Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

esracim cok saol yapmak isteyen arkadaslarla bir gün kararlastiralim ve yapalim ben her zaman varim özelliklede sonucunu gördükten sonra

Son düzenleme:
Kilo veren tüm hanımları tebrik ederim

Başarılarınızın kalıcı olmasını dilerim

melikecim gecmis olsun eger verdigini hissediyorsan mutlaka vermissindir sende artik ugramaz oldun lütfen daha SIK ugramaya calis diger arkadaslarda ayni sekilde bir ara acayip canlaniyor katilimlar süper ondan sonra herkes yok oluyor

Günaydın arkadaşlar

Ben bugünlerde çok üzgünüm. Hayatımda her şey kötüye gidiyor.

1 hafta daha pek giremeyeceğim.

Hepinizi çok öpüyorum.

citcitcim insallah hersey yoluna girer ve bir an önce yine yanimizda olursun seni bekliyoruz canim

aslicim canim cok tesekkür ederim geri almadigim icin bende cok mutluyum sizin tavsiyelerinizi dinledim bu arada bu yorgunlukta ve herseyi toplamisken dietini tam yapamaman normal canim sen yinede abartmamaya calis evini güzelce yerlestir sonra detoksu yapariz ve bu sekilde telafi edersin:13:

bu arada bütün kilo veren arkadaslari tebrik ederim ne güzel herkes azda olsa veriyor önemli olanda bu zaten

bu sayfayida tamamen doldurdum

melikecim gecmis olsun eger verdigini hissediyorsan mutlaka vermissindir sende artik ugramaz oldun lütfen daha SIK ugramaya calis diger arkadaslarda ayni sekilde bir ara acayip canlaniyor katilimlar süper ondan sonra herkes yok oluyor

saol cnm senıde tebrık ederm koruman cok ıyı olmus senın adına sevındım..ınsallh bundan sonra daha sık ugramaya calıscam.gectıgımız haftaya kadar gorumcm bendeydı.10 gun kaldı bu surede gıremedm dogal olarak.bu hafta kac gundur hastaym bugunde mısafır derkkkeen bole oluyo gıremıyorm..bugunku mısafırler motıve ettı benı :))zayıfladıgın bellı oluyo dedıler cok sewındm :))yaza kadar eskı halıme donucem inşallah :)

anladim canim tabi evde misafir varken olmaz . insallah bir an önce iyilesirsin motivasyonunu kaybetmemene cok sevindim insallah yaz daha gelmeden citirlasmaya baslicaz denemek istersen bir dahaki detoks dietimize sende katil gercekten cok güzel 2 günde 1.5kg

Kızlar çok ama çok iyisiniz. Yazdıklarınızı okuyunca gözlerim doldu.

Kendimi biraz daha iyi hissediyorum sayenizde.

Bu hafta ara veriyorum rejime. Ara ara gelip yazdıklarınızı okuyacağım. Haftaya aranıza dönmeyi planlıyorum.

İyi ki varsınız.

Sizi çok seviyorum.

ayyyy sonra topiğin adı ÇITIRLARIN PAYLASIM ALANI OLSUN OLE BI SAYFA ACALM :)aslında ısterım ama bunyem kaldırır mı bılmem uzun sure ac kalınca mıdem agrıyo benm hanı tansıyon dusuklugunu gectım ama mıde agrısı fena oluyo yınede bı denerm olmazsa bırakırım ne zamn bı dahakı?ay canım ınsallh ıyılesırım bende dert bın tane adet gunum yaklasıyo ve fena grıbım gecen ayda boyle oldu adet+grıp

kulaga cok hos geliyor mide rahatsizligin varsa deneme bence bir daha ne zaman yapariz bilmiyorum yapmak isteyen arkadaslarla ortaklasa belli bir gün ayarlar yapariz zaten yeni yaptigimiz icin yakin zamanda yapamayiz belli bir süre gecmesi gerekiyor hem aslida bir yerlesssin islerini bitirsin belki subat sonu yapariz:97:

Hafta sonu olduğu için hareket yok biraz
Hafta içi bu kadar hareketsiz değil topik :)
Ben bir taraftan neler yazıldığına bakıyorum ama uzun zamandır karbonhidrat diyeti yapmadığım için paylaşımda bulunacak fazla şey de olmuyor maalesef

Topik boşşşş:2::2:

hafta sonu olunca kımsecıkler gelmemıs ama yarın sabah ben gelene kadar canlanır buralar :))

Selam arkadaşlar

Yatılı misafirlerim var o yüzden diyet mahvoldu. 1-2 gün daha böyle olacak mecburen bu arada cenazemiz falan oldu dikkat edemedim. Eşimin amcası vefat etti. inşallah en kısa zamanda toparlarım. sizi özledim valla.

basınız saolsun cnm...banada gecen hafta oldu gorumcem vardı dıkkat edemedm toparlarsın ınsallh..

Başınız sağolsun canım... En kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz

günaydın arkadaşlar.topik nekadar sessiz kalmış haftasonu.herkesin diyet yolundadır umarım.benimde eh fena sayılmaz.haftasonu kaçamakları işte))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…