Günaydın arkadaşlar
Ben bugünlerde çok üzgünüm. Hayatımda her şey kötüye gidiyor.
1 hafta daha pek giremeyeceğim.
Hepinizi çok öpüyorum.
günaydın arkadaşlar
bugün tartılma günü ilk ben yazayım bakalım daha kimseler uğramamış.
64,5 kilom çok mutluyum ,65in altına epeydir inemiyordum iyi oldu. Geçen hafta bildirim yapamamıştım çok fazlada bişey gitmemişti zaten şimdi ona göre 800 gr vermişim.
günaydın arkadaşlar.59.5kilom iki haftada.çok ağır veriyorum ama napalım en azından hep tok hissediyorum kendimi ve çok stres yapmıyorum.
citcit canım üzme kendini.herneye canını sıkıyosan umarım yoluna girer herşey.moralin bozuk diye sakın duygusal yeme olayına girme.sonra daha çok üzülürsün.kendini topla ve biran önce aramıza katıl bekliyoruz seni.unutma hayatta en önemlisi toprak üstünde olmaktır.onun dışındaki herşeyin çözümumudu vardır.kendine iyi bak canım.
pericim tbrler ne güzel detoksun faydasını gördün.bidahakine hepbirlikte yapcaz detoksu
aslım sen bugün çok yoğunsun.biran önce yerleş yeni evine katıl aramıza.yerleşte sana çaya gelcez topik olarak))
ayy canım yapmaz mıyım sabah erken kalktım zaten hazırlıklar ıcın barı dedım tartılıyım hala ugrasıyorum.cıkardım ısıttım taktım zaten benım tartı kış dolayısıyla usuyo :)her tartılma zamanı oluyodu da bu kadar uzun surmuyodu..Tebrikler valla, ne güzeldir o özlediğimiz rakamları görmek, darısı başımıza.
pperi de başarılı olmuş, bence zordur o detokstan sonra almadan kapatmak bravo
citcit09 lütfen kendini bırakma, bak Aslı ne güzel yazmış. Ben de çok zor zamanlar yaşıyorum ama burada kendimi iyi hissediyorum, kimseye dertlenmediklerimi burada paylaşıyorum. Çok uzak kalma bizdlerden. Her ne yaşıyorsan senin için de dua edeceğim.
esra 55 yavaş giden kilo sağlam gitmiştir merak etme tebriklerBen 69 görünce ağlarım diyorum bir de 59 görsem mutluluktan bayılırım herhalde :)
melo-seko verdiğini hissediyorsan kesin vermişssindir bence. Sana benim yaptığım bir şey söyliyeyim, pili çıkarıp ısırıp geri takarsan 1 hafta daha idare ediyor :) İnanmayan denesin, kumandalarda da işe yarıyor :)
canım benm buralardayım da fazla yazmıyorum kac gundur hastayım fena yakalandm grıbe gene...bakıyorum takıp edıyorum bende sızı ozluyorum bak tartılamadm sabahtan berı dert oldu ıcıme..ne guzel gr bıle olsa vermısımdır dıyodum..neyse bakalım.ama tartılabılırsem eger yazıcam..kılo veren arkadasları sımdıden tebrık ederım :)Canim benim ben gene vakit buldum da girdim..Dayanamiyorum olaylari okumayinca..Muhtemelen 2 gun kesin giremem de..Neyse simdilik kacip kacip geliyorum..Kilon da supermis esra..Ben o kiloyu gorsem heralde bayram yapicam..Neyse helal sana da..Yavas vermen cok normal cunku sen biz kadar kilolu degilsin..Yavas ver ki daha uzun surede aramizdan ayril :)) Ne kadar bencilce yazdim di mi..Heheh saka tabiki :))
Pericimmm cnm nasil sevindim var ya verdigin 1.5 kiloyu almadigina..Ben de indim 1.5 kilo asagiya gecen haftaya gore...Yani detoks sonrasi 2 kg vermistim..Ancak 1.5 kilosunu vermis gibiyim suanda..Neyse buna da sukur..
Melikecimm nerelerdesin sen?? Bir varsin bir yoksun? Ozletiyorsun kendini..
Arzuuuu kac kilosun tatlimmm??? P.tesi sonrasi inis var mi cok bugun?
Neyse hadi ben biraz gideyim de paketleme yapayim..Gene ugramaya calisirim..Optum hepinizi kizlar...
canım benm buralardayım da fazla yazmıyorum kac gundur hastayım fena yakalandm grıbe gene...bakıyorum takıp edıyorum bende sızı ozluyorum bak tartılamadm sabahtan berı dert oldu ıcıme..ne guzel gr bıle olsa vermısımdır dıyodum..neyse bakalım.ama tartılabılırsem eger yazıcam..kılo veren arkadasları sımdıden tebrık ederım :)
günaydin arkadaslar nerelerdesiniz:92::92: topik yine cok sessiz bende kilomu söyliyeyim 74 detoksdan sonra cok dikkat ettim, cok sükür geri almadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?