Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yumurta,ciğer ızgara hergün yiyorum nerdeyse
Doymuş yağ yerine gerçek-halis muhlis olan tereyağı ve zeytin yağı,beyaz ekmek yerine buğdaylı,yulaflı ekmek ve beyaz pirinç yerine esmer pirinç tercihim.
işlenmemiş fındık,fıstık,ceviz vb. alıyorum.
En sevdiğim sebze ve meyveler;
tere,roka,kazayağı,turp,kırmızı pancar
havuç,elma,dereotu,maydanoz,ıspır,kereviz.
Arasıra bunların karışımından oluşan suyu içiyorum.

yagli yemegi bende cok severim. özellikle tereyagina bayiliyorum :)
zaten yagda genellikle tehlike olmuyor, ne yapiyorsa su karbonhidratlilar yapiyor.
mesela meyveli yogurtlarda %0.1 falan yaziyorlar ama karbonhidrat oranina bakinca felaket. onu yiyecegime ev yogurdu yerim kana kana. yada yaglisindan yerim, hem tadi da olur. yag konusunda cok abartmamak üzere kendimi kisitlamiyorum. mesela eskidenkendime bolll tereyaginda beyaz peynir eritir yerdim bana bana pideyi. onu yapmiyorum simdi tabi :) ama yagsiz salata falan yemem, daha cok pilavdan makarnadan ekmekten sekerden kisiyorum..
ben o zaman pazartesinden itibaren bi deneyeyim puanlari saymayi..

günaydın kızlar.ibugün tartılma günü.ilk benim heralde yazan.kilom 60.takıldım buna ya...

Kızlar hepinize gunaydın!
Bugun ne kadar guzel bir gun, hic beklemiyordum boyle bir sonuc..
Ben kesinlikle haftasonu kilo aldıgıma emindim..Cunku yediklerim korkunc seylerdi taşınırken..
Ama sanırım bu haftaici o aldıklarımı gönderdim..Cunku bu sabah itibariyle tam olarak 68 kiloyum..
Yani 200 gram gitmiş gorunuyor ki bir de reglyim..Neyse o kadar mutlu oldum ki sabah sabah yazayım hemen dedim..Gercekten kilo verip de üstüne alınan kilolar çok cabuk veriliyormuş..
Dün de kavitasyonda ölçtüler tam 4. seans olmuştu dün, yani aslında 3 hafta olmuş oluyor, göbegimden 10 cm incelmişim 3 haftada..Ne muthiş bir duygu..
Arzucumm tatlım yaa cok sevindimm..Sonunda mutlu olman ne kadar guzel..Sen buraya da yap boyle kilo bildirimi de takip edelim kilonu tatlım..Sen yeter ki kilo ver biz biliyoruz kalbinin bizimle oldugunu zaten guzelimm..
Esracımmm nolur bozma moralini, elbette duraklama dönemi de olucak gerileme dönemi de..Ama biz burdan kopmayarak motivasyonumuzu kaybetmiyoruz..
Pericimm bu kabak corbası olayının sonucunnu cok merak ediyorum..ama cok fazla şok diyet yapıyorsun arka arkaya..Böylesinin tehlikeli oldugu yazıyor..Yani metabolizmayı altüst edersen eger bu sefer daha farklı rahatsızlıklar çıkmasın allah korusun..Nolur dikkat et kendine tatlım.
Efsun hosgeldin..Bu rejimi pericim cok guzel anlatmış sana..2 gun yapmak diye birsey yok..O bizim meyve suyu detoksumuzdu..Biz aylardır yapıyoruz bu diyeti..Ama sanırım sen 2 haftada istedigin kiloya inersin yapmayı istersen..

tatlım bende ciğeri çok severim de ciğer ızgarayı nasıl yapıosun tarif eder misin?

canlarımm benimm.. bende tabikii hepinizi çok seviorumm.. burası benim ilk gözağrım o yüzden asla gitmem..

ama ben kendi bünyemin rejimmini buldumm.. suan 77.4 olmuşum ve ne kadar mutluyum anlatamam.. sanırım önümüzdeki hafta 76 -75 leri görürüm die düşünüorumm.. bakın gelip ilk buraya yazdımm ahahahah :)

hepinizii öpüoruumm arkadaşlarım benimm..

günaydın arkadaşlar

kilo bildirimi yapayım 64,8 yani 300 gr almışım adet durumları ama daha çok benim kaçamaklarım.

