Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın asında tartılmamalıyım.ama dayanamıyorum..ama bende kendimi firenleyip tartılmayacagım bundan onra..
ya bende şu meyve suyu kürünü düşünüyorum bu aralar.ama ben iki gün tutamam gibi geliyo.valla başım döner.ama bir gün tutarım sanırım.ondada gidermiki kilo:26:

kızlarr diyet bant varya.aceba nasıl bişeykii.işe yararmıki.ya sitesine girdimde amaan ballandıran çokk..insanı heves ettiriyorlar hımm ne dersiniz..

bence tek basina etkili olmaz diet sart. diet yaptiktan sonrada böyle birseye ne gerek var diye düsünüyorum hepsi para tuzagi tabi bu benim fikrim

Papatyacım hangi diyeti yaparsan yap bu durma noktası kaçınılmaz maalesef

Ben de aynı yere mıhlanıp kaldım ve acayip moralim bozuluyor.

Azıcık daha sabredip diyeti bozmadan devam etmek gerek, yoksa tekrar başa dönüyorsun, şok diyetlerin peşine düşüyorsun

kızlarr diyet bant varya.aceba nasıl bişeykii.işe yararmıki.ya sitesine girdimde amaan ballandıran çokk..insanı heves ettiriyorlar hımm ne dersiniz..

Yok canım ya onların hiç faydası yok. İştahını kesiyor bile olsa senin iştah sorunun yok ki bak kaçamak da yapmıyorsun. Vücut savunmaya geçmiş bence. Biraz hareket etsen. Spor yapıyorsan L karnitin içeren besin destekleri metabolizmayı hızlandırıyor ama spor yapmazssan onlar da işe yaramıyor. Yeşil çay içiyor musun, bol bol su, sıkı bir yürüyüş, bir de olumlu düşünme :)

ilk gün ben ve asli 1 kg vermistik diger arkadaslar biraz daha az vermisti dayanamicak gibi olursan devam etmezsin en azindan denemis olursun basarili olursan elinin altinda süper detoks hazir olur ayda bir sefer denersin ben öyle yapicam

bence tek basina etkili olmaz diet sart. diet yaptiktan sonrada böyle birseye ne gerek var diye düsünüyorum hepsi para tuzagi tabi bu benim fikrim

haklısınız.valla bekleyecegiz artık.yılmak yok devam tabiki.
diyet bandıda haklısınız sanırım bende panık başyladı veremiyorum kilo diye dünden beri bakınıp duruyorum böyle şeylere..
evde bisiklek var günde 30dk bisiklete biniyorum.bu kadar .arada mekik çikiyordum ama bu aralar yapmıyorum..yeşil çay içiyorum günde iki kez yapıyordum.artırmakta bi sakınca olmaz sanırım..bol su pek içmiyordum bugünden itibaren başladım.umarım gider kilocuklarımız..

ilk gün ben ve asli 1 kg vermistik diger arkadaslar biraz daha az vermisti dayanamicak gibi olursan devam etmezsin en azindan denemis olursun basarili olursan elinin altinda süper detoks hazir olur ayda bir sefer denersin ben öyle yapicam

evet biliyorum okilolarda geri gelmedi tabi..aslında evet yapabilirim ya.istedigimz kadar meyve suyu dimi.bütün meyvelerdende olur..dimi
hiç katı bişey yemediniz dimi..

evet biliyorum okilolarda geri gelmedi tabi..aslında evet yapabilirim ya.istedigimz kadar meyve suyu dimi.bütün meyvelerdende olur..dimi
hiç katı bişey yemediniz dimi..

detoksun arkasindan cok dikkat etmen gerekiyor geri gelmemesi icin asli ve terken biraz geri almisti bizi uyardilar saolsunlar ben almadim ama cok dikkat etdim. istenildigi kadar meyve suyu iciliyor kati birsey kesinlikle yok muz ve ananas disinda diger meyveler serbest

merhabaa arkadaşşlarımm

4 gündür falan giremedim. çünkü istanbulda değildim iş nedeniyle..kilo verenleri tebrik ediorum pericimm özellikle seni.. geri alamdığın için..
masumcumm tatlım başın sağ olsun canım..
aslııcımm canım benimm senin de yeni evin hayırlı olsunn..

