Su şişem yanımda sürekli. Ama ben sıcak birşeylerde içmek istiyorum arada. Şimdi kuşburnu çayı yaptım kendime.
Bu diyetin faydası umarım kalıcı olur. Yani yarın KB diyetine geri döndüğümüzde nasıl olacak merak ediyorum açıkcası.
Ama hiç yoktan detoks oldu bize,meyve özlemimizi giderdik ve tartıda güzel sonuçlar gördük.
Kesinlikle meyve ozlemimi gideriyorum suanda..Ayrica ben yarin rejime donunce cok yavas yavas yemeye basliyacagim..Aksam cok az yiyecegim bir kac gun..Bir anda depolamaya kalkmasin verdigimi de almayayim diye..Ama p.tesi normale donerim sanirm..
Evet yarın çok abartmadan dönmek lazım.Ben de yarın protein ağırlıklı yerim diye düşünüyorum.
Bu arada eve kola almıyorum. Benim için büyük gelişme. Light falan derken çok içiyordum. Seninle konuştuktan sonra neredeyse hiç içmedim. Çok mutluyum o nedenle:)))
Bence reglin yeni basladiysa kesin onun sisligi 1-1.5 kilo vardir..Sakin bozma moralini zaten..Super gidiyosun cnm..Yediklerinde gayet basarili gorunuyor..Bakalim haftaya cuma kac cikican..Esas orda goruceksin farki :)) Ayrica salca olayini sormussun..Ben yemekleri salcasiz hic tercih etmem..Zeytinyagi ve salca koyarken hic dert etmedim..Tabiki KB degeri var salcanin ama koca bir tencere mi yiyeceksin..O yuzden bir tabakdaki salcayi bence hic kafaya takma cnm..Afiyet olsun..
Merhaba kizlar
Bugün cok az kilo bildirimi yapan olmus...daha erken ondan mi acaba?!?!
Bende Kilo bildirimi yapayim: Pazar sabahi 69.5
Bu sabah: 68.5
Cok mutluyum:)
Ayy ne kadar sevindim..Nasil alisacagini goruceksin..Ben hayatta inanmazdim birakabilecegime ama birakinca oluyormus :)) Onun da etkisni goruceksin bence kilonda zamanla..Bu arada sana terken mi diyelim nasil hitap edelim??
Merhaba kizlar
Bugün cok az kilo bildirimi yapan olmus...daha erken ondan mi acaba?!?!
Bende Kilo bildirimi yapayim: Pazar sabahi 69.5
Bu sabah: 68.5
Cok mutluyum:)
İyi ki varsın, süper moral veriyorsun hepimize :) Bu forum da iyi ki var, güzel bir ekip olduk bence:) Burada hiç görmediğim arkadaşlarım sayesinde yıllar sonra tekrar kendimi sevmeye ve kendime güvenmeye başladım. Hepiniz iyi ki varsınız. Hepimiz çıtır çıtır olacağız görürsünüz. Belki bir gün bir şehirde buluşma yaparız ve mini eteklerle grup fotoğrafı çektiririz :)
ben geldim biraz gec oldu benim köpegim dogum yaptida dün onlarla ugrasiyorum yani :)
Ne güzel
Anneye de bebeklere de sağlıklı, uzun ömürler dilerim. Ne güzeldir onlar şimdi. 41 kere maşallah. Benim de köpeklerim var da :)
ben geldim biraz gec oldu benim köpegim dogum yaptida dün onlarla ugrasiyorum yani :)
Ne güzel
Anneye de bebeklere de sağlıklı, uzun ömürler dilerim. Ne güzeldir onlar şimdi. 41 kere maşallah. Benim de köpeklerim var da :)
tesekkürlerrr güzeller bide minicikler ama cok bagiriyorlar süüüt istiyolar anneleride heran kalmak istemiyor yanlarinda ben yatiriyorm iste :))
kızlar ne güzel herkes kilo vermiş.dirençler kırılmış.ben artıdayım ama reglden diye düşünüyorum.masumcum bende pazartesi başlamayı düşünüyorum meyve suyuna.inş. bizdede yarar işe.ohh ne güzel meyva suyuna doymuş oluruz.vermesekte meyva isteğimiz gider))
kızlar ne güzel herkes kilo vermiş.dirençler kırılmış.ben artıdayım ama reglden diye düşünüyorum.masumcum bende pazartesi başlamayı düşünüyorum meyve suyuna.inş. bizdede yarar işe.ohh ne güzel meyva suyuna doymuş oluruz.vermesekte meyva isteğimiz gider))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?