selam kizlar kilo vermis olmaniza cok sevindim bende güne daha mutlu basliyorum ilk isim hemen gidip tartilmak oldu gözlerime inanamadim tam 1 kg vermisimben bugünde yapicam ben hic zorlanmadan yaptim insallah bugünüde rahat atlatirim bu diete baslarken 74 olsam raziyim demistim yarina kadarda bir yarim kilo versem acayip olacak
aslı h.g canım.evet sende erken giriyosun baktım yoksun merak ettim.))kavitasyonun faydası oluyomu?öneriyomusun şeker?
Bu arada kizlar size ben de kavitasyonumu anlatayim..
Bugun 3. seansima girdim..Toplamda 7 cm incelmisim 3 haftada gobek bolgemden..
Benim zaten en sorunlu bolgem karnim..Baska bir yerimde hic bisey yok..
Rejime devam dun deli gibi su ictim tabi sabah tartildim dusmusum hemen 300 gram dun sabaha gore..
Aynen Terkencimin dedigi gibi bir daha asla cuma bitisli yapmayacagim bu meyve suyu kurunu..
Haftasonu dogru duzgun sularimi icseydim ve yediklerime daha dikkat edebilseydim kesin almazdim ben o 1 kg yu..
Neyse 300 u gitti gene :) Yeni kavitasyon da ekledim bugun, toplam 3 seansim kalmisti 8 seans daha aldim..Yani mayisa kadar devam :)) Incecik olmayi kafama koydum..Var mi bana engel olabilecek :)))
Yani size garanti verebilirim ben mayis ayina kadar burdayim..Tam 3 ay daha bu rejime devam edicegim..3 ayda 55 olurum insallah da yuzum kara cikmaz :)))
1 kilo süper bir sonuç canım tebrik ederim :)
pericim tbr ederim bir kilo çok iyi vermişsin.bugünde devam edeceğine göredahada olumlu bir sonuç alırsın.yanındayız arkadaşım
Pericimmm ne diyecegim sana..Bak bu benim kendi fikrim ama hollywood diyetinde yag cok az tuketiliyor..Belki de KB diyetine 2 gun filan yagi az alarak devam edersen daha etkili olabilir..
Normalde serbest biliyorum ama meyve suyundan sonra yag almak bana yaramadi..
Ben bi dahakine yagsiz tuketicem 1-2 gun kilo oturuna kadar..Gene de sen bilirsin benim kendi dusuncem..
Pericimmm ne diyecegim sana..Bak bu benim kendi fikrim ama hollywood diyetinde yag cok az tuketiliyor..Belki de KB diyetine 2 gun filan yagi az alarak devam edersen daha etkili olabilir..
Normalde serbest biliyorum ama meyve suyundan sonra yag almak bana yaramadi..
Ben bi dahakine yagsiz tuketicem 1-2 gun kilo oturuna kadar..Gene de sen bilirsin benim kendi dusuncem..
meyve suyu kürünü yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm.. pericimm tatlım 1 kilo ne demek yaa... süpersinnnn
bu arada bende aynen devam.. güya kalori diyeti yapıorum ama yiyeceklerim kb diyetiyle aynı gibi ahahaha... ben bu diyetten kurtulamıyorummmm
masumcum... yeni gördüm.. dün doğum gününmüşş... doğum gününü kutlarım canım.. sağlıkla nice güzel yıllaraaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?