Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Hepinize gunaydın arkadaslarım..
Sıkı bir rejim haftası bizi bekliyor hele de kaçamaklardan sonra daha mutlu başladım nedense bu haftaya..Neyse mutluluk azalmasın haftasonuna dogru..Ben adımsayarla evin içinde hareket etmeyi planlıyorum..Yani en azından günlük kac adım atıyorum onu sayacagım bir artık..Aksamları azsa tamamlamaya calısacagım..Aslında ben hep spor yapma hayalleri kurarım ama 2-3 gun icinde foss eder hayallerim..Denemekten zarar çıkmaz..

Günaydın canım.
Ben de adımsayar almayı düşünüyordum. Ama Leslie'ye başlayınca vazgeçtim.
Dün ilk defa 1 millik programı yaptım. 20 dakika sürüyor.
Tatlım anlatamam sana nasıl iyi geldi, nasıl terledim.
Ben de spor asla yapamam. Ama bu Leslie çok zevkli. Ben bile yaptıysam herkes yapar.
Her akşam yatmadan yapıp duş alıp uyuyacağım.
Allah güç verirse bırakmayı düşünmüyorum canım

evet canım.bu haftayı sıkı tutalım.olabildiğince az kaçamak yapalım.cuma günü tartılar güldürsün yüzümüzü.aslı plates yapmayı denedinmi hiç.vücudu sıkılaştırıyo.kilondan daha az görünmeyi sağlıyo.

canım dışarı çıkıp yürüyüş yapılamıyosa leslie güzel bir program.bende bir ara denemiştim.ama beni devamlı yapmak sıktı.en güzeli dışarda yürümek aslında amahava soğuk ve vakitsizlik v.s yada kendimize göre uydurduğumuz bahaneler.devamlı yaptığında yarar sağlayacak eminim.

Evet canım havalar müsait değil. Ben nisan ayında falan ancak yürüyebilirim. O zamana kadar Leslie ile idare edeceğim.
Eşimi de zorladım. Aslında o zayıf ama 20 dakikalık bir şey diye bana eşlik edecek
Bir de termal sauna şortumu giyince belim göbeğim falan süper terledi. Benim gibi hareketsiz biri için bu çok büyük bir şey aslında canım.
Şu bir haftayı düzenli yaparsam sonu gelir.

Ben dışarda yürüyüş yapmayı sevmem hiç, ama şimdi leslie denedim..Yarım saat çok iyi geldi..Ter içinde kaldım resmen aynen dediginiz gibi..Şimdi gidip duş almak lazım ama gitmeden paylaşayım dedim...Cok mutlu oldum nedense hareket edince..İnsallah devamını yapabilirim..

bu leslie yi hepp duydum ama ben ne olduğunu bilmiorumm bana da anlatsanızaa yaaa

bu leslie yi hepp duydum ama ben ne olduğunu bilmiorumm bana da anlatsanızaa yaaa

heheh ben de bilmiyordum aynen senin gibi..Bugun artık bir bakayım dedim..İnternete yazarsan aynen karşına çıkıyor kadın..Bir kadın var o yürüyüş yaptırıyor ama ev içinde step hareketleri gibi..Ama çok eglenceli, yani bana mesela bir spor salonuna yazılıp gitmek çok zor gelir, hazırlan, evden çık git giyin spor yap ev dön yorgun argın filan..Ya da açık havada yürüyüş de ancak yanımda bir arkadasım varsa olabilecek birsey..Leslie arkadasın olabilecek bir kadın çok sevimli konuşması filan..Bence evde bir dene..İşyerinde deneyemezsin çunku :))

Günaydin kizlar

Leslie cidden iyi bir metod.. bol kilo kaybi olacak bir hafta diliyorum hepimize

anlamadım ama yine ben leslie yazınca bipgrafiler çıkıo nerden bakıosun bana yollasana adresini tatlım yaa

anlamadım ama yine ben leslie yazınca bipgrafiler çıkıo nerden bakıosun bana yollasana adresini tatlım yaa

Guzelim kadınlar klubunde bile ornek videolar var..Ben direk bugun ordan yaptım..Yarım saat sürüyor iki video eklemiş bir arkadas..Leslieile yuruyus yaz mesela ya da kadınlar klubu yaz ordan girer bakabilirsin..

Çok sevindim senin de yapmana canım. Gerçekten çok pozitif bir kadın ve bu hareketler süper ter attırıyor.
İnsan spor yapınca kendini çok iyi hissediyor.
İnşallah forumca hepimiz yaparız ve birbirimize destek oluruz:)
Bir de spor ayakkabısız yapma canım ayaklar bir süre sonra nasır oluyormuş. Ben kendime bir ev ayakkabısı alacağım rahatça.

Aslı'cığım adımsayar çok inanılmaz bir şey. Ben ilk aldığım zaman aman ne diye para verdim ben buna demiştim ama beline takıp gezmeye başlayınca çok etkiliyor insanı. Ben de illa çıkıp yürümüyorum, iş yerinde takıyorum belime. Mesela sınav yaparken masada oturuyordum eskiden, şimdi adımsayar var ya hedeften düşsün diye dolanıyorum sınav salonunda. Diyelim eskiden sekreterden isterdim fotokopiyi, şimdi bakıyorum hedefe çok uzağım sırf düşsün rakam diye kendim gidip geliyorum. Çok motive ediyor insanı. Ben günlük hedef koyuyorum, geriye doğru sayıyor, 0 olunca dıdıt yapıp bayrak sallıyor mutlu oluyorum.

Bu arada HEPİMİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLDUN KIZLAR

peki günde kac bin adim atmamiz gerekli bi bilgin varmi ? 10.000 diyebisey duymustum da dogru mu acaba ? Senin de sevgililer günün kutlu olsun. Sevdicegi olanlara mutluluklar dilerim

Evet gerçekten ancak deneme yanılma yoluyla anlıyor insan kendi metabolizmasını. Mesela bende bütün gün ne kadar çok et yersem ertesi gün o kadar az çıkıyorum tartıda. Ama o gün çok çok az yersem aynı ya da fazla bile çıkabiliyorum. Eşimse baklagil, tahıl yediği zaman kolay kilo veriyor, benimle et yerken daha zor veriyor.

peki günde kac bin adim atmamiz gerekli bi bilgin varmi ? 10.000 diyebisey duymustum da dogru mu acaba ? Senin de sevgililer günün kutlu olsun. Sevdicegi olanlara mutluluklar dilerim

10.000 adım sağlıklı bir insanın atması gereken adım, 12.000 e çıkartırsanız da süper olur diyorlar ama başta daha azla başla. Moralini bozmamak için çünkü ben ilk kullanmaya başladığımda ne kadar az adım attığıma inanamamıştım ama bu sayede artık sıkı bir yürüyüş yapmadan da 10 000 tamamlayabiliyorum. Şu ayağım iyileşssin 12 000 yapacağım :)

Selam arkadaşlar umarım kaçamaksız bir hafta olur. ben bugün oruçluyum akşamı nasıl kapatırım bilmiyorum ama dün bir haftaya yetecek kadar karbonhidrat aldım galiba o yüzden bu hafta düşük tutmaya çalışacağım.

Bu arada hem Mevlid Kandiliniz, hem sevgililer gününüz kutlu olsun.

selam arkadaslar daha yeni aciyorum ama sizleri gördügüme cok sevindim uzun süredir cok sessiz topik biraz hareket gelmis insallah dahada canlanir
masumcum Allah kabul etsin
leslie yürüyüs programina baktim hosuma gitti bende denemek istiyorum
arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun, sevgililer günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…