Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım başlayabilirsin pek bir şey yememişsin kahvaltıda. Diyet uzun süre yapılabiliyor çünkü sağlıksız bir diyet değil canım. Et, yumurta, balık, sebze , süt, yoğurt, peynir vs tüketebiliyorsun bu diyette. Aslında çok normal şeyler yiyorsun. Bir anlamda hamur ve şekerden uzak duruyorsun. Karbonhidratı sınırlıyorsun yani.
Bir süre yapıp kilo verdikten sonra vücudu şoklamak için biraz farklı bir diyet deneyebilirsin veya 6 gün böyle yiyip 1 gün abartmamak şartıyla sevdiğin şeyleri yiyebilirsin.
Ben 5 kilo verince 6 gün diyet bir gün serbest yapmayı düşünüyorum.

anrladım canım.evet aslında bugünbaşlayabilirim.ama bakalım.kararım pazartesi başlamak.artık ne yediim yazarım.inşalah verecem kilolarımı.. evet pazar günleri abartmamak kaydıyla boş bırakabilirim.zaten tatlı yemiyorum ama ne bileyim.bi dilim ekmek yiyicegime o gün iki dilim yesem..

Aslı ve Terken ikinizide tebrik ediyorum arkadaşlar inşallah bizde aynı sonucu görürüz.
Arzucuğum sakın pes etme evet dediklerine katılıyorum bu diyette benimde aklımın takıldığı yerler oluyor. neden küçük bir kaçamakta bile kg artışı oluyor bende anlamış değilim kaldıki sen kaçamak bile yapmamışsın. ben çarşamba günü 69.6 cuma 70 tim üstelik yediğim sadece yarım lavaştı aslında günlük 20 - 40 arası karb. alırken birden 100 leri geçersen olan kg değişimini anlarım ama ben kendi adıma biliyorumki geçmiyorum. biz bir yerlerde hatamı yapıyoruz diye bende kendimi sorguluyorum bazen kızlar. bu kg oynamaları neden oluyor.

Arzu biraz kafanı boşalt diyet kilo falan düşünme ve tartıdan da uzak dur bir süre.Bu kadar emek vermişsin mutlaka sonuçlarını göreceksindir sadece zamana ihtiyacın var.Hem bak burada seni görmek isteyen çok insan var. Belki sen de bizim denediğimiz meyvesuyu olayını deneyebilirsin ama bence birkaç gün kendine mola ver.
Ben diyet süresince psikolojimizin de çok etkili olduğunu düşünüyorum.Er ya da geç bu kilolar gidecek evet biraz zor ve zaman alıyor ama bu kilolara da bir anda çıkmadık ki. Vücudun alıştığı bir kilo var ve kaybetmemek için acaip direnç gösteriyor.

Ben de aynı şeyi çok sık yaşıyorum benim kendimce yorumum, vücut 20-40 arasına alışınca 60-70 lere çıktığımızda aradaki farkı hemen depoluyor diye düşünüyorum. Belki de KB değerini 50 seviyelerinde tutmak işi daha kolaylaştırır ya da bir gün 20 civarında almışsan ertesi gün 50 yi bulmak vücudu alıştırabilir. 50 kb da ekmek hamur işi vs ile ulaşmak yerine meyve sebze ilavesi ile ulaşmak daha mantıklı olabilir. Tabi bu benim kendimce yorumum. Farklı tecrübe ve fikirleri olan var mı? Anladığım kadarı ile kaçamak yapmadığımız halde kilo vermenin durması ve kilo alışı hepimizin ortak sorunu.

Aslıcım ve Hatuncum ikinizi de çok tebrik ederim
2 günlük bir sürede ikiniz de çok güzel sonuçlar almışsınız.
Şimdi işin asıl zor kısmına geldik, o kiloda kalabilmeye :)
Verdiğiniz kiloları koruyacağınıza eminim, hazır hız almışken 1 hafta boyunca farklı bir diyet uygulayıp tekrar karbonhidrat diyetine dönmenizi tavsiye ederim, daha iyi verim alırsınız :)
İkinizin adına da çok sevindim; gözüm, kulağım hep sizde

