Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

esracim moralini bozma canim mutlaka vermeye baslicaksin bazen vücut uzun süre direnc gösteriyor ama biz daha cok inat ederek o direnci kircaz ve sakin o yeme planlarini gerceklestirme simdiye kadar yaptigin dietin bosa gitmesi motivasyonu daha cok düsürür

tünaydın hanımlar.....aksam gıremedm yemek yaparken gorumcemler geldı...aksam bır adet karnıyarık ıkı kasık pılav ve salata yedım 2.5 lıtre suyumu ıctım bu sabahta kıymalı 1 adet yumurta 1 dılım salam ve bır dılım ekmek.

evet canım inş. öyle olur.duraklama dnemine girdim.tartı fazla göstermeye başladı.motivasyonum düştü biraz bu topik ve sizler olmasanız neler yemiştim kimbilir bu zamana kadr.ama hala yemedim.detoks denesemmi diyorum.vücuduma değişiklik olun diye.

canım çok sevindim.ne güzel bak vermeye başladın.hangi diyeti yaptığın önemli değil.önemli olan işe yaraması snei mutlu etmesi.seni aramızda görmek çok güzel.

olabilir aslinda detoksda verilen kilo acayip moral veriyor ama arkasindan cok dikkat etmelisinki verdigin kilo bosuna gitmesin bende yeniden yapmak istiyorum ama biraz daha süre gecsin istiyorum

yaklasik 8 kilo bu yöntemle mi gitti ? Hangi süre icerisinde ?

sadece 1.5 kg detoks dieti ile gitti fakat ben cok kacamak yaptigim icin biraz uzun sürede verdim ama kacamak yapmadigin sürece daha basarili olursun asli arkadasimiz hic kacamaksiz yapti bizden daha az sürede ve daha cok kilo verdi ama bir süre söyleyemem onun icin actiginda mutlaka sana cevap verir

benim verecegim kilo cok degil. saglikli bir sekilde daha düzenli ve saglikli yiyerek vermeye calsiiyorum, ayni zamanda da önce hic yapmadigim spora gayretliyim bu kadar kilom normale yaklasmisken. inersem sadece korumaya calisicam, onu daha rahat basaracagimi biliyorum. detoks diyetinde sebze meyve yiyorsun dimi sadece ? yoksa baska bisey mi ? sen ne kadar sürede verdin kilolari ? Motive olmak istiyorum da :)

Merhaba arkadaşlarım. Sizi çok özledim

Ben kendimi toparlamaya başladım ve diyete yeniden başlamaya karar verdim.

Diyeti yaparken aynı zamanda Leslie ile spor hareketlerini de yapmaya karar verdim.
Bende insülin direnci olduğu için doktor hareket şart dedi

karbonhidrat dieti sadece iki gün önerilmiyor biz detoks dietini sadece iki gün yaptik ve kati birsey yemedik sadece meyve suyu ictik
senin fazla kilon yok ve inan basladigina pisman olmuyacaksin cok saglikli bir diet kahvaltida ekmegi en düsük kb olandan secersin yaninda peynir cesitleri, salam,sucuk,yumurta, tercihine göre sinirlama yapmadan yiyebilirsin diger ögünlerinde istedigin et yanina salata yada sebze yemeklerini kiymali yada etli yapablirsin alternatif cok fazla yani cizelgede bütün yiceklerin kb degerleri yaziyor belli bir menüye bagli kalmadan istegin en cok sevdigin yiceklerle ögünlerini gecireceksin ayrica hic ac kalmadan aclik hissetdiginde kb degeri sifir olan yiceklerden rahatla yiyebilirsin istersen bir hafta dene sonra devam edip etmeme karari alirsin ilk hafta sana yol gösterir zaten

citcit hosgeldin canim seni yeniden görmek cok güzel kendini toparlaman dahada güzel biz bayagi azaldik arkadaslarin cogu pek girmiyor artik ama dietimize arada kacamaklari saymazsak devam ediyoruz pes etmek yok sonuna kadar devam edicez

yani 2 günden fazla yapmanin bir sakincasi yok mu ? ilk sayfada bi arkada dr. mehmet öz´ün dedigini yazmisti bu yüzden de 2 günden fazla önerilmedigini dedi ondan hayret ettim.
benim sorunum su: etle aram yok ve seneceklerim azaliyor bu yüzden. yine de denemekte fayda var. ama bunu uygulamak icin önceden plan yapmak gerekir basta dimi ? bi deniym kaybedecek bisey yok kilolar disinda -ki onlar gitsin :) detoks olayini yapamam da bunu yapabilirim gibime geldi tabi kacamak yapmazsam..

citcit hosgeldin canim seni yeniden görmek cok güzel kendini toparlaman dahada güzel biz bayagi azaldik arkadaslarin cogu pek girmiyor artik ama dietimize arada kacamaklari saymazsak devam ediyoruz pes etmek yok sonuna kadar devam edicez

Hoş bulduk tatlım. İnşallah güç birliğiyle devam ederiz hep birlikte. Havalar ısınıyor. Yapamazsak halimiz harap

et sevmiyormusun:97: benim bu dieti secmemdeki en büyük etken en sevdigim yiceklerin yani et ve kahvaltilik ürünlerin sifir olmasi sebzelereride bol kiymali yapiyorum ayrica salatamida normal yagli yapiyorum yag kisitlamasi yok onun icin diet gibi gelmiyor dedigim gibi ilk hafta sana yol gösterir devam edip etmemen konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…