Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Evet arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi bana pek yaramadı bu diyet mide ağrım yeniden başladı ama hafif şükür yarın bende devam etmiycem.oysa mide ağrım harici fena değildi ama biraz önce meyve suyu içince gene başladı.

Wingcim üşüme bende de olmuştu..Ama ben bu diyetten oldugunu düşünmemiştim..
Şimdi sen söyleyince mantıklı geldi..Demek ki ben de o yuzden üşüyomuşum o gün..
Eee arkadaşlar merak ediyorum kim dayanıcak carsambaya kadar?
İki yapabilecek cengaver hanginiz? Esra da yarın bırakıyor, wing de masum da..
Periii?? Bence sen dayanırsım tatlım...Bak sonra bir kilo geri alınabiliyor bence dayanabiliyorsan dayan tatlım..
Ben de sabahtan beri su iciyorum..Ama ölcmeden iciyorum bugun..O derece fazla iciyorum yani..
Su icmekten başım döndü..Sanırım daha bu saatten 3 litreyi bulmuşumdur..Neyse akşam icmiyeyim bari..
Sadece brokoli ve karnıbahar haşlama yiyecegim akşam zaten susatıcak birsey degil :))

kızlar benimde iyi gidiyo.ama ben sadece bugün yapıcam yarın karbonhidrata devam edicem.misafirim gelebilir belki onalrın anında meyve suyu içmek olmaz)9

esracim seninde iyi gitmesine sevindim sendemi devam etmiyorsun yarin ben o zaman tek basima bitiricem 2. günü

ben yarinda yapicam carsamba gününüde cok hafif tutarak insallah almam diye düsünüyorum ama bakalim ne kadar basarili olucam:97:

ben yarinda yapicam carsamba gününüde cok hafif tutarak insallah almam diye düsünüyorum ama bakalim ne kadar basarili olucam:97:

Pericim bak benle beraber yapsaydın yalnız kalmayacaktın:)))
Ama ben seni yalnız bırakmam gene de butun gun destegim seninle sakın unutma..
İnan bana dayanılmayacak birsey degil..
Metabolizmamın mahvolma ihtimali olmasa kesinlikle tekrar yapmak isterdim hemen..
Ama ne yazık ki yapılamıyor iste..O riske de giremem..Ama inan bana carsamba gunu tartıda o kadar mutlu olucaksın ki gerisi boş..
Bak bana inan, yarın bugunden daha kolay olucak cunku sabah tartıda eksiyi goreceksin..
O seni super motive edicek ve aclık diye birsey hissetmeyeceksin..Sonuna kadar arkandayım..
Zaten en fazla ayda bir yapabilecegimiz birseyi tek gun yapıp harcama diye dusunuyorum..Madem uzun zamandır diyetteyiz şokla vucudunu da keyfimiz yerine gelsin..

aslı bulabildinmi çiğ köfte yada bulgurun değerini ? yada bilen varsa yazabilirmi ?

Ay cnm ben seni aramayı unuttum arkadasım gelince..Ben hic yemedim cig kofte tatlım ve inan bilmiyorum kactır nedir ne degildir..Ama gün içinde sabah sadece yumurta ve peynir yiyip, oglen et cinsi birseyler yiyip sıfıra yakın tutarsan butun gun icinde yediklerini aksam 4-5 tane cig koftenin zararı olacagını düşünmüyorum..Sonucta 45-50 alma hakkın var onu sadece cig kofteye saklayabilirsin gibi geliyor bana ipekcim..

