Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim kıslar aranıza alırsanız beni gelicem:))

hosgeldin canim aramiza burdaki dayanismayi görünce inan cok hosuna gidicek herkes birbirinin kilo vermesi icin elinden geleni yapiyor eminim sende kurtulacaksin kilolarindan

aslicim 1 kg vermisim ayrica cayin serbest olmasinada sevindim yesil cayi cok seviyorum rahatlikla icerim simdi bu dieti kendimde deniyecegim ya cok heyecanliyim yarin senin verdigin kiloyu cok merak ediyorum sabirsizlikla bekliyorum

citcitcigim yazdiklarin cok hos, cok tatlisin ya psiklolojik terapi bile yaptilar demissin ya bayildim valla lafina ama cokda haklisin burdaki dayanisma mükemmel

esracim ve masumcum ben yarin yapmayi düsünüyordum meyve suyu dietini madem siz pazartesi yapicaksiniz bende size uyayim pazartesi kilo bildirimimizi yapar ve baslariz aslicim senle yapmayisimin sebebi kendime güvenemiyordum ama bizde basarabilirsek hep beraber bir gün belirleriz yine yapariz

Bugünü portakal-nar karışımı,kuru incir suyu,kuşburnu çayı ve 1.5 lt su ile tamamlamış bulunuyorum.Bu saatten sonra belki bir kuşburnu çayı ve su dışında birşey içmem.
Bakalım yarın tartı ne gösterecek. Geçen cuma 60.1 kiloydum. Hafta içinde hiç kaçamak yapmadığım halde 60.8 kilo olduğumu görünce bu meyve suyu kürünü yapmaya karar verdim. Aslı'nın da olması bana cesaret verdi açıkcası.. Çok zorlanmadım ben arkadaşlar. Meyve özlemi nedeni ile hoşuma bile gitti açıkcası.Yarın tekrar KB diyetine döneceğiz inşallah. Meyve suyu kürünü tekrar yapabilirim sanırım. Ama belki böyle üstüste 2 gün değil de 2 gün ara ile yapmayı da deneyebilirim.

Kızlar bugünkü menümü yazayım.
sabah 2 tane sosis
1 dilim kepek ekmek
yarım domates
yarım salatalık
beyaz peynir, 5 tane zeytin.

öğle kıymalı mantar sote (ben bu mantarı iyiki almışım evdede kimse yemediğinden herçeşidini yapıyorum.

akşam : Kıymalı patlıcan yemeği, 2 kaşık makarna, 1 kase cacık. kızlar cacığın krb.kaçtır ben bilmiyorum ama çok değildir umarım.

100 gr da 3 diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.

ayranin bir su bardaginda 5kb var

citcitcigim yazdiklarin cok hos, cok tatlisin ya psiklolojik terapi bile yaptilar demissin ya bayildim valla lafina ama cokda haklisin burdaki dayanisma mükemmel

Ehehhe canım siz de çok tatlısınız. Ben gerçeği söyledim. Çok büyük bir manevi kuvvet var burada
İyi ki varsınız şekerler

kızlar bu karbonhidrat diyeti yapıldıktan sonra bırakıldığında hemen kiloları geri alıyomuşuz. vücuttan giden su yerini dolduruyomuş lütfen bilgilendirin yarın başlamak üzereydim ki bunu duydum doğruluk payı nedir?

Bugünkü menümü de yazayım:

Kahvaltıda canım hiç bir şey çekmedi ben de bir parça peynir yedim, 1 kupa da şekersiz çay içtim

Öğlen:

1 tabak taze fasulye 7
1 dilim light ekmek 8

Akşam:

Sardalye tava 12
1 dilim ekmek 8
Salata 8

Toplam = 43 puan

Aynen katılıyorum canım ben de mantara bayılıyorum. Ne yapacağını bilmediğinde hemen pişir ye istediğin gibi

