Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın arkadaşlar

Ben bugünlerde çok üzgünüm. Hayatımda her şey kötüye gidiyor.

1 hafta daha pek giremeyeceğim.

Hepinizi çok öpüyorum.

günaydın arkadaşlar.59.5kilom iki haftada.çok ağır veriyorum ama napalım en azından hep tok hissediyorum kendimi ve çok stres yapmıyorum.
citcit canım üzme kendini.herneye canını sıkıyosan umarım yoluna girer herşey.moralin bozuk diye sakın duygusal yeme olayına girme.sonra daha çok üzülürsün.kendini topla ve biran önce aramıza katıl bekliyoruz seni.unutma hayatta en önemlisi toprak üstünde olmaktır.onun dışındaki herşeyin çözümumudu vardır.kendine iyi bak canım.
pericim tbrler ne güzel detoksun faydasını gördün.bidahakine hepbirlikte yapcaz detoksu
aslım sen bugün çok yoğunsun.biran önce yerleş yeni evine katıl aramıza.yerleşte sana çaya gelcez topik olarak))

kızlar yaa tartımın pili bıttı sanırım tartılamıyorum ama verdıgıme emınım dısarıda cıkamam mısafırlerım gelcek bugun hazırlık yapıyorm napcam ben (sabahtan berı denıyorum tartılmayı ama hata verıyo..bakalm belkı acılır yıne ugrascam

Günaydın arkadaşlar

Ben bugünlerde çok üzgünüm. Hayatımda her şey kötüye gidiyor.

1 hafta daha pek giremeyeceğim.

Hepinizi çok öpüyorum.

canim ben cok merak etmistim seni..Aslinda tahmin ettim hayatinda biseylerin yolunda gitmedigini..Dun mu yazdim bir onceki gun mu hatirlamiyorum ama citcitim seni merak ediyorum demistim..Sana da o kadar alistik ki biz..Burdaki arkadasliklar hakikaten bana cok iyi geliyor..Tabiki gercek hayatta da bir suru arkadasim var ama sizin yeriniz baska..Ne sorunun olursa olsun biz yanindayiz cnm..Senden haber bekliyoruz..Gelip bizimle paylasabilirsin inan bana paylasmak iyi gelir cunku biz hicbirimiz reelde tanismiyoruz..Yani aslinda anlatmak daha kolay..Nolur moralini cok bozma ve ayakta durmaya calis cnmcim..Biz burda seni bekliyoruz merak etme..Iyi olunca gir de haber ver bize lutfen..

Tebrikler valla , ne güzeldir o özlediğimiz rakamları görmek, darısı başımıza.

pperi de başarılı olmuş, bence zordur o detokstan sonra almadan kapatmak bravo

citcit09 lütfen kendini bırakma, bak Aslı ne güzel yazmış. Ben de çok zor zamanlar yaşıyorum ama burada kendimi iyi hissediyorum, kimseye dertlenmediklerimi burada paylaşıyorum. Çok uzak kalma bizdlerden. Her ne yaşıyorsan senin için de dua edeceğim.

esra 55 yavaş giden kilo sağlam gitmiştir merak etme tebrikler Ben 69 görünce ağlarım diyorum bir de 59 görsem mutluluktan bayılırım herhalde :)

melo-seko verdiğini hissediyorsan kesin vermişssindir bence. Sana benim yaptığım bir şey söyliyeyim, pili çıkarıp ısırıp geri takarsan 1 hafta daha idare ediyor :) İnanmayan denesin, kumandalarda da işe yarıyor :)

Canim benim ben gene vakit buldum da girdim..Dayanamiyorum olaylari okumayinca..Muhtemelen 2 gun kesin giremem de..Neyse simdilik kacip kacip geliyorum..Kilon da supermis esra..Ben o kiloyu gorsem heralde bayram yapicam..Neyse helal sana da..Yavas vermen cok normal cunku sen biz kadar kilolu degilsin..Yavas ver ki daha uzun surede aramizdan ayril :)) Ne kadar bencilce yazdim di mi..Heheh saka tabiki :))
Pericimmm cnm nasil sevindim var ya verdigin 1.5 kiloyu almadigina..Ben de indim 1.5 kilo asagiya gecen haftaya gore...Yani detoks sonrasi 2 kg vermistim..Ancak 1.5 kilosunu vermis gibiyim suanda..Neyse buna da sukur..
Melikecimm nerelerdesin sen?? Bir varsin bir yoksun? Ozletiyorsun kendini..
Arzuuuu kac kilosun tatlimmm??? P.tesi sonrasi inis var mi cok bugun?
Neyse hadi ben biraz gideyim de paketleme yapayim..Gene ugramaya calisirim..Optum hepinizi kizlar...

