günaydın
bende dün çok su içtim.bir saat bisiklet cevirdim akşam.50 mekek çektim.zaten çocukların peşindede koşman cabası.nihayet bi 200gr vermiş olarak gördüm kendimi.şükürrrr..
bugün yine aynısı yapacagım.olmuyo yaa.veremedim bu hafta .
günaydın herkese.
Esracım gunaydın tatlımmmm..Nasıl gidiyor rejim?
herkese günaydın ...
ben akşam fasulye turşusu kavırdım aslı sen bılırsınn ekmeksız onu yedım cok bısey farkettırmez heralde , gercı sabah tartıldıgımda 200 gr daha vermıstım .. :)))
Ben turşusunu degil de normalini haşlayıp sarımsak soganla kavurmayı cok seviyorum..Turşu tuzlu diye genelde uzak duruyorum..Ama normalde yediklerine göre bu da az bir yemek oldugu icin ornegin ekmek yemedigin icin yanında zaten kilo vermene engel olacagını zannetmiyorum..O yuzden super gidiyosun arkadasım..Bence sen bu işi kaptın ve bundan 1 ay sonra istedigin kiloya ulaşıcaksın ipekcim..
gün içerisinde zaten yedıklerım bazen 7 kb en fazla 10 yapıordur aksamda ıstedıgımı yıyebılıorum oyusden.. benım mıdemde kuculdu sanırım
bu sabah 1 dılım uno ekmek yedım
1 dılım beyaz peynır ve kasar peynır yedım
oglende sosıs yıyıcem
aksam bılmıyorum :)))
tünaydın kızlar sanırım benmde midem epey küçüldü çünkü hiç yemek yiyesim gelmiyor..bu sabah 2 dilim ekmek bir dilim kaşar peyniri,bir dilim salam.bir tane salatalık yedim.1 iıtre suyumu ıctım..öğlenden snra gibide yuruyuse cıkıcam.
günaydın
bende dün çok su içtim.bir saat bisiklet cevirdim akşam.50 mekek çektim.zaten çocukların peşindede koşman cabası.nihayet bi 200gr vermiş olarak gördüm kendimi.şükürrrr..
bugün yine aynısı yapacagım.olmuyo yaa.veremedim bu hafta .
Melikecim iyi olmana sevindim cnm..Yürüyüşü keşke ben de yapabilsem ama ne yazık ki ne gücüm var ne de oglumu bırakıp çıkabilirim..Neyse baharda belki ben de baslarım yavas yavas hareket etmeye..
bende maalesef cok hareketsizim birde havalar cok soguktu yürüyüs icin. esim pazar günü bisikletleri kontrolden gecirdi bu pazar hava güzel olucakmis insallah ilk bisiklet gezimiz basliyacak
kizlar hafta sonu yaptigim kacamaklardan cok huzursuzum cuma fazla cikmak istemiyorum uzun süre 77 ve 78 de sabitlenmistim 74 benim icin süper gece düsündüm bir an önce nasil hizli inebilirim diye kabak corbasi aklima geldi iki gün bu sekilde beslenmeyi düsünüyorum kahvaltida ekmek ve peynir yedim ve bundan sonra ögünlerimde kabak corbasini light yogurtla birlikte yemeyi düsünüyorum insallah etkili olur
insallh canım ya hareket olmadan olmuyo.işe yaradıgını da gorunce arttıra arttıra yapıyorum sydıklarımı.ne guzel pazar pazar cok ıyı olur :)kabak corbası da etkılı olur ınsallh.
Kızlar hepinize gunaydınn..
Bugun daha moralliyim sanırım yedigim yemeklerin beni rahatsız etmesi bitti..
York testi diye bir kan testi varya, onu yaptırsam ben sonucun ne çıkacagını biliyorum artık..
Bu rejimi yapmayıp kb agırlıklı beslendigim anda cok korkunc bir şişlik, mide ve bagırsak gazı oluşuyor..
Yani ben bu sekilde beslenme olayını hayatıma oturtuyorum kızlar..
Sabah bir dilim ekmek peynir zeytin..
Oglen ızgara balık et tavuk salata
Aksam sebze ve yogurt
Zaten uzun zamandır boyle besleniyorum..
Ornegin dun ne yedim menumu yazayım...
Sabah 1 dilim wasa (5kb) peynir
Oglen ızgara somon ve yesil salata
Aksam yogurtlu brokoli haşlama..
Neyse kızlar bugun regl oldum o yuzden şişkinlik olmalıydı karnımda filan ama yediklerimden oluyormus esas şişlik, cunku şuanda hiç oyle hissetmiyorum..:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?