ben bişey yapmıorum.. yani bu rejimi bıraktım.. en azından bir süreliğine.. nightwinglover gibi kalori sayımı yapıorum dünden beri şuan 79 kiloyum.. biraz bunu deniyeceğim.. çok zorlanıorum kb diyetinde çok yemeğe çok alışmıştım.. artık kalori diyeti yaptığımdan porsiyonlarımı küçültmem gerekti.. bakalım 2-3 hafta deneyeceğim..

sizleri tabiki asla bırakmam.. hepinizi çok özlüorum ve çok seviorummm..

Evet yavas yavas hareketleniyor gene topigimiz:)
Epaqcimm canım cidden verdin mi kız 3 kilo?? Supersin ben bırakmıyorum merak etme tatlım..
Arzucumm tekrar bu rejime dönmeyi düşünürsen bekleriz :)) Porsiyonlara dikkat etmek de hic bana gore bisey degil ne yazık ki cnm..
Papatyacım sen de deneyebilirsin perinin dedigi gibi meyve suyu detoksunu..Ama sonrasının haftasonuna denk gelmemesine çalış..Cunku ustune kacamak yapınca cok anlamsız oluyor..
Kızlar ben iki gundur cok dikkatli gidiyorum ama haftasonunu nasıl toparlarım bilmiyorum ama..Tartılmıyorum da zaten..Tek dilegim haftaya p.tesi tekrar detokstan sonraki kiloma düşmüş olayım..İnsallah olur..Spor yapabilsem keske bu kadar üşengec olmasam..

saol arzucum belki diet degistirmen metabolizman icinde insallah iyi olur hangi diette basarili olursan onu yap önemli olan kilo vermen nightwingloverin sitesini bende takip ediyorum bu ay icinde bir hafta bende yapmak istiyorum sirf degisiklik olsun diye kalori sayiminda hamburger,börek,bakliyat bile yeme özgürlügü var en cok sevdigim yiceklerin kalorilerine bakarak hem onlardan yiyerek kilo vermeye devam ederim diye düsünüyorum sonra tekrar kendi dietimize dönerim

aslicim bu hafta sonu hepimiz icin kötü gecmis bende kilo vermekten ziyade ayni kilomda ciksam raziyim fazla cikcagimi bildigim icin tartilmadim cumaya kadar minimum kb alicam bakalim cuma baskül ne göstericek:44:

aslicim bu hafta sonu hepimiz icin kötü gecmis bende kilo vermekten ziyade ayni kilomda ciksam raziyim fazla cikcagimi bildigim icin tartilmadim cumaya kadar minimum kb alicam bakalim cuma baskül ne göstericek:44:

Ben de deli gibi su içiyorum yedikleri göndermek adına..İnsallah gene biran önce aynı kiloya dönerim..Ben cok kolay kilo alıyorum işte ne yazık ki..Keske bu kadar kolay verebiliyor olsaydım..:))
Neyse bu hafta hepimiz icin toparlama haftası..

ayni sekilde bende hemen aliyorum hatta bazen verdigimden fazlasini aynen bu hafta toparlanma haftasi insallah cuma fazla cikmayiz:97:

arkadaslar cevap verirseniz sevinirim.. mesela orda bamya denmiş yada fasulye.. yani kuru kuru mu? hanı yaparken yağ kyuyoruz falan nasıl olcak?

arkadaslar cevap verirseniz sevinirim.. mesela orda bamya denmiş yada fasulye.. yani kuru kuru mu? hanı yaparken yağ kyuyoruz falan nasıl olcak?

