Kizlar gunaydinnn!!
Hic icimden rejim yapmak gelmiyor..Neden acaba boyle bir ruh hali icine girdim..
Sanirim motivasyonum kacmaya calisiyor..Ama birakmak niyetinde degilim..
Bir gun ara vericem onumuzdeki bir gun ama daha var..O gun hic diyet olayini dusunmeden yasamak istiyorum..Ama tabi kesin ben 1kg alirim o gunde o yuzden cesaret edemiyorum..Neyse daha var zaten bir daha 70 olma ihtimalini iyice sifirlamadan yani 70 den iyice uzaklasmadan yapmam oyle bisey..Yaa ne kadar acimasiz bu diyet yapma olayi, gunlerce yemiyorsun dikkat ediyorsun da anca 700-800 gram veriyorsun ama bir gun dikkat hic etmeyip deli gibi yiyince 1 degil hatta 1.5 kilo bile alabiliyorsun..Keske kilo almak zorunda olsaydim cok kolay yapardim bu isi..
Neyse sabah sabah sacmaliyorum ben sanirim..gidip yumurtami yiyeyim..
Hepinize guzel bir gun diliyorum arkadslar...(pericimmm super sonucunu merak icinde bekliyorum)
ben pek fazlaa gelmiorummm yaa ondan motivasyonunnn düştüücanım arkadaşım eğer sende böle dersen biz nolucaz bilmiorum
ben zaten isyan bayrağımı çektim cumartesigübü sözde pazartesi başlıodum başladımda ama dün yine bozdum muazzam bir açlık ve tatlı krizlerim var ve bilio musunuz adet oldum ama yinede sabah tartıldım tam 80 kilo olmuşum yine.. çok üzücü bir durum .. toparlanmam lazım ama mümkün değil toparlanamıorum.. dün kalori ve kb diyeti arasında kaldım hepten bocaladım.. şimdi daha sakince bu rejimi yapmaya karar verdim.. yani sanırım yapabileceğim tek rejim bu kalori diyetinin porsiyon ve gramlarını hesaplamak beni canımdan bezdirdi 1 gündeçünkü tartım yok ne yaptığımı ne ettiğimi bilemiorum... neysee
benim haftam bugün başlıyor..
sabah 2 yumurtadan omlet 2 k k beyaz peynir birazda çay içtim arkadaşlar.. hepinizin desteğine ihtiyacım çok fazla niçin bu kadar koptum bende anlayabilmiş değilimm...
güzel bir gün dileğiylee
arzucum kalori diyeti zor gerçekten.hep kendini kısıtlamak zorunda kaıyo insan.en doyurucu diyet bu bence.heleki benim için.ben yemek yediğimde midemin dolduğunu hissetmem lazım.tokluk hissini yani.sende karbonhidrat diyetiyle verebilirsin.belki biraz yavaş olur ama sağlam olur.sakın motivasyonunu kaybetme.burda birbirimize destek olarak üstesinden gelicez fazla kiloların.hiç meraklanma canım.başarcaksınn
nightwinglover tatlım benim.. yardımların desteğin için çok saol.. bak dün gördün nasıl bocaladım.. 1500 cal almışım yaa ahahahahve doymadım sinirlerim bozuldu gittim gece 4 tost ekmeği tereyağlı nutella yedim diğer yediklerimi saymıorum bilee ayy nolcakk benimmm bu halimmm çıldırcammm
Kizlar gunaydinnn!!
Hic icimden rejim yapmak gelmiyor..Neden acaba boyle bir ruh hali icine girdim..
Sanirim motivasyonum kacmaya calisiyor..Ama birakmak niyetinde degilim..
Bir gun ara vericem onumuzdeki bir gun ama daha var..O gun hic diyet olayini dusunmeden yasamak istiyorum..Ama tabi kesin ben 1kg alirim o gunde o yuzden cesaret edemiyorum..Neyse daha var zaten bir daha 70 olma ihtimalini iyice sifirlamadan yani 70 den iyice uzaklasmadan yapmam oyle bisey..Yaa ne kadar acimasiz bu diyet yapma olayi, gunlerce yemiyorsun dikkat ediyorsun da anca 700-800 gram veriyorsun ama bir gun dikkat hic etmeyip deli gibi yiyince 1 degil hatta 1.5 kilo bile alabiliyorsun..Keske kilo almak zorunda olsaydim cok kolay yapardim bu isi..
