Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben de başlıycam bu diyete.ama pazartesiyi bekliyorum

Aynen katılıyorum Esraya laylaylom..
Rejime baslarken illa pazartesi sabahını beklemek aslında biraz da kendini kandırmak...Ne kadar cabuk baslarsan o kadar cabuk bizimle birlikte sonuc alırsın..Ayrıca yarın cuma ve tartılma gunu..Herkes kilolarını bildiriyor ve bir sonraki cumaya kadar dayanısma halindeki yarışımız başlıyor :))
Ben bu rejime persembe aksam uzeri baslamıstım mesela..İnan önemli olan karar vermek..Neyse
Tekrar hosgeldin aramıza..

canımm çok sevindim tartının eksik göstermesine.bak benide gaza getiriyosun.şeker bugün cumaymış.tartılma günü))ben yarım kilo fazla görünüyorum.regl oldum.umarım onun etkisidir.çünkü tartıya yansicak bir kaçamağım olmadı.senin meyve suyu detoksu banada lazım aslında ama ben su olarak değilde meyve oalrak yemeyi düşünüyorum .nasıl olurmuki öyle.ama tereddütüm var.kendimi güçsüz hissederim akşama doğru diye.oğlum hareketli çok onun enerjisine yetişmem lazım.sen ne dersin fikir ver bana canım?

Canim ben de cok ama cok mutluyum..Kesinlikle cok ise yariyor bunu soyleyebilirim..Ama meyve yemek ayni etkiyi yapar mi bilemiyorum..Aksine sisirebilir bile emin degilim yani..Ama meyve suyu o kadar guzel geliyor ki..Yapilamayacak bir rejim asla degil..Ayrica meyve suyu kan sekerini direk yukseltiyor asla halsizlik hissetmiyorsun..Sadece aksam mide gurultusu dinledim biraz o kadar..Ama uyaninca o da gecti..Gene ictim az once koca bir bardak meyve suyumu..Gayet iyi hissediyorum..Hic kacamaksiz atlaticam 2 gunu artik eminim dun aksamdan sonra..
Bak dun vucudun en cok takili kaldigi kiloda direnc gostermesinden bahsetti birisi..Ben de 70 kilo olarak uzun sure takildim seneler once sonra 78 kiloya dustum..Burda bir sok rejim cok iyi geldi bana...Simdi bir 68 li rakamlari gorursem c.tesiden itibaren nefis olucak..Bence cesaret etmek yeter..Gerisi gercekten geliyor tatlim..Ama tabiki sen bilirsin..Bence meyve suyunu tercih et fikrimi sorarsan cunku sonuc alacagin bence kesin :))

slm kızlar nedir bu meyve suyu detoksu..

slm kızlar nedir bu meyve suyu detoksu..

Hollywood diyetinin ilk iki gunu..Yani sadece istedigin kadar meyve suyu iciyorsun.
KB diyetinde aylardir meyve almayan bizlere iyi geleceginni soyledi diyetisyen bir tandiigm..
Hem toksinlerden kurtuluyorsun hem de takili kaldiysan bir kiloda ondan kurtuluyorsun.
Bugun ikinci gunum bakalim yarin toplamda ne kadar vermis olucam..Ama yarin tabiki KB diyetine donus..

bütün günü meyva suyu içerekmi geçiriyorsun:26:

Günaydın kızlar bu sabah erken kalkmanın avantajıyla kilo bildirimi yapayım. 70,0 kg.aslında çarşamba günkü tartıda 69,6 yı görmüştüm ama yapılan kaçamakların sonucu bu işte hafta içinde muhakkak bir kaçamağım oluyor maalesef.

Aslıcığım şu eşinin kullandığı katkısız meyve suyu da aynı etkiyi yapıyorsa bende denesem mi acaba diyorum. artık biraz şu 70 li rakamlardan kurtulayım en ufak kaçamak ta aynı rakamları görmek istemiyorum.

aslı direnç meselesini ben yazmıştım dün akşam.evet haklısın denemekte fayda var.ama pazartesi başlayım.çünkü haftasonu yapamam.iki gün yaparım.detoks olur benim içinde.hemde meyva özlemimi gidermiş olurum))

Canim bak esim sonuc olarak erkek..Ama eminim kadinlara da etki yapiyordur..Ama erkekler kadinlardan cok daha kolay kilo verdigi icin ben hazir ve katkisiz meyve suyu icmek yerine tazesini ictim hep..Ama tabiki deneyebilirsin..Ama en azindan ne biliyim portakal suyunu filan ya da mandalina suyunu limon sIkacaginda taze olarak icebilirsin..Diger seyleri katksiiz meyve suyundan denersin..Ben cok mutluyum cnm gercekten..Bu kilolara gelecegimi hayal bile edemezdim 2 ay once :))
Kacamaklardan uzak durman lazim ama bu detoksu yapinca da bir sure kesin bozmaman gerekir cunku hemen alabilirsin geri verdigin kiloyu tatlim..O yuzden once kacamaklarindan vazgec sen..