hayir tabiki. yemege koydugun yag ve salcanin senin bir porsiyona düscek degeri önemli degil yani rahat yiyebilirsin hatta kiymali yada etli yapip porsiyonunu dahada büyültebilirsin

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar önce başsağlığı dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Misafirlerimide bu akşam uğurladım. yarından itibaren diyetime dönüyorum bu sabah tartıldığımda 70.4 kg. idim ama bugün feci kaçamak oldu bu yarına direkt kg olarak yansıyacak eminim. Mart'ın 13 ünde görümcemin kızı evleniyor o güne kadar benim biraz daha kg. vermem gerekiyor. inşallah veririm. bakalım bu haftayı nasıl bitireceğim.

kizlar selam...

ben de diyete devam ediyorum. sabah kahvaltim hep ayni hala.. iki yumurta haslama, bir parca peynir ve ekmek niyetine yaptigim yulaf kepekli krep. bir hafta boyunca domatesi kestim. kiloma cok etkisi olcak mi diye ama hic faydasi olmadi. o yuzden artik yine bir kucuk domatesi ekliycem kahvaltima.. cogunlukla oglen ogunu yemiyorum. sadece eger cok erken kahvalti yapmissam.. o zaman da ton baligi ya a fume balik yiyorum. aksam da cogunlukla izgara kofte.. gecen hafta erken regl bunalimina girip baya kacamak yapmistim. hatta bir aksam da baslangic kiloma yaklasmistim. ama vucut siskinligi flnmis herhalde. simdi yine kilo verdim. sadece gecen hafta 100 gram fln vermis oldum oncesine gore. bu hafta 62.5 lardayim. cok sukur yavas yavas da olsa gidiyor. ve gun icinde muhakkak kahve yaninda bir iki parca cikolata goturuyorum. muhakkak kacamaklarim oluyor. ama vucudum eski yeme haline cok alisik oldugu icin. bu kadarcik kacamagin farkina varmiyor. eskiden agzim hic bos durmazdi cunku. o yuzden kilo vermemi cok etkilemiyor kacamaklarim. sanirim vucut bu beslenme sekline alistiktan sonra kacamaklari tolere etmemeye basliycak. ben de o zaman keserim diyorum. simdiden gozumu korkutmayim.. ben de durumlar boyle yani. yilmak yok, rejime devam... ne kadar kacamak yapmis da olsaniz eskisi kadar cok yemis olamazsiniz nasilsa bayanlar. moralinizi bozup motivasyonunuzu dusurmeyin. hepinize bol sans.. sevgiler..

hayırlı olsunumarım güzel geçer bi deyitin..

sağl aslıcım evet bende bi ara meyve suyu kürünü düşünyoum.ama bir gün yapabılırım gibi geliyo.bakalım şimdilik bi haftada n olcak merak ediyorum.siz ne yaptınız ev bayağı düzeldimi.kendinize az geldinizmi.

nightwingloverin sitesi neresi.banada bi linkverirmisiniz bende bakayım.evet o diyette iyi gibi en azından ne yersen ye sayıyorsun.

evet ya iyi geçmedi.maalesef.bende almamış olayımda.bu haftadan çok umutlu değiyim zaten.

ya bende az içiyordum su.arttırmaya başladım.ah bennn...içiorum dünden beri.

hadi bakalım göndermişsin.benimde cumartese misafirim var.eşimin abileri gelecek.evde yemeyez dedi eşim.dışırda yiyecekmişiz.en az hasarsız atlatmak istiyorum.inşallah öyle olur.offf..

offff bende baslıcamm:=)) cok heyecanlıyım... kilom 57 boyum 73.. hedefim. 53kilooo:)

hoşgeldin ..azmış kilon.bide boyunda çokiyi zaten.sende bişey özükmüyordur tabi ama incicek olmak dha güzel.

çok güzel bi düzen komuşsun canım.ne güzel.umarım istedginsonucu alırsın.evet aslında motivasyonun bozulmaması gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…