Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

tesekkürler masumcum midenden dolayi senin icin sakincali bir diet saglik herseyin basi

MRB
çikolata bitter ikisindede 100 gr hem 24 hem 55 kalori yazıyor hangisi doğru?normal çikolata kalorisi nekadar bulamadm..bugün biraz yedim de(tşkrler..

Periii nerelerdesin, detoks nasıl gidiyor, merak ediyorum
Umarım her şey yolundadır :)

avil, çikolataların üzerinde genelde besin değerleri yazıyor sanırım listede sehven bir hata olmuş.
80 gr bitter çikolatada 58 kb var hatırladığım kadarı ile.
küçük bir parça ile yetinebilirsen 5-10 kb arasında kurtarabilirsin gibi tabi yemeyi durdurabilirsen :))

bugünkü menümü yazayım unutmadan.
sabah 2 ymurta ile roka salatası çay çok az peynir
öğle ton balıklı yoğurtlu salata
kanat.
akşam acıkırsam hazır köftelerden bi kaç tane yemeyi planlıyorum
1.5 lt kadar limonlu ılık su içtim.birazdan da yeşil çayımı içerim inş

süper gidiyor hicbir zorlanma yok gayet iyi durumdayim

pericim supersin tatlimm yaa..Ben biliyordum dayanabilecegini..Sabah kac ciktigini lutfen girip hemen yaz..Cok merak ediyorum..Eminim en az 1.9 filan vermis olucaksin sen de tatlim..Hadi hayirlisi..
Arzucummm saka diyorum tamam sen devam et ogrenmene tabiki..Gene gelirsin insallah zaman icinde buraya :))
Bu arada kizlar benim canim cok yemek yemek istiyor boyle tika basa yemek..Niye acaba anlamadim bugun hic doymak bilmiyorum..Nefret ettim kendimden resmen..Gidip gidip dolaptan peynir alip yiyorum..Hic bu kadar peynir yedigim ve aciktigim bir donem olmamisti..yemek porsiyonumu bile buyuttum bugun ama boyle anlayamadim..Insallah yarina gecer..
Butun gun yediklerimi yazayim ben de..
Sabah 1 dilim ekmek ve bir karper peynir
Oglen 3 adet kuru patlican dolmasi yesil salata
Arada 5-6 parmak peynir bir minik bitter cikolata 2-3 tane ceviz (hala acim)
Aksam brokoli haslama

aslicim bende kendimle gurur duyuyorum ve sabah kac cikacagimi coooook merak ediyorum:97: gerci bu bir kg bile benim icin acayip moral oldu bugünkü yeme seklinide hic kafana takma tatlim simdiye kadar o güzel diet yaptinki buda senin mükafatin olsun gerci yinede yediklerinde cok abartili birsey yok yarin yine daha cok su icerek telafi edersin

Bende bugün yediklerimi yazayım kızlar

sabah
2 tane sosis 1,5 dilim k.ekmek
kaşar peyniri
beyaz peynir, şekersiz çay

öğle : Haşlama tavuk

2-3 çatal patates yemeği

ara 2 tane yulaflı bisküvi, 2 tatlı kaşığı puding

akşam z.yağlı pırasa

süper gidiyor hicbir zorlanma yok gayet iyi durumdayim

Yarını senden daha büyük bir heyecanla bekliyorum :)
2 hafta tartılmicaktım ama en azından 2-3 daha tartılıcam ben de.
Kür sonucunda verdiğim kilonun kalıcı olup olmadığını görmek için :)

Yarını senden daha büyük bir heyecanla bekliyorum :)
2 hafta tartılmicaktım ama en azından 2-3 daha tartılıcam ben de.
Kür sonucunda verdiğim kilonun kalıcı olup olmadığını görmek için :)

bende normalde cumadan cumaya tartiliyordum gerci cumaya yarindan sonra iki gün kaliyor ama sirf kontrol amacli bende tartilicam

bende normalde cumadan cumaya tartiliyordum gerci cumaya yarindan sonra iki gün kaliyor ama sirf kontrol amacli bende tartilicam

