et sevmiyormusun:97: benim bu dieti secmemdeki en büyük etken en sevdigim yiceklerin yani et ve kahvaltilik ürünlerin sifir olmasi sebzelereride bol kiymali yapiyorum ayrica salatamida normal yagli yapiyorum yag kisitlamasi yok onun icin diet gibi gelmiyor dedigim gibi ilk hafta sana yol gösterir devam edip etmemen konusunda
yumurta,ciğer ızgara hergün yiyorum nerdeyse
Doymuş yağ yerine gerçek-halis muhlis olan tereyağı ve zeytin yağı,beyaz ekmek yerine buğdaylı,yulaflı ekmek ve beyaz pirinç yerine esmer pirinç tercihim.
işlenmemiş fındık,fıstık,ceviz vb. alıyorum.
En sevdiğim sebze ve meyveler;
tere,roka,kazayağı,turp,kırmızı pancar
havuç,elma,dereotu,maydanoz,ıspır,kereviz.
Arasıra bunların karışımından oluşan suyu içiyorum.
günaydın kızlar.ibugün tartılma günü.ilk benim heralde yazan.kilom 60.takıldım buna ya...
günaydın kızlar.ibugün tartılma günü.ilk benim heralde yazan.kilom 60.takıldım buna ya...
günaydin herkesebende bugün tartildim, 58,5 ciktim oysa gecen hafta 58,0 dim
Kızlar hepinize gunaydın!
Bugun ne kadar guzel bir gun, hic beklemiyordum boyle bir sonuc..
Ben kesinlikle haftasonu kilo aldıgıma emindim..Cunku yediklerim korkunc seylerdi taşınırken..
Ama sanırım bu haftaici o aldıklarımı gönderdim..Cunku bu sabah itibariyle tam olarak 68 kiloyum..
Yani 200 gram gitmiş gorunuyor ki bir de reglyim..Neyse o kadar mutlu oldum ki sabah sabah yazayım hemen dedim..Gercekten kilo verip de üstüne alınan kilolar çok cabuk veriliyormuş..
Dün de kavitasyonda ölçtüler tam 4. seans olmuştu dün, yani aslında 3 hafta olmuş oluyor, göbegimden 10 cm incelmişim 3 haftada..Ne muthiş bir duygu..
...
Efsun hosgeldin..Bu rejimi pericim cok guzel anlatmış sana..2 gun yapmak diye birsey yok..O bizim meyve suyu detoksumuzdu..Biz aylardır yapıyoruz bu diyeti..Ama sanırım sen 2 haftada istedigin kiloya inersin yapmayı istersen..
Neler yedin? Belki su tutmuştur vücudun. Et ve türevleri yüksek sodyum içerir ve bu da su tutar ama biz bunu bol su, yeşil çay içerek atıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?