Kimin yazdiigini hatirlayamadim evet ama cok mantikli geldi bana..Ben cok uzun sure 70lerde kaldim o yuzden suanda dediklerinin hepsine katiliyorum..Yarin sabah ben sana kac kilo verdigimi soylerim ona gore karar verirsin p.tesi baslayip baslamamaya :))

Günaydın herkese.
Ben de Aslı gibi kendimi gayet iyi hissediyorum. Sabah meyvesuyumu içtim. Dün incir kurusu kaynatıp suyunu içmiştim. Acaba diyetin etkisini azaltır mı diye düşünmüştüm ama sabah tartıda gördüğüm rakama göre herşey yolunda :)))
Aslı ben acaip motive oldum bu motivasyonla bugünü de gayet iyi geçiririm diye düşünüyorum.
Bu arada benim kocam da seninki gibi meyve suyu içiyor ama yediklerine ilave olarak :)))

Hahahahaha koptum suanda yediklerine ek olarak iciyo diyince :))
Benim kocam cok kiskanctir bu tarz konularda :) Yani ben birsey yapiyorsam hemen aynisini yapar..Mesela bir yemege gidelim hemen benim yemegimin aynisindan soyler:)) Simdi benim hizli kilo vermemi kiskanip hemen benimle beraber o da basladi..Aslinda cok guzel oluyor destek aliyorum ondan da..
Kendini iyi hissetmene cok sevindim cnm..Ben de cok iyi hissediyorum cunku..Yarin ikimizde ne kadar verdigimizi aciklariz birlikte :))Bu sabah tartida dusuk rakam gormeseydim kesin bugunu atlatamazdim..Ama gorunce inanilmaz iyi geldi ve cok rahat geciricem bugunu de..:))
Suyunu da iciyosun bir yandan di mi sen de..Sanirim su icmek de sisiriyor bayaa ve aclik o yuzden fazla hissetmiyorum tatlim..Neyse hepimize kolay gelsin :)

Günaydın herkese:) Tartılma günüüüü, aslında benim moralimin bozuk olması gerekir çünkü tartıda aynı kiloyu gördüm ama bugün regl oldum. Sanırım ondandır ya da İstanbul kaçamağındandır ama her durumda ben reglim biterken 1 kilo fark görüyorum. Üç gün sonra bir daha tartılacağım.

Dünkü menüm sabah ve öğlen iki tombul sosis 2
Öğleden sonra bir arkadaşıma gittim ama o da rejimde :) Soframızda yeşil salata, ton balığı, 1 tombul sosis ve kıymalı kabak vardı. Yarım sosis, iki çatal ton balığı 1 birim, salata 6 diye tahmin ediyorum, yarım tabak da kıymalı kabak hadi 10 olsun :)

19- 20 ile kapattım günü :)

Bu sabah 1 tombul sosis 1
Öğlen için salçalı tavuk göğsü getirdim (tavuğu haşladım sonra da sulandırılmış salça ve baharatla kavurdum) salçanın kb nı bilmiyorum ama yüksek olmamıştır değil mi?
Atıştırmak için da sadece baharatlı haşlanmış tavuk getirdim.

gunaydın kızlar bu hafta beni saymayın 10 gundur gorumcem bende o yuzden 500 gr falan almısım hıc ıyı olmadı bu durum ( bugun gıdıyo ınsallh haftaya daha ıyı sonuca gelırım..kılo verenlerı tebrık ederm :)veremeyenlerde bnm gıbı daha hırs yapsınlar...

Bence reglin yeni basladiysa kesin onun sisligi 1-1.5 kilo vardir..Sakin bozma moralini zaten..Super gidiyosun cnm..Yediklerinde gayet basarili gorunuyor..Bakalim haftaya cuma kac cikican..Esas orda goruceksin farki :)) Ayrica salca olayini sormussun..Ben yemekleri salcasiz hic tercih etmem..Zeytinyagi ve salca koyarken hic dert etmedim..Tabiki KB degeri var salcanin ama koca bir tencere mi yiyeceksin..O yuzden bir tabakdaki salcayi bence hic kafaya takma cnm..Afiyet olsun..

Canim bozma moralini sakin..Cok ciddi bir artis degil yarim kilo..Daha kotu de olabilirdi 10 gun diyorsun cunku..Eminim biran once toparlarsin gidince..Ama haftasonunu da gecireyim de oyle bir baslayayim deme sakin..O cok onemli iste :)) Kolay gelsin cnm...

Su şişem yanımda sürekli. Ama ben sıcak birşeylerde içmek istiyorum arada. Şimdi kuşburnu çayı yaptım kendime.
Bu diyetin faydası umarım kalıcı olur. Yani yarın KB diyetine geri döndüğümüzde nasıl olacak merak ediyorum açıkcası.
Ama hiç yoktan detoks oldu bize,meyve özlemimizi giderdik ve tartıda güzel sonuçlar gördük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…