Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar herkese merhaba bende bugün öyle geç kalktımki ve tartıldım 69.4 kg.yum bakalım 2 gün sonunda kaç çıkıcam bende elma suyu içtim arkasından 1 bardak su bakalım inşallah dayanırım. Bende Aslı gibi düşünüyorum o kadar kişi yapıyorsa bende yaparım diyorum. Hepimize kolay gelsin.

kızlar nasıl gidiyo?ben içmeye devam ediyorum.ama keşke meyvaarı olduğu gibi yeme şansımız olsaydı tokluk hissi verirdi((aslıcım ben tamamlarım bugünü.ama belki yarın yapmam.katı meyve sıkacağını kullanamıyrum çünkü.şekerim ben senle yaparım hatta dediğim gibi bunu belli zamanlarda tekrarlarız detoks olur.hemde vücudumuza vitamin depolamış oluruz.
arzucum canım çok sevindim diyeti bırakmamana.kalori diyetide çok yapılan bir diyet.ama vücudu az kalori almaya alıştırınca az bi kaçamak yapsan depoluyo.nasıl olsa beni gene aç bırakcak bunları depoya kaldırayım diyomuşş)))metobolizmamız çok akıllı valla.sende kalori diyeti yaparken aman düşük kalori almamaya dkkat et canım.
meyve suyu içenler nasıl durumlar.pericim sende benlesin bu günü dimi?nasıl durumlar yarın devam etcenmi?

Ben daha bir bardak içtim bir bardakda su bu meyve suyunun bir limiti var mı yoksa her açlık hissetiğimizdemi içicez ben şu anda iyiyim ama dediğim gibi yeni kalktım. ilerleyen zamanda nasıl olur bilemem.

masumcum tabiki öyle herkes yaptığına göre bizde yapabiliriz.meyva çok iyi geldi dimi.inş. akşamada böyle devam ederiz.yani etkilemedenartık bu akşam olabildiğince erken yatmaya çalışırız.sabah tartıdaki kilonun hayaliyle..

Arzu moralinin iyi olmasına çok sevindim. Umarım kalori diyetin güzel geçer.
Bu haftaya kendimi çok iyi hissederek başladım. Sanırım meyve suyu bende mutluluk hormonlarını tavana vurdurdu.
KB rejimine devam ediyorum. Sabah biraz peynir,5 zeytin ve 1 dilim ekmek light süt,öğlen 3 dilim salam ve mantar yedim.
Akşama bakarım artık.Bu haftayı 60 ın altında kapatabilirsem meyve suyunun faydasını görmüş olacağım.

Ben daha bir bardak içtim bir bardakda su bu meyve suyunun bir limiti var mı yoksa her açlık hissetiğimizdemi içicez ben şu anda iyiyim ama dediğim gibi yeni kalktım. ilerleyen zamanda nasıl olur bilemem.

Ben herhangi bir limit koymadım açlık hissinden ziyade canım istedikçe içtim. Ama benim bünyem sıcak birşeyleri hep ister. O yüzden de kuşburnu ve elma çayı da içtim.

canım ben sınır koymayacağım kendime.çünkü şukadar diye sınırlarsam kendimi.sonrası kötü oluyo benim için.gözüm dönmüş gibi saldırıyorum herşeye.o yüzden canım istedikçe gidip içiyorum.zaten sınırlı meyvalar sadece narenciye sıkacağını kullanabiliyorum.nar elma armut onları sıkamadım.o yüzden tek gün yapıcam.bidahaki yapışımızda daha hazırlıklı olurum artık

Kızlar ben canım ne zaman istese ictim..Bu arada yarın devam edemeyebilirim diyenlere şunu söyliyeyim, eger bugunu atlatırsanız, yarın sabah hiç açlık filan hissetmiyeceksiniz ve kesinlikle devaö etme gücünü göreceksiniz kendinizde..Buna emin olun..Ama bu gece birsey yemeden uyumak gerek, en zoru bu gece..goruceksiniz ki yarın gecmiş olucak..Bence en az iki gun dayanın ki bir ise yarasın cunku zaten 2 kg verip 1'ini geri alma ihtimaliniz var (Allah korusun) o yuzden iki gun daha anlamlı..
Hepinize kolay gelsin fıstıklar..
Ben de bugun sabah
1 dilim light ekmek
peynir
Oglen
Somon balıgı(fırında)
Aksam
Brokoli ve karnıbahar haşlama
Size nispet yapar gibi yiyeceklerimi yazdıgımı dusunmeyin..Hala meyve suyu icmeyip de rejim yapanlar var..Sakın yanlıs anlamayın..
Aslına bakarsanız ben ozledim bile meyve suyu icmeyi, şuanda sizi kıskanıyorum sanırm..
Acaba 2 haftada bir yapsak fazla mı olur..Cok merak ediyorum..Sorucam bu hafta doktora bakalım ne dicek..Tanıdık diyetisyeni olan da sorsun bir cevap versin nolur kızlar..Optum..

