Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben hazirim kizlar yarin basliyoruz ve basaricaz bu meyve suyu hollywood dietinin ilk iki günü ve ben internetten okudugumda sinirlamadan bahsetmiyor ve hatta gün boyunca dilediginiz kadar meyve suyu icebilirsiniz diyor ama terkenin yaptigi gibi kusburnu ve elma cayi ile desteklemeliyiz

Pericim ben 2 tane hollywood diyetine rastladım. Nasıl diyeceksin?
Bir tanesi aylık uygulanan diyet, bir tanesi de sadece 2 günlük olarak uygulanan.
Bir aylık olanın ilk 2 günü de bu şekilde meyve suyu tüketimine dayanyor ama onda meyve suyu sınırlaması olmadığı gibi az da olsa kahve ve çaya da izin veriliyor.
Diğer diyet, yani sadece 2 gün uygulanmak için hazırlanmış diyette su ve meyve suyu dışında hiçbir şeye izin yok. Meyve suyuna su ekleyin diyor. Günde sadece 1 litre meyve suyu içiyorsun, yine doğal meyve suyu. Bu şekilde 3-4 kilo verenler varmış 2 günde. Nasıl sonuçlar yarattığınız biz de görücez :)
Heyecanlıyım, bir an önce etkileri görmek istiyorum

slm arkadaşlar.bende yarın başlıyorum ama katı meyva sıkacağını yaptıramadm.narenciyeyle idare edicem artık.hazır aldığınız meyve suları neler?meyve suyu değilde meyva olarak tüketsem nasıl olurki.elmayı mesela sıkma şansım yok.tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben de meyve tüketmeyi düşündüm ama maalesef mümkün değil, sadece meyve suyu içmek lazım.
Ben %100 doğal meyve suyu aldım, onları içicem.

maalesef meyve olmuyormus benimde maalesef meyve SIKACAGIM yok bende sadece portakal,greyfurt ve mandalini kendim evde limon SIKACAGINDA SIKARAK icicem icinde seker olmayan meyve sularini ve kusburnu ,elma cayinida destek olarak kullanabilirsin

bende cok heyecanliyim cok merak ediyorum ne kadar basarili olucam ve en önemlisi sonucu ne olacak:97: 74 olsam raziyim

Kızlar selam..Beni merak etmişsiniz ama dün internetimde bir sorun vardı..Tam yazıcam yazamıyorum bir turlu..Aslında cok yazmak istedim size..
Bugun baslıyorsunuz sanırm meyve suyu diyetine..Ben bugun sabah tartıldım 1kg fazla çıktım c.tesi sabahına gore.Moralimi bozmak istemiyorum belki şişlik olmuştur vucudumda..Belki yarın duzelirim..
Bugun deli gibi su icicem..Dun ve c.tesi gunu ne yazık ki 1.5 litre filan içebildim..En az 3 litre iciyordum ama dışarda olunca ne yazık ki bu mumkun degil..Aslında 2 gundur rejimimi hic bozmadım..
Dun aksam da sadece haşlama bruksel lahanası filan yedim..Ama yarın degişicek bu sonuc..Oyle inanmak istiyorum çunku eşim almadı..Benim bünyem şuanda yapıyor sanırım..
TERKEN: Sen naptın?? Merak ediyorum aldın mı hic verdigin kiloyu?
Bu arada kızlar bu diyet aslında en az bir hafta uygulanan bir diyetin başı..Yani hollywood diyetinin..Ama sonrası bana çok zor gorundu ve kendi diyetimle degiştirdim devamını..İnsallah butun verdiklerimi geri almam..Yarın toparlamış olmak istiyorum durumu..Umarım siz de benim gibi almazsınız verdiginizin bir kısmını hemen..

Ayrıca şunu da ekliyim o kadar uzun yıllardır 68 li bir rakam gormemiştim ki, bunu görmüş olmak bile super bir moral aslında..Tekrar 69 görsem bile gene 68 e inebilirim hemen..Vucud direncimi meyve suyu detoksuyla kırdıgıma cok inanıyorum..En kotu ihtimalle cuma gunu gene 68.2 cıkarım..Ama bu aslında cok kotu bir sonuc degil..Elbet o zamana kadar bunu toparlıcam..
Hepinize kolay gelsin arkadaslar..Eminim hepiniz dayanıcaksınız ve cok guzel sonuclar alıcaksınız..

