Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Günayyydınnnnnn arkadaşlllarrrrr...

yavaş yavaş motivasyonum yerine gelmeye başladım salı güü 80.1 gram geldiğiim tartıda bug
n 78.9 çıktım.. yani hızlıca yeni aldığım kiloları veriorumm.. ve yine aynı azimle daha az tuz daha az yağlı olarak rejimime devam ediorum..

aslıcımm canım kolay gelsin ev taşımak çok zordur ama bol bol enerji harcarsın bu da kilona yansır :) seninde bu psikolojinin düzeliceğine inanıorum sabret.. bak ben dayanamadım ve 3 kilo aldım Allahtan o kilolar daha çabuk verilior... seni bekliorr olacağızzz canımmm çabuk gel lüttfennn

masumummmm tatlı olayını bende denemiştim bi hafta biraz tatlı yediğimde 76.9 e düşmüştüm.. yani çok haklı olabilirsiinnn..

periiicimm canım benimmm ne alemde kilo geri alışşş yok di mi..?

diğerrr canım arkadaşlarım sizleridee hepinizi çok öpüorummm

dün ki yediklerim

sabah omlet biraz beyaz peynir
öğle ton balıklı salata küçük
arada 3-4 tane küçük top köfte tadımlık toplasanız 1 tane normal köfte anca eder
akşam fırında kabak
gece çok açıkır gibi oldum bir parça fınn tavuk attım ağzıma..

ama suyu içemedim bu aralar içmeye çalışacağım.. bu arada regliyim o bi kilo falan fark ettirmiştir kesin

Arzucuğum motivasyonunun geri gelmesine çok sevindim. Dönem dönem hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hatırlarsan bende yaşamıştım o dönemi ve sayenizde atlattım canım. Aldıklarınıda bir an evvel verirsin. Ben artık eskisi gibi kasmıyorum kendimi. Sende kasma inan o zaman daha kolay oluyor tatlım.

Herkese günaydın hanımlar :)

Güne 400 gr eksik başladım, çok çok mutluyum
Detoks sonrasında her gün kilo alacağım korkusuyla yaşarken tartılmadan edemedim :)
Bundan sonra uzun bir süre tartı yok bana çünkü verdiklerimi geri almadığıma emin oldum.
Sabah tartı 80.1 ile 80 arasında gidip geldi, bir sağa bir sola çevirdim, bazen 80 bazen de 80.1 gösterdi. Tabii her zamanki gibi fazla olanı kabul ediyorum ben, 80.1'i
Keşke 79.9 olsaydı, ahh ah ama neyse o günlerde gelecek :)

Arzu canım azim geri gelmişse yol yarılanmış demektir Bu vakitten sonra kimse duramaz önünde :)

Aslı ev taşımak mı? Çok zahmetli bir iş; ne toplaması, paketlemesi, ne taşıması, ne açıp yerleştirmesi biter.
Allah kolaylık versin canım. İşlerini bitirir bitermez seni burda görmek istiyoruz, vakit kaybetmeden

Julian tekrar hoş geldin :) Burada olmadığın dönemde her şeyin yolunda gittiğini ümit ediyorum

İvanka hoş geldin, iyi ki geldin

Esra tartıda gördüğüm rakam benim günümün nasıl geçeceğini belirliyor adeta, eminim hemen hemen her kadın için de öyledir Yine de kiloyu takıntı haline getirmemek lazım :)

Arzu çok çok sevindim moralinin düzelmesine. Zaman zaman hepimiz bıkkınlığa kapılabiliyoruz ve hayattan hıncımızı yemekten çıkartıyoruz ama ben ne yaptım diye üzülmeden heme silkinmek işe yarıyor bence.

Aslıcığım işin zor ama ev taşımak insana bir kaç kilo verdirir Kolay gelsin. Çabuk dön.

