Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

papatyacim google'a kalori sayimi yaz ordan nightwinglover'in sayfasina ulasabilirsin yazdigim link acilmadi aslinda önce onu yazmistim
nightwinglover yada sen eklermisin sitenin linkini benim yazdigim acilmadi bir yerde hata yaptim sanirim

Son düzenleme:

neyse cnm havalar ısındı ısıncak :)bu pazar baslayında gerısı gelır hayırlısıyla..aynen havalr soguk ıyıce tembellestım bende gezsek tozsak :)

kızlar bı sımıt yedım yuruyusume gıttım geldım hatta ıkı kere gıttım akıllı ben almayı unutmusum bıseyı mecbur bı daha cıktım ama ıyı oldu..suyumu da ıcıyorum..ee nerelerdesınız..bırazdan da aksam yemegımı yapıcam :)

iyiki unutmussun o zaman simit erimistir

Melikecim saol hareketler icin, kesin deniyecegim ben de yataga yattıgımda..
Pericim evet aynen dedigin gibi wasa super ve burda buyuk marketlerde var..Ekmek olayından cok sıkılmışım zaten cok iyi geldi degişiklik bana da..Cok da doyurucu bence..Ben artık bir sure ekmek yerine wasa tüketecegim..5kb olması daha da guzel :))
Kızlar ben de yemeklerimi yaptım sabahtan..Simdi rahat rahat oturuyorum yeşil çayımı içiyorum..
Sabah bir dilim wasa ve peynir
Oglen piliç çevirmeden ( bir kalca but)-yesil salata
Aksam brüksel lahanası (kıymalı)

ne demek canım rıca ederım ya aslında ne zamndır bende tavuk falan yemek ıstemıyorum..benmde degısıklıge ıhtıyacım var sanırım..sadece yataga yattıgında sınırlama mesela sımdıde yapabılırsn uzan koltuga yapabıldıgın kadar yap ama ıkı tarafı esıt yap.

aynen canim lezzetinin yaninda kb'si ekmege göre cok düsük asli isleri bitirdin herhalde tamamen yerlestinmi bende bir kase corba ictim simdi üstüne yesil cayimi iciyorum

aynen canim lezzetinin yaninda kb'si ekmege göre cok düsük asli isleri bitirdin herhalde tamamen yerlestinmi bende bir kase corba ictim simdi üstüne yesil cayimi iciyorum

yaa aslında daha çok iş var da alt kata attım açmadıgım kutuları..Gerekli olan hersey ortada, kıyafetler tabak canaklarda bir sorun yok..O yuzden acele etmiyorum biraz zamana dagıttım olayı..

arkadaslarrrcok acil bişey sorucam.. patates yok listede?? yani onun puanı neki,??

PATATESLER

Haşlama Orta Boy 1 Adet 20
Parmak Patates 10 Adet 24
Sütlü Püre 150 gr 30
Cips 10 Adet 10

Canım hoşgeldin bu arada..746.sayfada daha kapsamlı liste var ordan bakarsan hemen hemen herseyin KB degeri orda yazıyor..Kolay gelsin..

işte buuuu:)) tesekkur ederimmmmmm

yaa aslında daha çok iş var da alt kata attım açmadıgım kutuları..Gerekli olan hersey ortada, kıyafetler tabak canaklarda bir sorun yok..O yuzden acele etmiyorum biraz zamana dagıttım olayı..

en iyisini yapmissin bosver kendini yormadan yavas yavas nasil olsa olur

en iyisini yapmissin bosver kendini yormadan yavas yavas nasil olsa olur

Yaa buranın eski hareketliligi kalmadı yaa..Noldu bu topige? Herkes mi sıkıldı KB diyetinden ya da muhabbetten anlamadım ki..Bir ay önce nasıl da kalabalıktık..Bir sürü fire verdik yaa..Mesela ben Masalı cok merak ediyorum..Noldu acaba diyeti mi bıraktı gene..Ayrıca girenlerde 2-3 güne bir anca giriyor..Arzu da zaten kalori diyetine gecti( Bize taze kan lazım :)) Yeni diyete başlayanlar olsa da biz de motivasyon alsak onlardan..

aslicim cok haklisin herkes bir görünüyor sonra yok oluyor arzu gibi kalori sayimi dietine giden arkadaslar olmus ben o sayfayi takip ettigim icin gördüm masal en son iki gün önce girmis ama birsey yazmadan cikmis benimde aklima gelmedi degil dieti birakti diye biz birkac kisi kaldik sürekli giren ayni seyi birkac gün önce bende yazdim sayfaya girmeyenler icin dieti biraktiysaniz bile gelin birbirimizi motive ederiz yeniden baslayin diye bahar geliyor fazlaliklari atmanin tam zamani

aşk olsun diyet ikizim ben gelmio muyumm...

aşk olsun diyet ikizim ben gelmio muyumm...

Demek ki eskisi kadar gelmiyorsun ki sana laf dokunduruyoruz :))
Neyse insan eski muhabbeti cidden özlüyor..Sizler de olmasaydınız ben bu kiloları veremezdim..
Pericim anlıyor benim ne dedigimi, hakikaten cok egleniyorduk eskiden..
Neyse sen nasıl olsa kalori diyetinden sıkılıcaksın yakında ve KB diyetine geri döneceksin :)))
Yani eger az cok ne yedigini bildigim icin bu diyetin daha kolay oldugunu anlayacaksın..
Sonucta insallah kilo verirsin tatlım, gerisi boş biz kopartmayız ilişkimizi nasıl olsa..Zaten mayısta buluşuyoruz :))Sen öyle ya da böyle ver de kiloları gerisi önemli degil..
Masal zaten çok istekli degildi en son sefer pericim o yuzden muhtemelen bıraktı rejim yapmayı gene..
Ama buraya niye ugramıyor anlamıyorum..Ben rejimi bırakmış bile olsam arada bir görünür en azından sohbete katılırım kesinlikle..Her gun girip muhabbet ettigim insanlardan bir anda kopamam..
Ayrıca terkenhatun semiluna esra gulaybcn bunlarda hic gorunmuyorlar bugun..Herkesin işi gücü var sanırım..Neyse biz burda olalım da geldiklerinde yakalasınlar bizi bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…