Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar leslie yaptim simdi bu tam bana uygun ve cok zevkli en önemlisi yorgunluk hissetmiyorsun harika
efsun evet knäckebrot

kizlar leslie yaptim simdi bu tam bana uygun ve cok zevkli en önemlisi yorgunluk hissetmiyorsun harika
efsun evet knäckebrot

Sonunda pericimmm de denedi ve sevdi..Ben de hiç spor insanı degilim normalde ama bu çok keyifli ve gercekten hiç yorgunlugumu anlamıyorum..Ohh ohh gitsin kilolar super..

Arkadaşlar merhaba şu leslieyi bende denedim ben rahatsız olduğum için birebir tam yapamıyorum ama yaptığım kadarı bile bana iyi geldi benim sporla aram yok ama bugün diyeti resmen felç ettim bana ne oldu bilmem ama bugün girip çıkıp birşeyler yedim. dilerim yarın böyle olmam.

Sonunda pericimmm de denedi ve sevdi..Ben de hiç spor insanı degilim normalde ama bu çok keyifli ve gercekten hiç yorgunlugumu anlamıyorum..Ohh ohh gitsin kilolar super..

aslicim aynen bende hic spor adami degilim ama bu cok hafif ve hic zorlanmiyorsun ben kendime uygun sporumu buldum en sonunda

Peri ve Masumum çok sevindim sizin de başlamanıza
Bu Leslie tam bizim gibi spor yapamayanlara göre gerçekten.
Bunun sayesinde onca emek verdiğimiz diyeti sağlama alacağız. Birkaç kaçamakta hemen kilo almayacağız.
Kızlar bir de sauna şort giyip yapmanızı öneririm. Bel ve göbeği o kadar güzel terletiyor ki resmen bel simitlerimin, baldırlarımın inceldiğini hissettim.
Dediğim gibi eşim de takımının düğmesini rahatça iliklemeye başladı. Üstelik sadece 3 gün yaptık.

Çok sağol canım ya süpersin. Okurken bile lezzetli geldi valla. Mutlaka deneyeceğim bunu
Kız bu arada sende süper tarifler var. Karides tarifini de yaptım ve süper oldu

citcitcigim haklisin tam tembel sporu bugün ilk denememdi hosuma gitti yarindan itibaren sauna esofmanim var onu giyerek yapayimda daha cok terleyip yaglari atayim

Benimde lanaform kemerim var ayrıca yakında sauna eşofmanı alacağım onunla yaparım kızlar ben ayrıca bir ara ab rocketla mekik çekmiştim ama görümcemin olduğu için geri vermek zorunda kaldım. şimdi kendime de alıcam bayağı faydası oluyor.

Çok sağol canım ya süpersin. Okurken bile lezzetli geldi valla. Mutlaka deneyeceğim bunu
Kız bu arada sende süper tarifler var. Karides tarifini de yaptım ve süper oldu

Canım benim çok meraklıyım yemek yapmaya da ondan..Bu arada bu tavuk tarifi de tamamen uydurma..Yazın çok misafirim gelir benim yemege, çok müsait bir bölgede oturuyoruz çünkü, hep mangal hep misafir..Onları agırlaya agırlaya ne ilginc denemelerim oluyor :))) Salata çesitleri de çok var ama karbonhidratlı oldugundan onları yapamiyorum bu aralar..Karides oglum çok seviyor o yuzden çok alıyoruz eve..Neyse insallah yapınca tavugu da begenirsin, afiyet olsun..

Hepinize gunaydın arkadaslarım..
Hazır erken kalktım gene ben bir leslie yapayım da günüm daha iyi gecsin :))
Gene çok guzel bir gün olucak sanki :)) Hadi kızlar leslie bekliyor ben kactım :)

Merhaba,

Evet yurtdisindan katiliyorum araniza.. Himmm, Atkins'de de karbonhidrat sayimi yapildigi icin Atkins sanmistim ki dedigin dogru ilk 2 haftayi 20 carb.'dan fazla aldirmiyor ve 12'sini sebzelerden aldiriyor..Neysee, bizimkisi low carb. ozaman..

O zaman bir kahvalti yada atistirmalik onerisi yaziyorum..

Lor Peynirli Pankek

4 yumurta
100 gr (1 cup) lor peyniri
40 gr (1/3 cup) soya unu
1 yemek kasigi zeytinyagi
Yarim cay kasigi vanilla

Yapilisi: Ilk once bir kaba yumurtalar kirilip, karistiriliyor. Daha sonra lor peyniri, vanilla, un, zeytinyagi eklenip, guzelce karistirin.. tavanizi bir yemek kasigi tereyag ile yaglayip, isitin ve 1 yemek kasigi olcusunde karisimindan tavaya koyup, kucuk kucuk pankekler elde edebilirsiniz... Bu tairfte 10 adet ciktigi yaziyor..

Her pankek de 3 g karbonhidrat, 5 g protein bulunuyor..

BU tarifi bir siteden aldim, orda nasil yapildigini gosteren video'da mevcut ama sanirim link vermem yasak..

selam arkadaslar tartilma günü yaklasiyor ve bu sefer büyük merak icerisindeyim kilo verebilecekmiyim diye ben cünkü bu hafta bizim dieti uygulamiyorum benim nefsim acisindan ara verdim belki metabolizmayada iyi gelir diye düsünüyorum bakalim cuma baskül kac gösterecek:97:

Ozgecim tesekkur ederiz tarif icin..Kesin denerim bir ara..
Bu arada kac kilo vermeyi hedefliyorsun?
Pericim ben de cok merak ediyorum bu hafta kac cikicam..Cunku deli gibi spor yapmaktayim..
Leslie saolsun..Beni cok gaza getiriyor ve hic yorulmadan zevkle sporumu yapiyorum..
Bir de pazara filan gittim bugun deli gibi yurudum yani spor disinda..Suanda 7000 adim oldu bile daha aksama cok var :))
Arzuuuuu bizi gene cok bosladin..Nasil gidiyor rejimin dostum merak ediyorum bu hafta kac kiloya dusecegini..

Tatlım bu hafta kalori sayarak mı diyet yaptın, yoksa tamamen serbest mi bıraktın?

aslicim dietle birlikte sporun etkisi daha cok oluyor eminim bu hafta leslieninde katkisiyla basküldeki sonuc seni daha cok memnun edicek

Spor yapanlara çok özeniyorum. Devam kızlar sakın vazgeçmeyin. Ben kilo vermek için yürüyüş yaptığımı sanıyordum ama ayağımdaki sorun başladığından beri anladım ki mutluluk da veriyormuş bana. Malesef ortopedi uzmanının söylediklerini yapmama rağmen bir gelişme olmadı. Aynı anda sedefim de azmışta ya, o bir tür artrite de neden olabiliyormuş. Romatoloğa gitmem gerekiyormuş. İyice bozuldu moralim. Bari cuma günü tartıda yüzüm gülsün. Bir iyileşiyim 10 bin adımlar korksun benden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…