Ben bugünü tartı günü sandım kızlar ve laylaylom girdim siteye kilomu yazmaya ama günler karışmış ben dertlerle boğuşurken. Olsun ben geçen hafta hiç vermemiştim kaçamaklar ve regl yüzünden. Bugün tartıldım ve 73.7 çıktım. Yani yarım kilo-600 grm falan vermişim bu hafta. Çoook mutluyum. Daha önce 74 gördüğüm oluyordu ama 73 le uzun zamandır görüşememiştik. Bir de 69 la karşılaşssam ağlarım herhalde :)

Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum. Beraberce başaracağız bu işi eminim.

merhabalar herkese, yeni gelenlerede hosgeldiniz...
bende bayadir cok aktif degildim cünkü sinav dönemi, sonra ev felan derken baya kacamaklarim oldu bu yüzden mönülerimi yazmak istemedim:)
ama bugünden itibaren yine eski halime dönüyorum....
hatta atkins birinci asamaya yakin bir yeme plani cikarmaya calisiyorum...ama bakalim artik kac gün dayanabilirim
sabah yediklerim:
yarim dilim ekmek
sucuklu yumurta
biraz tereyagi ve light recel (100graminda 5 gram net karbonhidrat var)
Öglen
tavuk ve kücük salata
Aksam
yine tavuk yiyecegim:)

herkese kolay gelsin

bugün topikteki herkesin kilosunda azalma var negüzel.tartılma günü gibi olmuş .herkes mutlu .ben bu topiği çok seviyorum ya..ne güzel herkes birbirine destek.samimi..

arkadaşlar leslie yürüyüş yapan varmı.yani iyimiki.işe yarıyormuki..denesemmii...

Ama leslie yürüyüş başka birşeymiş, onu bilmiyorum ama her hareket işe yarar bence.

Kizlar selam..
Basladik yavas yavas is yapmaya..Yoruldum da az dinlenirken gireyim bakayim sizlere dedim..
Yaa resmen cop evde yasiyormusum gibi hissettim bugun..Ne cok sey attim cope..Bu kadar atilicak seyi niye daha once atmamisim bilmiyorum..Tarihi gecen seyler, fisler, zarflar, sacma sapan seyleri atmamisim..Simdi de annemin evine geldim ona yardim ediyorum biraz da..Resmen iki parcaya bolundum..Bir orda bir burda..
Bugun yediklerimi yazayim
Sabah bir dilim ekmek ve peynir
Oglen somon baligi ve salata
Aksam pizza yiyecegizzzzzz
Heyyooooo 2 ayi gecmis bir sureden sonra ilk defa pizza yiyecegim aksam..
Ama suana kadar neredeyse 15kb filan aldim..O yuzden dert etmiyorum..
Aksam iki ince dilim pizza yemeyi planliyorum bir kadeh de kirmizi :))
Cunku bu daginikligin icinde aksam yemegi de yapamayacagim..Bu yuzden pizzada karar kildik..
Ne yazik ki su icemedim dogru duzgun bugun..Is yapmaktan aklima gelmedi..Neyse simdi iceyim bari..
Hepiniz ayri ayri kolay gelsin yazmissiniz..Kolay gelecegi yoksa bile artik gelir sayenizde kizlar..
Hepinizi opuyorum..Gene bir firsat bulup girerim ben..Okumadan yapamiyorum yazdiklarinizi zaten..
Bir de rejimden kopmak hic istemiyorum buraya girmezsem kesin koparim kendimi taniyorum..
Bu arada Arzucum cok sevindim tartida gordugun eksi rakama..Eminim super toparlayacaksin 1-2 haftada gene..
Masumcum ben kacamak gunu degil de canim istediginde tatli yememe cok engel olmayacagim bir sure bakalim nolcak..Cidden cok iyi gidiyor cunku bu durum..
Yeni gelen arkadaslar var hosgeldi herkes..Bir de eskiden olup da yeniden gelen var sanirim napti acaba verdigi kilolari geri aldi mi merak ettim onu da..
Citcittttt nerdesiiinnnnn?? Masalcimmm senden de ses yok gene...Merak ettirmeyin kendinizi yaa..Bak ben islerime ragmen giriyorum surekli..
Papatyacimm ne yazik ki ben spor ya da yuruyus filan yapmiyorum..Keske yapabilsem ama cok tembelim popumu kaldirmayi pek sevmiyorum yerimden :))

