kızlar ne güzel herkes kilo vermiş.dirençler kırılmış.ben artıdayım ama reglden diye düşünüyorum.masumcum bende pazartesi başlamayı düşünüyorum meyve suyuna.inş. bizdede yarar işe.ohh ne güzel meyva suyuna doymuş oluruz.vermesekte meyva isteğimiz gider))
Esracım ben de geçen hafta senin gibiydim regl yüzünden canım sakın moralini bozma. Bir de ben 3 haftadır debeleniyorum kilo vermek için ama 200 gramdan fazla veremiyordum. İlk defa bu hafta azmimin karşılığını aldım.
Aslında çok az 3 haftada 1.8 kilo bu diyet için. Ama en azından başladı.
Sabretmek o kadar zor ki.. Ben her hafta hayal kırıklığıyla bırakmak istedim, ama burası sayesinde hep yeniden başladım.
İnşallah sen de haftaya karşılığını alacaksın güzelim
Tamam Esracığım pzt. bizde beraber yapalım. Ben gerçi mecburen hazır katkısız meyve suyu ile yapıcam ama narenciyeleri kendim yaparım.
selam kizlar yasasin bu hafta ne güzel herkes kilo vermis hepinizi coooooook tebrik ediyorumen sonunda bende kilo verebilmisim bugün 75.5 ciktim
asli ve terkenhatun sizleri daha cok tebrik ediyoruminsallah ikinci günüde cok rahat atlatirsiniz bu azim olduktan sonra eminim
esracim ve masumcum bende sizler gibi meyve suyunu denemeyi düsünüyorum aslinin yazdiklarindan sonra kafama girmeye baslamisti ama simdi sizleride görünce denemeye karar verdim bende varimasli yarini sabirsizla bekliyorum bugün alisverise gideyim meyve alayim cumartesi pazar yapayim yarin senin verdigin kiloyu görünce daha bir gaza gelirim diye düsünüyorum aslicim peki bu diet esnasinda siyah cay yada bitki cayi serbest icelebiliyormu:97:
Citcit09 kilolarımız aynı canım nasıl gidiyo diyet neler yapıyosun bende başlamak istiyorum ama nerden başlasam:)
Citcit09 kilolarımız aynı canım nasıl gidiyo diyet neler yapıyosun bende başlamak istiyorum ama nerden başlasam:)
Teşekkür ederim kıslar aranıza alırsanız beni gelicem:))
aslıcım bugün kahvaltıda misafirim vardı.o yüzden eşlik edemedim sana.onaların yanında yemesem olmazdı ev sahibi olarak.inş.bizde başarı sağlarız senin gibi
esracim ve masumcum bende sizler gibi meyve suyunu denemeyi düsünüyorum aslinin yazdiklarindan sonra kafama girmeye baslamisti ama simdi sizleride görünce denemeye karar verdim bende varimasli yarini sabirsizla bekliyorum bugün alisverise gideyim meyve alayim cumartesi pazar yapayim yarin senin verdigin kiloyu görünce daha bir gaza gelirim diye düsünüyorum aslicim peki bu diet esnasinda siyah cay yada bitki cayi serbest icelebiliyormu:97:
Canim bozma moralini sakin..Cok ciddi bir artis degil yarim kilo..Daha kotu de olabilirdi 10 gun diyorsun cunku..Eminim biran once toparlarsin gidince..Ama haftasonunu da gecireyim de oyle bir baslayayim deme sakin..O cok onemli iste :)) Kolay gelsin cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?