Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kesinlikle meyve ozlemimi gideriyorum suanda..Ayrica ben yarin rejime donunce cok yavas yavas yemeye basliyacagim..Aksam cok az yiyecegim bir kac gun..Bir anda depolamaya kalkmasin verdigimi de almayayim diye..Ama p.tesi normale donerim sanirm..

Kesinlikle meyve ozlemimi gideriyorum suanda..Ayrica ben yarin rejime donunce cok yavas yavas yemeye basliyacagim..Aksam cok az yiyecegim bir kac gun..Bir anda depolamaya kalkmasin verdigimi de almayayim diye..Ama p.tesi normale donerim sanirm..

Evet yarın çok abartmadan dönmek lazım.Ben de yarın protein ağırlıklı yerim diye düşünüyorum.
Bu arada eve kola almıyorum. Benim için büyük gelişme. Light falan derken çok içiyordum. Seninle konuştuktan sonra neredeyse hiç içmedim. Çok mutluyum o nedenle:)))

Ayy ne kadar sevindim..Nasil alisacagini goruceksin..Ben hayatta inanmazdim birakabilecegime ama birakinca oluyormus :)) Onun da etkisni goruceksin bence kilonda zamanla..Bu arada sana terken mi diyelim nasil hitap edelim??

Merhaba kizlar
Bugün cok az kilo bildirimi yapan olmus...daha erken ondan mi acaba?!?!
Bende Kilo bildirimi yapayim: Pazar sabahi 69.5
Bu sabah: 68.5
Cok mutluyum:)

İyi ki varsın, süper moral veriyorsun hepimize :) Bu forum da iyi ki var, güzel bir ekip olduk bence:) Burada hiç görmediğim arkadaşlarım sayesinde yıllar sonra tekrar kendimi sevmeye ve kendime güvenmeye başladım. Hepiniz iyi ki varsınız. Hepimiz çıtır çıtır olacağız görürsünüz. Belki bir gün bir şehirde buluşma yaparız ve mini eteklerle grup fotoğrafı çektiririz :)

Merhaba kizlar
Bugün cok az kilo bildirimi yapan olmus...daha erken ondan mi acaba?!?!
Bende Kilo bildirimi yapayim: Pazar sabahi 69.5
Bu sabah: 68.5
Cok mutluyum:)

Aylincim supersin tatlim..1 kg nefis bir sonuc!!
Ne kadar buyuk bir mutluluk degil mi..Ben de inan cok mutluyum bugun icim icime sigmiyor..
Boyle devam kizlar hepimiz incecik olacagiz cok yakinda..:))

Iyi ki sizlerde varsiniz tatlim..Hersey karsilikli inan bana da cok iyi geliyor buraya girip motive olmak..Hic birakmak gelmiyor icimden rejimi buraya girince..En guzeli de hic gormedigim tanimadigim insanlar sayesinde bu kadar motive oluyorum..:))Istanbul planimiz var bizim arzuyla..Mayis ayinda insallah mini eteklerle bulusacagiz..Isteyen katilabilir tabiki de..
Bu arada Arzuuu neredesin gene yaaa hani kilo bildirimi kac oldun??
Masalcim senin de sesin cikmadi??
Citcit,wing, pericimmm, kilo bildiriminizi merakla bekliyorum...

Bugün kilo bildirim günü :)
Heyecan dorukta
Umarım herkesten güzel sonuçlar alırız, gözüm sizde

ben geldim biraz gec oldu benim köpegim dogum yaptida dün onlarla ugrasiyorum yani :)
asli abla helal olsun valla size dayanabildiginiz icin tebrik ediyorum ve cok merak ediyorm yarin kac cikacaksiniz..

kilo bildirimimi yapayim: 92.6kg en son buraya bildirdigim kilom 94.4kg olmasi lazim tabi ben biraktim 2haftaya yakin dikkat etmedim..zaten diyetin sonunda ben baya bi zengin olacam herkes iddaaya giriyo benimle

geçn cuma 74.7 idim ve bugün tartıldığımda 73.3 kg geldim.yaaaniiii 1kilo 400 gr uçup gitmiş benden.neden bu diyeti daha önce görmedim.bu diyet muhteşemmm

kesinlikle çok güzel bir duygu:) ki ben bu hafta vermem diye düşünüyordum çünkü evdeyim ve ister istemez kaçamaklar oldu fakat temel çizgiden kaynadım. Diğer kilo veren arkadaslarida tebrik ediyorum :) durmak yok çıtırlasmaya devam

Merhaba arkadaşlar

Ben hep 200-300 gr verebiliyordum ama bu hafta direnç kırılmış çok mutluyum

1.100 kg vermişim

78.7 kg çıktım

Bu hafta iyiyiz kızlar ben cesaret edebilirsem pazartesi Aslı gibi sadece meyve suyu içmek istiyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum çocuklarda evde ama en azından başlamak başarmanın yarısıdır değilmi. Pazar günü yemekli misafirim var onu atlatayım pazartesi başlayayım en iyisi kötü olursam bırakırım.

kızlar ne güzel herkes kilo vermiş.dirençler kırılmış.ben artıdayım ama reglden diye düşünüyorum.masumcum bende pazartesi başlamayı düşünüyorum meyve suyuna.inş. bizdede yarar işe.ohh ne güzel meyva suyuna doymuş oluruz.vermesekte meyva isteğimiz gider))

Tamam Esracığım pzt. bizde beraber yapalım. Ben gerçi mecburen hazır katkısız meyve suyu ile yapıcam ama narenciyeleri kendim yaparım.

Tamam Esracığım pzt. bizde beraber yapalım. Ben gerçi mecburen hazır katkısız meyve suyu ile yapıcam ama narenciyeleri kendim yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…