iki gunu bu sekilde..Belki takip etmissindir o diyeti de..Devamini yapmak zaten istemiyorum ben cok memnunum KB diyetinden..Ama 2 aydir dogru durust hic meyve yemedim ve bu vucudumun vitamin dengesi icin iyi olacagini dusunuyorum..Cok kolay degil ama dayanacagim..Cok kotu hissedersem bozarim ama olay kafada bitiyor..Aclik yok kesinlikle..Amacim 2 gunde en az 1.5 kilo verip tekrar diyetime devam etmek..Hadi bakalim hayirlisi cnmcim..

Ben bir bardak yesil cay ictim sadece..Onun disinda sadece kati meyve suyu ictim..Ama posali tamamen suzup icmedim..Bagirsaklarim icin o da..Ama bence iyi gidiyosun..Sonucta kaynatirken icine seker atmadiysan bence sorun yok..O da iyi gelecektir kesin..Bozma bozma dayan..Kendine soyle buyuk bir bardak portakal suyu koy bak cok iyi geliyor..:)))Hadi benim rejim arkadasim..Ne guzel yalniz birakmadin beni :) 2 gun sonra cok mutlu olacagiz bak goruceksin tatlim..

Pericim listen çok güzel, aynen böyle devam etmeni dilerim :)

insallah canim mart sonu 68 olmak istiyorum bunun icin böyle devam etmeliyim gerci durumumdan sikayetci degilim güzel menüler hazirliyorum dietteyim gibi gelmiyor ayrica kilo almana üzüldüm sakin yemeye devam etme üstüne eklenmesin

Canim benim cok saol ilgin icin..Ama sadece 2 gun yapacagim meyve suyu diyetini..Detoks olarak..Bunun zarari olacagini cok zannetmiyorum cunku tembellesmesi icin yeterli vakit gecirmiyecegim..Insallah olmaz yani oyle tahmin ediyorum..2 aydir yemedigim meyvelerin vitaminlerini depolamak acisindan bence iyi gelicek..:)
Menun cok guzel bu arada da oglen iskenderin pidelerinden de yedin mi ??:)))

asli günün nasil gecti cok merak ediyorum

Sabah bir kiwi ve 1.5 armut suyu icmistim..
Oglen 1 portakal 1 elma ve 0.5 armut suyu ictim..
Az once biraz aclik hisseder gibi oldum
1 armut suyu daha ictim..
Onun disinda tam 2 litre su ictim..
Bu kadar su ictigime ben de inanamiyorum ama zorla da olsa ictim sularimi..
Insan yemek yemeyince ne kadar zor su iciyormus :))
Ama genel olarak cok kotu degilim..Normal rejim yaparkenki kadar mutlu degilim tabiki de..
Sonucta kisa bir sure dayanabilirm..Yarin nasil olurum Allah kerim ama..
Yarin kesin bugunden daha zor olucak :))
Bu arada menunu ben de cok begendim tatlimmm..Super gidiyorsun valla bu hafta..

Şeker koymadım hatta üzerindeki pudra şekerini de iyice yıkadım.
Vallahi ben de tam kendime koca bir bardak portakal suyu sıkmaya gitmiştim şimdi içiyorum :))Sana içiyorum:)))

Şeker koymadım hatta üzerindeki pudra şekerini de iyice yıkadım.
Vallahi ben de tam kendime koca bir bardak portakal suyu sıkmaya gitmiştim şimdi içiyorum :))Sana içiyorum:)))

Afiyet olsun cnm benim..Ben de bir bardak armut suyu ictim az once..Cumartesi gunku sonucu cok merak ediyorum simdiden..Ama sen de cok cesaretli ciktin valla kutluyorum seni cnmm.Bu kilolar ya gidecek ya gidecek...:))

asli kati meyve suyu, posali derken bir nevi meyve püresi demek istedin demi bu saate kadar güzel gitmissin terkenhatun senle öyle ikinizede

Afiyet olsun cnm benim..Ben de bir bardak armut suyu ictim az once..Cumartesi gunku sonucu cok merak ediyorum simdiden..Ama sen de cok cesaretli ciktin valla kutluyorum seni cnmm.Bu kilolar ya gidecek ya gidecek...:))

Açıkcası bu forum olmasa bu kadar cesaretli olmazdım. Sürekli diyetlerle ilgili birşeyler duyuyorum izliyorum okuyorum ama insan yanına destek arıyor bazen.
Senin kavitasyon nasıl gidiyor. İnceldin mi? İnceldiysen nerelerden kaç cm?

asli kati meyve suyu, posali derken bir nevi meyve püresi demek istedin demi bu saate kadar güzel gitmissin terkenhatun senle öyle ikinizede

Yok yok meyve puresi degil kesinlikle..With pulp yani..Ayrica bir suzgeci daha var aletin onu takinca seffaf su cikiyor icinden onu takmayinca posali cikiyor..Cok seffaf degil ama biraz koyuca yani :))
Ama posanin genel kismini atiyorum aletin icinden temizleyip..

Sağol canım. Umarım sonu hüsran olmaz. Ama en azından denemiş olmak da iyi, aslı ile farklı sonuçlar alabiliriz herkesin vücudu farklı tepkiler verebilir gibi geliyor bana. Hiç olmazsa biz denedik işe yaramıyor ya da yarıyor diyebiliriz ve bir alternatif olur ilerleyen günler için.

Ya aslinda 3 cm inceldim o da ilk seansta..Bu seans baska bir oynama olmadi..Ama en az bir 3-4 seans gecmesi lazim sanirm..Ben genel olarak rejimden dolayi cok inceldigim icin nerden dogru inceldigimi anlayamiyorum..Yani kavitasyon mu ise yariyor rejim mi emin olamiyorum..:))
Bu arada sensin benim destegim bugun..Iyiki yanima birini cekebildim..Ikimizde sonuc alirsak guzel herkese tavsiye edebiliriz bu detoksu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…