Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gel tabi aramiza hosgeldin insallah sende cok rahat verirsin kilolarini kacamak yapmazsan tabiki gercekten hic ac kalinmiyor diet gibi degil listeden kb'si düsük sevdigin yiceklerden kendine menü hazirla fikir olsun diye genelde hergün menülerimizi yaziyoruz ve dietimize uygun yemek tariflerini paylasiyoruz listedeki kb'si düsük yicekleri rahat yiyebilirsin ama herseyin fazlasi yine zarar diye düsünüyorum zaten bu yicekler daha uzun süre tok tuttugu icin fazla acikmiyorsun kolay gelsin

Kızlarrr gunaydınnnn!!
Tabiki minik bir oglan cocugu annesi olarak c.tesi bile erkenden buradayım..Gec kalkmak mumkun degil bizim evde :))
Kilomu soyleyecegim şimdi ona gore bu 2 gunluk meyve suyunu yapacak olanlar bir daha emin olsun diye..
Ben gecen hafta 69.7 idim fakat haftasonu dışarda olmam yuzunden filan bir 300 gram almıştım..Persembe sabahı tartıda tam olarak 70 kilo çıktım..Ve biliyordum bu hafta kilo vermemin imkansız oldugunu persembeden sonra..Ama bu sabah kac çıktıgımı yazıyorum şimdi arkadaslar..68.2.....
Ben bile inanamıyorum...İki gunde 1.8 cok ama cok mutluymmmm..Bugun cok az az yiyip bu verdigim kiloyu almamak icin elimden geleni yapacagım..Ben bir kiloya razıydım ama dun sabah tartıldıgımda zaten bir kiloyu verdigimi gordugumde daha da gaza geldim..Sizlere de oyle olucak emin..Neyse daha da uzatmıyayım..Bu arada eşim tam olarak 2.5 kilo verdi..Ama erkek işte sonucta bunye farkı..
Pericim sormussun hazır meyve suyu katkısız olanı diye..Ben hic icmedim hem vitamin almak adına hep kendim yaptım meyve sularımı ama eşim butun gun ondan icti..Yani işyerinde baska secenegi olmadıgı icin katkısız meyve sularindan icti..Verdigine gore muhtemelen ise yarıyordur :))
Hepinize muthis bir haftasonu diliyorum kızlar..

tebriklerrrrrrrrrrrrrrböylece iki günde kaçamaklarınızı nötrlemiş oldunuz.henüz kahvaltı yapmadım.içimden bir ses hadi sende yap diyor.yaparsam paylasacagım muhakkak...
.

Günaydın arkadaşlarımm...Dün site de hep sorun yaşadım zaten cokta yoğundum..
ben bu rejimi artık hiç anlamıorum.. perşembe günü 76.9 dum dün tartıl üstelik kaçamak hşç yapmadım 78 olmuşum.. ve galiba artık bırakıcam..

bu arada bildirim listesini bir başka arkadaş tutarsa çok memnun olurum.. çünkü çok fazla giremorum ve listeyi tutamıorum..

birazdan gelirim.. bugün tamamen bozdum rejimimi hatta dün geceden beri.. çünkü gerçekten çok sinirlendim..

öpüorum hepinizi

arzucum gercekten cok üzüldüm lütfen pes etme bizi birakma sen gecende bana neler demistin kacamak yapmadigin halde kilo olmasi imkansiz regl dönemin yakinsa sislik olabilir eminim vericeksin baslangicta ta bu dietle kilolari veren sensin vücudun seninde direnc gösteriyor mutlaka kirilir ben gecen hafta ne kadar düzenli yaptigim halde sadece 100gr vermistim bak bu haftaya daha cok yansidi eminim seninde öyle olucak biz diet ikizi degilmiyiz

Arzuuu hani bırakmak yoktu..Kız tartı filan bozulmustur..Bozma moralini hemen yaa..Vardır elbet bir sebebi ne guzel duzgun duzgun yapıyordun..Yaa cok uzuldum yaa..Hani mayıs noldu simdi?? Ozlemicek misin bizi bırakınca peki? (((((((

aslicim 1.8kg harikasin bravo simdi daha cok yapmak istiyorum

Pericim yemin ederim sevinemedim..Yani sevinmiştim de butun sevincim içimde kaldı arzunun yazdıklarından sonra..:2::2::2:
Ben onun sayesinde buraya alıştım ama şimdi bizi bırakacagını soyluyor..Lutfen yaa birileri biseyler desin..Bırakmasın simdi rejimi..Bosyere kavitasyona da gidiyo o zaman..Yazık gunah yaa...Eminim bisey olmustur tartıya..Boyle olması normal degil..

Günaydın.
59.2 çıktım :)))) 60.8 ile başladım meyve suyu kürüne. Aslı seni de tebrik ederim.
Şimdi işin zor kısmı buralarada kalmak.
Bugünü çok dikkatli geçirmek lazım. Protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.

