Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın
bende dün çok su içtim.bir saat bisiklet cevirdim akşam.50 mekek çektim.zaten çocukların peşindede koşman cabası.nihayet bi 200gr vermiş olarak gördüm kendimi.şükürrrr..
bugün yine aynısı yapacagım.olmuyo yaa.veremedim bu hafta .

Kızlar hepinize gunaydınn..
Bugun daha moralliyim sanırım yedigim yemeklerin beni rahatsız etmesi bitti..
York testi diye bir kan testi varya, onu yaptırsam ben sonucun ne çıkacagını biliyorum artık..
Bu rejimi yapmayıp kb agırlıklı beslendigim anda cok korkunc bir şişlik, mide ve bagırsak gazı oluşuyor..
Yani ben bu sekilde beslenme olayını hayatıma oturtuyorum kızlar..
Sabah bir dilim ekmek peynir zeytin..
Oglen ızgara balık et tavuk salata
Aksam sebze ve yogurt
Zaten uzun zamandır boyle besleniyorum..
Ornegin dun ne yedim menumu yazayım...
Sabah 1 dilim wasa (5kb) peynir
Oglen ızgara somon ve yesil salata
Aksam yogurtlu brokoli haşlama..
Neyse kızlar bugun regl oldum o yuzden şişkinlik olmalıydı karnımda filan ama yediklerimden oluyormus esas şişlik, cunku şuanda hiç oyle hissetmiyorum..:))))

Ne kadar yiyorsun mesela porsiyonlarını?
Yani sen genelde gün icindeki menulerini pek paylaşmıyorsun..
Ben senin kadar hareket etsem ne kdar iyi olurdu ya..Ama işte yok ben çok üşengecim..
Neyse zaten bu hafta tartılmayacagım ama yediklerimi hep minimumda tutacagım cok kararlıyım..

herkese günaydın ...

ben akşam fasulye turşusu kavırdım aslı sen bılırsınn ekmeksız onu yedım cok bısey farkettırmez heralde , gercı sabah tartıldıgımda 200 gr daha vermıstım .. :)))

Günaydın arkadaşlar

sabah 1 dilim ekmek, biraz menemen ve küçük bir dilim beyaz peynirle kahvaltı yaptım. aslında diyete uymadığım zamanlarda bile evdekilere göre gene en az ben yedim artık midem küçülmüş. dün hariç hiç tıkabasa yemedim. inşallah bu bir kaç günde aldıklarımı çabuk verebilirim.

Esracım gunaydın tatlımmmm..Nasıl gidiyor rejim?

canım pek iyi gitmiyo ya.kçamğım pek yok aslında ama kilo 59.9.üç hafta önceyle aynı yani.geçen hafta daha düşüktü.şuan almış görünüyorum.anlayamadım sebebini.duraklamadayım sanırım.bide değişiklik yapmam lazım sanırım.yada bi şok diyet.pirinç lapası varmış iki günlük.onumu denesem diyorum.varmı şeker bir önerin?

herkese günaydın ...

ben akşam fasulye turşusu kavırdım aslı sen bılırsınn ekmeksız onu yedım cok bısey farkettırmez heralde , gercı sabah tartıldıgımda 200 gr daha vermıstım .. :)))

Ben turşusunu degil de normalini haşlayıp sarımsak soganla kavurmayı cok seviyorum..Turşu tuzlu diye genelde uzak duruyorum..Ama normalde yediklerine göre bu da az bir yemek oldugu icin ornegin ekmek yemedigin icin yanında zaten kilo vermene engel olacagını zannetmiyorum..O yuzden super gidiyosun arkadasım..Bence sen bu işi kaptın ve bundan 1 ay sonra istedigin kiloya ulaşıcaksın ipekcim..

günaydınnn arkadaşlarımm..

ben çok mutluyumm çünkü kilolarımı geri vermeye başladım..Rejim bozgunumdan sonra 79.4 lerdeydim 2 gündür kalori rejimi yapıorum ve bence süper gidiyor.. 78.8 olmuşum bakalım bir haftada sanırım toparlarım..

papatyacım perriicimm bencede değişiklik istediğinizde mutlaka bu rejimi uygulayın .. çünkü dünya üzerindeki en ama en sağlıklı rejim bu biliyorsunuz ki.. çünkü herşeyden yeme özgürlüğünüz var ama ölçülü.. ben diyet çikolatası bi parça kek biraz pasta ve daha aklıma gelmeyen bi çok şeyden yedim ama veriorum.. zaten ben 35 kilo verdiğimdede bu rejimi yapmıştım..

tabiki bazı zamanlar çok acıkıyorum önemli olan düzenli beslenmek.. saat 9 da kahvaltımı yapıorum ama bu arada omleti çok özledim yalan değil :) şuan sadece haşlama katı yumurta yiyorum 2 dilim uno light biraz zeytin bir iki baby domates
saat 11 gibi nescafe bol sütlü yanında bir parça diyet kek ya da diyet çikolata..
saat 1 gibi personel yemekhanesinde hoşuma giden neler varsa tabağıma 1'er kaşık alıorum..
saat 3 gibi 1 elma 1 portakal ne bilim herhangi bir meyve
saat 5 gibi yine yemekhanede ne çıktıysa biraz gönül eğlendiriorum bazen yarım kase çorba ya da hiç yemiorum 1 kahve daha içiorum,
saat 7-8 gibi eve gittiğimde güzel bir yeşil salata yanında öğlen et yediysem sebze sebze yediğimde et yiyorum yine sevdiğim çorba varsa biraz da çorba ve 1-2 kaşık yoğurt
saat 10 gibi falan da bir meyve yiyorumm..

