sabah
sosis ve beyaz peynir:4
öglen
peynir salatasi:5
ikindi
ton baligi ve krem peynir:4
aksam
köfte ve salata:7
TOPLAM=20
kızlar merhaba.menümü yazayım .
sabah 2 rafadan yumurta 5 zeytin çay
öğle iskender
akşam tavuk 3 parça
biraz peynir acıkırsam çay ve peynir yeme planım var.
aslı bende daha önce meyve suyuyla bir diyet yaptım ama bırakınca reflü oluştu .mide tembelleşiyor hemen aklında bulunsun.
Buranın ortamı çok güzel gerçekten. Ben de tek başıma olsam yüz kere bozmuştum diyeti. Ama burada tam bir işbirliği var. İnsan kendini güçlü hissediyor
Valla yavas yavas vurmaya basladi bakalim aksam nasil olucak..Neyse bol bol iciyorum :)) Ama 2 kg gidebilme ihtimali beni cok heyecanlandiriyor :))
Aslıcım meyve suyu diyetine başladın mı? :26:
Umarım isteiğin kadar kilo verirsin ama bu diyet açıkçası benim içime hiç sinmiyor.
Dilerim çok uzun süre devam etmezsin :26:
Ben de bugün sadece meyve suyu içiyorum. Bakalım ne olacak. Sabah portakal,mandalina, nar karışımı içtim. Sonra elma çayı ama ben hile yapıyorum galiba :)) Taze meyve suyu içmedim öğlen için kuru inciri kaynattım onun suyunu içtim. Aslı olmadı şimdi bu di mi???
Akşam yine portakal nar karışımı içmeyi planlıyorum. Dayanabilecek miyim bilmem. Zorlandığım anda bırakırım artık. Ama gelip belli bir kiloda takılmak fena halde canımı sıkıyor. O nedenle her türlü değişikliğe açığım.
Pericim listen çok güzel, aynen böyle devam etmeni dilerim :)
kızlar merhaba.menümü yazayım .
sabah 2 rafadan yumurta 5 zeytin çay
öğle iskender
akşam tavuk 3 parça
biraz peynir acıkırsam çay ve peynir yeme planım var.
aslı bende daha önce meyve suyuyla bir diyet yaptım ama bırakınca reflü oluştu .mide tembelleşiyor hemen aklında bulunsun.
asli günün nasil gecti cok merak ediyorum
Ben bir bardak yesil cay ictim sadece..Onun disinda sadece kati meyve suyu ictim..Ama posali tamamen suzup icmedim..Bagirsaklarim icin o da..Ama bence iyi gidiyosun..Sonucta kaynatirken icine seker atmadiysan bence sorun yok..O da iyi gelecektir kesin..Bozma bozma dayan..Kendine soyle buyuk bir bardak portakal suyu koy bak cok iyi geliyor..:)))Hadi benim rejim arkadasim..Ne guzel yalniz birakmadin beni :) 2 gun sonra cok mutlu olacagiz bak goruceksin tatlim..
Şeker koymadım hatta üzerindeki pudra şekerini de iyice yıkadım.
Vallahi ben de tam kendime koca bir bardak portakal suyu sıkmaya gitmiştim şimdi içiyorum :))Sana içiyorum:)))
Afiyet olsun cnm benim..Ben de bir bardak armut suyu ictim az once..Cumartesi gunku sonucu cok merak ediyorum simdiden..Ama sen de cok cesaretli ciktin valla kutluyorum seni cnmm.Bu kilolar ya gidecek ya gidecek...:))
asli kati meyve suyu, posali derken bir nevi meyve püresi demek istedin demi bu saate kadar güzel gitmissin terkenhatun senle öyle ikinizede
asli kati meyve suyu, posali derken bir nevi meyve püresi demek istedin demi bu saate kadar güzel gitmissin terkenhatun senle öyle ikinizede
Açıkcası bu forum olmasa bu kadar cesaretli olmazdım. Sürekli diyetlerle ilgili birşeyler duyuyorum izliyorum okuyorum ama insan yanına destek arıyor bazen.
Senin kavitasyon nasıl gidiyor. İnceldin mi? İnceldiysen nerelerden kaç cm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?