Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlar,
10 gündür işlerim yüzünden pek uğrayamadım umarım diyetler iyi gidiyordur ve herkes iyidir.
ben bu 10 günde pek diyeti uygulayamadım ama kilo da almamışım bu sabah tartıda 60 çıktım.
artık yarından itibaren dikkatli bir şekilde devam edeceğim.
aslında diyet yapmadığım bu sürede kilo almamış olmak beni motive mi etsin moralimi mi bozsun bilemedim. diyet yaptığımda da bir türlü kıramadığım 60 direncim var. diyet yapmadığımda da 60 da kaldım anlamadım ben bu işi....
belki önümüzdeki hafta meyve suyu detoksu yaparım yine.

arkadaşlar bugün sabah kendimi hafif hissettim merakımdan direkt basküle gittim ve bugün 68,8 çıktım çok mutlu oldum bu 2.defa oluyor hep cumartesi günü daha az çıkıyorum benim için müthiş bir rakam. çünkü diyetsiz bir hafta geçirmiştim biliyorsunuz. sizce olabilir mi bilmem ama ben bunu bir tek şeye bağladım. diyet yaptığımda gerektiğinden az yediğim için vücudun direnç gösterdiğni düşünüyorum. siz ne dersiniz ama sebep ne olursa olsun 68 i görmek çook güzel bir duyguymuş.

Merhaba kizlar,

Dun arastirmaya basladigim karbonhidrat diyetineee, bugun basladim bilee :) Forumdaki tum yazilari takip ettim desem yeridir, artik nasil sartlandiysam kilo vermeye :) Oncelikle kilo veren ve vermeye cabalayan tum arkadaslari azimlerinden ve sabirlarindan dolayi kutluyorum... Bana gelicek olursak, vermek istedigim 13 kilo gibi bir rakam var onumde.. Suanda 67 kiloyum ve 54 kilo olmak hayalim.. Araniza ben de katilmak istiyorum..Sizinle birlikte motive olmaya ihtiyacim var..

hosgeldin osqee...sende katil tabi nerede hareket orda bereket:) kalabalik olunca güzel oluyor.

Ben bu diyete basladigimda ilk zamanlar cidden cokcok az kH aliyordum ama aklimda hep su vardi istedigim kiloya indigimde yine makarna, patates, pilav vs. yiyecem. ömür boyu bunlari yemeden yapamam ki. imkansiz bisey. Bu nedenle bende senin gibi düsünüyorum masum. artik ne degil nekadar yedigimiz önemli...ben bu halimi seviyorum yaaaa :))

Tam da bunu anlatmaya çalışıyordum masumum. Sen de aynı şeyleri yaşamışsın.Diyetsiz geçen zamanda kilo almadım hatta sen vermişsin bile süper. gereğinden az yediğimiz için vücudun direnç göstermesi çok mantıklı bir sebep bence de. Nasıl bir beslenme programı yapacaksın bu durumda?
tavsiyelere ihtiyacım var. kb değeri düşük gıdalardan daha çok yemek bir çözüm olur mu acaba? benim aklıma diyetle birlikte öğün aralarında meyve suyu içmek gibi bir fikir var belki denerim ama tam karar vermedim daha.

Terkenciğim ben bugüne kadar ilk kez bu kadar uzun zamandır diyet yapıyorum o yüzden bünyemide yeni yeni tanıyorum. örneğin hiç tatlı yemeyen biri olarak tatlı yediğim dönem kg. verdiğimi gördüm. krb.çok kısıtlı aldığım zamanda kg. veremediğimi, o yüzden bundan sonra herşeyden yemeyi ama ölçülü yemeyi düşünüyorum. ayrıca meyve suyu yerine günlük meyve yemeyi düşünüyorum. önümüzdeki cumaya kadar bakalım sonuç ne olacak. Ben daha önce diyetisyene gitmiştim ama uygulamamıştım. bundan sonra ölçü olarak dyt.yenin ölçülerini uygulayacağım. İnşallah sonuç yüzgüldürücü olur.

masum banada söylediklerin mantikli geldi ne kadar yedigimiz cok önemli bu hafta bende kilo veremesem bile evde ne yaptiysam hepsinden biraz biraz yemeyi düsünüyordum senin ve aylinin yazdiklarini okuyunca uygulamaya karar verdim hem metabolizma sasirmis olur direnc kirilir bundan sonraki dietler basküle daha güzel yansir diye düsnüyorum:44:

İnşallah Periciğim bizde deneme yanılma yöntemiyle hem sağlığımız için hem kolay kg. vermemiz için doğru olanı bulucaz. sonuçta herkesin metobolizması farklı bakalım haftaya nasıl kg. vericez gene yediklerimizi paylaşalım burada.

