Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

maşallah.allah bağışlasın.profilde küçük bi resim görünce bende küçükmü dedim..
kek bende çok severim her halini..ama bende yemeyecegim.
bi kloyu iki aydamı verdin..ilk ay kaç kilo ikinci ay kaç kilo verdin.bide hep karsonhidrat diyet yaparakmı zayıfladın..haftada ortalama ne kadar gidiyo kilo.
bende yapacagım bi diyeti ama yogurt.süt içmeden nasıl yapacagız.evet kp puanı fazla zaten.bide ben muhakkak sabah bi dilim ekmek yedim.diğer ögünler aramıyorum ama sabah illaki olacak.aslında tam benlik bu diyet.yumurtada çok severim et tavukta.ama bi sınırı vardır dimi
mesela 400 gr tavuk sıfır puan diyo.ama bu 400 gr aştımmı puan ediyo dimi..??
benme yanlış biliyorum..
benimdi iki kızım var.biri 1 yaşında.diğeri 4,5..

İlahi aslı :)) İlkel mi dedin? Sen hepimizin iç sesi oldun vallahi.Daha güzel anlatamazdın.
Bu kadar isteğe rağmen süpersin kaçamak yapmamış olman takdirlik bir durum.Motive edemiyorum kendimi diyorsun ama iradene sahip çıkabiliyorsun.Hadi dayan bugünü geçirdin mi yarın daha iyi olacak.
Ben bu şekilde buzdolabını aşındırmaya başladığımda elma yada kuşburnu çayı içiyorum. İçine de bir tane çubuk tarçın atınca kendimi dizginleyebiliyorum bir nebze.

ilk ay 5 kilo verdim sonraki ay 3 kilo ama gecen hafta 2 gunluk meyvesuyu diyeti yaptim..2 kilo oyle gitti..Ama sonra haftasonu 1 kg geldi..Toplamda 9 kilo filan yani..
Bu rejimde ben sabahlari genelde hep bir dilim tost ekmegi denge light kepekli(8kb var) yiyorum..
Ayrica istedigim kadar et balik tavuk yumurta peynir tuketiyorum..En zoru meyvesiz yasamak..Ama yogurt da yiyorum sebze ile aksamlari bir iki kasik..Ayrica sebzeleri etli ya da zeytinyagli olarak da tuketiyorum..Kendim belirliyorum menulerimi..Yapilmasi bence en kolay rejim..746.sayfada kapsamli bir liste var..Orda hemen hemen herseyin KB degeri yaziyor..Kendine menuler hazirlayabilirsin..Gunluk 40 civrinda tutarsan kesin inersin istedigin kiloya..

Evet evet dayanacagim kesinlikle..Yarina gecer mi bilmem ama bugun de dayanacagim..:)) Gecicek illa ki..bakalim :)

maşallah çok güzel vermişsin.aman tabiki kaybetme idare çok önemli oluyo..
bende öyle yapmayı düşünoydrum yogut yada ayran.ama kb hesabını 3 u aşmamayı düşünüyorum.o zaman veremeyebilirim.zaten yiyecegimiz şeyler sıfır puan.biliyorum 746 sayfayı.baktım.bende intarnetten araştırdımda.400 gr tavuk haşlama sıgır puan yazıyordu o zan bunlardada kilo alabilirizz dikkatli olmak lagzım diyecektim.
inecegime inanıyorum .yeterki tatlıyı yemeyeyem.bende geçen pazar başladım.3 kilo vermek üzeriyim.çok mutlu oluyorum.insan kilo verdikçede yemek istimiyo abur cubur.

aradaşlan spor yapıyormusunuz..ben evde bisiklet var gece 30 dk çeviriyorm.okadar bide mekik çekiyorum ama pek beceremiyorum .bükülme konusunda .ama vazgeçmiyorum.ama eskisi gibi değilim.ilk başka pek eğilemiyordum ama şimdi yarı eğilmeye başladım.alışıyorum sanırım.
hadi plates yada şu internetten yürüyüş varya öyle şeylar yapan varmı?? yada öneriniz..

ben büyük kızımda 65 ile başladım diyete 4 ayda tam 13 kilo vermişttim.65 ile başladım.52 ile bitirmiştim.lik iki ay sıktım dişimi.ama son ik ayı pek rahattım.saldım.bi gün yiyordum üç gün diyet.ama öyle böylede 2-3 kilo vermiştim.inşallah bundada kolay gider kilom..şuanki kilomda benim dogum kilom.

Selam kızlar bugün pek giremedim maşallah topik almış başını gitmiş. Ben bugün regl oldum arkadaşlar ve ona rağmen kg da ilk kez bir artış olmadı ve iştah artışı hissetmedim. ama ben bir şey farkettim sık olmamak kaydı ile çok az miktarda tatlı yersem daha kolay kg veriyorum. Ben daha öncede tatlı düşkünü değildim diyette de hiç şekerli bir şey yemeyince vücut daha çok direniyor diye düşünüyorum sizce yanlışmı düşünüyorum.

selam herkese bende bugün kaçak yaptım itiraf ediyorum.arkadaşımdaydık.pasta tabağımı bitirdim nerdeyse.şimdi yeşil çayımı içiyorum.birazdan halı sileceğim.biraz da dans .akşam hiçbişey yemeyeceğim.yarın da misafirim var.onlar gelmeden iyice karnımı doyurmuş olmam lazım.
umarım sabaha artıda çıkmam .
masumcum dediğin doğruysa tatlı kaçamağım bakalım nasıl etkileyecek 3 gündür aynı kilodayım çünkü

