Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

semiluna gercekten burda cok güzel bir baglilik var insanin tanimadigi kisileri sevmesi garip gibi geliyor ama öyle ben burdaki arkadaslari senelerdir taniyormus gibi seviyorum insallah dükkan probleminizi cözümler ve yeniden dietine tam gaz yapmaya devam edersin biz hepimiz burdayiz

evet sana katiliyorum. bende özellikle bu iki günü cok hafif gecirmeye calisicam simdi 7kb 'lik bir kahvalti yaptim öglen ton balikli salata ve aksama kabak yemeyi düsünüyorum insallah geri almam:44:

evet sana katiliyorum. bende özellikle bu iki günü cok hafif gecirmeye calisicam simdi 7kb 'lik bir kahvalti yaptim öglen ton balikli salata ve aksama kabak yemeyi düsünüyorum insallah geri almam:44:

Bu yöntemi deneyen herkesin tecrübesi çok önemli aslında. Tabi herkesin bünyesi farklı yanıt veriyor yöntemlere ama tecrübeleri de paylaşmak insanın bakış açısını değiştiriyor.
Haftada bir gün diyete ara vermek de iyi gelebilir aslında. Abartmadan bir gün geçirilebilir sonuçta. Zaten bu diyetin güzelliği kısıtlayıcı olmaması değil mi?
Arzu'nun dediği gibi kalori saymak çok sıkıcı olabilir. Zaten diyet stresi var bir de ne kaç kalori, bunu yersem kalorisi ne olur diye düşünmek iyice strese sokar beni.

merhaba bayanlar..
pericim tebrik ederim tatlım 1,5 kilo vermişsin meyvesuyu detoksu sonunda, ben de yapıyordum ya ama ben dün giremedm nete evde değildim ama buna ragmen bırakmadım devam ettim meyvesuyuna ben de 1 kilo vermişim. sabah da hafif bi kahvaltı yaptım. öğlende de salata yiyecegim.

sonucta ilk defa denedigimiz birsey olunca tecrübeler daha bir önem kazaniyor asli ve senin tavsiyenle verdigimiz kilonun kalici olmasi icin neye dikkat edicegimizi biliyoruz insallah nightwinglover gibi bende basarili olurum
haftada bir gün tatil olayini senle onayliyorsun ama mantikli düsününce kulaga hos geliyor sadece bir ögünde simarmak hakkimiz olsun canimiz o hafta en cok neyi istiyorsa bir ögünü asmamak sartiyla yiyelim ve bu sekilde dietimizde daha zevkli hale gelir

peri çok sevindim canım.koccaman tbrler sana.ben şimdi arkadaşa gidiyorum.kaçamakları fazla abartmam umarım.kendimi herşeyi silip süpürcek gibi hissediyorum.canım çok tatlı yemek istiyo.reglde bitti ama nedendir bu tatlı krizi anlayamadım.

saol canim bende seni tebrik ederim simdi verdigimiz kilonun kalici olmasi icin dikkat etmeliyiz simdiye kadar yediklerin süper aksamida hafif gecirdinmi olmus demektir

saol canim aman dikkat et abartmamaya bak gerci bende böyle günlerde gözüm dönüyor her seferinde yemicem diyip gidiyorum ama kendimi frenleyemiyorum seninde bugün tatil günün olsun. hic olmazsa bundan sonra daha rahat devam edersin vücut hic tatli yemeyince isyan ediyor aslinda cok normal

Pericimm simdi geldim eve ve yazilanlari okudum cnm..Seni cok cok cok tebrik ederim tatlim.. Simdi soylenilenlere dikkat edip insallah almazsin hic bisey geriye:) Zaten bugun icin soylediklerini yersen ve suyunu birakmazsan eminim almayacaksindir..
Arzucummmm evet sen yoksun diye sanirim benim motivasyon dustu..Arkadasim ben cok korkuyorum kacamak yapmaya yaa..Sanki bir kere bozarsam hep devami gelebilir diye korkuyorum..
Wingcim haklisin sanirim bir gun kacamak yapmak konusunda ama ben bir gun bozdum diye ertesi gun bunalim yapip gene yiyebilirim..Benim karakterim bu konuda cok kotu..Yani hic oyle bugun bir pizza yiyim ya da burger yiyim ya da manti yiyim demedim 2 ayi askin bir suredir..Belki de demeliyim ama 1 kg alirim ve tekrar 70 sinirina cikarim diye cok korkuyorum..O yuzden iyisi mi ben bir 67 filan olayim o zaman 68 olmak zor gelmez..O zaman yerim..
Esracim Masumcum destekleriniz icin cok saolun kizlar..Hepinizi cok seviyorum..Ben hic alisik degilim boyle dert yanmaya birakir gibi davranmaya ama iste sanirim patlama noktasina geldim ben de birden..Cunku ne yazik ki aslinda ben de yemek yemeyi cok ama cok seviyorum..
Semilunacim hosgeldin cnm kac gundur yoktun ben de hakikaten merak etmistim bu kiz nerde diye..Cok uzuldum basiniza gelenlere..Ama inan bana herseyin basi saglik..Elbet duzelir birseyler zamanla..Allah saglik versin baska birsey icin uzulup saglik bozmaya degmez..
Simdi yemege oturucam..Gene girerim yazarim..Optum hepinizi..

