ben gayet iyi durumdayim bir ara karnim bayagi gurladi sonra gecti birazda üsüme oldu ama halsizlik, bas agrisi yok gayet zindeyim
kızlar bugün kabak aldım aslının bi r tarifi vardı nasıldı tarif eder misiniz?.akşam yoğurtlu deroulu cevizli ve kornişon turşulu bir salata yaptım nefisti tavsiye ederim
Senin adına çok sevindim Pericim :)
merhabalar tekrar.. ben de şu saate kadar baya meyvesuyu ve su içtim. bende de üşüme oldu ve başım hafif ağrıo,halsizlik var biraz.ama ben yarın da devam edeceğim
Pericim sen hepimizden azimli çıktın gerçi bende mide ağrım dışında çok kötü değilim. Halsizlik ve üşüme oldu ama şu anda iyiyim. genede yarın yapmıycam galiba 1.cisi yarın midem daha kötü olabilir 2.ciside bu akşam oğluma akşam yemeğini zor yedirdim. sen yemezsen bende yemem diyor. yarın yapmamı istemiyor bakalım sabah belli olacak artık.
Herkese günaydınlar :)
Az önce tartııldım, 600 gr eksik gösterdi
Moralim yerine geldi valla :)
Esracım sen de 500 gr vermişsin, çok tebrik ederim
Diğer hanımlarda durum ne, merak ettim :)
Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum :)
Kızlar dün sabah tartıldığımda 69,4 kg.dım. bugün 69.2 sadece 200 gr farketmiş çok az ya acaba meyvesuyunumu az içtim 1 litre +1 bardak içmiştim ve suyu da o kadar içmişimdir ama dediğim gibi benim midem kötüydü ancak o kadar içebildim. Neyse sonunda 60 lı rakamları gördümya buda bir şeydir.
selam kizlar kilo vermis olmaniza cok sevindim bende güne daha mutlu basliyorum ilk isim hemen gidip tartilmak oldu gözlerime inanamadim tam 1 kg vermisimben bugünde yapicam ben hic zorlanmadan yaptim insallah bugünüde rahat atlatirim bu diete baslarken 74 olsam raziyim demistim yarina kadarda bir yarim kilo versem acayip olacak
Pericim 1 kg vermişsinnn
Çok sevindim senin adına
Bugün de aynı azimle devam edeceksin inş, yanındayız :)
Yarın da 74'ün altına bil ineceksin
Pericim 1 kg vermişsinnn
Çok sevindim senin adına
Bugün de aynı azimle devam edeceksin inş, yanındayız :)
Yarın da 74'ün altına bil ineceksin
selam kizlar kilo vermis olmaniza cok sevindim bende güne daha mutlu basliyorum ilk isim hemen gidip tartilmak oldu gözlerime inanamadim tam 1 kg vermisimben bugünde yapicam ben hic zorlanmadan yaptim insallah bugünüde rahat atlatirim bu diete baslarken 74 olsam raziyim demistim yarina kadarda bir yarim kilo versem acayip olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?