kızlar nasıl gidiyo?ben içmeye devam ediyorum.ama keşke meyvaarı olduğu gibi yeme şansımız olsaydı tokluk hissi verirdi((aslıcım ben tamamlarım bugünü.ama belki yarın yapmam.katı meyve sıkacağını kullanamıyrum çünkü.şekerim ben senle yaparım hatta dediğim gibi bunu belli zamanlarda tekrarlarız detoks olur.hemde vücudumuza vitamin depolamış oluruz.
arzucum canım çok sevindim diyeti bırakmamana.kalori diyetide çok yapılan bir diyet.ama vücudu az kalori almaya alıştırınca az bi kaçamak yapsan depoluyo.nasıl olsa beni gene aç bırakcak bunları depoya kaldırayım diyomuşş)))metobolizmamız çok akıllı valla.sende kalori diyeti yaparken aman düşük kalori almamaya dkkat et canım.
meyve suyu içenler nasıl durumlar.pericim sende benlesin bu günü dimi?nasıl durumlar yarın devam etcenmi?
Ben daha bir bardak içtim bir bardakda su bu meyve suyunun bir limiti var mı yoksa her açlık hissetiğimizdemi içicez ben şu anda iyiyim ama dediğim gibi yeni kalktım. ilerleyen zamanda nasıl olur bilemem.
Ben daha bir bardak içtim bir bardakda su bu meyve suyunun bir limiti var mı yoksa her açlık hissetiğimizdemi içicez ben şu anda iyiyim ama dediğim gibi yeni kalktım. ilerleyen zamanda nasıl olur bilemem.
Canım sana şu kadarını söyliyeyim..81.3 kilo yazıyo çizelgende..2 gun sonra 79 lu birsey gormek insanı super motive eder..Eminim en az 79.5 olucaksın ve bu seni cok mutlu edicek..Sen de 80 sınırını zorlayacaksın aşagıya dogru..Ben de 70 i zorladım işte aynı durumdayız ikimizde..Sen de cok guzel sonuclaralıcaksın eminim..Ama tabi dayanamayıp bozma olayına girmezseniz..:))
Basarılar sana da canım...
merhaba... ben de bugün meyvesuyu rejimi yapıorum. aslında ben hollywood diyeti yapıorum,onun ilk 2 günü sadece meyve suyu ve su içiliyor ben de ilk günümdeyim :) sizler de yapıormuşsunuz yazayım dedim birbirimize destek olmak amacıyla
Kızlar ben canım ne zaman istese ictim..Bu arada yarın devam edemeyebilirim diyenlere şunu söyliyeyim, eger bugunu atlatırsanız, yarın sabah hiç açlık filan hissetmiyeceksiniz ve kesinlikle devaö etme gücünü göreceksiniz kendinizde..Buna emin olun..Ama bu gece birsey yemeden uyumak gerek, en zoru bu gece..goruceksiniz ki yarın gecmiş olucak..Bence en az iki gun dayanın ki bir ise yarasın cunku zaten 2 kg verip 1'ini geri alma ihtimaliniz var (Allah korusun) o yuzden iki gun daha anlamlı..
Hepinize kolay gelsin fıstıklar..
Ben de bugun sabah
1 dilim light ekmek
peynir
Oglen
Somon balıgı(fırında)
Aksam
Brokoli ve karnıbahar haşlama
Size nispet yapar gibi yiyeceklerimi yazdıgımı dusunmeyin..Hala meyve suyu icmeyip de rejim yapanlar var..Sakın yanlıs anlamayın..
Aslına bakarsanız ben ozledim bile meyve suyu icmeyi, şuanda sizi kıskanıyorum sanırm..
Acaba 2 haftada bir yapsak fazla mı olur..Cok merak ediyorum..Sorucam bu hafta doktora bakalım ne dicek..Tanıdık diyetisyeni olan da sorsun bir cevap versin nolur kızlar..Optum..
merhaba... ben de bugün meyvesuyu rejimi yapıorum. aslında ben hollywood diyeti yapıorum,onun ilk 2 günü sadece meyve suyu ve su içiliyor ben de ilk günümdeyim :) sizler de yapıormuşsunuz yazayım dedim birbirimize destek olmak amacıyla
merhaba canım desteğin için teşekkür ederim. ben aslında becerebilirsem hollywood diyetine 1 hafta devam etmek istiyorum sonra gene karb. diyetine dönücem ama henün tam kararımı vermedim. üstelik bugün doğumgünüm kızlar diyet yüzünden erteledim. 1 hafta sonra kutluycam. ne yapayım verdiğim kg.ları bu yüzden geri almak istemedim.
kızlar nasıl gidiyo?ben içmeye devam ediyorum.ama keşke meyvaarı olduğu gibi yeme şansımız olsaydı tokluk hissi verirdi((aslıcım ben tamamlarım bugünü.ama belki yarın yapmam.katı meyve sıkacağını kullanamıyrum çünkü.şekerim ben senle yaparım hatta dediğim gibi bunu belli zamanlarda tekrarlarız detoks olur.hemde vücudumuza vitamin depolamış oluruz.
arzucum canım çok sevindim diyeti bırakmamana.kalori diyetide çok yapılan bir diyet.ama vücudu az kalori almaya alıştırınca az bi kaçamak yapsan depoluyo.nasıl olsa beni gene aç bırakcak bunları depoya kaldırayım diyomuşş)))metobolizmamız çok akıllı valla.sende kalori diyeti yaparken aman düşük kalori almamaya dkkat et canım.
meyve suyu içenler nasıl durumlar.pericim sende benlesin bu günü dimi?nasıl durumlar yarın devam etcenmi?
herkese merhabalaarr...
bende bugün kb diyetıine başlayarak aranıza kattıldım... umarım sizler gibi güzel sonuçlar alırım .. aslıcımmm bak yazıdım artık görünmez değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?