Efsuncum basla bakalım p.tesi bakalım neler olucak...Hele de amacın 2-3 kilo vermekse bu diyetle cok kolay ulaşırsın istegine cunku ben ilk basladıgımda ilk hafta 2.3 kg vermiştim..İlk hafta cok veriliyor anlayacagın..Hadi kolay gelsin..
Beni cok ümitlendiriyorsun. COK tesekkür ederim. Kural olarak ilk sayfadakilerden baska bisey yok dimi ?
slm kızlar ıyı haberlerr yok bende malesef...300 gr fazla cıktım ben anlamadm bu işi..regl olcam ondan herhalde yoksa dıkkat ettım ama..kılo weren arkadasları tebrık ederım..
Günaydın herkese...
Ben bu haftayı doktorlarda harcadığım için gelemedim kızlar ama inanın her bulduğum arada girip okudum yazılanları. Pazar günü kayınvalide baskınını anlatmıştım. O sinirle yedim yaptığım yemekleri iki gün, sonra tam toparlanıyordum ki yüzümde bir şeyler çıktı. Gittik doktora. Benim bir tür sedefim var genetik. O hortlamış. Doktor kortizonlu krem dışında bir hap verdi. Kaşıntı için sandım ben de. Aldım akşam, sonra prospektüse bakayım dedim. Meğer kaygı giderici ilaçmış. Ertesi gün bir sinir yaptı bende anlatamam. Neredeyse cinayet işlemek istedim. Almadım bir daha. Eşim hazır hastaneye gelmişken ağrıyan ayağını da gösterelim diye tutturdu. Ben yürüyüşten zorlanmıştır canım ne var diyordum ama geceleri ağrıdan uykudan kalkıyoorsun sonra unutuyorsun dedi. Baktırdık, tendon kapsüllerim iltihaplanmış. İlk anda gelseydiniz dinlenmeyle geçerdi ama zorlamışsınız dediler. Yürüyüş de yasaklandımı bir süre. İyice çıldırmak üzereyim. Bu hafta tartılmayayım ben de moralimi düzelteyim. Hislerime göre 1 kilo falan almışımdır.
746.sayfada daha kapsamlı herseyin yazdıgı bir liste var..Ordan gunluk limitini 35-40 civarında tutarsan kb degerini 2 ltr de suyunu içersen en az kesin gozuyle bakıyorum ben..
Olsun be cnm..300gram bişey degil..Bence regl sonrası kesin düşücek hemen kilon..Sonucta dikkat ediyosun hala bozmadın..Regl sonrası iyi haberlerle gel inşallah melikecim..
semiluna gecmis olsun canim sedefin cok cesitleri var biliyorum benimde cocuklugumdan beri gecmeyen sedefim vardi cok doktora gittim her biri degisik merhem veriyordu ama lise zamanimda bir doktorun verdigi bir merhem iyi geldi ve hic gecmeyen sedefim gecti hatta bizim mahalleye birileri tasinmisti ve sonra ondada sedef oldugunu ögrenmistim onada ayni merhemi tavsiye ettim senelerdir hic gecmeyen o bayanin sedefleri o merhemle gecti ve bana o kadar dua etmistiki istersen ismini veririm ama yinede doktoruna sormadan kuallanmani tavsiye etmem dedigim gibi cok cesitleri var her sedefe iyi gelcek diye birsey yok insallahda iyi gelir
slm kızlar ıyı haberlerr yok bende malesef...300 gr fazla cıktım ben anlamadm bu işi..regl olcam ondan herhalde yoksa dıkkat ettım ama..kılo weren arkadasları tebrık ederım..
Hiç canını sıkma ben regl olacağım zaman 1.5 - 2 kilo farkediyor. Şimdi 300 gr fazlaysan ve kaçamak yapmazssan haftaya tartı seni şaşırtır bence :)
Sağol canım, özel mesajla atsan ismini ben de doktoruma sorarım. Çünkü dediğin gibi hem hepsi değişik ilaç veriyor hem de emin olamıyorlar. Sen bunu bir kullan olmadı değiştiririz diyorlar. Ben bir ilaç ismiyle gidersem en azından fikir alırız. Yıllardır çekiyorum zaten, tam baskılandı derken hortladı illet.
özelden gönderdim mesaji ben o kadar cok doktora gittimki bir sürü degisik merhem kullandim hatta bir doktorun verdigi merhem gecme yerine cogaltmisti insallah sanada iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?