günaydın arkadaşlar.59.5kilom iki haftada.çok ağır veriyorum ama napalım en azından hep tok hissediyorum kendimi ve çok stres yapmıyorum.
citcit canım üzme kendini.herneye canını sıkıyosan umarım yoluna girer herşey.moralin bozuk diye sakın duygusal yeme olayına girme.sonra daha çok üzülürsün.kendini topla ve biran önce aramıza katıl bekliyoruz seni.unutma hayatta en önemlisi toprak üstünde olmaktır.onun dışındaki herşeyin çözümumudu vardır.kendine iyi bak canım.
pericim tbrler ne güzel detoksun faydasını gördün.bidahakine hepbirlikte yapcaz detoksu
aslım sen bugün çok yoğunsun.biran önce yerleş yeni evine katıl aramıza.yerleşte sana çaya gelcez topik olarak))
harikasın vallahi.
detoksdan sonraki günleri böyle geçirmiş olman süper tebrik ederim.
Günaydın arkadaşlar
Ben bugünlerde çok üzgünüm. Hayatımda her şey kötüye gidiyor.
1 hafta daha pek giremeyeceğim.
Hepinizi çok öpüyorum.
melikecim gecmis olsuneger verdigini hissediyorsan mutlaka vermissindir sende artik ugramaz oldun lütfen daha SIK ugramaya calis diger arkadaslarda ayni sekilde bir ara acayip canlaniyor katilimlar süper ondan sonra herkes yok oluyor
saol cnm senıde tebrık edermkoruman cok ıyı olmus senın adına sevındım..ınsallh bundan sonra daha sık ugramaya calıscam.gectıgımız haftaya kadar gorumcm bendeydı.10 gun kaldı bu surede gıremedm dogal olarak.bu hafta kac gundur hastaym bugunde mısafır derkkkeen bole oluyo gıremıyorm..bugunku mısafırler motıve ettı benı :))zayıfladıgın bellı oluyo dedıler cok sewındm :))yaza kadar eskı halıme donucem inşallah :)
anladim canim tabi evde misafir varken olmaz . insallah bir an önce iyilesirsin motivasyonunu kaybetmemene cok sevindim insallah yaz daha gelmeden citirlasmaya baslicaz denemek istersen bir dahaki detoks dietimize sende katil gercekten cok güzel 2 günde 1.5kg
ayyyy sonra topiğin adı ÇITIRLARIN PAYLASIM ALANI OLSUN OLE BI SAYFA ACALM :)aslında ısterım ama bunyem kaldırır mı bılmem uzun sure ac kalınca mıdem agrıyo benm hanı tansıyon dusuklugunu gectım ama mıde agrısı fena oluyo yınede bı denerm olmazsa bırakırım ne zamn bı dahakı?ay canım ınsallh ıyılesırım bende dert bın tane adet gunum yaklasıyo ve fena grıbım gecen ayda boyle oldu adet+grıp
Topik boşşşş:2::2:
Hafta sonu olduğu için hareket yok biraz
Hafta içi bu kadar hareketsiz değil topik :)
Ben bir taraftan neler yazıldığına bakıyorum ama uzun zamandır karbonhidrat diyeti yapmadığım için paylaşımda bulunacak fazla şey de olmuyor maalesef
selam arkadaşlar
yatılı misafirlerim var o yüzden diyet mahvoldu. 1-2 gün daha böyle olacak mecburen bu arada cenazemiz falan oldu dikkat edemedim. Eşimin amcası vefat etti. Inşallah en kısa zamanda toparlarım. Sizi özledim valla.
Selam arkadaşlar
Yatılı misafirlerim var o yüzden diyet mahvoldu. 1-2 gün daha böyle olacak mecburen bu arada cenazemiz falan oldu dikkat edemedim. Eşimin amcası vefat etti. inşallah en kısa zamanda toparlarım. sizi özledim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?