Selam arkadaşlar
Yatılı misafirlerim var o yüzden diyet mahvoldu. 1-2 gün daha böyle olacak mecburen bu arada cenazemiz falan oldu dikkat edemedim. Eşimin amcası vefat etti. inşallah en kısa zamanda toparlarım. sizi özledim valla.
Selam arkadaşlar
Yatılı misafirlerim var o yüzden diyet mahvoldu. 1-2 gün daha böyle olacak mecburen bu arada cenazemiz falan oldu dikkat edemedim. Eşimin amcası vefat etti. inşallah en kısa zamanda toparlarım. sizi özledim valla.
kizlar bisey merak ettim...boylariniz kac?? ben 1.67 yim ve 68 kiloyum artik herkes yeter daha fazla verme diyor...benim hedefimde zaten 3 kilo vermek ondan sonra sabitlemeye bakacam...zaten 5li rakamlari hic hayal etmedim hayatimda cünkü hem basaramam hem bana yakismaz..
boyunuzu merak etmemin sebebide..ilk ben bu topige girdigimde 90küsürlü rakamlardaki bayanlar daha fazlaydi simdi bakiyom cogunuz zaten 60larda geziyorsunuz bu yüzden boylarinizi merak ettim.
Selam arkadaşlar
günaydın arkadaşlar.topik nekadar sessiz kalmış haftasonu.herkesin diyet yolundadır umarım.benimde eh fena sayılmaz.haftasonu kaçamakları işte))
Başınız sağolsun ve de kolay gelsin. Böyle zamanlarda diyet düşünülmüyor tabi napalım.
Ben de haftasonu kayınvalide baskını yedim arkadaşlar. Büyük oğlunu, onun eşini ve üç çocuğunu alıp atlamış arabaya gelmiş. Ne olacak canım diyeceksiniz ama evime ilk gelişleriydi bu ve de habersiz. Yoldan aradı iki saat sonra sendeyiz bir sıcak çorbanı içeriz diye. Valla deliriyordum, evi mi toplar temizlersin, yemek mi yaparsın... Jet hızıyla fırında bir tepsi beyaz et, bir tepsi buttan sebzeli tavuk, süzme mercimek çorba, pilav, salata, zeytinyağlı enginar yaptım. Gelip aa biz de yolda döner yedik dediler mi? Dediler. Ben de o sinirle o yemekleri yedim mi yedim :84:
Bu hafta vermeyi geçtim umarım kilo almam...
Neyse güneş pırıl pırıl, hava mis gibi ama ben kaloriferleri yanmayan ve bodrum katta bulunan bölümde nöbetçiyim bugün. O yüzden mercimek çorbasından bir kupa aldım valla yanıma ve kahvaltıda onu içtim. 18 birim
Öğlen için salata ve fırın tavuk getirdim, sebzelerinden almadım. 10 desek
Akşam da sadece tavuk yesem 0
28-30 la kapatsam süper olacak :)
benim boyumda 1,65 .kilom malum gözüküyo.ama ben secmiyorum bu kiloyu.iyi hissetmiyorum.kiloluymuşum gibi geliyo.benim için biraz daha vermem lağzım.sen benden az boylusn belki göstermiyrsundur ama bende iyi durmuyo maaleseff.
başınız sağolsun.
günaydın.
yaa öyle insanlara bende sinir oluyorum.çat kapı gelenlerder..bide yiyeceiz deyip yiyenlerden...madem yerin yerken bi ara biz yiyoz haa haberin olsun dee..
benimde pazar günü kötü geçti.aslında çok kötü değildi ama bende gözleme ,börek falan yedim.hiç dikkat etmedim.bu haftasonralırın artık sevmemye başladım
Geçen hafta iyiydik ya bu hafta hepimiz dökülüyoruz arkadaşlarBeni en çok yanmayan kaloriferler zorluyor, sürekli üşümekten aklım beynim kalmadı valla. Aslında belli kilolara kadar misafiri, misafirliğe gitmeyi falan yasaklayacağım kendime de size de
Kızlar gunaydın...
valla burayı nasıl canlandıracagız tekrar merak ediyorum..Kimse yok yaa..
Gece yazan bir suru kişi olurdu sabah girince okurduk filan..
Masalcım sen nerelerdesin yaa?? Gene bıraktın mı yoksa rejimi? Bizi de mi bıraktın peki?
Kızlar hadi valla az kaldı mayısa...Benim mayısa kadar en az 10 kiloyu vermem lazım..
Bu haftasonu hic iyi olmadı hiç...Herkes uzak kaldı siteden..Ve herkesin kacamaklarla dolu bir haftasonu oldu..Halbuki gecen cuma ne guzel sonuclar gelmişti herkesten..
Neyse ben çıkıcam birazdan kavitasyonum var..Yazarım gene gelince insallah..
günaydın.aslıcım h.g .burası gerçekten çok sessizleşti.herkesn misafiri var.yeniden canlanmak silkelenmek diyetimize kaldğımız yerden devam etmemiz lazım.
vala kızlar ben pazar gününden beri pekte bozacak bişy yapmadım ama 1 gr bile veremiyom yaa
ne oldu motivemmi gitti ..moralım bozuk.en azından tattıda 100 gr kayıp bile olsa seviniyordum.şimdi bakıyam bakıyım aynı.çok sinir oldum.ben günlük tartılmazsam çatlarım.ama haftalık çizelgemi değiştiriyorum..
ne yapacagım ben yaa.2 günlük bi şok dyet falanmı yapsam.nasıl kendime gelecegim.yoksa kilo vermemmi durdu
kızlarr diyet bant varya.aceba nasıl bişeykii.işe yararmıki.ya sitesine girdimde amaan ballandıran çokk..insanı heves ettiriyorlarhımm ne dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?