Oglum 2.5 yasinda ve kek cok seviyor..Evde de cok yapiyorum kek o yuzden..En sevdigi sey kekle sut icmek..Ben de cok severdim ama nerdeeee..
Cok ozledim soyle doya doya kek yemeyi..Hem de cevizli cikolatali..Ahh ahhh ..Neyse bozmayacagim..2 ay oldu bozmadim daha da bozmayacagim..
Papatyacim: Aynen oyle dusunuyorum iste ben de..O yuzden iyisi mi tatlidan ozellikle cikolatadan uzak durmak sart..Ben de kendimi biliyorum iste bir kere bozarsam gerisi gelir ne yazik ki..
Arzucumm: Tatlim bugun bana bir geldiler..Hosgeldiler ama gitsinler artik istiyorum..Cunku sanirim burda herkesi motive etmeye calisirken kendimle cok ilgilenmedim..Kendimi bosladim yani canim ne istiyor ne yemiyorum hic bakamadim kendime..Icimdeki ben isyan ediyor..Ama onu susturmayi basaricam..Hala bir kacamagim yok bugun de ama ben de surekli buzdolabini acip acip geliyorum..Evde minik oglum oldugu icin kacamak yapacak bir suru yiyecek de var evde..Cunku o seviyor diye aliyorum kurabiye kek filan..En cok da canimin istedigi seyler bunlar..Ayrica canim boyle kocaman bir cikolatali visneli pastanin icine kafami sokmak istiyorum ve ellerimle pastayi yemek istiyorum..Cok ilkel bir davranis mi acaba nedir? Ya da pasta yemek zorunda olmak istiyorum..Yakinlarda birinin dogum gunu filan olsa da zorla bir dilim yedirsinler bana..Ama ben yok yok diyeyim ve sonuc olarak da yiyim filan..Neyse ben gene cok sacmaliyorum..
Arzucumm sen de don artik motivasyonuna lutfen bak bu halde seni motive edemiyorum cunku benim de birakasim var..Ama cok kolay eski kiloya donmek sen de biliyorsun..Bizim oyle hem yiyip hem kilo almayip gibi bir luksumuz ne yazik ki yok tatlimmm..
İlahi aslı :)) İlkel mi dedin? Sen hepimizin iç sesi oldun vallahi.Daha güzel anlatamazdın.
Bu kadar isteğe rağmen süpersin kaçamak yapmamış olman takdirlik bir durum.Motive edemiyorum kendimi diyorsun ama iradene sahip çıkabiliyorsun.Hadi dayan bugünü geçirdin mi yarın daha iyi olacak.
Ben bu şekilde buzdolabını aşındırmaya başladığımda elma yada kuşburnu çayı içiyorum. İçine de bir tane çubuk tarçın atınca kendimi dizginleyebiliyorum bir nebze.
ilk ay 5 kilo verdim sonraki ay 3 kilo ama gecen hafta 2 gunluk meyvesuyu diyeti yaptim..2 kilo oyle gitti..Ama sonra haftasonu 1 kg geldi..Toplamda 9 kilo filan yani..
Bu rejimde ben sabahlari genelde hep bir dilim tost ekmegi denge light kepekli(8kb var) yiyorum..
Ayrica istedigim kadar et balik tavuk yumurta peynir tuketiyorum..En zoru meyvesiz yasamak..Ama yogurt da yiyorum sebze ile aksamlari bir iki kasik..Ayrica sebzeleri etli ya da zeytinyagli olarak da tuketiyorum..Kendim belirliyorum menulerimi..Yapilmasi bence en kolay rejim..746.sayfada kapsamli bir liste var..Orda hemen hemen herseyin KB degeri yaziyor..Kendine menuler hazirlayabilirsin..Gunluk 40 civrinda tutarsan kesin inersin istedigin kiloya..
senide tebrik ederim.1 kilo bile süper..devamı gelir inşallah..
senin yazını daha önce okumuştum.memlekitim diye topik varya.alanyadaydın dimi.hatta bende yazmıştım senin açtığın topige.pek girmemişsin.bende alanyada yaşadım 8,5 yıl.daha 3 ay öncesine kadarda ordaydım(
canım öncelikle teşekkür ederim. ama sen karıştırdın sanırım çünkü hem ben alanyada değilim hem de öle bi topik açmadımben yeni üye oldum sayılır aslında bikaç ay önce olmuştum ama pek girmiodum buara rejime girdiğim için artık sürekliburdayım
Kızlar ben bir sure giremeyebilirim, cunku taşınma olaylarına giriştik..