Neyse sabah sabah sacmaliyorum ben sanirim..gidip yumurtami yiyeyim..
Hepinize guzel bir gun diliyorum arkadslar...(pericimmm super sonucunu merak icinde bekliyorum)
esracım saol tatlımmm :) bu açlık krizim ne zaman geçicekkk kii meraktayım
Geçecek eminim ama ruhen rahatlaman gerekli. Bak ben bu rejimle daha önce 14 kilo vermiştim ve iki yıl deli gibi yediğim halde koruyabilmiştim. Tabi şimdi çok kötü durumdayım ama hepsi yiyip içerek oldu yalan değil.
Aslıcığım senin de moralin bozulmuş ama inan toparlanacaksın. Sen bizim moral kaynağımızsın.
Aramıza yeni katılanlar var sanırım. Herkese hoşgeldiniz demek istiyorum.
Masumm geçmiş doğumgünün kutlu olsunnn. Çıtır çıtır yıllara inaşallah
Kızlar hem yeniyim hem de hiç tanışmadık ama inanaın şu giremediğim bir kaç günde hepinizi çok özledim. Bizi 10 yıllık dükkanımızdan atıyorlar. Çok moralim bozuk ama bu sabah girip tek tek yazılanları okurken kendimi arkadaşlarımla konuşur gibi hissettim sağolun. Meyve suyu detoksu yapanlara da bravo süpersiniz. Ben karışık durumlar nedeniyle diyetime konsantre olamıyorum ama kilom sabitlendi yani sorun yok. Bir kaç güne bomba gibi döneceğim.
selam kizlar hemen tartildim geldim ve sonuc tam 1.5 kg yani istedigime ulastim 74 ciktim
Tebrikler canım senin adına çok sevindim. Sabrettin ve başardın dikkat et verdiklerini geri alma.
selam kizlar hemen tartildim geldim ve sonuc tam 1.5 kg yani istedigime ulastim 74 ciktim
tesekkürler arkadaslarsimdi önemli olan bunu korumak nigtwinglover sen bunu güzel basarmissin ayrica 200 gr daha az cikmisssin tebrikler canim darisi benim basima bu kadar yaptigimin bosa gitmesini istemiyorum cok dikkat etmeye calisicam
aslicim sen demistin ya cignemeyi özledim diye ayni durumdayim kesinlikle halsizlik olarak hic zorlanmadim gayet rahat yaptim ama yemeyi özledim
tesekkürler arkadaslarsimdi önemli olan bunu korumak nigtwinglover sen bunu güzel basarmissin ayrica 200 gr daha az cikmisssin tebrikler canim darisi benim basima bu kadar yaptigimin bosa gitmesini istemiyorum cok dikkat etmeye calisicam
aslicim sen demistin ya cignemeyi özledim diye ayni durumdayim kesinlikle halsizlik olarak hic zorlanmadim gayet rahat yaptim ama yemeyi özledim
peri tebrik ederim canım harika bir sonuç almışsın. Bu gün de dikkat edersen sonuç daha da iyi olur.
Vallahi sürekli diyet psikolojisi beni de ara ara bozuyor. Dönemsel mi bilmiyorum ama dün gece ben de kaç kere mutfağa gidip buzdolabını açıp kapadım bilmiyorum. Sürekli yiyecek abur cubur birşeyler aradı bünyem. Allahtan evde bulundurmuyorum öyle şeyler. Olsa ne yapardım bilmem.Bir dilim kaşar peyniri ile geçiştirmeye çalıştım.
tebriklerr..peki iki gündemi 1,5 kilo.yoksa sadece dün içinmi bu..yinede harikaa...
hadi bugün dengel bi diyetle.nşallah gelmez kilolar:))
sen çok güçlü çıktın.sanırım bende badece sıvı tüketimine dayananam gibi geliyo.illa mideye tok tutcak bişey lağzım..ama yinede zor durulda bir günlkte yapılabilir dimi
nightwinglover vallahi 6oo gr dan sonra 200 gr daha gitmesi çok iyi olmuş. Aslında ben de meyve suyu kürünü iki gün üst üste değil de gün aşırı yapsam nasıl olur diye düşünmüştüm. İki gün üst üste sadece meyve suyu üzerine sonraki gün yemekte aşırıya kaçabiliyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?