Aslıcım , Arzucum sizleri tebrik ederim. Esracım sende bencileyin gitmiyor yapıştı kilolar olsun daha bahara var ona kadar veririz inşallah .

Günaydın herkese...
Ben bu haftayı doktorlarda harcadığım için gelemedim kızlar ama inanın her bulduğum arada girip okudum yazılanları. Pazar günü kayınvalide baskınını anlatmıştım. O sinirle yedim yaptığım yemekleri iki gün, sonra tam toparlanıyordum ki yüzümde bir şeyler çıktı. Gittik doktora. Benim bir tür sedefim var genetik. O hortlamış. Doktor kortizonlu krem dışında bir hap verdi. Kaşıntı için sandım ben de. Aldım akşam, sonra prospektüse bakayım dedim. Meğer kaygı giderici ilaçmış. Ertesi gün bir sinir yaptı bende anlatamam. Neredeyse cinayet işlemek istedim. Almadım bir daha. Eşim hazır hastaneye gelmişken ağrıyan ayağını da gösterelim diye tutturdu. Ben yürüyüşten zorlanmıştır canım ne var diyordum ama geceleri ağrıdan uykudan kalkıyoorsun sonra unutuyorsun dedi. Baktırdık, tendon kapsüllerim iltihaplanmış. İlk anda gelseydiniz dinlenmeyle geçerdi ama zorlamışsınız dediler. Yürüyüş de yasaklandımı bir süre. İyice çıldırmak üzereyim. Bu hafta tartılmayayım ben de moralimi düzelteyim. Hislerime göre 1 kilo falan almışımdır.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.ibugün tartılma günü.ilk benim heralde yazan.kilom 60.takıldım buna ya...

Sakın üzülüp de benim gibi çabalarını boşa çıkarma arkadaşım. Eminim vücut korumaya geçti. Sen daha inatçı olursan o da kırılacak. Ben o sihirli rakamı görsem ahh aahh

Benim en yakın arkadaşım da ısrarıma dayanamadı bu rejime geçti. O başka şeyler deniyordu hep sonra da açlıktan gözü dönüp bir tepsi börek yapıp yiyordu. Başladığından beri inanamıyor ve 4 günde iki kilo verdi. Tabi o ilk hızlı verilen anlarda :) Belki o da katılır aramıza. Ben bugünü de es geçip yarın tekrar başlayacağım. Havalar güzelleşiyor, kıyafetler inceliyor bizim de incelmemiz lazım. Yürüyüşe de alışmıştım, o çok kötü oldu Olsun vazgeçmek yok.

günaydin herkese bende bugün tartildim, 58,5 ciktim oysa gecen hafta 58,0 dim

Neler yedin? Belki su tutmuştur vücudun. Et ve türevleri yüksek sodyum içerir ve bu da su tutar ama biz bunu bol su, yeşil çay içerek atıyoruz.

Slm helinasli, cok tesekkür ederim. Benim hedefim Nisanda 56 yada mümkünse 55 olmak. O zamana kadar bi hafta da olsa denemeliyim bu diyeti. Haftaya ben puanlarimi bi sayayim, bakalim ne olacak. Burada da cuma günleri yapiliyor dimi kilo bildirimi ? Ben 50-59 kilo araliginda birlikte zayfilayalim topigindeyim ama burasi cok dikkatimi cekti, sentez yapma niyetindeyim :87:

Bu arada kilon inmis, tebrikler o 200gramlar cok degerli, hele de ayni zamanda regl isen, haftaya güzel bir sonuc cikar 10 cm incelmek ne demek, harika !

semiluna canım geçmiş olsun.düzeldiğinde devam edersin yürüyüşe canını sıkma.başka spor denesen.plates v.s onlarda zaararlımıki
evet arkadaşlar çok inat etti takıldı 60a.ama kırcam inadını.haftasonu bozmadan devam edersem iyi olcak.haftasonu kaçamaklar artıyo.