aslinda bu deneme iyi olucak bu sekilde kilo verip veremedigimi gördügüm gibi menülerim degisecek ve buna gercekten ihtiyacim var ayni seyleri yemekten biktim 4 aydir bir kasik bile bakliyat yemedim biliyorum cok kb var ama yarim tabak bile olsa yemek istiyorum simdiye kadar cok bos hafta gecirdim bir haftada bu sekilde gecsin raziyim

Kızlar selam hepinize, evde olmadıgım icin giremedim bir türlü..
Masumcum cok sevindim kilo vermene, inan bana aynı şeyden bahsedecektim ben de..
Cunku ben de tatlı yemeye basladıgımda super etkisini gördüm..
Diğer şeyleri abartmadıgımda hiç sorun yaşamıyorum..Ya vucudum alıştı ya da ne oldu bilemiyorum..
Ama şöyle söyliyeyim dün abim geldi amerikadan o yüzden evde yemek olayları vardı..Yemek sorun degil hic abartmadım, balık salata filan yedim..Kahvaltıda da cok az yemiştim..Ama yemegin üstüne bir tatlı yedim ki gözüm döndü..Sütlü nuriye tatlısını seven var mı bilmiyorum ama ben ölürüm yani bir oturuşta bir kilo yiyecek kapasite var bende..Neyse şöyle söyliyeyim, 4 dilim sütlü nuriye yedim..Çünkü biliyorum 1 tane yesem aklım kalıcaktı ve aynı etkiyi yapmayacaktı..Sonra deli gibi su ictim yatana kadar ve akşam yemek yemedim..Zaten o kadar tatlı ve sudan sonra da karnım acıkmadı..
Sabah 100 gram eksik çıktım :))) Ne guzel bir duygu..Arada böyle şeyler yapıp vucudumu şaşırtmak ve korkmadan yemek aslında hoşuma gidiyor..Diyorum ki alsam da veririm nasıl olsa ama almayacagım..Ve gercekten baktıgımda almamış oldugumu goruyorum..Ama nerdeyse 10 gun sonra 3 ay olucak ve şerbetli tatlı yemeyeli bu kadar süre olmuş..Bu bana çok iyi geldi..
Bugun de sabah kahvaltıda 1 dilim wasa ve 1 yumurta
Oglen kofte ve salata
Aksam salata yedim..
Hic fazlasını istemedi zaten canım..Dün doymuşum kacamak yapmaya..Eminim kilo almamışımdır bu haftasonu..Zaten aldıysam bile deger o yedigim tatlılara :)))
Yeni gelen arkadasımız da hosgelmiş..Benim de 13 kilom var önümde..Birlikte veririz ne guzel :)
Sen biraz daha hızlı gidebilirsin tabi cunku yeni başlayacaksın..Sormak istedigin birsey olursa sor cnm..
Pericimm tatlım haftasonu uzak kaldım ama aklım hep sizleydi..Opuyorum hepinizi...

slm arkadaşlar.kaçamaklarla dolu bir haftasonu geçridim.ama pişman değilim))yarın diyete dvm.haftasonu tatili olmuş oldu napalım.bazen yapmak lazım dime..

afiyet olsun aslicim 4 dilime ragmen 100 gr az cikmisssin bu dahada harika

slm arkadaşlar.kaçamaklarla dolu bir haftasonu geçridim.ama pişman değilim))yarın diyete dvm.haftasonu tatili olmuş oldu napalım.bazen yapmak lazım dime..

aslinda kilo almadikca gercekten hakkimiz bende bu hafta hic kilo veremesem bile her seyden azar azar yemeyi düsünüyorum 4 aydir hic yemedigim en sevdigim yicekleri yemek istiyorum artik, en basta meyve havuc salatasini bile özledim

Aslıcığım önce gözün aydın ağbin için ve afiyet olsun tabiki vücudun tatlıya da ihtiyacı var inan bende verdiğim kg için çok mutluyum dilerim artık daha kolay veririm.

aslinda kilo almadikca gercekten hakkimiz bende bu hafta hic kilo veremesem bile her seyden azar azar yemeyi düsünüyorum 4 aydir hic yemedigim en sevdigim yicekleri yemek istiyorum artik, en basta meyve havuc salatasini bile özledim

Havuç Orta Boy 1 Adet 4
Kırmızı Turp 4 Adet 2

Canım ben bir kac haftadır havuc cok katıyorum salatanın içine..Domatesde bile 6 var ve mevsimi degil..
Onu katacagına 1 adet havuc rendeleyebilirsin bence hicbir sakıncası yok..Ama baska rejim yapıyor olsaydık o zaman havuc diger butun rejimlerde yasak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…