Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar ıyı haberlerr yok bende malesef...300 gr fazla cıktım ben anlamadm bu işi..regl olcam ondan herhalde yoksa dıkkat ettım ama..kılo weren arkadasları tebrık ederım..

Beni cok ümitlendiriyorsun. COK tesekkür ederim. Kural olarak ilk sayfadakilerden baska bisey yok dimi ?

Beni cok ümitlendiriyorsun. COK tesekkür ederim. Kural olarak ilk sayfadakilerden baska bisey yok dimi ?

746.sayfada daha kapsamlı herseyin yazdıgı bir liste var..Ordan gunluk limitini 35-40 civarında tutarsan kb degerini 2 ltr de suyunu içersen en az kesin gozuyle bakıyorum ben..

slm kızlar ıyı haberlerr yok bende malesef...300 gr fazla cıktım ben anlamadm bu işi..regl olcam ondan herhalde yoksa dıkkat ettım ama..kılo weren arkadasları tebrık ederım..

Olsun be cnm..300gram bişey degil..Bence regl sonrası kesin düşücek hemen kilon..Sonucta dikkat ediyosun hala bozmadın..Regl sonrası iyi haberlerle gel inşallah melikecim..

Merhaba arkadaşlar. kilo veren herkesi tebrik ederim.

Ben kendimde şunu fark ettim. Bu diyeti sıkıca yapıp sonra bırakırsam kilo alıyorum ve bütün emeklerim boşa gidiyor.
Ama bu diyeti güzelce yapıp haftada bir serbest yersem gerçekten kilo almıyorum, hatta veriyorum.
Benim bünyem aşırı yasaklara tepki veriyor.
O yüzden güzelce yapacağım diyeti günlük 40-50 kb alacağım. Hafta sonu eşimle dışarı çıkıyoruz zaten. Cumartesi için de 100e kadar kb alma hakkı vereceğim kendime.
Haftada 4 gün de spor yapacağım.
Aslında insülin direncim için doktora gittiğimde bana bunları söyledi. Kesinlikle hareket etmen lazım dedi. Yani spor şart.
Bir de hangi rejimi yapıyorsan hiç bir şeyi aşırı kısma dedi. Vücut direnç gösterir dedi.
Ben adama rejimi söyledim. Kendi ablası ve babasına da bu rejimle kilo verdirmiş. Ama dediğim gibi bazen canının istediklerini de yemelisin dedi.
1 kase sütlü tatlı sana mutluluk verir ve rejimini bozmaz dedi
Bir dahaki kontrolüm 1 ay sonra. Mutlaka 4 kilo vermemi ve hareket etmemi istedi.
Hadi bakalım hayırlısı:26:

selam arkadaslar

arzucum motivasyonunun geri gelmesine kilo vermene cok sevindim insallah böyle devam edersin
aslicim senide tebrik ederim hem 200gr vermissisn hemde 10 cm incelme müthis birsey
benim gibi kilo veremeyen arkadaslarim sizde moralinizi bozmayin insallah bu hafta telafi ederiz ben dün aksama dogru kabak corbasina devam edemedim icim almadi
aslicim uzun süre bu tür birsey yapmam bunu yapmamin sebebide hafta sonu asiri kb almistim niyetim kilo aldiysam hizli bir sekilde vermekti demek almisimki bugün ayni ciktim yine kendi dietimize devam

semiluna gecmis olsun canim sedefin cok cesitleri var biliyorum benimde cocuklugumdan beri gecmeyen sedefim vardi cok doktora gittim her biri degisik merhem veriyordu ama lise zamanimda bir doktorun verdigi bir merhem iyi geldi ve hic gecmeyen sedefim gecti hatta bizim mahalleye birileri tasinmisti ve sonra ondada sedef oldugunu ögrenmistim onada ayni merhemi tavsiye ettim senelerdir hic gecmeyen o bayanin sedefleri o merhemle gecti ve bana o kadar dua etmistiki istersen ismini veririm ama yinede doktoruna sormadan kuallanmani tavsiye etmem dedigim gibi cok cesitleri var her sedefe iyi gelcek diye birsey yok insallahda iyi gelir

aslıcım tşk desteğin için.eve tkilom çok sayılmaz ama benim normal kilom 55.o kiloda iyi oluyorum.ama o kiloya ulaşınca bile devamlı kontrollü olmamgerekiyo.sende olcan canım bu kiloda merak etme.sende bu azim varken ben çok güveniyorum sana.sonra hepbirlikte kilolarımızı koruma topiği açcaz.