Arzucum bu karamsar mesajını okuyunca, hele bırakıcam dediğini görünce üzüldüm.
Ben uzun zaman boyunca karbonhidrat diyetini yaptım, güzel de sonuçlar aldım.
Ancak bu diyette senin yaşadığın sorunları ben de yaşadım.
Nedenini tam olarak bilmiyorum ama eksiksiz biçimde diyete devam etsen de bir nokta geliyor ve durduk yerde kilo aldığını görüyorsun. Tartıda daha fazla çıkmaya başlıyorsun. Bu tamamen bir yanılgı, vücuttaki suyla alakalı bir durum. Moralim bozulmasın diye 2 haftada bir tartılmaya başladım çünkü her gün ya da kısa aralıklarla tartılınca ani kilo değişiklikleri görüyor ve diyetten vazgeçme aşamasında geliyordum.
Canım sen de belli bir süre hiçbr şekilde tartılmadan, aynı düzenle diyetine devam et ve sakın mutsuzluğa kapılma.
Uzun bir süre sonra tartıya çıkınca tüm şüphelerin sona erecek çünkü kilo verdiğini görmüş olacaksın :)
Ben bu yöntemle 9'a yakın kilo verdim, sonra aralıklarla yine vermeye devam ettim. Arada protein diyeti yaptım, kalori sayımı yaptım ama bu diyetle de hatırı sayılır oranda kilo verdim :)
Hadi silkelen de tüm enerjinle aramıza ktıl tekrar

süpersin canim gercekten insallah bu sekilde devam edersin

inşallah canım.bırakmamalıyım bu sefer.yolda yürüyemiyorum nefes nefeseyim bu yaşta.
menümü yazayım
sabah: 2 rafadan yumurta 6 zeytin biraz peynir 3p
öğle kıyma soteledim domates biber sarımsak yanına lor peynir çay biber ve domatese 5 puan versem
akşam 3 parça tavuk pirzola.
toplam 8 puan .
ayrıca limonlu ılık su içtim.sonra da wc den çıkamadım tabi.

Hatuncum meyve suyu kürü esnasında neler tükettiniz, merak ettim

Meyve suyu yerine meyve yesek olmaz mı? Hem posasını da ziyan etmemiş oluruz, bağırsaklar için de iyi :)

Spor yapsak herhangi bir zorluk yaşar mıyız? Fazla besin alınmadığı için baş dönmesi ya da tansiyon düşüklüğü olur mu, emin olamadım :26:

2 gün için ben de denemek istiyorum aslında ama emin değilim henüz. Sonuçlar etkiledi beni :)

Son düzenleme:

hadi gel katil bize pazartesi ben masum ve esra basliyoruz bizde denemek istiyoruz insallah basarili oluruz olamazsakda denedik olmadi deriz yani, olursakda ben en azindan ayda bir sefer denerim hatta bir gün belirler hep beraber yapariz belki baska katilan arkadaslarda olur

menün muhtesem harikasin haftaya mutlaka mükafatini alirsin

Mükemmel bir teklif !!! Hayır demem mümkün değil :118:
Ben 3 gün denemeyi düşünüyorum, kilom fazla olduğu için :)
Sonra da başka bir diyete geçicem.
Ama meyve yiyebiliyor muyuz, onu merak ediyorum.
Eğer sadece meyve suyuysa ben yapamam çünkü sadece sıvı şeyler tok tutmaz beni. :26:
Eğer meyve yersem, posası filan tokluk hissi verir diye düşünüyorum.
Meyve yiyebiliyorsam ben yarın başlarım, pazartesi ve salı da sizlerle devam ederek 3 gün boyunca yaparım :)

Canım eğer sadece meyve suyu ile yapıcaksan 3 günü kesinlikle deneme 3 gün zaten dayanamazsın. Ben Hollywood topiğinde okumuştum 3. gün yapılsa belki baygınlık bile yapabilir yazmıştı bir arkadaş.
mesela sende 15 günde 1 yaparsın. zayıflayayım derken sağlığından olma tatlım.

maalesef sirf meyve suyu iciliyor ilk asli söylediginde bende sirf sivi ile dayanamam diye düsünmüstüm ama terken ile iki gün yapmayi basardilar denemek bedava yani, asli ilk günde 1 kg vermis. dayanamicak gibi olursam bir gün denerim ama basarmak istiyorum bir baslayalimda bakalim ne olacak:97:

Tamam, 2 gün meyve suyu ile deneyelim o zaman.
Bende katı meyve sıkacağı olmadığı için narenciye sıkacağı ile sıkıp suyunu içerim ben de.
Ne kadar içeceğimiz konusunda bir sınır yok sanırım.
Karnım acıkmasa da gün boyu içerim ben :)
Bakalım 2 gün neler getirecek.

masuma katiliyorum 3gün zor dayanilir bitkin düsecegine daha SIK araliklarla deneyebilirsin bir yerde okumustum 2 günlük kürler ayda iki defa uygulanmaliymis bendede meyve SIKACAGI yok portakal mandalin ve greyfurtu kendim hazirliyicam ayrica degisik katkisiz sifir seker meyve sulari aldim aslinin eside katkisiz meyve sulari ile vermis insallah basarili olucaz kizlar

İnş başarılı oluruz
Ben şimdiden hazırlıklarımı yaptım, yarını bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…