Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ayıp bana:26: Ama vallahi unuttum ben bu gün kandil olduğunu. Hepinizin kandili mübarek olsun :26:

İyi ki hatırlattınız kayınvalidem küserdi aramasaydım :)

Bugün kü menümü yazayım.

Sabah iki geleneksel sosis (soyulmamış, hani eski sosisler gibi kasap işi, nedense daha sağlıklı ve lezzetli geliyor bana, tabi sosis ne kadar sağlıklı olabilirse ) 1

Öğlen tavuklu salata 10 diyelim sadece marul var
Akşama kıymalı ıspanağım var evde ama pirinçsiz ona da 10 desek

Arada bir kaç parça bitter çikolata yeme planım var kahveyle o da 6

Kaçamak yapmazssam 27 ile kapatabilirim işallah

Ben de bugünkü menümü yazayım:

Sabah:

1 yumurtadan omlet
3 zeytin
Beyaz peynir
1 dilim kızarmış light ekmek
Şekersiz çay

Öğle:

1 tane alabalık buğulama
Salata

Tesekkur ederim. Hosbulduk. Umarim hepimiz istedigimiz hedefe ulasiriz :) Bir yandan diyeti uygularken, bir yandan da arastirmalara devam ediyorum. Bu diyetin gercek ismi Atkins diyeti. Atkins diye bir doktorun kesfettigi ve yillardir hastalarina uyguladigi bir yontem. Kendi siteleri var, Atkins yazarsaniz cikiyor. Internetten son cikan kitaplarini indirdim. Diyet hakkinda cok detayli bilgi veriyor, suan okumaya basladim. Ayrica kitabin icinde degisik tariflere de yer vermisler. Dilerseniz sizinle de paylasabilirim kitabi (yalniz kitap Ingilizce)
Neyse gorusmek uzere.

merhaba arkadaşlar

mevlüt kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun.

ve birde kaçamaksız haftalar diliyorum. Şu adım sayar baya kafama yattı masumum bende alsam aslında iyi olur gibime geliyor.

Ayıp bana:26: Ama vallahi unuttum ben bu gün kandil olduğunu. Hepinizin kandili mübarek olsun :26:

İyi ki hatırlattınız kayınvalidem küserdi aramasaydım :)
sizinde kandiliniz mübarek hayırlara vesile olsun inş.

merhaba arkadaşlar

mevlüt kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun.

ve birde kaçamaksız haftalar diliyorum. Şu adım sayar baya kafama yattı masumum bende alsam aslında iyi olur gibime geliyor.
sizinde mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiyle

herkesin kandili mübarek olsun.hayırlara vesile olması dileğiyle...kalbinizdeki sevgiler koccaman olsun.sevgilier gününüz kutlu olsun...

Kızlar gercekten cok gaza geldim ben..Leslie fena yaptı beni..Rejim olayındaki gibi bunda da hırs yaptım sanırım..Sabah yarım saat yapmıştım şimdi de yarım saat daha yaptım..4 mil yani 6.5 km yürümüş oldum...Ama attığım ter inanılmaz..Bu sadece yürüyüş değil sonucta..İnsallah yarın sabah her tarafım tutulmuş olarak uyanmam..Benim de ne yazık ki böyle bir huyum var..Yapmam yapmam sonra bir anda saldırınca abartırım ne yazık ki..Ama hareket etmek cok iyi geldi..Aslında ben adımsayar almadım ama bir muzik aleti almış abim gelirken bana onun da adımsayarı var..Bilemiyorum dogru mu ölcüyor ama 1 saat neredeyse hızlı yürüyüş yaptım hala 10bin adımı dolduramadım..Henuz 7500 deyim..Neyse yatana kadar tamamlamayı düşünüyorum..Bu hafta 67 li rakam görmek istiyorum sanırm artık..Bakalım neler olucak..

osqee sen yurtdisindan mi katiliyorsun?? Bu bizim diyet tam Atkins degil . Atkins cok zor cünkü ilk 2 hafta galiba KH'i 10 un altinda tutumak zorundasin sonra yavas yavas arttiriyorsun. Bizim diyet daha cok low carb diye geciyor.
bende atkins yapayim diye bi niyetlendim fakat yapamadim:)) tarifleri paylasirsan cok sevinirim. Evde pratik acikinca yapilacak seyler varsa paylasman cok iyi olur cünkü sucuklu yumurta, peynirli yumurta yemekten bö kaldi artik..

