selam arkadaslar daha yeni aciyorum ama sizleri gördügüme cok sevindim uzun süredir cok sessiz topik biraz hareket gelmis insallah dahada canlanir
masumcum Allah kabul etsin
leslie yürüyüs programina baktim hosuma gitti bende denemek istiyorum
arkadaslar hepinizin kandili mübarek olsun, sevgililer günü kutlu olsun
Kızlar selam hepinize, evde olmadıgım icin giremedim bir türlü..
Masumcum cok sevindim kilo vermene, inan bana aynı şeyden bahsedecektim ben de..
Cunku ben de tatlı yemeye basladıgımda super etkisini gördüm..
Diğer şeyleri abartmadıgımda hiç sorun yaşamıyorum..Ya vucudum alıştı ya da ne oldu bilemiyorum..
Ama şöyle söyliyeyim dün abim geldi amerikadan o yüzden evde yemek olayları vardı..Yemek sorun degil hic abartmadım, balık salata filan yedim..Kahvaltıda da cok az yemiştim..Ama yemegin üstüne bir tatlı yedim ki gözüm döndü..Sütlü nuriye tatlısını seven var mı bilmiyorum ama ben ölürüm yani bir oturuşta bir kilo yiyecek kapasite var bende..Neyse şöyle söyliyeyim, 4 dilim sütlü nuriye yedim..Çünkü biliyorum 1 tane yesem aklım kalıcaktı ve aynı etkiyi yapmayacaktı..Sonra deli gibi su ictim yatana kadar ve akşam yemek yemedim..Zaten o kadar tatlı ve sudan sonra da karnım acıkmadı..
Sabah 100 gram eksik çıktım :))) Ne guzel bir duygu..Arada böyle şeyler yapıp vucudumu şaşırtmak ve korkmadan yemek aslında hoşuma gidiyor..Diyorum ki alsam da veririm nasıl olsa ama almayacagım..Ve gercekten baktıgımda almamış oldugumu goruyorum..Ama nerdeyse 10 gun sonra 3 ay olucak ve şerbetli tatlı yemeyeli bu kadar süre olmuş..Bu bana çok iyi geldi..
Bugun de sabah kahvaltıda 1 dilim wasa ve 1 yumurta
Oglen kofte ve salata
Aksam salata yedim..
Hic fazlasını istemedi zaten canım..Dün doymuşum kacamak yapmaya..Eminim kilo almamışımdır bu haftasonu..Zaten aldıysam bile deger o yedigim tatlılara :)))
Yeni gelen arkadasımız da hosgelmiş..Benim de 13 kilom var önümde..Birlikte veririz ne guzel :)
Sen biraz daha hızlı gidebilirsin tabi cunku yeni başlayacaksın..Sormak istedigin birsey olursa sor cnm..
Pericimm tatlım haftasonu uzak kaldım ama aklım hep sizleydi..Opuyorum hepinizi...
sizinde kandiliniz mübarek hayırlara vesile olsun inş.Ayıp bana:26: Ama vallahi unuttum ben bu gün kandil olduğunu. Hepinizin kandili mübarek olsun :26:
İyi ki hatırlattınız kayınvalidem küserdi aramasaydım :)
sizinde mübarek olsun dualarda buluşmak dileğiylemerhaba arkadaşlar
mevlüt kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun.
ve birde kaçamaksız haftalar diliyorum. Şu adım sayar baya kafama yattı masumum bende alsam aslında iyi olur gibime geliyor.
Tesekkur ederim. Hosbulduk. Umarim hepimiz istedigimiz hedefe ulasiriz :) Bir yandan diyeti uygularken, bir yandan da arastirmalara devam ediyorum. Bu diyetin gercek ismi Atkins diyeti. Atkins diye bir doktorun kesfettigi ve yillardir hastalarina uyguladigi bir yontem. Kendi siteleri var, Atkins yazarsaniz cikiyor. Internetten son cikan kitaplarini indirdim. Diyet hakkinda cok detayli bilgi veriyor, suan okumaya basladim. Ayrica kitabin icinde degisik tariflere de yer vermisler. Dilerseniz sizinle de paylasabilirim kitabi (yalniz kitap Ingilizce)
Neyse gorusmek uzere.