merhaba... ben de bugün meyvesuyu rejimi yapıorum. aslında ben hollywood diyeti yapıorum,onun ilk 2 günü sadece meyve suyu ve su içiliyor ben de ilk günümdeyim :) sizler de yapıormuşsunuz yazayım dedim birbirimize destek olmak amacıyla

Herkesin diyeti güzel gidiyor, ne güzel :)
Ben şu ana kadar bir açlık hissetmedim, belki henüz öğlen olduğu içindir.
Ben 1 lt meyve suyu içmeyi düşünüyorum bütün gün.
Yarım bardak meyve suyunu suyla çoğaltarak içiyorum :)
İşin zor kısmı akşam vakti bence.
İçeceğimin büyük kısmını o zamana bıraktım

Aslıcım ben de tartıda göreceğim rakamın hayaliyle diyet yapıyorum
İnanıyorum ki faydalı olacak.
Ben zaten kalori sayımı yapıyorum.
Gün boyunca sadece 1 lt meyve suyu içmek demek 470 kalori almak demek.
En kötü ihtimalle kalori açığı yaratacak bana ki bu da benim işime gelir
Yarın saba tartıdaki rakamı görmek için sabırsızlanıyorum :)

merhaba canım desteğin için teşekkür ederim. ben aslında becerebilirsem hollywood diyetine 1 hafta devam etmek istiyorum sonra gene karb. diyetine dönücem ama henün tam kararımı vermedim. üstelik bugün doğumgünüm kızlar diyet yüzünden erteledim. 1 hafta sonra kutluycam. ne yapayım verdiğim kg.ları bu yüzden geri almak istemedim.

Aslıcım desteğin için çok çok teşekkürler
Sizlerin desteğiyle akşamı da kaçamaksız atlatıcaz inş :)
Ben eğer faydasını görürsem 3-4 gün aradan sonra 1 gün yapmayı planlıyorum.
Herkes kendini bilir, ben zorlanacağımı düşünümüyorum.
Bende tansiyon düşüklüğü var ama şu ana kadar bir sorun yaşamadım.
Belki Esra gibi ben de sadece 1 gün yapabilirim çünkü yarın gezmedeyim ve önüme o kadar yiyecek sundukları halde yememek hem zor hem de saygısızlık olur.
Benim için bugün çok önemli :)
Eğer faydalıysa canım istediğinde diyetime bir günlüğüne ara verip yaparım, hem moral de olur :)

Merhaba Rengarenk :)

İyi ki geldin, hoş geldin

Sen daha önce yaptın mı bu diyeti?

herkese merhabalaarr...

bende bugün kb diyetıine başlayarak aranıza kattıldım... umarım sizler gibi güzel sonuçlar alırım .. aslıcımmm bak yazıdım artık görünmez değilim

masumum ; doğum günün kutlu olsun canm inşallah yeni yaşında istediğin gibi incecik olursun

ben bu diyeti ilk kez yapıorum.okuduğumda genelde iyi sonuçlar alınmış olması benim ilgimi çekti ve yapmaya karar verdim. başladım bakalım hayırlısı.. inşallah iyi kilo veririm

nice yillara masumcum

esracim gayet iyi durumdayim kahvaltida taze greyfurt suyu ictim terken gibi bende sicak birsey icmeden yapamam siyah cay icemedigim icin yesil cay ve kusburnu ictim simdilik. ben yarinda yapmayi düsünüyorum insallah basaricaz kizlar

herkese merhabalaarr...

bende bugün kb diyetıine başlayarak aranıza kattıldım... umarım sizler gibi güzel sonuçlar alırım .. aslıcımmm bak yazıdım artık görünmez değilim

hosgeldin aramiza gercekten kacamak yapilmadigi sürece cok güzel sonuclar aliniyor kolay gelsin

masum nice yıllara canım
aslı bana iki haftada bir uyar canım.ama önceden karar verelimki kendimiz ayarlarız ona göre.ne kadar zamanda bir ve hangi yapalım diye.mesela 15 günde bir kere pazartesileri yapabilriz.tabi ortak karar verelim herkesin uygun olduğu bir zaman olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…