Supersin cnm benim ben de merak ediyodum terken naptı acaba diye..Ben aynen oyle yaptım sabah kahvaltısını..Peynirli bir omlet yaptım kendime onu yedim..Ekmeksiz..
Bugun dusuk KB tutacagım..Zaten cnm cok istemiyor..Mide almıyor sanırım iki gun meyve suyundan sonra..:))

haklisin canim fazla cikmasi kacamak yapmadigi halde kesin kilo degildir

ARZUUUUUUUUUUUUUUUUUUU seni bir yere birakmayiz ona göre istersen bir hafta baska diet yap metabolizmani sasirt ama bizi birakmadan herseyini paylas yine bizimle, sonra yine beraber yolumuza devam edicez asli ve sen bizim moral kaynagimizsin ben en cok ikiniz sayesinde devam ediyorum sadece bende degil diger arkadaslarimizda eminim benimle ayni fikirdedir

aranıza benide kubul etigniiz için teşekkür ederimm.bende bir haftalık diyetimi bugün bitiriyorum.yani 6.günüm benimde.pazartesi karbonhidrat diyetine başylayacagımbherkes yazmış bende yazayım kilomu az sevindemya.bende söyleyeyim.
geçen pazar başladım.68.3 ile. bugün itibariyle 66.5 oldum..sevindim ok şükür.ama tabi sizlerle bu diyeti yapmaya başlayacagım.biyi başladım..benim hiç kilo problemimi olmadı aksine hep zayıf biri oldum.şimdi yine zayıf olmak istiyorum doğum kiloılarından kurtulmak istiyorum.off çok durdu üstümde.yeter..
sizlereda ayrıca tesrak ederim çok güzel kilo vermeşsiniz.gelen gdiden aynı şeyleri diyordur ama bıkmadan yazarsanız çok sevinirim.şu meyve suyu diyeti ne ..onunla başlamak dahamı iyi.bendemi başlasam.bi fikir söyleyin tecrübelisiniz nede olsa

terkencim sende harikasin bravo canim asli ile cok basarili bitirdiniz darisi bizim basimiza

terkencim sende harikasin bravo canim asli ile cok basarili bitirdiniz darisi bizim basimiza

Çok sağol pericim. Benim direnç noktam da 60 dı umarım tekrar yukarıya çıkmam.
Vallahi Aslı olmasa zor yapardım ben bunu. İnsan yanında birisi olduğunda daha cesaretli oluyor.

Canım oncelikle şunu soyliyeyim bence en az 1 ay yap bu diyeti ondan sonra meyve suyu olayını denersin..Hem dayanması cok kolay degil hem de kilo veremedigin zaman kullanacagın bir diyetin olur elinde..2 gun sadece meyve suyu icmeye dayanabilmek icin bence bünyenin bir süre diyet olayına alışması iyi olabilir..Hatta diyet yapmayı bırakmayacagından emin oldugun bir dönemde basla bence ona çunku yapıp da hemen bırakmak veridgin kiloyu geri almana sebeb olur..Gene de sen bilirsin...

kızlar herkese merhaba.bende bu sabah daynamadım ve tartıldım.bugün 3. günüm ve hiç kaçamağım yok,tatlı ve kb olarak.99.9 dum perşembe sabah bugğn 98.8 çıktım .yani 2 günde 1.1 inşallah böyle devam eder.
aslı senin de sonuç güzel .biz de deneriz artık.
arzu canım moralini bozma bende hazirand a senin gbi biraktım ama bırakmayanlar 20 kilodan fazla verdi ben askine 5 kilo aldım.vücudun direniyor.sıcağa yakın su iç 3 lt kadar yeniden başlar.

slm herkese.kızlar meyva detoksu çok güzel sonuç vermiş.bizide heveslendirdiniz valla.pazartesi başlayalım .arzucum sakın bırakma diyeti bazen oluyo vücut direnç gösteriyo.kırılmasın hevesin.eminim başarcaksın.ben çarşıya çıkıyorum.dışarda yemek zorunda kalabilirim.hafifi bişeyler yicem artık.birazda meyva depolayım eve iki gün bolca meyva tüketcem))görüşürüz

süpersin canim gercekten insallah bu sekilde devam edersin

Aslı ve Terken çok çok tebrik ederim sizi kızlar

ARZU lütfen ama lütfen rejimi bırakma. Ben umutsuzken bana söylediğin tüm o şeyleri hatırla canım, onca emeğinin boşa gitmesine izin verme. Yaz gelince çok koyar bu sana. Ben başladığım her rejimi yarım bırakmış bir insan olarak yaz gelince pişmanlıktan kıvranırdım..
Bence sen bu ara vücuduna fazla baskı yapma. Yine rejim çerçevesindeki şeyleri ye ama haftada 1 kere de sevdiğin bir şeyi ekle listene.
Diyet sırasında mutluluk hormonu salgılamak çok önemliymiş canım. Her iş gibi bunu da mutsuzlukla yaparsan başarılı bir sonuç alamazsın.
Seni çok seviyoruz ve bırakmana izin vermiyoruz, aklından bile geçirme yani

bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.tamam onu zor dönemlere saklayayım...
kısmetse bende pazartesi başlayacagım.peki bu diyette dinlenme falan varmı.yani 7 fünlük bi diyetmi.hani bazı diyetlerde 5 fün yap iki gün ara ver derlerya öyle bişey varmı..
aslında bugünde başlasammımı.
sabah bi delem ekmek .yarısına peynirle yadim.yarısanada yarımçay kaşıgı bal sürüp yedim.bide yeşil cayyy..nasıll.aceba kaç puan ettikii..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…