Asu bu diyet tek yönlü bir diyet değil.O nedenle kaybettiğin kilonun su olması ihtimali pek yok gibi.
Diyetisyenlerin ya da drların önerdiklerine yakın bir diyet.Sebze yiyorsun,protein alıyorsun,süt peynir vs kalsiyum alıyorsun. Kısıtladığın şeyler şeker ve un. Onların ne kadar zararlı olduğunu artık tüm uzmanlar söylüyor. Geçenlerde tv de bir prof yediğimiz tek muzun günlük şeker ihtiyacımızı karşıladığını daha fazlasının vücuda zarar verdiğini söyledi mesela. Bu diyeti aç kalmadan ve vücudun günlük ihtiyacı olan herşeyi alarak yapabilirsin bence.

aslicim 1 kg vermisim ayrica cayin serbest olmasinada sevindim yesil cayi cok seviyorum rahatlikla icerim simdi bu dieti kendimde deniyecegim ya cok heyecanliyim yarin senin verdigin kiloyu cok merak ediyorum sabirsizlikla bekliyorum

Pericim supersin yaa Arzu ne yaptı acaba..cok isi olucaktı bugun zaten girememesi normal de..İnsallah o da mutludur kilosundan bugun..
Yarın sabaha az kaldı..Ben koca bir bardak nar-portakal-elma-armut karışımı içtim..Şuanda gayet iyiyim..Bu geceyi atlatınca yarın birşeyler çiğneyebileceğim..Resmen çignemeyi ozledim..İç iç nereye kadar ama kesinlikle bir baş dönmesi filan yok..Dayanılmayacak bir sure degil ayda bir kere ben bunu uygularım kesin..Hele bir de istedigimi gorursem yarın tartıda..Tekrar tebrikler cnm pericimmm..

Asucum Terken anlatmış aslında çok guzel ama bir de ben anlatayım..Her diyet sonrası tehlikelidir.Eskisi gibi yemeye baslarsan tabiki butun kiloları alırsın..Diger diyetlerde de koruma programı olur.Kilo vermek degil kiloyu korumaktır esas alınan..Ayrıca bu diyeti duzenli bir sekilde yaparsan daha sonra KB degerleriniz 70-80 civarında tutarsan bir ay filan kesinlikle kilo oturduktan sonra ben geri alınacagına inanmıyorum..Tamamen karar verme meselesi..Ama kafanda en ufak bir şüphe varsa bence başlama..Cunku o zaman zaten verim alamazsın cnm..Ama biz aylardır yapıyoruz ve burdayız..Birsey sormak istersen elimizden geldigi kadar yardımcı oluruz..

saol canim benim arzu bugün giremiyecegini söylemisti en son dediklerine göre ekmegi kestigi icin kilo vermisti insallah isleri düzene girer ve sürekli buraya katilmaya devam eder iki günü cok güzel atlattin bravo darisi bizim basimiza ben yarin baslamayi düsündügüm icin bugün alisverise gittim sadece portakal, mandalina ve greyfurt aldim ama ayrica katkisiz degisik meyve sularida aldim ama icinde hic seker yok kendi hazirlayacagim meyve sularina ilave bunlardan icsem zarari olurmu sence

asli ve terkenhatun cok güzel ifade etmis bütün söylediklerine katiliyorum hangi dieti yaparsan yap arkasindan dikkat edilmediginde verilen kilodan fazlasi aliniyor onun icin diet kadar koruma programida cok önemli hatta sart

sizleri okudum.ne güzel motive olmuşsunuz.maşallahh...yaa bende gelem ozamann alın benide aranıza.verem şu kilocukları
şimdi kızlar benim kilok doğum kilosu.kızım bir yaşında.artık diyet zamanı geldi.emiyo hala ama daha az.yani yapmamda bi sakinca görmüyorum..şuan 67 kilodayım.boyum 1,65.inşallah güzelce veririm bende.çok ilgimi cekti.demek aç kalmıyorsunuz.peki haftanın hergünümü bu diyet ne bileyim yani 5 günmü yapılayo..daha sorarım tabi.şu 746 sayfayada baktım.bu sıfırı yazanlardan istedeğimiz kadar yiyecekmiyizz

Eşime pazartesi meyvesuyu diyeti yapacağımı söylediğimde verdiği cevaba bakın kızlar. Boşver hayatım sen en iyisi tavuk diyetine dön dedi bana:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…