Wingcim kiloyu geri almadigina cok ama cok sevindim..Ben de neredeyse yakaladim gecen haftaki verdigim kiloyu..Super bir duygu bu yaa..Sen zaten inanilmaz bir kilo vermissin yaa.Simdi baktim da cizelgene..Resmen Ilkokula giden bir cocuk cikartmissin icinden :))21 kilo inanilmaz bir basari..Istedigin kiloya dusunce basari oykunu yazarsin artik bence..Super gidiyosun cunku helal sana..

Aslıcım bence hepimize helal olsun :)
Azmetmek, irade göstermek, kendi nefsinle savaşmak hiç de kolay bir şey değil çünkü
Ama hepimiz başarıyoruz bunu
Ben çok çok yüksek rakamları gördüm tartıda ama 2010 yılının başından beri, yani yaklaşık 13-14 aydır kimi zaman diyeti bozarak kimi zaman istikrarlı bir şekilde devam ederek 80'lere gelebildim, umarım hedefime de ulaşırım, hepimiz gibi

selam kizlar disarda islerim vardi anca girebildim
ne güzel bugün herkes eksi ile güne baslamis hepiniz adina cok sevindim arzucum ayrica eski motivasyonunun geri geldigine cok sevindim insallah bundan sonra böyle devam edersin bak ne güzel hemen gidivermis aldiklarin
bende sabah kalkar kalkmaz tartildim nightwinglover gibi bende cok sükür almamisim terken ve aslinin tavsiyeleri ise yaradi tekrar tesekkür ediyorum sizlere:16
nightwinglover sende harikasin canim ne güzel hergün ekside cikiyorsun

Ama leslie yürüyüş başka birşeymiş, onu bilmiyorum ama her hareket işe yarar bence.

evet senin dedigin adım sayar dimi.oda güzel..bi aleti oluyo dimi yanından ayırmıyorsun.

aslında bana kalsa bende istemiyorum ama.kilo verişimi az hızlandırsam iyi olur diyodum.
ohh akşam pizza haa.afiyet olsun dengeledikten sonra bişey olmazinşallah.sanada kolay gelsin.

Semiluna'ya katılıyorum, az ya da çok her hareket işe yarar bence :)
Leslie nasıl bir şey pek bilmiyorum ama harekette bereket vardır

dimi ama.yeterki hareket olsunbenim evde bisiklet var gece çocuklar yattımı 30 dk bsürüyorum.ama başka ne yapabilirim diyede bakınıyorum.

arkadaşım çok güzel kilo vermişsin.tamamı gelsin inşallah...

evet ya sabah bendede alışkanlık oldu önce kiloma bakıyorum.azda olsa gitmesi güne pozitif başlatıyo.ama sonra azda olsa iyyiince kilo degişik çıkıyoya ona gıcık oluyom.yemek yerikten sonra 500gr fark ediyo..

papatyacim normalde ben cumadan cumaya tartiliyorum detoks dieti yaptigim icin arkasindan hemen verilen kilo geri alincakmi diye tartiliyorum kontrol amacli yani yarinda tartilip kilo bildirimi yaptiktan sonra bir dahaki cumaya kadar tartilmam sürekli tartilinca rakamlarin degisik hatta arada fazla cikmasi moralimi bozdugu icin ben sürekli tartilmayi sevmiyorum

günaydın arkadaşlar

bugün tartılma günü ilk ben yazayım bakalım daha kimseler uğramamış.

64,5 kilom çok mutluyum ,65in altına epeydir inemiyordum iyi oldu. Geçen hafta bildirim yapamamıştım çok fazlada bişey gitmemişti zaten şimdi ona göre 800 gr vermişim.

günaydin arkadaslar nerelerdesiniz:92::92: topik yine cok sessiz bende kilomu söyliyeyim 74 detoksdan sonra cok dikkat ettim, cok sükür geri almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…