aşk olsun diyet ikizim ben gelmio muyumm...
Demek ki eskisi kadar gelmiyorsun ki sana laf dokunduruyoruz :))
Neyse insan eski muhabbeti cidden özlüyor..Sizler de olmasaydınız ben bu kiloları veremezdim..
Pericim anlıyor benim ne dedigimi, hakikaten cok egleniyorduk eskiden..
Neyse sen nasıl olsa kalori diyetinden sıkılıcaksın yakında ve KB diyetine geri döneceksin :)))
Yani eger az cok ne yedigini bildigim icin bu diyetin daha kolay oldugunu anlayacaksın..
Sonucta insallah kilo verirsin tatlım, gerisi boş biz kopartmayız ilişkimizi nasıl olsa..Zaten mayısta buluşuyoruz :))Sen öyle ya da böyle ver de kiloları gerisi önemli degil..
Masal zaten çok istekli degildi en son sefer pericim o yuzden muhtemelen bıraktı rejim yapmayı gene..
Ama buraya niye ugramıyor anlamıyorum..Ben rejimi bırakmış bile olsam arada bir görünür en azından sohbete katılırım kesinlikle..Her gun girip muhabbet ettigim insanlardan bir anda kopamam..
Ayrıca terkenhatun semiluna esra gulaybcn bunlarda hic gorunmuyorlar bugun..Herkesin işi gücü var sanırım..Neyse biz burda olalım da geldiklerinde yakalasınlar bizi bari..
Ama burayı sürekli takip ediyorum.
Neden beni görmüyorsunuz?
Sitem ederim ama
sitem etme canim sen kb dieti yaptiginda burda oluyorsun kalori sayimi yaptigindada önceden pek ugramazdin ama artik hergün ugruyorsun ve bayagi aktif sayfan var takipteyim
slm kıslar bende uzun zamandır geliyorum topiğe aama yazmıyodummm
Bence topiğin eskisi kadar kalabalık olmamasının nedeni bu başlığı götüren, diyet yapanları motive eden kişilerin de diyetten biraz uzak kalması.
Diyeti bozanlar ya da fazla zamanı olmadığı için gelemeyen hanımlar var.
Bu durumda başlıkta motive olan, başarıları görerek katılımda bulunan arkadaşların şevki kılırıyor :44:
Ben bile sizler sayesinde motive oluyor, hırslanıyordum ama bu aralar herkeste bir durgunluk var
Kizlar slm, bu diyeti kisa süre uygulayip sonuc alanlar varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?