saol aslicim senin ve terkenin tavsiylerini mutlaka uyguluyucam bu arada afiyet olsun

senide tebrik ederim.1 kilo bile süper..devamı gelir inşallah..
senin yazını daha önce okumuştum.memlekitim diye topik varya.alanyadaydın dimi.hatta bende yazmıştım senin açtığın topige.pek girmemişsin.bende alanyada yaşadım 8,5 yıl.daha 3 ay öncesine kadarda ordaydım(

bende yemeyi çok seviyorum..o yüzden ben bi dilimle kalmam .bi küçük çikolatayla kalmamya hiç bulaşmayacagım.yada hepsini yiyecegim.o yüzden hiç kaçamak yapmamaya kararlıyım.değilse bütün motivasyonum alt üst oluyo.

aslııcımm canımm bence kendini engellee bak ben bi isyan ettimmm bir daha motive olamıorum ve 3 kilo geri aldımm bence bozma tatlım ya da çok az az ye bi kaç gün kb ni yükselt derim ben ama tabi sen bilirsin arkadaşımmm

Papatyacim: Aynen oyle dusunuyorum iste ben de..O yuzden iyisi mi tatlidan ozellikle cikolatadan uzak durmak sart..Ben de kendimi biliyorum iste bir kere bozarsam gerisi gelir ne yazik ki..
Arzucumm: Tatlim bugun bana bir geldiler..Hosgeldiler ama gitsinler artik istiyorum..Cunku sanirim burda herkesi motive etmeye calisirken kendimle cok ilgilenmedim..Kendimi bosladim yani canim ne istiyor ne yemiyorum hic bakamadim kendime..Icimdeki ben isyan ediyor..Ama onu susturmayi basaricam..Hala bir kacamagim yok bugun de ama ben de surekli buzdolabini acip acip geliyorum..Evde minik oglum oldugu icin kacamak yapacak bir suru yiyecek de var evde..Cunku o seviyor diye aliyorum kurabiye kek filan..En cok da canimin istedigi seyler bunlar..Ayrica canim boyle kocaman bir cikolatali visneli pastanin icine kafami sokmak istiyorum ve ellerimle pastayi yemek istiyorum..Cok ilkel bir davranis mi acaba nedir? Ya da pasta yemek zorunda olmak istiyorum..Yakinlarda birinin dogum gunu filan olsa da zorla bir dilim yedirsinler bana..Ama ben yok yok diyeyim ve sonuc olarak da yiyim filan..Neyse ben gene cok sacmaliyorum..
Arzucumm sen de don artik motivasyonuna lutfen bak bu halde seni motive edemiyorum cunku benim de birakasim var..Ama cok kolay eski kiloya donmek sen de biliyorsun..Bizim oyle hem yiyip hem kilo almayip gibi bir luksumuz ne yazik ki yok tatlimmm..

evet maalesef öyle.bende iki hafta önce başlamıştım diyete.ama kardeşim geldi ziyarete.dedim kendi kendime yemeyecegim.ilk gün iyi idare ettim onlara ikram yaptım kendim yemedim.ikinci gün ee sen yemiyosun biz üzülüyoruz hadi az al bari dediler.bende az aldım.sonra biraz daha biraz daha....bi baktım ben iyice yiyorum.sonra yedim dedim.iyice yedim..kardeşimi gönderdim bi tartıya çıktım.diyete başladığım kilodayım.çok üzüldüm.o kadar çaba boşa oluyo.çok sinir oldum.şimdi tekrar başladım.9 gün omuyo.şimdi ah o eskil kilorımıda ekleseydek şimdiye bi 5 kilo vermiştim( tekrar almak istemiyorum o yüzdende hiç başlamayalım bence tatlı işne.şimdi cumartesi yatılı misafirledim glecek.yemek börek yapacagım.kara düşünodrum nşallah bozmam diye.ama bu sefer çok kakarılıyım.asla yamayacagim.eşimede söyledim ısrar etmeyin sakın.aksine yiyecek gibi olursam bile engelleyeceksin.bölle destek ol bana dedim.tamam demi.inşallah şu hafta sonunu dahatça bi atlatırım.

senin bebek kaç aykı.bu arad alllah bağışlasın.

Oglum 2.5 yasinda ve kek cok seviyor..Evde de cok yapiyorum kek o yuzden..En sevdigi sey kekle sut icmek..Ben de cok severdim ama nerdeeee..
Cok ozledim soyle doya doya kek yemeyi..Hem de cevizli cikolatali..Ahh ahhh ..Neyse bozmayacagim..2 ay oldu bozmadim daha da bozmayacagim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…