birlikte baslarsak daha iyi olur diye demistim bende cumartesi-pazar yapmayi düsünüyordum masum ile esra pazartesi- sali yapalim dedikleri icin bende beraber yapmak adina erteledim
Kızlar yoktum evde butun gun simdi geldim yazdıklarınızı okudum..
Uzun uzun yazamıyorum cunku ufaklıgı uyutucam..
Sadece wingcim sana şu cevabı yazayım meyve yemek dogru degilmiş bu kür de sadece meyve suyu icmek gerekiyor..Eger katı meyve sıkacagı yoksa hazır katkısız meyve suları var bazı markaların onlardan alabilirsin narenciyeleride evde kendin sıkabilirsin..
Gercekten aksamları cok kolay degil dayanmak..Ama erken uyuyarak olayı çözebilirsiniz..Uyanınca açlık filan kalmıyor..Hepinizi optum arkadaslar..
Tartıda güzel bir değişiklik görmeye ihtiyacım var o yüzden 2 gün için dayanırım ben :)
Benim de aklıma erken yatmak, biraz geç kalkmak gelmiştiHem gün çabucak geçer.
Bu kürü uygularken en azından spor yapmıyoruz, hem spor hem de bu kürü kaldırmazdı benim bünye
İnş bizler de sen gibi güzel sonuçlar alırız, hepimizin böyle bir morale ihtiyacı var
Bu sabah 500 gr daha az çıktım o yüzden çok mutluyum
Yarını heyecanla bekliyorum :)
Evde portakal sıkıcam yarın ama %100 doğal meyve suları da almam lazım :26:
Birçok meyve suyunda doğal yazıyor ama içeriğine baktığında doğal olmadığını görüyorsun.
Kızlar %100 doğal meyve suyu önerileriniz varsa özelden bana iletebilir misiniz?
Benim meyve suyu ile alakam olmadığı için, normalde de pek içmediğim hangisi daha iyidir pek bilgim yok.
Ancak içeriklerine bakarak emin olmaya çalışıyorum.
arkadaşlar yazılanları takip etmeye çalışıyorum.söylediklerim kesinlikle yanlış anlaşılmasın.26 gündür bu diyeti yapıyorum ve hiç karbnhdrt sewiyesini düşük tutmadım 45-50 arası gitti geldi sadece 1 gün 18 k aldım.gün içinde eger karbnhdrt yönünden zayıf beslendiysem akşamları illakide 50 yi tamamlamak adına kendimi meyveyle kuruyemişle ödülendrdim.ne olursa olsun metobolizmayı bu denli yavaslatmak dogru dğil.benim kanaatime göre genelde 45-50 düzeyinde gidilip kilo vermenin takıldıgı aanlarda 20-30 lara çekilmelidir.mühim olan kendimizi bıktırmadan sewdiğimiz yiyeceklerden uzak durmadan kilo vermek.ilk sayfalardada bu diyeti uygulayıp çok kilo veren arkadasların karbnhdrt degerini aşmaddan börek çörek bile yediklerini okumustum.bende kimi anlar oldu ve yarım dilim börek yarım poğaça yarım kek...gibi atıştırmalarım oldu.ama bu atıştırmaları yaptıgım günlerde proteine çok fazla yüklenmedim.birgün yedim ertesi gün dengeledim.4-5 kilo verdim.ve inanın vücudumdaki incelme gözle görülür.herkese kolay gelsin.bu arada çogu gece aç yattım ve ertesi gün tartıda kaç gram eksilecegimin hayalini kurup uykuya daldım.olumlu düşünmede kiloların gitmesinde çok büyük bir etken.yüzümüzü bile yıkamadan tartıya çıktığımız ve biraz daha hafiflemiş olarak uyandıgımız günler sizin olsun...
İçeriğine bakarak %100 doğal elma, ayva suyu ile karışık meyve suyu aldım.
Umarım yarın sadece meyve suyu ile dayanabilirim
kızlar bugün hastayım biraz .her yerim ağrıyo.vücudum çok kırgın diyetle ilgili sanırım.kabızlık başladı ayrıca sabah bunun için 2 gün kurusu yedim üzerine ılık su içtim.umarım faydalı olur.
sabah 500 gr daha eksik çıktım.Allah'ım inşallah böyle devam eder.
menümü yazayım sabah omlet çay peynir 1p
öğle tost makinasında soğan sarımsak burger 3 parça sosis 4 tane mayonez biraz ketçap 3p
akşam yemedim daha ama sanırım ton balığı olur ya da kıymalı yumurta.
kızlar bugün hastayım biraz .her yerim ağrıyo.vücudum çok kırgın diyetle ilgili sanırım.kabızlık başladı ayrıca sabah bunun için 2 gün kurusu yedim üzerine ılık su içtim.umarım faydalı olur.
sabah 500 gr daha eksik çıktım.Allah'ım inşallah böyle devam eder.
menümü yazayım sabah omlet çay peynir 1p
öğle tost makinasında soğan sarımsak burger 3 parça sosis 4 tane mayonez biraz ketçap 3p
akşam yemedim daha ama sanırım ton balığı olur ya da kıymalı yumurta.
Canım geçmiş olsun, hastalığın habercisi olabilir bu durum :26:
Balla zencefil karıştırıp içmeni tavsiye ederim.
Hastalık olsa bile bıçak gibi kesiyor. Hem 1 tatlı kaşığı bal diyetine o kadar da zarar vermez.
pericim sağol canım.sarımsak yedim pişirip tost makinasında bugün,inşallah hastalanmam.
günler geçmiyor kızlarr bugün 4. gün hızlı vermek istiyorum bedenim çok ağır çünkü,geçen gün diyet başarılarını okurken birisi hafifliğin tadını bilen yeniden o duyguyu yaşamak için zayıflar demiş,etkilendim bu sözden .gerçekten de hafiflik çok güzel bişi olsa gerek 65 kiloyu en son 15 yaşımda gördüm şimdi 30 yaşındayım.bu sefr de olmazsa yaş ilerledikçe iyice hayat zorlaşacak benim için.
geçmiş sayfaları okuyorum hergün,motivasyonum kaybolmasın diye.size de tavsiye ederim güzel tarfileri de yazıyorum oradan ben.
Kızlar yarın başlıyoruz değilmi bugün eşime meyve suyu aldırdım ama 2 tanesini yanlış almış artık onlar çocuklara kaldı. İnşallah başarırız arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?