ben hazirim kizlar yarin basliyoruz ve basaricazbu meyve suyu hollywood dietinin ilk iki günü ve ben internetten okudugumda sinirlamadan bahsetmiyor ve hatta gün boyunca dilediginiz kadar meyve suyu icebilirsiniz diyor ama terkenin yaptigi gibi kusburnu ve elma cayi ile desteklemeliyiz
slm arkadaşlar.bende yarın başlıyorum ama katı meyva sıkacağını yaptıramadm.narenciyeyle idare edicem artık.hazır aldığınız meyve suları neler?meyve suyu değilde meyva olarak tüketsem nasıl olurki.elmayı mesela sıkma şansım yok.tavsiyelerinizi bekliyorum
slm arkadaşlar.bende yarın başlıyorum ama katı meyva sıkacağını yaptıramadm.narenciyeyle idare edicem artık.hazır aldığınız meyve suları neler?meyve suyu değilde meyva olarak tüketsem nasıl olurki.elmayı mesela sıkma şansım yok.tavsiyelerinizi bekliyorum
Pericim ben 2 tane hollywood diyetine rastladım. Nasıl diyeceksin?
Bir tanesi aylık uygulanan diyet, bir tanesi de sadece 2 günlük olarak uygulanan.
Bir aylık olanın ilk 2 günü de bu şekilde meyve suyu tüketimine dayanyor ama onda meyve suyu sınırlaması olmadığı gibi az da olsa kahve ve çaya da izin veriliyor.
Diğer diyet, yani sadece 2 gün uygulanmak için hazırlanmış diyette su ve meyve suyu dışında hiçbir şeye izin yok. Meyve suyuna su ekleyin diyor. Günde sadece 1 litre meyve suyu içiyorsun, yine doğal meyve suyu. Bu şekilde 3-4 kilo verenler varmış 2 günde. Nasıl sonuçlar yarattığınız biz de görücez :)
Heyecanlıyım, bir an önce etkileri görmek istiyorum
Günaydın herkese. Meyve suyu kürüne başlayan herkese başarılar.
Ben de 800 gr fazlayım :)) Ama Aslı gibi nedense bu durum beni hiç mutsuz etmedi. Benim için 60 kiloyu kırmak çok önemliydi.60 direncimi kırdım,meyve suyu olayının bünyemde işe yaradığını gördüm bir de havalar acaip soğudu dışarısı kar kış, vitamin depolamış oldum... Pek bir Polyanna gördüm kendimi :))
İtiraf etmeliyimki haftasonu yeterince dikkatli olmadım. Cumartesi akşamı yemeğe çıktık. Pazar sabahı da kahvaltıda misafir vardı. Her ne kadar KB değeri düşük şeyler tercih etmeye çalışsam da planladığım ölçüde geçirmedim iki günü.
Bir daha meyve suyu kürü yaparsam bitişini hafta içine denk getirmeye çalışacağım.
Herkese günaydınlar hanımlar :)
Bugün 200 gr daha vermiş olduğumu gördüm
Bu sevinçle başlıyorum meyve kürüne :)
Aslıcım, Terkencim Tartıda o rakamları görmek benim moralimi yerine getirir, kalıcı olmasa bile :)
Eminim sizin moralinizi de yerine getirmiş, iradenizi artırmıştır, demek ki kazançtayız :)
selam arkadaslar hepimiz icin kacamaksiz güzel bir hafta olur insallah aslicim ve terkencim muakkak bir iki gün icinde o fazlalik erir kilo degildir bence ben dayanabilirsem eminim dayanicam cünkü cok azimliyim ne zaman yapmak isterseniz bende varim aslicim bu sefer sana eslik ederim tek ricam önceden haber vermen cünkü ona göre alisveris yaparim bende greyfurt suyu ile kahvaltimi yaptim sonucu cok merak ediyorum
ARZUUUUUUUUUUUUUUUU:92::92: nerdesin sakin moral bozuklugu ile dieti fazla bozma canim verdigin kilolar bosa gitmesin seni bekliyoruz bir an önce yeniden bize katil lütfen
Pericimmm eminim basarıcaksın..Arada acaba bana bişey olur mu diye dusunmeden kendimi alıkoyamıyordum..Ama bir suru insan yapmış ve tamamen irade meselesi..Bunu aklından butun gun cıkartma bence..Bana bisey olmaz ben buna dayanırım herkes nasıl dayandıysa ben de oyle dayanırım de kendine..Bak goruceksin cok mutlu olucaksın iki gunun sonunda tatlım..Vermeme gibi bir ihtimalin yok oyle dusun..Elbette vericeksin..ama acıkınca cok bekleme ve hemen bir cay bardagı filan meyve suyunu iciver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?