Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Esracım ben de geçen hafta senin gibiydim regl yüzünden canım sakın moralini bozma. Bir de ben 3 haftadır debeleniyorum kilo vermek için ama 200 gramdan fazla veremiyordum. İlk defa bu hafta azmimin karşılığını aldım.
Aslında çok az 3 haftada 1.8 kilo bu diyet için. Ama en azından başladı.
Sabretmek o kadar zor ki.. Ben her hafta hayal kırıklığıyla bırakmak istedim, ama burası sayesinde hep yeniden başladım.
İnşallah sen de haftaya karşılığını alacaksın güzelim

çok üzülmedim zaten canım.adet düzensizliği sorunum var ilaç kullanıyorum.regl olunca kilo ikinci plana kaldı yani.haftaya gider inş.canım verdiğin kilo az değilki.bu hafta güzel vermişsin.bundan sonra çok hızlı gider kiolar eminim.yeterki umudunu yitirme

Tamam Esracığım pzt. bizde beraber yapalım. Ben gerçi mecburen hazır katkısız meyve suyu ile yapıcam ama narenciyeleri kendim yaparım.

canım benimde katı meyve sıkacağım bozuldu.haftasonu götürcem yaptırmaya.yapılmazsa eğer bende narenciyeyle halletmeye çalışıcam.

selam kizlar yasasin bu hafta ne güzel herkes kilo vermis hepinizi coooooook tebrik ediyorum en sonunda bende kilo verebilmisim bugün 75.5 ciktim

asli ve terkenhatun sizleri daha cok tebrik ediyorum insallah ikinci günüde cok rahat atlatirsiniz bu azim olduktan sonra eminim

Sana da kocaman tebrikler canım

esracim ve masumcum bende sizler gibi meyve suyunu denemeyi düsünüyorum aslinin yazdiklarindan sonra kafama girmeye baslamisti ama simdi sizleride görünce denemeye karar verdim bende varim asli yarini sabirsizla bekliyorum bugün alisverise gideyim meyve alayim cumartesi pazar yapayim yarin senin verdigin kiloyu görünce daha bir gaza gelirim diye düsünüyorum aslicim peki bu diet esnasinda siyah cay yada bitki cayi serbest icelebiliyormu:97:

Citcit09 kilolarımız aynı canım nasıl gidiyo diyet neler yapıyosun bende başlamak istiyorum ama nerden başlasam:)

tamam canım birlikte başlayalım.pazartesi sabah tartılıp başlarız.burdanda paylaşırız.hadi arkadaşlar varmı katılann??