Kızlar gercekten cok gaza geldim ben..Leslie fena yaptı beni..Rejim olayındaki gibi bunda da hırs yaptım sanırım..Sabah yarım saat yapmıştım şimdi de yarım saat daha yaptım..4 mil yani 6.5 km yürümüş oldum...Ama attığım ter inanılmaz..Bu sadece yürüyüş değil sonucta..İnsallah yarın sabah her tarafım tutulmuş olarak uyanmam..Benim de ne yazık ki böyle bir huyum var..Yapmam yapmam sonra bir anda saldırınca abartırım ne yazık ki..Ama hareket etmek cok iyi geldi..Aslında ben adımsayar almadım ama bir muzik aleti almış abim gelirken bana onun da adımsayarı var..Bilemiyorum dogru mu ölcüyor ama 1 saat neredeyse hızlı yürüyüş yaptım hala 10bin adımı dolduramadım..Henuz 7500 deyim..Neyse yatana kadar tamamlamayı düşünüyorum..Bu hafta 67 li rakam görmek istiyorum sanırm artık..Bakalım neler olucak..
Canım çok sevindim Leslie'yi benimsemene. Ben de çok benimsedim. Bugün yine yaptım, duşumu aldım, şimdi mışıl mışıl uyuyacağım
Bunu yaparak verdiğimiz kiloları geri almamayı garantiliyoruz aslında canım. Çünkü bu diyetin en sevmediğim yanı bir kaç gün bırakınca hemen kilo almak. En azından kendi adıma böyle.
İnşallah güzel bir hafta olur. Benim reglim bu hafta ama en azından sporla vücut da rahatlar.
Evet çıtçıtcımm yaa..Sabah kalkar kalkmaz yarım saat yaptım gene..Ama işte benim adım sayarım bu kadar hızlı bir şeyi seçsemde 3000 adım atıyor yarım saatte..Normal mi kızlar siz söyleyin..Yani adımsayarı olan söylesin lutfen..Neyse ben ogleden sonra da yarım saat yapıyorum toplam 6000 oluyor..E gün icinde de evin icinde adımlarımı arttırdım dün bir şekilde 10bin adıma tamamladım..Diyetisyenler de 10bin adım veriyormuş, en saglıklısı oymuş..Bu sefer cuma gününü gercekten heyecanla bekliyorum kızlar..Bakalım 67 li rakamları görecek miyim..Ama cidden çok zor tutuyorum tartılmamak icin kendimi..
arkadaşlarım geçmiş kandiliniz mübarek... sevgililer gününüz kutlu olsunn...
canım sporun hayırlı olsun.ama birda çok yüklenme .yarım saat yürümüş gibi olsanda sarfettiğin efor daha fazla kmye geliyo.adımölçerden daha fazla adım atmış olyosun.şeker kaç kmlik olanı yapıyosun?
arkadaşlarım geçmiş kandiliniz mübarek... sevgililer gününüz kutlu olsunn...
Evet çıtçıtcımm yaa..Sabah kalkar kalkmaz yarım saat yaptım gene..Ama işte benim adım sayarım bu kadar hızlı bir şeyi seçsemde 3000 adım atıyor yarım saatte..Normal mi kızlar siz söyleyin..Yani adımsayarı olan söylesin lutfen..Neyse ben ogleden sonra da yarım saat yapıyorum toplam 6000 oluyor..E gün icinde de evin icinde adımlarımı arttırdım dün bir şekilde 10bin adıma tamamladım..Diyetisyenler de 10bin adım veriyormuş, en saglıklısı oymuş..Bu sefer cuma gününü gercekten heyecanla bekliyorum kızlar..Bakalım 67 li rakamları görecek miyim..Ama cidden çok zor tutuyorum tartılmamak icin kendimi..
2 mil olanı yani 3.2 km filan oluyor..Ama fat burn seçtim..Bayaa hızlı hareketler..Ama çok iyi geldigi kesin..Yüklenme olayına gelince ne yazık ki oyle bir yapım var işte bunu degiştiremiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?