merhaba canım desteğin için teşekkür ederim. ben aslında becerebilirsem hollywood diyetine 1 hafta devam etmek istiyorum sonra gene karb. diyetine dönücem ama henün tam kararımı vermedim. üstelik bugün doğumgünüm kızlar diyet yüzünden erteledim. 1 hafta sonra kutluycam. ne yapayım verdiğim kg.ları bu yüzden geri almak istemedim.
ben internetten okudum iki günlük kürler ayda iki sefer yapilmaliymis ne zaman yaparsaniz bende varim :13:
bende cok iyi durumdayim aksamida atlattikmi korkmayalim kizlar
Pericim her şeyin yolunda gitmesine sevindim :)
Garip bir şekilde hiç açlık hissetmiyorsun, değil mi?
Ben 1 saat öncesine kadar çok az başım ağrıyordu, biraz halsiz hisseder gibi oldum ama şu an başım ağrımıyor, üstelik enerjiğim
bir an önce sabah olsun istiyorum ama basküldeki sonucu görmek icin
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar ben biraz halsizim sabah biraz midem ağrıyordu benim ülserim vardı ondan mı bilmem gerçi sabaha göre daha iyiyim yarını bilemiyorum yaparmıyım ama sizin kadar iyi değilim galiba. bugün pes etmiycem ama.
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar ben biraz halsizim sabah biraz midem ağrıyordu benim ülserim vardı ondan mı bilmem gerçi sabaha göre daha iyiyim yarını bilemiyorum yaparmıyım ama sizin kadar iyi değilim galiba. bugün pes etmiycem ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?