yani kısacası 6-7 öğün yemek yeme halindeyim ve porsiyolarım küçük olsa da inanın bugün 3 gün epeyy alıştım.. zaten aç uyumayı sevmesemde aç uyuduğum her gece sabahında ben kilo veririm.. tabi 2 litre suyumuda içiorum..

kısacası bi dönem böle beslenicem hem sağlığım için hem kb diyetinden epey sıkıldığım için ama aranızdayım yinede ...
nightwinglover tatlım sana çok teşekkür ederim.. bir çok yazdığın yazıyı okudum.. ve bana çok yol gösterdii..

gün içerisinde zaten yedıklerım bazen 7 kb en fazla 10 yapıordur aksamda ıstedıgımı yıyebılıorum oyusden.. benım mıdemde kuculdu sanırım
bu sabah 1 dılım uno ekmek yedım
1 dılım beyaz peynır ve kasar peynır yedım
oglende sosıs yıyıcem
aksam bılmıyorum :)))

tünaydın kızlar sanırım benmde midem epey küçüldü çünkü hiç yemek yiyesim gelmiyor..bu sabah 2 dilim ekmek bir dilim kaşar peyniri,bir dilim salam.bir tane salatalık yedim.1 iıtre suyumu ıctım..öğlenden snra gibide yuruyuse cıkıcam.

sonunda sosis olayına girdin sanırım..Afiyet olsun cnm benim.Ama çok düşük tutmaya alışırsan azıcık yükseltince ters etki yapabilir..O yuzden sen gene de günlük KB degerini 35-40 civarı tut bence..Zaten cok fazla bir kilon yoktu 3kg da verdin..:)) Acele etme cnm..Ama mide kesinlikle kücülüyor bu kesin..

Melikecim iyi olmana sevindim cnm..Yürüyüşü keşke ben de yapabilsem ama ne yazık ki ne gücüm var ne de oglumu bırakıp çıkabilirim..Neyse baharda belki ben de baslarım yavas yavas hareket etmeye..

oh ne güzel cok sevindim bu daha baslangic insallah bu gr'lar artarak devam edersin

Melikecim iyi olmana sevindim cnm..Yürüyüşü keşke ben de yapabilsem ama ne yazık ki ne gücüm var ne de oglumu bırakıp çıkabilirim..Neyse baharda belki ben de baslarım yavas yavas hareket etmeye..

Teşekkür ederm canımm:).aslında henuz hastalıgımı atlatamadım 10 gundur hıc egzersız yapamadm markete cıkıcam o sırada yuruyus yapıyım dedm.yoksa havada soguk bende de hal yok.bıde aksılık bu ya grıp gecıyo yavas yavas ama regl olcm ve bu usutmenn ustune agrıdan gene yatıcam ( malesef henuz olmamısken yapıyım dedm..bakalım bu ay pek kılo veremem gıbıme gelıyo..ama ınsallh oyle olmaz.şöyle bişey soyleyebılırm gercı yorgunsun ondan yoktur senn dermann ama yattıgın zamn yatakta bıle yaparsın.sadece bacaklarını havaya yere seklınde 10 sağ bacak 10 sol bacak bıde ıksıını aynı anda 10 kez gobek ıcın gercekten cok ıyı hareket ıse yarıyo.ben bıde karnıma dogru cekıyorum.

Son düzenleme:
bende maalesef cok hareketsizim birde havalar cok soguktu yürüyüs icin. esim pazar günü bisikletleri kontrolden gecirdi bu pazar hava güzel olucakmis insallah ilk bisiklet gezimiz basliyacak
kizlar hafta sonu yaptigim kacamaklardan cok huzursuzum cuma fazla cikmak istemiyorum uzun süre 77 ve 78 de sabitlenmistim 74 benim icin süper gece düsündüm bir an önce nasil hizli inebilirim diye kabak corbasi aklima geldi iki gün bu sekilde beslenmeyi düsünüyorum kahvaltida ekmek ve peynir yedim ve bundan sonra ögünlerimde kabak corbasini light yogurtla birlikte yemeyi düsünüyorum insallah etkili olur

Son düzenleme:

insallh canım ya hareket olmadan olmuyo.işe yaradıgını da gorunce arttıra arttıra yapıyorum sydıklarımı.ne guzel pazar pazar cok ıyı olur :)kabak corbası da etkılı olur ınsallh.

insallh canım ya hareket olmadan olmuyo.işe yaradıgını da gorunce arttıra arttıra yapıyorum sydıklarımı.ne guzel pazar pazar cok ıyı olur :)kabak corbası da etkılı olur ınsallh.

hareket gercekten sart ama ben bu konuda cok tembelim hava soguk diye bahane ediyorum belki istesem evdede yapabilirim evde aletimlerim var ama sevmiyorum zor geliyor fakat disarida bisikletle dolasmaya bayiliyorum havalar bir an önce isinsada bacaklar toplansa biraz

asli simdi dikkatimi cekti wasaya baslamissin en az ekmek kadar doyurucu dimi ben severek yiyorum hem kb'si hem kalorisi cok düsük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…