Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben internetten okudum iki günlük kürler ayda iki sefer yapilmaliymis ne zaman yaparsaniz bende varim :13:

Masumcum doğum günün kutlu olsun

Doğum gününü fit bir hanım olarak kutlayacağın nice senelere

Masumcum nice nice senelere tatlımm..İyi ki dogdun..
Epaaaakkkkk: Hosgeldin arkadasımmm..Sonunda baskılarıma dayanamayıp sen de geldin..
Arkadaslar ipek benim dışarıdan cok yakın arkadasım..O da sonunda bu diyete baskılarımla başladı..
Siteye gelip gelip okuyodu ama yazmıyordu..Sonunda dile gelmiş o da..
Bu arada ben de bir yerde okudum şimdi bu tarz şok diyetler 2 ayda bir uygulanıyormus..
Hadi biz en fazla bir ay diyelim ama daha sık olmaz..Metabolizmamız mahvolabilir..bu sefer saglıgımızdan da olmayalım..Neyse yavas yavas agır adımlarla daha guzel aslında..Daha kalıcı sonuc olacak..

Ben bugün tuvaletten çıkamıyorum
Sizde de aynı etki oldu mu? :)

Kızlar bu arada bakıyorum da bizim topik gibisi yok..Ne kadar guzel bir dayanışma var aramızda..Seviyorum hepinizi..

selamm..meyve suyu kürünü yapanlar bol şans.umarım güzel kolayca atlatırsınız..bende sıkıştığım bi dönem yapacagım sanırım.ben daha yeni başladığım için diyete.şimdilek yapmayayım.aslı dedi.sağolsun.
kilomun durdugu bi zaman başlarım...

Şu ana kadar iyi gittim.
Hiç açlık hissi yok bende, canım yemek yemek istemiyor.
Sadece çok az da olsa baş ağrısı başladı bende.
Tuvaletin kapısını da aşındırıyorum :)

Pericim her şeyin yolunda gitmesine sevindim :)
Garip bir şekilde hiç açlık hissetmiyorsun, değil mi?
Ben 1 saat öncesine kadar çok az başım ağrıyordu, biraz halsiz hisseder gibi oldum ama şu an başım ağrımıyor, üstelik enerjiğim

bende cok iyi durumdayim aksamida atlattikmi korkmayalim kizlar

aynen canim bende simdiye kadar hic aclik hissetmedim belkide cok istedigimiz icindir sonucta hersey beyinde bitiyor

İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar ben biraz halsizim sabah biraz midem ağrıyordu benim ülserim vardı ondan mı bilmem gerçi sabaha göre daha iyiyim yarını bilemiyorum yaparmıyım ama sizin kadar iyi değilim galiba. bugün pes etmiycem ama.

masumcum insallah rahat atlatirsin asli ikinci günün daha kolay olacagini söylemisti ama kendini kötü hissedersende zorlama canim sagligin daha önemli sonucta iki tanede kücük cocugun var

Masumcum eğer ülserin varsa meyve suyu fazla iyi gelmez, bu kürde ise sürekli meyve suyu içiliyor gün boyu o yüzden kendini pek iyi hissetmemen normal.
Senin şevkini kırmak istemem, bu saate kadar sabrettikten sonra bence bırakmamalısın ama meyve suyu kürü, en azından miden için, iyi değil :26:
Yarın tartıda öreceğin güzel sonuç moralini yerine getirecektir
Ama bundan sonra senin için sağlıklı olmaz gibi geliyor bana. :26:

Ben bu saatten sonra meyve suyu içmeyi bıraktım, içesim de gelmiyor artık :)
Çok fazla su tüketiyorum, meyve suyu susamama neden oluyor.
Çay yok, kahve yok, bol su içtim ve 1 lt meyve suyunu bitiremedi, 1 bardak kadar daha kaldı.
Bilerek katı uygulamayı seçtim çünkü yarın yapmam pek mümkün olmayacak, 1 günde elde ettiklerim kardır bana.
Gün boyunca fazla spor yapmadım, ev içindeki gündelik koşuşturmanın yanı sıra biraz da dans ettim.
Ev sıcak olmasına rağmen el ve ayak parmak uçlarımda üşüme oldu biraz.
Sıcak su torbasını ayaklarımın altına alıp uzanacağım biraz :)
Yarın sabah uyanıp da tartıya çıktığım zaman şu kadar kilo daha az çıktım demeyi heyecanla bekliyorum
Kendinize iyi bakın güzel hanımlar

kızlar benimde iyi gidiyo.ama ben sadece bugün yapıcam yarın karbonhidrata devam edicem.misafirim gelebilir belki onalrın anında meyve suyu içmek olmaz)9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…