Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aşk olsun diyet ikizim ben gelmio muyumm...

uzun süredir bizi cok ihmal ettin gerci islerinin yogunlugundan bahsetmistin bundan sonra sürekli girerek bizi yalniz birakmiyarak telafi edebilirsin mesela asliya katiliyorum hangi dieti yaparsan yap önemli olan senin kilolarindan kurtulman ama bizi ihmal etmeden

Ama burayı sürekli takip ediyorum.
Neden beni görmüyorsunuz?
Sitem ederim ama

Bence topiğin eskisi kadar kalabalık olmamasının nedeni bu başlığı götüren, diyet yapanları motive eden kişilerin de diyetten biraz uzak kalması.

Diyeti bozanlar ya da fazla zamanı olmadığı için gelemeyen hanımlar var.
Bu durumda başlıkta motive olan, başarıları görerek katılımda bulunan arkadaşların şevki kılırıyor :44:
Ben bile sizler sayesinde motive oluyor, hırslanıyordum ama bu aralar herkeste bir durgunluk var

bende kac kez kopma noktasina geldim sizin sayenizde tekrar toplandim ve asla pes etmedim burdaki samimiyet paylasim harika ben buraya girmeyince eksiklik hissediyorum neyse insallah gecicidir arkadaslarin ugramamasi ve en kisa sürede gelirler ve topik yine canlanir

Canım kb diyeti yapmadığım dönemde de burayı takip ediyordum, arada mesaj da yazıyordum ama onca mesajın arasında benimkisi kayboluyordu, kimse de farkında olmuyordu
Ben de sadece okumaya başladım, yazmadım.
Ama burayı hiçbir zaman bırakmadım, her zaman neler oluyor, kim ne yapıyor diyerek daima bakıyorum

sitem etme canim sen kb dieti yaptiginda burda oluyorsun kalori sayimi yaptigindada önceden pek ugramazdin ama artik hergün ugruyorsun ve bayagi aktif sayfan var takipteyim

slm kıslar bende uzun zamandır geliyorum topiğe aama yazmıyodummm

arkadaslar ben bugün40 puan yaptım:)) ama şöyle bi durumda var 2 tane kellogs cikolata yedim:/ haydii hayırlısııı

slm kıslar bende uzun zamandır geliyorum topiğe aama yazmıyodummm

Sen de 1-2 hafta önce baslayacaktın başladın mı diyete? Bir daha görünmeyince ben bıraktın sandım..
Ama demek ki topigin sessiz kahramanlarındansın sen de..
Hadi sen de aktif olarak yaz da neler yiyorsun onları ögrenelim..

Wingcim valla elimden geldigi kadar burdayım..Hatta ne kadar yogun bir hafta geciriyor da olsam baktım burası boş kalıyor hep girip girip yazmaya calısıyorum..Motivasyona benimde ihtiyacım var cunku..İnsanlarla konusunca aslında kendm de motive olmuş oluyorum..O yuzden herkes karlı bu olayda..Sen de geliyorsun goruyoruz zaten..Ama sen KB diyeti yapmıyorsun sanırm..( Senin diyetini de takip ediyrum..Bundan sıkıldıgım anda oraya gecerim gibi gorunuyor..

Kızlar bu arada hepinize GUNAYDIN
Ben birazdan çıkıyorum sadece bir oglen ugrayacagım..Onun dışında bugun yokum..
Rejimi bozmak yok butun gun ama su nasıl içicem dışarlarda onu bilmiyorum işte..Offf neyse..
Hadi gorusuruz kızlar..

günaydın herkese.benim diyet öyle böyle gidiyo işte.ama kilo vermem durdu tamamen.buda motivasyonumu düşürüyo tabiki.bozsam bütün canımın istediklerini yesem diyorum.sonra vazgeçiyorum.umarım hep vazgeçerm)))

Günaydınn arkadaşşlarımm...

Bugün süper motivasyonla başladım güne.. çünkü tamm 77.9 olmuşum.. aldıklarımdan kurtuluorumm süper bişi.. kalori diyetinde bizimde cuma gün tartılma günümüz ben pazartesi ya da salı tam hatırlayamıorum 79.4 düm bugün perşembe 77.9 olmuşum.. şuan artık görseniz kuş gibi yiyorum ama 7-8 kez yediğim için açıkmıorum..

ben kb diyeti yapayım yapmayayım.. bu sayfada olduğum müddetçe burayı ihmal etmem.. kimsede sen geldin o topic e yazdın buraya yazmadın diemess o yüzdennn sz hiç üzülmeyin her an motive etmeye hazırım sizi.. biliosunuz 10 gün önce benim motivasyonum mahvoldu ve 80.1 lere çıktım...şimdi 77.9 olmak harika geldi bana..

lütfen benim yaptığım hatayı yapmayın.. esraa canım diosun ya her istediğimi yesem diee ben yedim bitanemm patlayana kadar sonra 3 kilo olarak bana geri döndülerr sakın yapma...

hadiiiiii çok çok öpüorumm buralardaımm

Herkesee günaydıınnlarrr,,

Bende 10 gündür yapıyorum bu diyetşi ve her geçen gün kg veriyorum ama daha çok vermem lazımm ::))) şu an için daha sıkılmadım tabikiii ama ilerieyen günler için söz veremiyorum... daha önce hep kalori diyeti yapmıştı onunlada çok kg vermiştim.. bu sefer değşiklik yaptım bakalım böyle giderse mart sonunda istediğim kg inmiş olurumm.....

Herkese günaydın arkadaşlar misafirleri yolcu ettiğim gün 71.5 kg çıkmıştım. ama bugün tartıldım yine 70.4 kg olmuşum çok sevindim demekki sonradan alınan kg.lar daha çabuk gidiyor şimdi gene hedefim 69 lara düşmek bir sabitleyemedim 60 lı kg.ları. bu sabah yediklerimi yazayım.

2 dilim denge light ekmek
sucuklu yumurta
2-3 çatal beyaz peynir
3-4 küçük dilim kaşar
4 tane zeytin, şekersiz çay.

öğle ton balıklı salata yemeyi düşünüyorum,
akşamda ıspanak ama pirinçli

buraya uğramak konusuna gelince elimden geldiği kadar sürekli girmeye çalışıyorum bu diyeti devam ettirmeme en büyük etken burası. sizde sakın bırakmayın arkadaşlar motivasyonumuzu kaybetmeyelim.

günaydın arkadaşlar

çok fazla yazamasamda takipteyim topiği.
Bu hafta sonu biraz hazıra kaçtığım için bu hafta pek kilo veremedim galiba bide adet durumları sanırım yüksek çıkacak kilom.
Adetken tatlı isteğinizi nasıl bastırıyorsunuz , 3 gündür hergün 1 tane çikolata , çokanat türü şey yedim her yediğimden sonrada pişman oluyorum ama ne yaparsın .
Bu arada benim diyete başladığım 2 ay olmuş çok zorlamadan 3,5 kilo gitti çok şükür.

selam arkadaslar ben bugün yine kabak corbasina devam ediyorum bakalim yarin kac cikicam cok merak ediyorum
arzucum harikasin bundan sonra birakma artik bak ne güzel aldiklarinda hemen gitti hedef daha asagilara inmek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…