Simdi hepinize oncelikle tebrikler kizlar..Simdi tek tek cevap yazicam..
Wingcim: Sen neden kilo bildirimi yapmiyorsun..Sen bizim icin seviniyorsun ama biz senin icin sevinemiyoruz kilonu goremedigimiz icin..
Masalcim tatlim seni de cok merak ediyodum..1.8kg supersin..Cok cok cok tebrik ederim seni tatlim..En son bildirim yaptigin zaman ne zamandi? Birinciyi belirlemeye calisiyorum da kafamda..Arzu yok sanirim cunku is basa dustu..Bu arada benim de goldenim var bu yaz ben de istiyorum minik yavrular..Bakalim hamile kalabilirse hanfendi ben de yasamak istiyorum senin yasadiklarini..Uzun omurler olsun bebeklere de anneye de..
Yukselcim: 1.4kg super bence bir haftada seninki de..Cok fazla girmiyorsun ama duzgun bir sekilde yaptigin kesin yoksa bu kadar guzel kilo veremezdin..Seni de cok cok cok tebrik ederim cnmm..
Citcitimmmmm: Ne guzel yaa herkes super kilolar vermis bu hafta..Nasil sevindim senin de su direncini kirmana..Bak isteyince ne kadar guzel oluyor..Tabiki kacamaksiz haftanin sonucu bu 1.1kg superr seni de cok cok cok tebrik ediyorummm
Masumcum yapilamayacak bir diyet degil benimki gercekten..Hic kotu hissetmiyorum kendimi..Gidip gidip bir armut bir elma suyu iciveriyorum aciktigimi hissedince..Hemen geciyor aclik istegim..Onemli olan niyetlenmek..Niyet edersen ben eminim bozmayacagina..Aynen dedigin gibi karar vermek basarmanin yarisidir :)) Bak benimki bitiyor bile 24 saatten az kaldi :))
Esracimm o kadar iyi geliyor ki doya doya meyve suyu icmek..Dedigimin anlamini o gun gelince cok iyi anlayacaksiniz..Simdi meyve yasak ya normalde..Simdi doya doya kacamak yapiyormusum gibi hissediyorum..O yuzden cok mutluyum..Yarin sonucu soyleyince inanamayacaksinizzz:))) Ayrica dun ben seni cok yanima cekmeye calistim gelmedin simdi periylen birlik olup bensiz diyet yapicaksiniz demek :))) Saka bir yana birinin yaptigini gorup gaza gelip yapmak eminim daha etkilidir..Eminim becericeksiniz ikinizde..Ve pes etmiyeceksiniz..
Pericimmmmm canim benimm ne guzel kilo vermissin sen de..Ama sen kactin ve kactan indin onu hatirlayamadim..Yani 75.5 oldum demissin ama kactin tam ezberimde tutamamisim cnm..Onu bir soylersen daha cok kutlayacagim seni..Ama verdim dedigine gore gene de cok cok cok tebrikler sekerimmm Rejim olayima gelince bugun daha rahatim dune gore..Vucud alisti sanirim suanda..Hic zorlanmiyorum..Dun aksami atlattim o yuzden sorun yok..Bugunun bitmesine de birsey kalmadi ztn..Ayrica cay olayini sormussun ben yesil cay ictim dun ve bugun toplamda 2 bardak ama cok fazla cay icebilecegini zannetmiyorum..Cunku su da iciyorum..Ic ic nereye kadar canim cok istemiyor bir de cay icmek :))

Citcit09 kilolarımız aynı canım nasıl gidiyo diyet neler yapıyosun bende başlamak istiyorum ama nerden başlasam:)

Bu diyeti yapmak istiyorsan sonuna kadar yardim etmeye hazirim..Listeyi bir incele 746.sayfada cok kapsamli bir liste bulucaksin..Gunluk limit 40-50 diyor ama biz genelde 30 civari tutuyoruz..Orda serbest olan seylerden diledigince yiyebilirsin..Yag sinirlaman yok..Salatana istedigin kadar yag koyabilirsin..Bunun disinda sormak istedigin birsey olursa sor cnm..Bu arada ornek menu cok onemli degil cunku sen kendi damak zevkine gore o listeden menu hazirlayabilirsin degisik degisik..Ayrica arkadaslarim ve ben surekli gunluk yediklerimizi de paylasiyoruz yanina KB degerlerini yazip onlari da takip edebilirsin..Aramiza hosgeldin. Kolay gelsin..

ben de bildireyim kilomu madem. bu rejime basladiktan sonra ilk tartildigimda 64.7 kiloydum. uzerinden 7 ya da 8 gun gecti suanda 63.5 kiloyum. bu sabah ac karna tartilamadim. ama simdi tam tok karna bu kadar geliyorum. motivasyonum gayet yerinde, bu is olacak. ki benim umdugumdan daha iyi gidiyor. ben ortalama gunluk 100 gr kaybetmeyi hedefliyordum, daha cok gitti. yavas olsun kalici olsun. acelem yok. kilo veren herkesi kutluyorum. kilo vermesi yavaslayan arkadaslar da lutfen birakmasinlar. ya da bir iki gun normal yiyip tekrar baslasinlar. belki de vucut surekli rejimde ola ola unutmustur tepki vermeyi. biraz normal yiyp kisinca yine vermeye baslayabilir. bilmiyorum, sadece bir fikir... yeterki pes etmesin kimse

Son düzenleme:

Öncelikle aramıza hoş geldin canım
Benim diyetim başlarda tam oturtamadığım için biraz ağır ilerliyordu, ama bu sende de böyle olacak diye bir şey yok. Herkesin matabolizma hızı, sindirme süresi ve rejime verdiği vücut tepkileri farklı olduğu için kilo verme hızı da kişiye göre değişiyor.
Aslı'nın söylediği gibi 746. sayfadaki besinlerin karbonhidrat değerlerini gösteren liste kılavuzun olsun.
Diyette normalde günde 50 birim karbonhidratı aşmaman lazım. Ama yine herkesin bünyesi farklı olduğu için sana bundan daha az gerekebilir.
Bazı arkadaşlarımız günü 50 kb ile bitirdiğinde kilo veremiyor mesela. Onlar 20-30 arası tutmaya çalışıyorlar.
Bende de 30 birimin altına düşünce işe yaramıyor. Vücut biraz daha yiyecek istiyor. Bu yüzden ben 30-45 arası kb alıyorum her gün.
Sen de kendi kb miktarını deneyerek bulacaksın. İlk zamanlar 35 ile falan başla işe yararsa devam edersin, yaramaz ise biraz daha düşürür veya yükseltirsin.
Yiyeceklerini o listeden belirlersin. Mesela ben her sabah 1 dilim kepek ekmeği, peynir, zeytin, yumurta falan yiyorum. Öğlen puanı düşük bir sebze yemeği( ıspanak, karnıbahar, kabak, patlıcan vs.) yiyorum. Akşam da balık, tavuk veya kırmızı et tüketiyorum.
Sen de listeni sevdiğin ve düşük puanlı besinlere göre oluşturursun.
Eğer azimle yaparsan süper bir diyet gerçekten. Aç kalmıyorsun, yağı kısmıyorsun ve üstelik dışarda yemek istediğinde de bir çok alternatifin var. Üstüne de güzelce kilo veriyorsun.
Bence topiğe sık sık gel, insanların menülerini oku ve her cuma kilo bildirimi yap. Böylece kendini çok güçlü hissedersin. Buradaki herkes sana yardım eder
Kolay gelsin

Teşekkür ederim kıslar aranıza alırsanız beni gelicem:))

Teşekkür ederim kıslar aranıza alırsanız beni gelicem:))

Gel tabii canım burada herkes birbirine yardım ediyor. Diyet yapmak cidden zor bir şey ve dayanışma gerektiriyor.
Ben ilk geldiğimde herkes yardım etti, yol gösterdi. bırakmak istediğimde psikolojik terapi bile yaptılar

Hadi bakalım gitsin şişmanlık gelsin çıtırlık

aslıcım bugün kahvaltıda misafirim vardı.o yüzden eşlik edemedim sana.onaların yanında yemesem olmazdı ev sahibi olarak.inş.bizde başarı sağlarız senin gibi

aslıcım bugün kahvaltıda misafirim vardı.o yüzden eşlik edemedim sana.onaların yanında yemesem olmazdı ev sahibi olarak.inş.bizde başarı sağlarız senin gibi

Ben eminim basarili olacagina..Saka yaptim ztn ben cnm..Dur bakalim yarin verdigim kiloyu acikliyim da 2 gunde ondan sonra..Bu arada rejime baslamadan once bir hafta 300 gram almistim..Yani dun sabah tartildigimda tam tamina 70 kiloydum..Bakalim kac cikicam :)))

Önce tebrik ederim perim bu hafta hepimiz kg vermişiz. Ayrıca tabi katılırsan çok seviniriz bakalım kaç kg vericez. Daha doğrusu ben dayanabilecekmiyim bilmiyorum.

yok cnm merek etme bende zaten hırslanmıstım ıyıce bıde kılo verdıgım haftaya denk geldı..bugun gıttı yarından ıtıbaren baslıyorum tekrar...evet 10 gun gelen gıden derken hıc kendıme ozel yapıp yıyemedım..ama haftaya daha ıyı olcak ınsallhh. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…