Canım çok sevindim Leslie'yi benimsemene. Ben de çok benimsedim. Bugün yine yaptım, duşumu aldım, şimdi mışıl mışıl uyuyacağım

Bunu yaparak verdiğimiz kiloları geri almamayı garantiliyoruz aslında canım. Çünkü bu diyetin en sevmediğim yanı bir kaç gün bırakınca hemen kilo almak. En azından kendi adıma böyle.
İnşallah güzel bir hafta olur. Benim reglim bu hafta ama en azından sporla vücut da rahatlar.

Evet çıtçıtcımm yaa..Sabah kalkar kalkmaz yarım saat yaptım gene..Ama işte benim adım sayarım bu kadar hızlı bir şeyi seçsemde 3000 adım atıyor yarım saatte..Normal mi kızlar siz söyleyin..Yani adımsayarı olan söylesin lutfen..Neyse ben ogleden sonra da yarım saat yapıyorum toplam 6000 oluyor..E gün icinde de evin icinde adımlarımı arttırdım dün bir şekilde 10bin adıma tamamladım..Diyetisyenler de 10bin adım veriyormuş, en saglıklısı oymuş..Bu sefer cuma gününü gercekten heyecanla bekliyorum kızlar..Bakalım 67 li rakamları görecek miyim..Ama cidden çok zor tutuyorum tartılmamak icin kendimi..

Bu arada kızlar yediklerimi azalttım ama sık aralıklarla bişeyler atıyorum agzıma..
Örnegin dün yediklerim
sabah 1 dilim wasa üstüne krem peynir (5)
Oglen somon balıgı (1)
Ara 1 kuru kayısı(6)
2-3 parca ceviz(3)
1 diş bitter çikolata (4)
Aksam Fırında kabak 1.5 adet (6)

Gunluk 25 aldım :)))) Bu arada suyumu da bayaa arttırdım gene..Hadi ben hızlanmak istiyorum..Meyve suyundan sonra gördügüm kilonun üstüne çıkıp çıkıp aynı yere iniyorum. 68 in altına inmem gerek artık...

canım sporun hayırlı olsun.ama birda çok yüklenme .yarım saat yürümüş gibi olsanda sarfettiğin efor daha fazla kmye geliyo.adımölçerden daha fazla adım atmış olyosun.şeker kaç kmlik olanı yapıyosun?

2 mil olanı yani 3.2 km filan oluyor..Ama fat burn seçtim..Bayaa hızlı hareketler..Ama çok iyi geldigi kesin..Yüklenme olayına gelince ne yazık ki oyle bir yapım var işte bunu degiştiremiyorum..

Evet canım normal. Ben 45 dakika sıkı yürüyüş yaptığımda 6000 falan oluyor. Zaten o yüzden insan başta şok oluyor ne kadar az hareket ediyormuşuz diye. Senin yaptığın program sadece adım atmak, yürümek değil ama, kardiyo yapıyorsun, hem daha fazla kalori yakıyorsun hem de durduktan sonra da metabolizman çalışmaya devam ediyor. Süper bence.

2 mil olanı yani 3.2 km filan oluyor..Ama fat burn seçtim..Bayaa hızlı hareketler..Ama çok iyi geldigi kesin..Yüklenme olayına gelince ne yazık ki oyle bir yapım var işte bunu degiştiremiyorum..

spor konusunda çok yüklenince hep yapmak gerekiyo.bırakınca hemen kilo alınıyo yoksa.protein yemeyi biraz fazlalaştır istersen.vücudunun ihtiyacı artabilir.aslıcım bu arada meyva detoksunu yapalımmı topik olarak.gün karar verelimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…