Hem de c.tesi gunu annemler taşınıyor, pazar gunu de biz onların taşındıgı eve taşınıyoruz...
Yani baya bir zorlanıcam bu bir kac gun..Yarın da diger evde temizlik yapılıcak filan..Gene girmeye calısırım ama bakalım internet ne zaman baglanıcak o eve:)
Sakın bensiz rejimler bırakılmasın..Aklım hep burda bir sekilde girmenin yollarını bulacagım..
Yarın da fırsat bulursam girerim belki de c.tesi pazar imkansız.. Bakalım ne zaman yerlesicem..
Cok buyuk yorgunluk..Neyse allah kolaylıgını verir insallah..
Hepinizi cok cok optum kızlar sizlere de kolay gelsinn..
merhaba kızlar; ben aranıza yeni katıldım...bu diyeti uygulamak istiyorum...168 cm boyunda 65 kg yum....54 kg ya inmek istiyorum yaza kadar yani 5 aylık bi sürem var...montignac diyetinde çok zorlandım ...canım deli gibi çorba içmek, bazende tatlı yemek istedive ben 1 haftamı 8 e 5 tansiyonla geçirdim, sanırım bir yerlerde eksiklik yaptım
fakat bu diyeti çok beğendim...hem puan sistemini dikkate alarak en azından çikolata bile yiyebilirim...sizze sorumğün dağılımları 6 öğün şeklinde mi olacak, tuz ve yağ kısıtlaması var mı...birde ne kadar kilo veriliyor ortalama olarak...yardımlarınızı rica edeceğim...çoookkkk teşekkürler şimdidden....birde unutmadan kilo cetvelimi nasıl yapabilirim
kızlllaaaarrrrrrr uzun süre pcim arızalıydı giremedim bi de sınavlar falan, aranıza döndüm tekrar selaammmlarrrr
selam herkese bende bugün kaçak yaptım itiraf ediyorum.arkadaşımdaydık.pasta tabağımı bitirdim nerdeyse.şimdi yeşil çayımı içiyorum.birazdan halı sileceğim.biraz da dans .akşam hiçbişey yemeyeceğim.yarın da misafirim var.onlar gelmeden iyice karnımı doyurmuş olmam lazım.
umarım sabaha artıda çıkmam .
masumcum dediğin doğruysa tatlı kaçamağım bakalım nasıl etkileyecek 3 gündür aynı kilodayım çünkü
kızlllaaaarrrrrrr uzun süre pcim arızalıydı giremedim bi de sınavlar falan, aranıza döndüm tekrar selaammmlarrrr
İnşallah dediğim gibi etkiler canım. ben ne zaman böyle 1-2 tane bisküvi yada tatlı türü yersem o hafta kendimi ekside görüyorum.
Gunaydın kızlar..Cok guzel bir gün olucak sanki bugun oyle hissediyorum..gene mutluluk doluyor içime nedense..:))
Yaa masumcum inanmazsın ama dedigin benim icin de bu hafta oyle oldu..Yani c.tesi gunu 68.2 idim. P.tesi sabahı ne yazık ki 69.2 idim ama işte su icemedim haftasonu...hafta başından beri çok guzel suyumu iciyorum fazla fazla..ve nedense çok yedim iki gun üstüste..Aralarda bişey yemezken acıktıgım icin dolaba saldırdım..Çikolata yedim ceviz yedim filan..ama suyum aynen devam..Normal ogunlerimde de hiç yanlıs bisey yemedim..Bu sabah baktım ki 68.7 kiloyum..Yani tam yarım kg vermişim gene p.tesiden sonra..Demek ki hakikaten bende de tatlı yemek işe yaradı bu hafta..Normalde boyle olmuyordum ama bu sefer ozellikle meyve suyu diyetinden sonra belki de vucudumun ihtiyacı vardı..Yani dediklerin cok mantıklı geliyor bana..Guzel tespit yapmışsın..Sen soylemesen ben farkedemezdim ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?