Günaydın arkadaşlar

Ben bu hafta sonu bir sürü kaçamak yaptım ver resmen kendimi şiş hissediyorum
Bu hafta toparlamam lazım
Şimdi beşi bir yerde çayımı içiyorum
Herkese güzel ve azimli bir hafta diliyorum:26:

günaydın arkadaşlar.herkese çok güzel bir hafta diliyorum.bugün meyve suyu içmeye başladım.sabah bir bardak portakal suyu içtim.ne iyi geldi.çok özlemişim.kilo verdirmesede meyve özlemimi gidermiş olcam.vücut direncimi düşük hissediyorum sanki.hasta olucam sanırım.bakalım baktım kötü gidiyorum bir günlük olur.
aslıcım bir kilo artıda çıkmana üzüldüm.ama iyi bir detoks oldu senin içinde.karar verip bu detoksu belli zamanlarda topik olarak yapabiliriz aslında ne dersin?yada farklı bir detoks arada vücudu şaşırtmak adına

Günaydın herkese. Meyve suyu kürüne başlayan herkese başarılar.
Ben de 800 gr fazlayım :)) Ama Aslı gibi nedense bu durum beni hiç mutsuz etmedi. Benim için 60 kiloyu kırmak çok önemliydi.60 direncimi kırdım,meyve suyu olayının bünyemde işe yaradığını gördüm bir de havalar acaip soğudu dışarısı kar kış, vitamin depolamış oldum... Pek bir Polyanna gördüm kendimi :))
İtiraf etmeliyimki haftasonu yeterince dikkatli olmadım. Cumartesi akşamı yemeğe çıktık. Pazar sabahı da kahvaltıda misafir vardı. Her ne kadar KB değeri düşük şeyler tercih etmeye çalışsam da planladığım ölçüde geçirmedim iki günü.
Bir daha meyve suyu kürü yaparsam bitişini hafta içine denk getirmeye çalışacağım.

Herkese günaydınlar hanımlar :)

Bugün 200 gr daha vermiş olduğumu gördüm
Bu sevinçle başlıyorum meyve kürüne :)

Aslıcım, Terkencim Tartıda o rakamları görmek benim moralimi yerine getirir, kalıcı olmasa bile :)
Eminim sizin moralinizi de yerine getirmiş, iradenizi artırmıştır, demek ki kazançtayız :)

Hah işte aynı durumdayız..Ben de takmıyorum kafaya ama acaba takmalımıyım diye de dusunuyorum..Ama neyse ben de vitamin depoladıgıma inanıyorum..Ve ne olursa olsun ben bu durumu kesin en fazla 1 ay sonra tekrarlayacagım..Ben de dışarlarda oldugum icin suyumu tam icemedigim icin, c.tesi aksamı balık yemeye gittim ve tabi alkol de aldık..Ayrıca ben aksamları cok az ve sadece sebze yerim evdeyken..Dısarda tabiki biraz fazla kactı..Ekmek tabiki yemedim ama mezeyi biraz abartmış olabilirim..Neyse ben de kesinlikle seninle aynı fikirdeyim ve bir daha yaparsam bu kürü ki yapacagım, p.tesi gunu baslayacagım..
Esracım kesinlikle bir dahakine beraber yapalım ztn cnm..Ama siz bakalım bir daha yapmak isteyecek misiniz..Ben kesin isterim de..İnsallah birilerini bulurum gene yanıma..Bence siz şanslısınız cunku p.tesi gunu basladınız..Haftasonu gibi kotu bir döneme girmeyeceksiniz biter bitmez..Suyu kesin devam ettirin bitince 2 gunluk detoks..Bizim yaptıgımız hataları yapmazsanız aynı şeylerin olacagını dusunmuyorum...

Son düzenleme:
selam arkadaslar hepimiz icin kacamaksiz güzel bir hafta olur insallah aslicim ve terkencim muakkak bir iki gün icinde o fazlalik erir kilo degildir bence ben dayanabilirsem eminim dayanicam cünkü cok azimliyim ne zaman yapmak isterseniz bende varim aslicim bu sefer sana eslik ederim tek ricam önceden haber vermen cünkü ona göre alisveris yaparim bende greyfurt suyu ile kahvaltimi yaptim sonucu cok merak ediyorum