Olsun be cnm..300gram bişey degil..Bence regl sonrası kesin düşücek hemen kilon..Sonucta dikkat ediyosun hala bozmadın..Regl sonrası iyi haberlerle gel inşallah melikecim..

aslıcım sen olmasan napcam ben bılmıyorum...yanı bozmadım ama ınsanın canı sıkılıyo cok sınır oldum sabah ınsallh dedıgın gıbı olur canım..

kilo veren arkadaşlarımın hepsini çok ama çok kutluorum.. vermeyenlerde lütfen üzülmesin haftaya mutlaka verirsiniz...

masumum tatlım tabiki denemen bence senin için faydalı olabilir sende benim gibi çok uzun süredir bu diyeti yapıosun hem sağlık hemde değişiklik için belki 1 ay gibi bir süre belirleyip kendine kalori sayımı yaparsın.. ben bile yapabiliosam sen hayli hayliii haylliii yaparsın tatlım.. önemli olan 7-8 oğün yemek.. ben çok alıştım o açlığım falan kalmadı.. güzel olan acaba ne yiycem die artık düşünmüorum sadece kendime ne olursa ama hiç fark etmez pasta börek dolma vs ne olursa olsun sadece kuş kadar alıorum yani normal insanların 1 porsiyon dedikleri şey :) sabah kahvaltımı arada kahve ve 1 küçük attlımı öğle ne yemek varsa 2-3 gibi bir porsiyon meyve 4-5 gibi yine küçük bir tabak yemek ya da bir kase çorba 7-8 gibide salata ve herhangi bir yemekten 3-4 kaşık alarak mükemmel doyuyorum.. zaten k... sepeti diye bir site var orda aklına gelecek her ama her yiyeceğin kalorisi var.. kaç kalori alman gerektiğini kaç gün kaç kalori alırsan zayıflayacağını söleyen bir site.. bir de sorulara cevap veren bir diyetisyen özlem hanım die..

yani şuanda kendimi tüm şişliklerimden kurtulmuş gibi hissediorum.. zaten suan da 77.4 olmak ve bunun azalıcağına inanmamın verdiği rahatlıkta var..

bu rejim ya da kb rejimi hiç fark etmez önemli olan o azmimin tekrar yerine gelmesi.. size hep sölüorum ben 105 kiloydum kendi irademle 75 lere düştüm ve çok hızlıbir şekilde sonra sabitlendim.. sonra geçen sene 83 lere fırlayınca tekrar rejim arayışlarıyla sizlerle tanıştım ve bu benim için çok güzel bir şey.. motivasyonum geçen haftalarda mahvolmuş ve verdiğimin hemde 3 ayda zarzor verdiğim 6 kilonun 3 ünü geri alınca perişan oldum :) bakalım bunlar yeni aldığım kilolardı o yüzden vermek kolay oldu.. esas sonuç bu hafta olur.. haftada tek isteğim 1 kilo 1.5 kilo vermek .. bunuda başarıcağıma eminim.. kalori diyetindeki en büyük artı mesela dayanamadım 1 dilim pasta yedin di mi? kalori 600 .. hemen sporla bunu yakabiliorsun mesela 80 kez ip atlıosun hooppp noluyoo 400 calori yakıosun ve günlük aldığın kalori düşüo buda kilo vermene yardımcı oluyor..

ayy ne yazzdımmm ... hadi öptüüümm hepiniziii fıstıklarrr

Sağol canım, özel mesajla atsan ismini ben de doktoruma sorarım. Çünkü dediğin gibi hem hepsi değişik ilaç veriyor hem de emin olamıyorlar. Sen bunu bir kullan olmadı değiştiririz diyorlar. Ben bir ilaç ismiyle gidersem en azından fikir alırız. Yıllardır çekiyorum zaten, tam baskılandı derken hortladı illet.

Hiç canını sıkma ben regl olacağım zaman 1.5 - 2 kilo farkediyor. Şimdi 300 gr fazlaysan ve kaçamak yapmazssan haftaya tartı seni şaşırtır bence :)

özelden gönderdim mesaji ben o kadar cok doktora gittimki bir sürü degisik merhem kullandim hatta bir doktorun verdigi merhem gecme yerine cogaltmisti insallah sanada iyi gelir

özelden gönderdim mesaji ben o kadar cok doktora gittimki bir sürü degisik merhem kullandim hatta bir doktorun verdigi merhem gecme yerine cogaltmisti insallah sanada iyi gelir

Teşekkür ederim çok

Günaydınnn herksese
Her haftasonu bu sefer uyuyacağım diyorum ama yine 7 dedin mi hortluyorum. Zaten ayağımı uzatmaktan da çooook sıkıldım. Hareket etmedikçe şişiyormuşum gibi oluyor çok moralim bozuluyor. Ama bozmayacağım moralimi olsun. Yaza kadar çıtır olmak lazım. Bir koca dolap kıyafetim var kıyıp atamadığım, onları giyebilmek var işin ucunda. Ne kadar da küçükmüşüm ben yaaa..

Günaydınn arkadaşllarr

yaa bu topic ne oldu böle yaa... hadi biraz canlandırın şurayı.. eskiden sabah gelince bi kaç sayfa okurdum.. daha dün yazdığım yazı bile son sayfadaa pessssssssss

hadiii fıstıklarr.. neler yiyosunuz neler yapıosunuz anlatın.. girin hep yaa..

Herkes nereye kayboldu amaaa

Ben bu sabah kaşarlı, kırmızı biberli omlet ve ızgara sosis yedim
Öğlen ton balıklı salata yapacağım kendime
Akşam da eşimle et, garnitür olarak ıspanak kavurma ve salata hazırlayıp kırmızı şarap içeceğiz

Hava güzel ya herkes dışarlara döküldü deli gibi spor yapıyor değil mi
Evet evet :)

burda maalesaf kar yagiyor artik kimseler kalmadi ya ben burdayim ama kimse olmayinca girip cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…