Teşekkür ederim kıslar aranıza alırsanız beni gelicem:))
Gel tabii canım burada herkes birbirine yardım ediyor. Diyet yapmak cidden zor bir şey ve dayanışma gerektiriyor.
Ben ilk geldiğimde herkes yardım etti, yol gösterdi. bırakmak istediğimde psikolojik terapi bile yaptılar
Hadi bakalım gitsin şişmanlık gelsin çıtırlık
Kızlar bugünkü menümü yazayım.
sabah 2 tane sosis
1 dilim kepek ekmek
yarım domates
yarım salatalık
beyaz peynir, 5 tane zeytin.
öğle kıymalı mantar sote (ben bu mantarı iyiki almışım evdede kimse yemediğinden herçeşidini yapıyorum.
akşam : Kıymalı patlıcan yemeği, 2 kaşık makarna, 1 kase cacık. kızlar cacığın krb.kaçtır ben bilmiyorum ama çok değildir umarım.
sabah 2 tane sosis
1 dilim kepek ekmek
yarım domates
yarım salatalık
öğle kıymalı mantar sote (ben bu mantarı iyiki almışım evdede kimse yemediğinden herçeşidini yapıyorum.
akşam : Kıymalı patlıcan yemeği, 2 kaşık makarna, 1 kase cacık. kızlar cacığın krb.kaçtır ben bilmiyorum ama çok değildir umarım.
citcitcigim yazdiklarin cok hos, cok tatlisin ya psiklolojik terapi bile yaptilar demissin ya bayildim valla lafinaama cokda haklisin burdaki dayanisma mükemmel
sabah 2 tane sosis
1 dilim kepek ekmek
yarım domates
yarım salatalık
kızlar bu karbonhidrat diyeti yapıldıktan sonra bırakıldığında hemen kiloları geri alıyomuşuz. vücuttan giden su yerini dolduruyomuş lütfen bilgilendirin yarın başlamak üzereydim ki bunu duydum doğruluk payı nedir?
aslicim 1 kg vermisim ayrica cayin serbest olmasinada sevindim yesil cayi cok seviyorum rahatlikla icerim simdi bu dieti kendimde deniyecegim ya cok heyecanliyimyarin senin verdigin kiloyu cok merak ediyorum sabirsizlikla bekliyorum
kızlar bu karbonhidrat diyeti yapıldıktan sonra bırakıldığında hemen kiloları geri alıyomuşuz. vücuttan giden su yerini dolduruyomuş lütfen bilgilendirin yarın başlamak üzereydim ki bunu duydum doğruluk payı nedir?
Pericim supersin yaa Arzu ne yaptı acaba..cok isi olucaktı bugun zaten girememesi normal de..İnsallah o da mutludur kilosundan bugun..
Yarın sabaha az kaldı..Ben koca bir bardak nar-portakal-elma-armut karışımı içtim..Şuanda gayet iyiyim..Bu geceyi atlatınca yarın birşeyler çiğneyebileceğim..Resmen çignemeyi ozledim..İç iç nereye kadar ama kesinlikle bir baş dönmesi filan yok..Dayanılmayacak bir sure degil ayda bir kere ben bunu uygularım kesin..Hele bir de istedigimi gorursem yarın tartıda..Tekrar tebrikler cnm pericimmm..
Eşime pazartesi meyvesuyu diyeti yapacağımı söylediğimde verdiği cevaba bakın kızlar. Boşver hayatım sen en iyisi tavuk diyetine dön dedi bana:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?