Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

herkeste işe yaramış anlaşılan.ne güzel))motivasyon oldu bize.ben geri gelceğini düşünüyorum ama olsun.

Kizlar selaaammm
Ancak girebildim cunku sabah saatlerinde kavitasyonum vardi..
Evet Esracim ben sabahlari erkende giriyorum senin gibi ama birtek sali gunleri ancak oglen girebiliyorum..Nasil merak ediyordum hepinizi..Ben de size cok alistim yaa..
Cok sevindim hepinizin vermesine..Bir de vitamin depoladiniz tabi o da iyi gelmistir bunyenize kesin..
Pericim canim sen de benim gibi gidiyorsun aynen..Ben de ilk gun tam 1 kg vermistim..Nefis bir duygu di mi? Daha cok dayanma gucu geliyor insana..
Masumcum 200 gram icin cok uzulme belki az ictiginden az olmustur ama bozma moralini..Sen normal rejimine devam et..
Wingcimm kesin sana da cok iyi gelmistir ekside cikmak..Seni de tebrik ederim cok cok..
Pericim bu sabah gecmisti di mi acligin? Bu sabah ki tartida gordugunle inan bana bugunu daha guzel geciriceksin..Zaten ne kaldi yarin sabaha simdiden oglen bile oldu..Bol bol ic meyve suyunu sakin ac kalayim deme..Ben 2 litre suyumu da hic susamadigim halde bitiriyordum zorla..Onu da ic kesin etkisini gorursun..

pericim tbr ederim bir kilo çok iyi vermişsin.bugünde devam edeceğine göredahada olumlu bir sonuç alırsın.yanındayız arkadaşım

aslı h.g canım.evet sende erken giriyosun baktım yoksun merak ettim.))kavitasyonun faydası oluyomu?öneriyomusun şeker?

Bu arada kizlar size ben de kavitasyonumu anlatayim..
Bugun 3. seansima girdim..Toplamda 7 cm incelmisim 3 haftada gobek bolgemden..
Benim zaten en sorunlu bolgem karnim..Baska bir yerimde hic bisey yok..
Rejime devam dun deli gibi su ictim tabi sabah tartildim dusmusum hemen 300 gram dun sabaha gore..
Aynen Terkencimin dedigi gibi bir daha asla cuma bitisli yapmayacagim bu meyve suyu kurunu..
Haftasonu dogru duzgun sularimi icseydim ve yediklerime daha dikkat edebilseydim kesin almazdim ben o 1 kg yu..
Neyse 300 u gitti gene :) Yeni kavitasyon da ekledim bugun, toplam 3 seansim kalmisti 8 seans daha aldim..Yani mayisa kadar devam :)) Incecik olmayi kafama koydum..Var mi bana engel olabilecek :)))
Yani size garanti verebilirim ben mayis ayina kadar burdayim..Tam 3 ay daha bu rejime devam edicegim..3 ayda 55 olurum insallah da yuzum kara cikmaz :)))

aslı h.g canım.evet sende erken giriyosun baktım yoksun merak ettim.))kavitasyonun faydası oluyomu?öneriyomusun şeker?

Valla canim bugune kadar cok fazla onermiyordum..Yani psikolojik etkisi var diyordum ama artik oyle duusnmuyorum..Hakikaten gobegim incelmeye basladi..Benim dogumdan sonra gobek bolgem korkunc oldu..Sanki butun kilom orda..Baska biryerimde bisey yok..O yuzden kavitasyon bolgesel incelme icin bende ise yaradi..Ama tabi herkese yarar mi bilemem...Tabi ben de o korkunc fiyatlari vermiyorum bu tarz bir sey icin..firsat sitelerinden aliyorum..

Sen böyle anlatınca ben de heveslendim şimdi. Şu kavitasyon olayına ben de biraz ilgi göstersem diye.
Benim power plate yaptığım yerde de var bu aletten, ben de deneme amaçlı bir iki kez girmiştim. Düzenli olarak devam etmeyi ciddi ciddi düşünmeye başladım şimdi. Benim sorunum da bel yan bölgeler ve üst bacak. Bölgesel zayıflama için uygun olur sanırım.

pericim tbr ederim bir kilo çok iyi vermişsin.bugünde devam edeceğine göredahada olumlu bir sonuç alırsın.yanındayız arkadaşım

saol esracim insallah yarina kadar bir yarim kilo daha verebilirim destegin icinde ayrica tesekkürler

masumcum... yeni gördüm.. dün doğum gününmüşş... doğum gününü kutlarım canım.. sağlıkla nice güzel yıllaraaa..

meyve suyu kürünü yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorumm.. pericimm tatlım 1 kilo ne demek yaa... süpersinnnn

bu arada bende aynen devam.. güya kalori diyeti yapıorum ama yiyeceklerim kb diyetiyle aynı gibi ahahaha... ben bu diyetten kurtulamıyorummmm

Pericimmm ne diyecegim sana..Bak bu benim kendi fikrim ama hollywood diyetinde yag cok az tuketiliyor..Belki de KB diyetine 2 gun filan yagi az alarak devam edersen daha etkili olabilir..
Normalde serbest biliyorum ama meyve suyundan sonra yag almak bana yaramadi..
Ben bi dahakine yagsiz tuketicem 1-2 gun kilo oturuna kadar..Gene de sen bilirsin benim kendi dusuncem..

Periciğim tebrik ederim aramızda en çok sen vermişsin ben bir daha deneyebileceğimi sanmıyorum dediğim gibi ben az içip aç kaldım galiba ama meyve suyunu her içişimde midemde yanma oluyordu neyse bugün normal diyetime döndüm. Aslında bu sabah Aslının dediği gibi açlık hissetmiyordum o yüzden 2 dilim ekmek bile yiyemedim. Rahatsız olmasam bugün devam edebilirdim ama neyse ilerleyen günlerde belki pirinç lapasını deneyebilirim.

aslicim bir kilo vermek acayip iyi geldi ve dedigin gibi sabah uyandigimda hic ac degildim hatta ilk yesilcay icerek güne basladim bir dahakini iple cekiyorum acikcasi subat ayinda hep beraber yapariz insallah

Bu konuda haklı olabilirsin. Yağ oranını düşük tutmak faydalı olabilir. Şimdi sen söyleyince düşündüm de, kürden sonraki 2 günlük beslenmemde ben de yağ oranlarını çok önemsemedim.Bu da aklımızda olsun sonraki denemelerimiz için.

tamam tatlim dedigin gibi yapayim en azindan verdigim kilo bosuna gitmesin yarin kabak yapmayi düsünüyordum persembede yine bir sebze yerim diger ögünlerdede daha dikkatli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…