Kızlar ben bir sure giremeyebilirim, cunku taşınma olaylarına giriştik..
Hem de c.tesi gunu annemler taşınıyor, pazar gunu de biz onların taşındıgı eve taşınıyoruz...
Yani baya bir zorlanıcam bu bir kac gun..Yarın da diger evde temizlik yapılıcak filan..Gene girmeye calısırım ama bakalım internet ne zaman baglanıcak o eve:)
Sakın bensiz rejimler bırakılmasın..Aklım hep burda bir sekilde girmenin yollarını bulacagım..
Yarın da fırsat bulursam girerim belki de c.tesi pazar imkansız.. Bakalım ne zaman yerlesicem..
Cok buyuk yorgunluk..Neyse allah kolaylıgını verir insallah..
Hepinizi cok cok optum kızlar sizlere de kolay gelsinn..

kolay gelsin aslicim bizde seni bekliyor olucaz insallah bir an önce yeni evinizede internet baglanir bir an önce yanimizda olursun

merhaba kızlar; ben aranıza yeni katıldım...bu diyeti uygulamak istiyorum...168 cm boyunda 65 kg yum....54 kg ya inmek istiyorum yaza kadar yani 5 aylık bi sürem var...montignac diyetinde çok zorlandım ...canım deli gibi çorba içmek, bazende tatlı yemek istedi ve ben 1 haftamı 8 e 5 tansiyonla geçirdim, sanırım bir yerlerde eksiklik yaptım

fakat bu diyeti çok beğendim...hem puan sistemini dikkate alarak en azından çikolata bile yiyebilirim...sizze sorumğün dağılımları 6 öğün şeklinde mi olacak, tuz ve yağ kısıtlaması var mı...birde ne kadar kilo veriliyor ortalama olarak...yardımlarınızı rica edeceğim...çoookkkk teşekkürler şimdidden....birde unutmadan kilo cetvelimi nasıl yapabilirim

kızlllaaaarrrrrrr uzun süre pcim arızalıydı giremedim bi de sınavlar falan, aranıza döndüm tekrar selaammmlarrrr

öncelikle aramiza hosgeldin eminim zorlanmadan yaparsin cünkü alternatif cok fazla ve kacamak yapmadigin sürecede mutlaka kilo verirsin 6 ögün gibi bir kural uygulamiyoruz ama acda kalmiyoruz aclik hissettiginde sifir olan yiceklerden rahat yiyebilirsin yag sinirlamasi yok cünkü yarim su bardagi yagda 1 kb var ama sen yinede abartmamaya calis tuza gelince fazlasi zarar diye düsünüyorum
http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
bu adreste cok güzel aciklamali cizelge tarifi var kolay gelsin canim

İnşallah dediğim gibi etkiler canım. ben ne zaman böyle 1-2 tane bisküvi yada tatlı türü yersem o hafta kendimi ekside görüyorum.

İnşallah dediğim gibi etkiler canım. ben ne zaman böyle 1-2 tane bisküvi yada tatlı türü yersem o hafta kendimi ekside görüyorum.

Gunaydın kızlar..Cok guzel bir gün olucak sanki bugun oyle hissediyorum..gene mutluluk doluyor içime nedense..:))
Yaa masumcum inanmazsın ama dedigin benim icin de bu hafta oyle oldu..Yani c.tesi gunu 68.2 idim. P.tesi sabahı ne yazık ki 69.2 idim ama işte su icemedim haftasonu...hafta başından beri çok guzel suyumu iciyorum fazla fazla..ve nedense çok yedim iki gun üstüste..Aralarda bişey yemezken acıktıgım icin dolaba saldırdım..Çikolata yedim ceviz yedim filan..ama suyum aynen devam..Normal ogunlerimde de hiç yanlıs bisey yemedim..Bu sabah baktım ki 68.7 kiloyum..Yani tam yarım kg vermişim gene p.tesiden sonra..Demek ki hakikaten bende de tatlı yemek işe yaradı bu hafta..Normalde boyle olmuyordum ama bu sefer ozellikle meyve suyu diyetinden sonra belki de vucudumun ihtiyacı vardı..Yani dediklerin cok mantıklı geliyor bana..Guzel tespit yapmışsın..Sen soylemesen ben farkedemezdim ama..

günaydın.aslı ev taşıyacakmışsın kolay gelsin.aman bizi çok ihmal etme.bende tartıda güzel sayılar görmeye başladım. bugün -200 gr gördüm.ya aslında çok değil ama ben çok yavaş kilo veriyorum zaten.azıcık verilen kilolar bile beni mutlu ediyo.aslı bugün benimde içim kıpır kıpır.sebebini bilmediğim bir mutluluk var içimde.ya kilo takıntısı biz bayanların psikolojisini nekadar etkiliyo dimi?eksiyi görünce hemen gülücük dağıtıyoz))

Evet Aslıcığım bende ilk 69 kg ya indiğimde farketmiştim ama mantıksız gelmişti o zaman. çünkü o hafta çok küçük bir dilimde olsa baklava yemiştim. Aslında en doğrusu Nightwingloverin dediği gibi haftada bir gün kendimize serbest gün belirlemek ve o gün çok azda olsa tatlı kaçamağı yapmak ne dersin. Bu arada ev taşıyormuşsun kolay gelsin canım çok zordur bilirim. Allah yardımcın olsun. Çabuk gel ama özletme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…