Valla pericim atlattin supersin..Hadi az kaldi sabaha..Beni cok vurmustu 2. aksam hemen uyumustum..Sen uyumuyorsun valla hala :)) Sabah gec kalmadan yaz merak ederiz..
Ben bir cikicam 10.30 gibi gelmemis olursan saat 1 gibi girecegim gene..Neyse heyecanla bekliyoruz Pericigin sonucunu hep birlikte :))

aslicim bende kendime sasiyorum halä zindeyim bu hafta cok güzel NBA maclari var dün sabaha dogru yatmistim bu hafta büyük ihtimal böyle olacak ben öglene dogru anca uyanirim yani senin eve geldiginde orada 1 iken burada 12 oluyor bende yeni uyanmis olurum bende cok heyecanliyim

Kizlar gunaydinnn!!
Hic icimden rejim yapmak gelmiyor..Neden acaba boyle bir ruh hali icine girdim..
Sanirim motivasyonum kacmaya calisiyor..Ama birakmak niyetinde degilim..
Bir gun ara vericem onumuzdeki bir gun ama daha var..O gun hic diyet olayini dusunmeden yasamak istiyorum..Ama tabi kesin ben 1kg alirim o gunde o yuzden cesaret edemiyorum..Neyse daha var zaten bir daha 70 olma ihtimalini iyice sifirlamadan yani 70 den iyice uzaklasmadan yapmam oyle bisey..Yaa ne kadar acimasiz bu diyet yapma olayi, gunlerce yemiyorsun dikkat ediyorsun da anca 700-800 gram veriyorsun ama bir gun dikkat hic etmeyip deli gibi yiyince 1 degil hatta 1.5 kilo bile alabiliyorsun..Keske kilo almak zorunda olsaydim cok kolay yapardim bu isi..
Neyse sabah sabah sacmaliyorum ben sanirim..gidip yumurtami yiyeyim..
Hepinize guzel bir gun diliyorum arkadslar...(pericimmm super sonucunu merak icinde bekliyorum)

günaydınnn.canım arada olur öyle.uzun süre diyet moduna girince bazen bıkkınlık geliyo o yüzden diyetisyenler bile kaçamak günü veriyolar.haftada bir gün kaçamak günü olarak.abartmadan istediğini yiyousn.bazen banada oluyo herşeyden yemek istiyorum.ama ben kendimi sıkmıyorum çok fazla yiyorum .en azında böyle bir gün geçirdiğimde diğer gün daha motive oluyorum diyete.sende azda olsa canının istediklerinden ye bence.dukan diyetini görmüşsündür.sadece parotein diyeti .dönemleri var atak dönemi seyir dönemi felan .gerçeketen kilo verdiren bir diyet amakuralları biraz katı.diyetin sahibi yazar ktabında diyoki haftada bir gün kaçamak günü zorunlu.yoksa diyeti yapamazsınız.

ben pek fazlaa gelmiorummm yaa ondan motivasyonunnn düştüü canım arkadaşım eğer sende böle dersen biz nolucaz bilmiorum
ben zaten isyan bayrağımı çektim cumartesigübü sözde pazartesi başlıodum başladımda ama dün yine bozdum muazzam bir açlık ve tatlı krizlerim var ve bilio musunuz adet oldum ama yinede sabah tartıldım tam 80 kilo olmuşum yine.. çok üzücü bir durum .. toparlanmam lazım ama mümkün değil toparlanamıorum.. dün kalori ve kb diyeti arasında kaldım hepten bocaladım.. şimdi daha sakince bu rejimi yapmaya karar verdim.. yani sanırım yapabileceğim tek rejim bu kalori diyetinin porsiyon ve gramlarını hesaplamak beni canımdan bezdirdi 1 günde çünkü tartım yok ne yaptığımı ne ettiğimi bilemiorum... neysee

benim haftam bugün başlıyor..

sabah 2 yumurtadan omlet 2 k k beyaz peynir birazda çay içtim arkadaşlar.. hepinizin desteğine ihtiyacım çok fazla niçin bu kadar koptum bende anlayabilmiş değilimm...

güzel bir gün dileğiylee

arzucum kalori diyeti zor gerçekten.hep kendini kısıtlamak zorunda kaıyo insan.en doyurucu diyet bu bence.heleki benim için.ben yemek yediğimde midemin dolduğunu hissetmem lazım.tokluk hissini yani.sende karbonhidrat diyetiyle verebilirsin.belki biraz yavaş olur ama sağlam olur.sakın motivasyonunu kaybetme.burda birbirimize destek olarak üstesinden gelicez fazla kiloların.hiç meraklanma canım.başarcaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…