:)))))) bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten gunduz az tutup aksam dengelerım kesiin :))))))

saol aslicim destegin icin her zaman hepimizin yanindasin senin yaptiginda kendime güvenememistim biraz cesaretim olsaydi bende seni yalniz birakmazdim ama bu kadar rahat gececegini düsünmemistim korktugum gibi degilmis belkide o eksi cikma düsüncesi ve yine yine yine yine senin motivasyonun destegin sayesinde bu kadar rahat yapiyorum insallah bir dahakine beraber yapariz

:)))))) bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten gunduz az tutup aksam dengelerım kesiin :))))))

ben genelde gece dışarda yiyecegim zaman hep oyle yapıyorum..Gunduz cok dusuk tutuyorum ki gece kacamak yapmaya hakkım olsun..E ne diyim şimdiden afiyet olsun..Canım da cekti ama en başta acı yasak bana hala tabi :)

Aslında katı meyve sıkacagın olsaydı evde, emin ol o zaman daha eglenceli gelicekti bu rejim..
Kendi kendine kokteyller hazırlayacaktın filan..Kivi armut karışımı ya da portakal elma armut karısımı..
Ama bu arada senin Almanya da oldugun aklıma geldi ve sizdeki meyve suları da nefistir..Ona da eminim..Her türlüsünü bulmuşsundur kesin..Bir dahaki şok diyete kadar bir arkadaşından ödünc al bari bir meyve sıkacagı da beraber karışımlar hazırlarız degişik değişik meyvelerle..

Üşümem şu an geçti, zaten bir an geliyor, sonra da geçiyor :)
Ben şu sıralar biraz zorlandım, tansiyon düşüklüğüm nedeniyle olabilir.
Üşümemin nedeni de kansızlık, et yemeyince ya da tatlı türü şeyler üşüme oluyor bende :)
Üff, ne kadar da çok dert varmış bende
Esra da yarn yapmayacakmış, Pericim yalnız kalacak o zaman
Ama merak etme, ben her zaman desteğimi sürdürürüm, eminim diğer hanımlar da desteklerini esirgemeyecektir canım

Guzelim bu diyette tatlı alıyorsun aslında fazlasıyla..Normalde almıyorsun bu kadar aslında..Meyve suyundaki şeker seni tok tutuyor ve oyle dayanıyorsun bence..Bende de dusuk tansiyon var mesela gun icinde ölctüm arada bir hic oynama olamamıstı seker aldıgım icin muhtemelen..Ama yemek yemiyor olmak tabiki vucudu üşütüyor olabilir, ben de cok üşümüstüm..Eminim yarın tartıya çıkınca butun dertlerini unutucaksın..:))))

evet degisik meyve sulari aldim ama evde hazirlanan taze meyve suyunun yerini hicbiri turmuyor sabah greyfurt hazirladim sonrada portakal hazirlayip ictim. daha sonrada hazir meyve suyu iceyim dedim taze meyve sularin arkasindan gitmedi ki normalde her zaman zevkle ictigim meyve sulari ayrica taze hazirlanmis meyve sulari daha tok tutuyor

canim sen herseyi cok kati yapiyorsun zorlanmak yerine biraz daha meyve suyu ic eminim kendine geliceksin destegin icinde cok saol

merhaba herkese .meyve suyu içen arkadaşlara kolaylıklar diliyorum.
menümü yazayım.
sabah kuru kıymalı yumurta peynir yeşil çay
öğle mumbar dolma 1 tane lahana sarması 20p diyim
akşam 1 ayva salata
sabah kilo veririm inşallah laha sarma yediğime pişmanım ama gitti bir kere.
bugün suyu fazla içemedim.

Selam hanımlar,

Benim baş ağrım azdı, hem de çok fena.
2 ltden fazla meyve suyu içtim, kuşburnu ve ıhlamur çayı içtim, çayın içine 1 tatlı kaşığı da bal ve zencefil ekledim çünkü fena duruma geldim. Meyve kürünü bozmadım daha ama bana yaramadı
Herkese bol iradeli günler

merhabalar tekrar.. ben de şu saate kadar baya meyvesuyu ve su içtim. bende de üşüme oldu ve başım hafif ağrıo,halsizlik var biraz.ama ben yarın da devam edeceğim

kızlar bugün kabak aldım aslının bi r tarifi vardı nasıldı tarif eder misiniz?.akşam yoğurtlu deroulu cevizli ve kornişon turşulu bir salata yaptım nefisti tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…