Kızlar benim kilomda bu hafta değişiklik yok 70.4 kg. yum o kadar kaçamağa rağmen ne aldım ne verdim gerçi bir ara 71.5 görmüştüm ama şu anda sabit 70.4 kg.yum. hiç tatlı yemeyen ben bugünlerde tatlı krizine girdim. Eltim sağolsun bende kaldığı sürece beni çikolataya alıştırdı. dün yemediğim şey kalmadı bu hafta hiç kaçamak yapmamam lazım.

Son düzenleme:
Semiluna geçmiş olsun canım dikkat et kendine. Arzucuğum 1-2 hafta sonra bende bu kalori sayımı diyetini bir denemek istiyorum bakalım becerebilecekmiyim.

Arzucum yaa ne guzel sonuclar!! Ne guzel seni mutlu görmek:)) İki tarafta da arkadasların oldu bence bu da guzel bisey :)) Motivasyon daha da artar insan sayısı arttıkca..
Masumcumm canım bak ne guzel kilo almamışsın..Ben de kendimi oyle goruyorum bu hafta..Aslında ben almıştım kesin haftasonu da haftaici verdim...Yani oyle hissediyorum..Neyse haftaya guzel kilo veririz artık:))
Semilunacımm cnm cok uzuldum basına gelenlere..Ben de bir iki gun önce soruyodum burda semiluna nerde diye..Cok gecmiş olsun..İnsallah bacak sorununu çözersin herşeyden önce..Bence de hiç moral bozma boşyere tartılıp, aldım diyosan almışsındır..Haftaya bakarız artık..
Esracımm gunaydın cnmmm nolur bozma moralini, aynı anda yazmışız gene sabah :) Daha oncede dedigim gibi senin rakamın cok guzel bir rakam aslında keske ben de 60 olsam da sabit kalsam bir sure o kiloda :)) Bosyere üzme canını elbet vericeksin sen de..
Efsuncum basla bakalım p.tesi bakalım neler olucak...Hele de amacın 2-3 kilo vermekse bu diyetle cok kolay ulaşırsın istegine cunku ben ilk basladıgımda ilk hafta 2.3 kg vermiştim..İlk hafta cok veriliyor anlayacagın..Hadi kolay gelsin..
Glybcn cnm sen de takılmışsın bu hafta ama cok az giriyorsun aramıza..ben eminim biraz daha katılsan daha cok motive olup yapmayacaksın o kacamakları..Hadi artık sıyrılalım takıldıgımız kilolardan :)

Son düzenleme:
Neler yedin? Belki su tutmuştur vücudun. Et ve türevleri yüksek sodyum içerir ve bu da su tutar ama biz bunu bol su, yeşil çay içerek atıyoruz.

bu hafta tatlilari kacirdim, ama bol da sebze yemekleri yedim. Aslinda haftada 2 kez mate / 5i bi yerde gibi caylar iciyorum, bu hafta icmedigim gibi, regl olmam da yakin olabilir, cünkü istahim kontrol disi :) Bu hafta hedefim 57,9 du, ama yapamadim. Haftaya insallah..

İnşallah Aslıcığım haftaya daha güzel veririz. ben kg almamamın nedenini çözdüm galiba diyete dikkat etmediğim süre içinde istisnalar hariç abartıya kaçmadım gene beyaz ekmek yemedim. krb. yiyecekleri gene kısıtlı yedim ama aynı zamanda doyarak kalktım sofradan. ve şunu anladımki biz hedefimize indiğimiz zaman (inşallah) pilav, makarna, ekmek vs. yüklenmediğimiz zaman kg almıycaz. en azından bana en çok kg. aldıran bunlarmış yoksa ben öyle abur cubur yiyen biri değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…