hareket gercekten sart ama ben bu konuda cok tembelim hava soguk diye bahane ediyorum belki istesem evdede yapabilirim evde aletimlerim var ama sevmiyorum zor geliyor fakat disarida bisikletle dolasmaya bayiliyorum havalar bir an önce isinsada bacaklar toplansa biraz
kızlar bı sımıt yedım yuruyusume gıttım geldım hatta ıkı kere gıttımakıllı ben almayı unutmusum bıseyı mecbur bı daha cıktım ama ıyı oldu..suyumu da ıcıyorum..ee nerelerdesınız..bırazdan da aksam yemegımı yapıcam :)
iyiki unutmussun o zamansimit erimistir
Melikecim saol hareketler icin, kesin deniyecegim ben de yataga yattıgımda..
Pericim evet aynen dedigin gibi wasa super ve burda buyuk marketlerde var..Ekmek olayından cok sıkılmışım zaten cok iyi geldi degişiklik bana da..Cok da doyurucu bence..Ben artık bir sure ekmek yerine wasa tüketecegim..5kb olması daha da guzel :))
Kızlar ben de yemeklerimi yaptım sabahtan..Simdi rahat rahat oturuyorum yeşil çayımı içiyorum..
Sabah bir dilim wasa ve peynir
Oglen piliç çevirmeden ( bir kalca but)-yesil salata
Aksam brüksel lahanası (kıymalı)
bene basladım.. cok heyecanlıyım. tek sıkıntım tatlı olayıı. onu da kellogsla halledicem artık:/
Melikecim saol hareketler icin, kesin deniyecegim ben de yataga yattıgımda..
Pericim evet aynen dedigin gibi wasa super ve burda buyuk marketlerde var..Ekmek olayından cok sıkılmışım zaten cok iyi geldi degişiklik bana da..Cok da doyurucu bence..Ben artık bir sure ekmek yerine wasa tüketecegim..5kb olması daha da guzel :))
Kızlar ben de yemeklerimi yaptım sabahtan..Simdi rahat rahat oturuyorum yeşil çayımı içiyorum..
Sabah bir dilim wasa ve peynir
Oglen piliç çevirmeden ( bir kalca but)-yesil salata
Aksam brüksel lahanası (kıymalı)
aynen canim lezzetinin yaninda kb'si ekmege göre cok düsük asli isleri bitirdin herhalde tamamen yerlestinmi bende bir kase corba ictim simdi üstüne yesil cayimi iciyorum
arkadaslarrrcok acil bişey sorucam.. patates yok listede?? yani onun puanı neki,??
PATATESLER
Haşlama Orta Boy 1 Adet 20
Parmak Patates 10 Adet 24
Sütlü Püre 150 gr 30
Cips 10 Adet 10
Canım hoşgeldin bu arada..746.sayfada daha kapsamlı liste var ordan bakarsan hemen hemen herseyin KB degeri orda yazıyor..Kolay gelsin..
yaa aslında daha çok iş var da alt kata attım açmadıgım kutuları..Gerekli olan hersey ortada, kıyafetler tabak canaklarda bir sorun yok..O yuzden acele etmiyorum biraz zamana dagıttım olayı..
en iyisini yapmissin bosver kendini yormadan yavas yavas nasil olsa olur
Yaa buranın eski hareketliligi kalmadı yaa..Noldu bu topige? Herkes mi sıkıldı KB diyetinden ya da muhabbetten anlamadım ki..Bir ay önce nasıl da kalabalıktık..Bir sürü fire verdik yaa..Mesela ben Masalı cok merak ediyorum..Noldu acaba diyeti mi bıraktı gene..Ayrıca girenlerde 2-3 güne bir anca giriyor..Arzu da zaten kalori diyetine gecti( Bize taze kan lazım :)) Yeni diyete başlayanlar olsa da biz de motivasyon alsak onlardan..
aslicim cok haklisin herkes bir görünüyor sonra yok oluyor arzu gibi kalori sayimi dietine giden arkadaslar olmus ben o sayfayi takip ettigim icin gördüm masal en son iki gün önce girmis ama birsey yazmadan cikmis benimde aklima gelmedi degil dieti birakti diye biz birkac kisi kaldik sürekli giren ayni seyi birkac gün önce bende yazdim sayfaya girmeyenler icin dieti biraktiysaniz bile gelin birbirimizi motive ederiz yeniden baslayin diye bahar geliyor fazlaliklari atmanin tam zamani
aşk olsun diyet ikizim ben gelmio muyumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?