Ben tartı gününü dün yapmıştım dalgınlıktan ama bir de gününde bildireyim. 74.3 ten 73.7 ye inmişim. 600 gram yani :)

ayy canım yapmaz mıyım sabah erken kalktım zaten hazırlıklar ıcın barı dedım tartılıyım hala ugrasıyorum.cıkardım ısıttım taktım zaten benım tartı kış dolayısıyla usuyo :)her tartılma zamanı oluyodu da bu kadar uzun surmuyodu..

canım benm buralardayım da fazla yazmıyorum kac gundur hastayım fena yakalandm grıbe gene...bakıyorum takıp edıyorum bende sızı ozluyorum bak tartılamadm sabahtan berı dert oldu ıcıme..ne guzel gr bıle olsa vermısımdır dıyodum..neyse bakalım.ama tartılabılırsem eger yazıcam..kılo veren arkadasları sımdıden tebrık ederım :)

Çok geçmiş olsun. Ben pili ısırıyorum ama ısıtmıyorum Isıramazssan da azıcık ezmek lazım. İnanmıyorsunuz belki, ben de inanmıyordum ama işe yarıyor.

60.2 çıktım yani yine 60 ın altını göremedim. Detoksdan sonra 59.2 olmuştum ama orada kalmayı beceremedim. Neyse moral bozmak yok.

çıtçıt üzmemeye çalış kendini.Bazı dönemler oluyor ki tüm aksilikler üst üste geliyor ama geçecek merak etme yeter ki sen kendini sağlam tut. Hayat bazen çok da ciddiye almamayı gerekiyor. Umarım sorunlarını en kısa zamanda çözersin.
esra süper vallahi yavaş olsun kalıcı olsun darısı başımıza... melo-seko ben bazen tartımı bozmak istiyorum,pili bitsin istiyorum:))) ama önemli olan senin ne hissettiğin inşallah kilo vermişsindir.
aslı kolay gelsin en kısa zamanda kolaylarsınız umarım. yeni eviniz hayırlı olsun.

günaydin herkese
benim kilom 68kg
gecen hafta 68.5 cikmistim...bundan sonra kilolar yavas yavas gider herhalde..

kızlar merhaba birazdan yemekli misafirlerim geliyor yazıp çıkayım dedim. sabah tartıldım tam 70.0 kg. çıktım. reglim ondanmı yoksa dün pek dikkat etmedim ondanmı bilmiyorum ama önemli değil artık 72 leri geride bıraktım ya önemlisi o. kg. veren herkesi tebrik ediyorum.

aslıcım benim hedefim 55.ama 55 oluncaa burdayım merak etme.kurtulamzsınız benden.bu topiği ve sizleri çok sevdim.paylaşımlar destek çok güzel.topiğe girdikçe motive oluyorum

kilo veren arkadaşlarin epsini tebrik ederim.ben herfün merakımdan tartılıyorum.ama geçen hafta 66.1 idim.bu gün 65.1 çıktım.bi haftada bi kilo.allah bereket versin:)))

kizlar bisey merak ettim...boylariniz kac?? ben 1.67 yim ve 68 kiloyum artik herkes yeter daha fazla verme diyor...benim hedefimde zaten 3 kilo vermek ondan sonra sabitlemeye bakacam...zaten 5li rakamlari hic hayal etmedim hayatimda cünkü hem basaramam hem bana yakismaz..
boyunuzu merak etmemin sebebide..ilk ben bu topige girdigimde 90küsürlü rakamlardaki bayanlar daha fazlaydi simdi bakiyom cogunuz zaten 60larda geziyorsunuz bu yüzden boylarinizi merak ettim.

Kizlar ben cok yorgunum ve en kotusu de rejim alt ust oldu..evet suyumu hala iciyorum ama yemek olayi fena..
Cunku evde yemek pisiremiyoruz ne yazik ki hersey paketlendi ve 2 gun daha boyle olucak..Hazir yemek yemek hic istemiyorum ama ne yazik ki baska yemek yok..Yarin da tasiyicilar icin pide filan yaptiricaz, muhtemelen pazar gunu de..Offf off baska yemek yok napicam bilmiyorum..Benim de salata yapacak ya da salata yapabilmek icin bile alisveris yapacak durumum yok ne yazik ki...
Dag basinda oturuyorum ben ne yazik ki hazir yemek soyleyecek yerlerde cok kisitli..Insallah p.tesiye kadar cok kilo almam..Offffffffff....((
Neyse ben islerime doneyim..Optum herkesi..

asli abla pide yapilan yerde eger tavuk sis de yapiliyorsa kendine ondan söyle...ama bende anlyiorum seni artik bende disarda yemiyorum...rejim alt üst oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…