Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben gayet iyi durumdayim bir ara karnim bayagi gurladi sonra gecti birazda üsüme oldu ama halsizlik, bas agrisi yok gayet zindeyim

kızlar bugün kabak aldım aslının bi r tarifi vardı nasıldı tarif eder misiniz?.akşam yoğurtlu deroulu cevizli ve kornişon turşulu bir salata yaptım nefisti tavsiye ederim

kabaklari uzunlamasina ortadan ikiye bölüyorsun ben haslamadan önce iclerini oydum asli galiba hasladiktan sonra oymustu emin degilim tuzlu suda biraz hasliyorsun ayri yerde peynir yumurta ve dereotunu karistiriyorsun kabaklarin icini doldurup üstüne rende kasar serpip firina sürüyorsun afiyet olsun carsamba bende yapicam

Pericim sen hepimizden azimli çıktın gerçi bende mide ağrım dışında çok kötü değilim. Halsizlik ve üşüme oldu ama şu anda iyiyim. genede yarın yapmıycam galiba 1.cisi yarın midem daha kötü olabilir 2.ciside bu akşam oğluma akşam yemeğini zor yedirdim. sen yemezsen bende yemem diyor. yarın yapmamı istemiyor bakalım sabah belli olacak artık.

saol masumcum hala iyiyim saglik herseyin basi eger seni engelliyorsa yapmaman en mantiklisi ayrica bu gece NBA maci var ben daha mac seyredicem sabaha dogru yaticam yarinda öglene kadar yatarim artik

Son düzenleme:
günaydınn canlarım.tartı yarım kilo veridğimi gösteriyo.bu diyet çok hoşuma gitti.bir günde yarım kilo süper))

Herkese günaydınlar :)

Az önce tartııldım, 600 gr eksik gösterdi
Moralim yerine geldi valla :)

Esracım sen de 500 gr vermişsin, çok tebrik ederim

Diğer hanımlarda durum ne, merak ettim :)
Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum :)

evet canım.geçici bir eksilem belki ama olsun bugün beni mutlu etemeye yetti))katı meyva sıkacağı olsaydı dvm edebilirdim belki ama hem bozuk oluşu hemde bugün misafir gelme ihtimali olması nedeniyle etmiyorum.birdahakine artık))

kızlar nerdesiniz yavv herkes uyuyomu?aslıcım sen erken kalkardın dışarımı çıktın yoksa?hemde bize hbr vermeden)) bu topik alışkanlık yaptı bende.sanki gerçek hayatta da tanışıyo gibi olduk.meyve suyu diyeti yapan arkadaşlar hadi çıkın tartıya yüzünüz gülsün.

Kızlar dün sabah tartıldığımda 69,4 kg.dım. bugün 69.2 sadece 200 gr farketmiş çok az ya acaba meyvesuyunumu az içtim 1 litre +1 bardak içmiştim ve suyu da o kadar içmişimdir ama dediğim gibi benim midem kötüydü ancak o kadar içebildim. Neyse sonunda 60 lı rakamları gördümya buda bir şeydir.

Masumcum 200 gr da olsa vermişsin, bu da seni motive etmeli :)
Sanırım bugün de devam etseydin asıl meyveyi alabilirdik ama meyve suyu kürü bana pek uygun değil.
Akşam saatlerinde bayağı zorlandım, dün gece uyuyana kadar da baş ağrısından gözlerimi açamadım.
Tartıda gördüğüm rakam bana moral oldu, bu açıdan seviniyorum :)
Daha önce detoks deneyimim pek olmamıştı, anlaşılan bundan sonra da olmayacak
Pericim ne yaptı acaba?
İnş tartıda güzel değişiklikler görmüştür.
O bugün de devam ediyor, umarım iradesi eksilmez

kızlar ben kb ile il günlerde bir günde 500 gr verdim.dün su içmediğim için kilo veremedim.dün az miktarda bulgur ve pirinç yemiştim .onun da etkisi var.merve suyu asiti daha önce benüm reflü olmama neden oldu bu nedenle dikkatli olun ben 5 gün sadece su ve meyve suyuyla beslenmiştim.5 günde 3800 gibi bir kilo gitti ama bırakınca aynen geri geldiği gibi reflü olduğum yanıma kar kaldı.bu nednle bunun yerine pirinç lapası diyeti yapın 2 günlük o da detoks olur
pericim sende durumlar nedir nekadar gitmiş

selam kizlar kilo vermis olmaniza cok sevindim bende güne daha mutlu basliyorum ilk isim hemen gidip tartilmak oldu gözlerime inanamadim tam 1 kg vermisim ben bugünde yapicam ben hic zorlanmadan yaptim insallah bugünüde rahat atlatirim bu diete baslarken 74 olsam raziyim demistim yarina kadarda bir yarim kilo versem acayip olacak

Pericim 1 kg vermişsinnn
Çok sevindim senin adına
Bugün de aynı azimle devam edeceksin inş, yanındayız :)
Yarın da 74'ün altına bil ineceksin

Güzel sonuçlar almanıza sevindim. Motivasyonu yükselten bir kür kesinlikle. Ama tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirm. İki gün sonunda verdiğim kilo miktarı 1.6 idi. Kürden sonraki günlerin haftasonuna denk gelmesi, dışarıda yemek,uzun pazar kahvaltısı falan derken 800 gr geri geldi. Yine de ben bu kürden çok memnun kaldım.Eğer kürden sonraki günlerde benim yaptığım hataları (!) yapmazsanız KB düşük tutarsanız sonuç daha verimli olur gibime geliyor.
Ben bir sonraki denememi hafta başında yapmayı düşünüyorum zira KB diyetimi hafta içinde daha iyi kontrol edebiliyorum.

1 kilo süper bir sonuç canım tebrik ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…