kizlar leslie yaptim simdi bu tam bana uygun ve cok zevkli en önemlisi yorgunluk hissetmiyorsunharika
efsun evet knäckebrot
Sonunda pericimmm de denedi ve sevdi..Ben de hiç spor insanı degilim normalde ama bu çok keyifli ve gercekten hiç yorgunlugumu anlamıyorum..Ohh ohh gitsin kilolar super..
Ah çok var bende tarif...Tavuk çok yiyoruz çunku..Guzel bir karışım yazacagım sana şimdi..
1-2 kaşık yogurt
1 kaşık salça
1 kaşık da biber salçası olabilir
5-6 diş sarımsak rendesi
1 sogan rendesi
1 kaşık sirke
Yarım çay bardagı zeytinyagı
ve aklına gelebilecek her türlü baharat (kekik-kimyon-nane-ayrıca bende degişik barbecu bahartı ya da cajun baharatı hepsi satılıyor buyuk marketlerde) Evde ne varsa bunları bir guzel bulamaç haline getiriyorsun..
Tavuk neresi istersen ben genelde kalca but severim ama normal but da olabilir..Onların bir guzel derilerini soyuyorsun..Derilerini üstünde bırakmıyorum çunku bu sosu içine çekmesi super oluyor..
Bütün tavukları iyice bu sosa buluyorsun..Mümkünse 3-5 saat icinde beklerse nefis olur amadegilse de sorun yok..Sonra fırın torbasının içine atıyosun soslu soslu ve fırın torbasını kitliyosun..Torbanın üstün 3-5 delik açıyosun çatalla ve fırına atıyosun..
Ben genelde uzun sürede pişmiş ete bayılırım..O yuzden 100 derecede bir yarım saat sonra 150 derecede bir yarım saat daha hala kızarmadıgını düşünüyorsam 200 derecede de 15 dakika kadar tutuyorum..Uzun sürede pişip o sosu da içine çeke çeke pişince nefis oluyor..Afiyet olsun cnm..
Peri ve Masumum çok sevindim sizin de başlamanıza
Bu Leslie tam bizim gibi spor yapamayanlara göre gerçekten.
Bunun sayesinde onca emek verdiğimiz diyeti sağlama alacağız. Birkaç kaçamakta hemen kilo almayacağız.
Kızlar bir de sauna şort giyip yapmanızı öneririm. Bel ve göbeği o kadar güzel terletiyor ki resmen bel simitlerimin, baldırlarımın inceldiğini hissettim.
Dediğim gibi eşim de takımının düğmesini rahatça iliklemeye başladı. Üstelik sadece 3 gün yaptık.
kizlar leslie yaptim simdi bu tam bana uygun ve cok zevkli en önemlisi yorgunluk hissetmiyorsunharika
efsun evet knäckebrot
Çok sağol canım ya süpersin. Okurken bile lezzetli geldi valla. Mutlaka deneyeceğim bunu
Kız bu arada sende süper tarifler var. Karides tarifini de yaptım ve süper oldu
osqee sen yurtdisindan mi katiliyorsun?? Bu bizim diyet tam Atkins degil . Atkins cok zor cünkü ilk 2 hafta galiba KH'i 10 un altinda tutumak zorundasin sonra yavas yavas arttiriyorsun. Bizim diyet daha cok low carb diye geciyor.
bende atkins yapayim diye bi niyetlendim fakat yapamadim:)) tarifleri paylasirsan cok sevinirim. Evde pratik acikinca yapilacak seyler varsa paylasman cok iyi olur cünkü sucuklu yumurta, peynirli yumurta yemekten bö kaldi artik..
selam arkadaslar tartilma günü yaklasiyor ve bu sefer büyük merak icerisindeyim kilo verebilecekmiyim diye ben cünkü bu hafta bizim dieti uygulamiyorum benim nefsim acisindan ara verdim belki metabolizmayada iyi gelir diye düsünüyorum bakalim cuma baskül kac gösterecek:97:
Tatlım bu hafta kalori sayarak mı diyet yaptın, yoksa tamamen serbest mi bıraktın?
Ozgecim tesekkur ederiz tarif icin..Kesin denerim bir ara..
Bu arada kac kilo vermeyi hedefliyorsun?
Pericim ben de cok merak ediyorum bu hafta kac cikicam..Cunku deli gibi spor yapmaktayim..
Leslie saolsun..Beni cok gaza getiriyor ve hic yorulmadan zevkle sporumu yapiyorum..
Bir de pazara filan gittim bugun deli gibi yurudum yani spor disinda..Suanda 7000 adim oldu bile daha aksama cok var :))
Arzuuuuu bizi gene cok bosladin..Nasil gidiyor rejimin dostum merak ediyorum bu hafta kac kiloya dusecegini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?