masumm dogum günün kutlu olsun nice saglikli yillara
kızlar benimde iyi gidiyo.ama ben sadece bugün yapıcam yarın karbonhidrata devam edicem.misafirim gelebilir belki onalrın anında meyve suyu içmek olmaz)9
Wingcim üşüme bende de olmuştu..Ama ben bu diyetten oldugunu düşünmemiştim..
Şimdi sen söyleyince mantıklı geldi..Demek ki ben de o yuzden üşüyomuşum o gün..
Eee arkadaşlar merak ediyorum kim dayanıcak carsambaya kadar?
İki yapabilecek cengaver hanginiz? Esra da yarın bırakıyor, wing de masum da..
Periii?? Bence sen dayanırsım tatlım...Bak sonra bir kilo geri alınabiliyor bence dayanabiliyorsan dayan tatlım..
Ben de sabahtan beri su iciyorum..Ama ölcmeden iciyorum bugun..O derece fazla iciyorum yani..
Su icmekten başım döndü..Sanırım daha bu saatten 3 litreyi bulmuşumdur..Neyse akşam icmiyeyim bari..
Sadece brokoli ve karnıbahar haşlama yiyecegim akşam zaten susatıcak birsey degil :))
ben yarinda yapicam carsamba gününüde cok hafif tutarak insallah almam diye düsünüyorum ama bakalim ne kadar basarili olucam:97:
aslı bulabildinmi çiğ köfte yada bulgurun değerini ? yada bilen varsa yazabilirmi ?
Ay cnm ben seni aramayı unuttum arkadasım gelince..Ben hic yemedim cig kofte tatlım ve inan bilmiyorum kactır nedir ne degildir..Ama gün içinde sabah sadece yumurta ve peynir yiyip, oglen et cinsi birseyler yiyip sıfıra yakın tutarsan butun gun icinde yediklerini aksam 4-5 tane cig koftenin zararı olacagını düşünmüyorum..Sonucta 45-50 alma hakkın var onu sadece cig kofteye saklayabilirsin gibi geliyor bana ipekcim..
Pericim bak benle beraber yapsaydın yalnız kalmayacaktın:)))
Ama ben seni yalnız bırakmam gene de butun gun destegim seninle sakın unutma..
İnan bana dayanılmayacak birsey degil..
Metabolizmamın mahvolma ihtimali olmasa kesinlikle tekrar yapmak isterdim hemen..
Ama ne yazık ki yapılamıyor iste..O riske de giremem..Ama inan bana carsamba gunu tartıda o kadar mutlu olucaksın ki gerisi boş..
Bak bana inan, yarın bugunden daha kolay olucak cunku sabah tartıda eksiyi goreceksin..
O seni super motive edicek ve aclık diye birsey hissetmeyeceksin..Sonuna kadar arkandayım..
Zaten en fazla ayda bir yapabilecegimiz birseyi tek gun yapıp harcama diye dusunuyorum..Madem uzun zamandır diyetteyiz şokla vucudunu da keyfimiz yerine gelsin..
:)))))) bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten gunduz az tutup aksam dengelerım kesiin :))))))
saol aslicim destegin icin her zaman hepimizin yanindasinsenin yaptiginda kendime güvenememistim biraz cesaretim olsaydi bende seni yalniz birakmazdim ama bu kadar rahat gececegini düsünmemistim korktugum gibi degilmis belkide o eksi cikma düsüncesi ve yine yine yine yine senin motivasyonun destegin sayesinde bu kadar rahat yapiyorum insallah bir dahakine beraber yapariz
Wingcim üşüme bende de olmuştu..Ama ben bu diyetten oldugunu düşünmemiştim..
Şimdi sen söyleyince mantıklı geldi..Demek ki ben de o yuzden üşüyomuşum o gün..
Eee arkadaşlar merak ediyorum kim dayanıcak carsambaya kadar?
İki yapabilecek cengaver hanginiz? Esra da yarın bırakıyor, wing de masum da..
Periii?? Bence sen dayanırsım tatlım...Bak sonra bir kilo geri alınabiliyor bence dayanabiliyorsan dayan tatlım..
Ben de sabahtan beri su iciyorum..Ama ölcmeden iciyorum bugun..O derece fazla iciyorum yani..
Su icmekten başım döndü..Sanırım daha bu saatten 3 litreyi bulmuşumdur..Neyse akşam icmiyeyim bari..
Sadece brokoli ve karnıbahar haşlama yiyecegim akşam zaten susatıcak birsey degil :))
Üşümem şu an geçti, zaten bir an geliyor, sonra da geçiyor :)
Ben şu sıralar biraz zorlandım, tansiyon düşüklüğüm nedeniyle olabilir.
Üşümemin nedeni de kansızlık, et yemeyince ya da tatlı türü şeyler üşüme oluyor bende :)
Üff, ne kadar da çok dert varmış bende
Esra da yarn yapmayacakmış, Pericim yalnız kalacak o zaman
Ama merak etme, ben her zaman desteğimi sürdürürüm, eminim diğer hanımlar da desteklerini esirgemeyecektir canım
Aslında katı meyve sıkacagın olsaydı evde, emin ol o zaman daha eglenceli gelicekti bu rejim..
Kendi kendine kokteyller hazırlayacaktın filan..Kivi armut karışımı ya da portakal elma armut karısımı..
Ama bu arada senin Almanya da oldugun aklıma geldi ve sizdeki meyve suları da nefistir..Ona da eminim..Her türlüsünü bulmuşsundur kesin..Bir dahaki şok diyete kadar bir arkadaşından ödünc al bari bir meyve sıkacagı da beraber karışımlar hazırlarız degişik değişik meyvelerle..
Üşümem şu an geçti, zaten bir an geliyor, sonra da geçiyor :)
Ben şu sıralar biraz zorlandım, tansiyon düşüklüğüm nedeniyle olabilir.
Üşümemin nedeni de kansızlık, et yemeyince ya da tatlı türü şeyler üşüme oluyor bende :)
Üff, ne kadar da çok dert varmış bende
Esra da yarn yapmayacakmış, Pericim yalnız kalacak o zaman
Ama merak etme, ben her zaman desteğimi sürdürürüm, eminim diğer hanımlar da desteklerini esirgemeyecektir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?