sizleri okudum.ne güzel motive olmuşsunuz.maşallahh...yaa bende gelem ozamannalın benide aranıza.verem şu kilocukları
şimdi kızlar benim kilok doğum kilosu.kızım bir yaşında.artık diyet zamanı geldi.emiyo hala ama daha az.yani yapmamda bi sakinca görmüyorum..şuan 67 kilodayım.boyum 1,65.inşallah güzelce veririm bende.çok ilgimi cekti.demek aç kalmıyorsunuz.peki haftanın hergünümü bu diyet ne bileyim yani 5 günmü yapılayo..daha sorarım tabi.şu 746 sayfayada baktım.bu sıfırı yazanlardan istedeğimiz kadar yiyecekmiyizz
tebriklerrrrrrrrrrrrrrKızlarrr gunaydınnnn!!
Tabiki minik bir oglan cocugu annesi olarak c.tesi bile erkenden buradayım..Gec kalkmak mumkun degil bizim evde :))
Kilomu soyleyecegim şimdi ona gore bu 2 gunluk meyve suyunu yapacak olanlar bir daha emin olsun diye..
Ben gecen hafta 69.7 idim fakat haftasonu dışarda olmam yuzunden filan bir 300 gram almıştım..Persembe sabahı tartıda tam olarak 70 kilo çıktım..Ve biliyordum bu hafta kilo vermemin imkansız oldugunu persembeden sonra..Ama bu sabah kac çıktıgımı yazıyorum şimdi arkadaslar..68.2.....
Ben bile inanamıyorum...İki gunde 1.8 cok ama cok mutluymmmm..Bugun cok az az yiyip bu verdigim kiloyu almamak icin elimden geleni yapacagım..Ben bir kiloya razıydım ama dun sabah tartıldıgımda zaten bir kiloyu verdigimi gordugumde daha da gaza geldim..Sizlere de oyle olucak emin..Neyse daha da uzatmıyayım..Bu arada eşim tam olarak 2.5 kilo verdi..Ama erkek işte sonucta bunye farkı..
Pericim sormussun hazır meyve suyu katkısız olanı diye..Ben hic icmedim hem vitamin almak adına hep kendim yaptım meyve sularımı ama eşim butun gun ondan icti..Yani işyerinde baska secenegi olmadıgı icin katkısız meyve sularindan icti..Verdigine gore muhtemelen ise yarıyordur :))
Hepinize muthis bir haftasonu diliyorum kızlar..
Günaydın arkadaşlarımm...Dün site de hep sorun yaşadım zaten cokta yoğundum..
ben bu rejimi artık hiç anlamıorum.. perşembe günü 76.9 dum dün tartıl üstelik kaçamak hşç yapmadım 78 olmuşum.. ve galiba artık bırakıcam..
bu arada bildirim listesini bir başka arkadaş tutarsa çok memnun olurum.. çünkü çok fazla giremorum ve listeyi tutamıorum..
birazdan gelirim.. bugün tamamen bozdum rejimimi hatta dün geceden beri.. çünkü gerçekten çok sinirlendim..
öpüorum hepinizi
Günaydın arkadaşlarımm...Dün site de hep sorun yaşadım zaten cokta yoğundum..
ben bu rejimi artık hiç anlamıorum.. perşembe günü 76.9 dum dün tartıl üstelik kaçamak hşç yapmadım 78 olmuşum.. ve galiba artık bırakıcam..
bu arada bildirim listesini bir başka arkadaş tutarsa çok memnun olurum.. çünkü çok fazla giremorum ve listeyi tutamıorum..
birazdan gelirim.. bugün tamamen bozdum rejimimi hatta dün geceden beri.. çünkü gerçekten çok sinirlendim..
öpüorum hepinizi
aslicim 1.8kgharikasin bravo simdi daha cok yapmak istiyorum
Günaydın.
59.2 çıktım :)))) 60.8 ile başladım meyve suyu kürüne. Aslı seni de tebrik ederim.
Şimdi işin zor kısmı buralarada kalmak.
Bugünü çok dikkatli geçirmek lazım. Protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.
Pericim yemin ederim sevinemedim..Yani sevinmiştim de butun sevincim içimde kaldı arzunun yazdıklarından sonra..:2::2::2:
Ben onun sayesinde buraya alıştım ama şimdi bizi bırakacagını soyluyor..Lutfen yaa birileri biseyler desin..Bırakmasın simdi rejimi..Bosyere kavitasyona da gidiyo o zaman..Yazık gunah yaa...Eminim bisey olmustur tartıya..Boyle olması normal degil..
Günaydın.
59.2 çıktım :)))) 60.8 ile başladım meyve suyu kürüne. Aslı seni de tebrik ederim.
Şimdi işin zor kısmı buralarada kalmak.
Bugünü çok dikkatli geçirmek lazım. Protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.
terkencim sende harikasin bravo canimasli ile cok basarili bitirdiniz darisi bizim basimiza
aranıza benide kubul etigniiz için teşekkür ederimm.bende bir haftalık diyetimi bugün bitiriyorum.yani 6.günüm benimde.pazartesi karbonhidrat diyetine başylayacagımbherkes yazmış bende yazayım kilomu az sevindemya.bende söyleyeyim.
geçen pazar başladım.68.3 ile. bugün itibariyle 66.5 oldum..sevindim ok şükür.ama tabi sizlerle bu diyeti yapmaya başlayacagım.biyi başladım..benim hiç kilo problemimi olmadı aksine hep zayıf biri oldum.şimdi yine zayıf olmak istiyorum doğum kiloılarından kurtulmak istiyorum.off çok durdu üstümde.yeter..
sizlereda ayrıca tesrak ederim çok güzel kilo vermeşsiniz.gelen gdiden aynı şeyleri diyordur ama bıkmadan yazarsanız çok sevinirim.şu meyve suyu diyeti ne ..onunla başlamak dahamı iyi.bendemi başlasam.bi fikir söyleyin tecrübelisiniz nede olsa
kızlar herkese merhaba.bende bu sabah daynamadım ve tartıldım.bugün 3. günüm ve hiç kaçamağım yok,tatlı ve kb olarak.99.9 dum perşembe sabah bugğn 98.8 çıktım .yani 2 günde 1.1 inşallah böyle devam eder.
aslı senin de sonuç güzel .biz de deneriz artık.
arzu canım moralini bozma bende hazirand a senin gbi biraktım ama bırakmayanlar 20 kilodan fazla verdi ben askine 5 kilo aldım.vücudun direniyor.sıcağa yakın su iç 3 lt kadar yeniden başlar.
Canım oncelikle şunu soyliyeyim bence en az 1 ay yap bu diyeti ondan sonra meyve suyu olayını denersin..Hem dayanması cok kolay degil hem de kilo veremedigin zaman kullanacagın bir diyetin olur elinde..2 gun sadece meyve suyu icmeye dayanabilmek icin bence bünyenin bir süre diyet olayına alışması iyi olabilir..Hatta diyet yapmayı bırakmayacagından emin oldugun bir dönemde basla bence ona çunku yapıp da hemen bırakmak veridgin kiloyu geri almana sebeb olur..Gene de sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?