ARZUUUUUUUUUUUUUUUU:92::92: nerdesin sakin moral bozuklugu ile dieti fazla bozma canim verdigin kilolar bosa gitmesin seni bekliyoruz bir an önce yeniden bize katil lütfen

canım arkadaşlarım günaydınn.. yazdıklarınızı okudum ve ne kadar çok mutlu oldum anlatamam..aslıııı periii masuumm terkeenn nightt esra cıtcıt ve buraya yazamadıklarım bende hepinizi çok seviorum

cuma günü inanılmaz moralsizdim.. hafta sonuna öle girdim ve aklınıza ne gelirse kıtlıktan çıkmışcasına yedim.. daha henüz tartılmadım.. pazar sabahı tartıda 79.4 düm ee pazarda bütün gün yedim ama her herşeyiiiii bıkkınlık gelene kadar hemde.. o yüzden suan kilomu bilmiorum..
tabiki bu yaptığım şey cok kötü ama böle yapmak zorundaydım tüm engellediğim şeyleri yiyip tekrar motive olmalıydım çünkü ben bu rejimi 3 aydır yaptım ve artık fenalık geldii..
şimdi moral olarak iyi kilo olarak çok kötüyüm.. ama tabiki vericem..
ben bırakıcam derken bu rejimi dedim.. sizi asla ve asla bırakmam çünkü hepinizi çok seviorum..
bu hafta 1 haftalık kolari diyeti yapacağım.. günlük almam gereken kaloriyi çıkartım bunun üzerine gidicem.. çünkü ben böle 35 kilo verdim zamanında.. şimd tekrar bunu yapmamın zamanı.. çünkü vücudüm bu kb rejimini sevmedi.. 3 ayda 6 kilo verebildim ve geçen hafta sonu onun yaklaşık 2 kilosunu anında geri aldım

şimdi bu bir haftaya bakıcam..yine kb yiyecekleri yiyeceğim elbet.. ama her gün bir meyve mutlaka tüketicem.. ne bilim yağı olduğunca kesicem ve kızartma değil haşlama ya da fırın tarzı yemekler yiyeceğim..

meyve suyu yapan arkadaşlarım..hepiniz umarım başarılı olursunuz.. dayanması zor ama imkansız değil.. arkanızdayızz ama ben hiç bi zaman yapamam o rejimi hatta yapmam çünkü öle kolay alıorum ki kiloları geri aslılar bile 800-1000 gram aldıysa ben verdiğimin iki katını alırım..

öpüorumm hepinizii çok çok çokkk

Canım sana şu kadarını söyliyeyim..81.3 kilo yazıyo çizelgende..2 gun sonra 79 lu birsey gormek insanı super motive eder..Eminim en az 79.5 olucaksın ve bu seni cok mutlu edicek..Sen de 80 sınırını zorlayacaksın aşagıya dogru..Ben de 70 i zorladım işte aynı durumdayız ikimizde..Sen de cok guzel sonuclaralıcaksın eminim..Ama tabi dayanamayıp bozma olayına girmezseniz..:))
Basarılar sana da canım...

Arzucmmmmm..Afiyet olsun sana..Eminim aklında hicbirsey kalmayana kadar yemişsindir:)) Neyse tekrar baslamak icin iyi bir zaman simdi..Bakalım bu sefer nasıl sonuclar alıcaksın..Sen gene bu grupta kal ama lutfen..Kilo verince de paylaş bizle..Ozluyoruz seni cok olmayınca..insallah super bir sonuc alıcaksın ben tüm kalbimle inanıyorum..

arzucum diet ikizim görüyormusun bundan önceki yazimiz bile ayni sürede sayfaya gecmis yeniden aramizdasin cok güzel hicbir sekilde pes etmicez tatlim hepimiz yaz baslamadan citir olucaz

Pericimmm eminim basarıcaksın..Arada acaba bana bişey olur mu diye dusunmeden kendimi alıkoyamıyordum..Ama bir suru insan yapmış ve tamamen irade meselesi..Bunu aklından butun gun cıkartma bence..Bana bisey olmaz ben buna dayanırım herkes nasıl dayandıysa ben de oyle dayanırım de kendine..Bak goruceksin cok mutlu olucaksın iki gunun sonunda tatlım..Vermeme gibi bir ihtimalin yok oyle dusun..Elbette vericeksin..ama acıkınca cok bekleme ve hemen bir cay bardagı filan meyve suyunu iciver..

saol tatlim destegin ve fikirlerin icin sirf o iki günün sonundaki mutluluk icin yapiyorum insallah basküldede güzel rakamlar görürüm:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…