aslicim dietle birlikte sporun etkisi daha cok oluyor eminim bu hafta leslieninde katkisiyla basküldeki sonuc seni daha cok memnun edicek
Canım verdiğin kremin çok faydasını görüyorum şimdiden. Çok çok sağol. Doktoruma danışarak başladım merak etme :)
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.yeni evlendim evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi 63 kiloyum artık hiçbir kıyafetim üzerime yakışmıyor,bunalıma girdim diyebilirim,
merak ettiğim sormak istedğim şeyler var; tuzu çok tüketen bir insanım yediklerimize hiç tuz atmayacakmıyız,sabahları işe geliyorum kahvaltım yapamıyorum ancak işte her sabah bir poğaça ya da simit yiyorum bunları kesmem mi gerekiyor,ayrıca kan şekeri ve tansiyonu çabuk düşen biriyim migrenimden dolayıda aç kalamıyorum pek çünkü başım ağrıyor bu zamanlar ne yapmam lazım ya da neler tüketiyim,cevap yazarsanız çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.yeni evlendim evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi 63 kiloyum artık hiçbir kıyafetim üzerime yakışmıyor,bunalıma girdim diyebilirim,
merak ettiğim sormak istedğim şeyler var; tuzu çok tüketen bir insanım yediklerimize hiç tuz atmayacakmıyız,sabahları işe geliyorum kahvaltım yapamıyorum ancak işte her sabah bir poğaça ya da simit yiyorum bunları kesmem mi gerekiyor,ayrıca kan şekeri ve tansiyonu çabuk düşen biriyim migrenimden dolayıda aç kalamıyorum pek çünkü başım ağrıyor bu zamanlar ne yapmam lazım ya da neler tüketiyim,cevap yazarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar ben bu diyetin bana göre olmadığına karar verdim
Aslında çok güzel ve uygulaması kolay ama bende uzun süreli direnç yapıyor ve birkaç gün bıraksam da geri alıyorum
Benim diyetimde bu yediklerime ilaveten meyve, yoğurt ve abartmamak kaydıyla tatlı olmalı.
2 sene önce 2 ayda 10 kilo vermiştim ve o zaman ara öğünlerim de vardı. Sonra verdiğim kiloları 2 sene geri almadım. Çok kalıcı olmuştu. Aptallık etmeyip dikkat etsem yine de geri almazdım
Bu yüzden ben yediklerimi sayarak kilo vermeye karar verdim. Şimdi spora da başladığım için emin adımlarla ilerlemek istiyorum.
Bazı arkadaşlar çok iyi uyuştular bu diyetle ama ben yapamadım maalesef.
Yine sizi takip edeceğim tabii ki kızlar, başarılarınızı okuyacağım ve mutlu olacağım.
Ara ara gelip yazarım da.
Sizi seviyorum
Cıtcıtcımmm sen hangi diyette mutluysan onu yap cnm..Umarım istedigin kiloya inersin biran önce..
Ama arada gel de çok özletme kendini..
Arkadaslar ben bu diyeti çok seviyorum ve sanırım benim kadar seven kimse yok..Çok korkuyorum bırakıcak gidiceksiniz hepiniz diye..
Eskilerden dayanan peri var masum var surekli aktif olarak yazan..
Esracım, semilunacm, terkencim yeni katıldılar o yuzden hemen sıkılmaz onlar diye düşünüyorum..
Bu arada bu bahsettigim kişiler aktif olarak hemen her gun yazanlar..
Arzucumm zaten unuttu bizi, citcit da oraya geciyor şimdi..
Kızlar mayısa kadar dayanalım lutfen benim bırakmaya hic niyetim yok..
İnsallah ilk çıtır toplantısını biz gercekleştiririz topic olarak :))
Hadi hepinize kolay gelsin arkadaslar ben bir spor yapayım :))
canım günaydın.bende bırakmam yanındayım hep.zaman zaman kaçamaklarımda olsa kilo vermemde dursa burdayım hep.bu yeme şeklini yaşam tarzıma dönüştürdüm sayılır.zaman zaman meyva eklemesi yaparak tabi.ekmek yeme olayını tamamen bıraktım sayılır.tatlı ise arada yiyorum.küçük kaçamaklar yapmazsam sonucu ağır oluyo.önüne geçemeyeceğim kadar büyük oluyo.merak etme sen açcaz çıtırlar topiğini.sen hangi şehirdesin.ben samsun.artık türkiyede ortak bir yer seçmemiz lazım çıtırlar toplantısı için )))
Cıtcıtcımmm sen hangi diyette mutluysan onu yap cnm..Umarım istedigin kiloya inersin biran önce..
Ama arada gel de çok özletme kendini..
Arkadaslar ben bu diyeti çok seviyorum ve sanırım benim kadar seven kimse yok..Çok korkuyorum bırakıcak gidiceksiniz hepiniz diye..
Eskilerden dayanan peri var masum var surekli aktif olarak yazan..
Esracım, semilunacm, terkencim yeni katıldılar o yuzden hemen sıkılmaz onlar diye düşünüyorum..
Bu arada bu bahsettigim kişiler aktif olarak hemen her gun yazanlar..
Arzucumm zaten unuttu bizi, citcit da oraya geciyor şimdi..
Kızlar mayısa kadar dayanalım lutfen benim bırakmaya hic niyetim yok..
İnsallah ilk çıtır toplantısını biz gercekleştiririz topic olarak :))
Hadi hepinize kolay gelsin arkadaslar ben bir spor yapayım :))
Ben istanbuldayım tatlım..Ama senin de kilon az be şekerimm..2-3 kilo versen zaten çıtır olucaksın..insallah sen de yazmayı filan bırakmazsın kilona ulaşıp..Bu arada ekmek olayını ben de bıraktım..Sabahları kepekli bir dilim yiyodum ama artık onu da wasa olarak tuketiyorum...
Günaydın arkadaşlar bugün hiç kilo bildirimi yapan olmamış. Aslıcığım şu liste işine sen el atsan canım ya inan öylesi daha motive edici oluyor.
Bu arada ben sabah tartıldım 69.4 çıktım aslında çıtçıta katılıyorum bu diyette çok çabuk + da çıkıyorsun ama ben benimsedim ve artık diyet yapıyor gibi düşünmüyorum. Beslenme şeklimi bozmdan arada meyve de yiyeceğim. Zaten sporla bakalım haftaya nasıl olacak. Ben leslie gibi yapamıyorum ama kendimi zorlamadan yaptıklarım bile beni terletiyor buda birşeydir deyip devam edicem. yani kısacası Allah nasip ederse uzun bir süre daha ben buradayım arkadaşlar.
masumcum yarin cuma yarin yapicaz kilo bildirimiyine 70'i terketmissin süper bende keske o günleri bir görsem:97:
Kızlar selammm
Butun gun sokaklardaydım..Şıkır şıkır giyinip gezdim arkadaslarımla..Kuafore de gittim filan yani super moral günü yaptım kendime..Ancak geldim eve ama çok iyi geldi..1.5 aydır gormedigim arkadaslarımla buluştum ve gelen iltifatların bana nasıl iyi geldigini anlatamam..Herkes inanılmaz zayıfladıgımı ve cok guzellestigimi söylediler..Ben de oyle bir laf buldum ki çok hoşuma gidiyor..10 kiloluk bir cocuk neredeyse 1.5 yasında filan oluyor..İçimden 1.5 yaşında çocuk çıkardım resmen diyorum olayın boyutu ortaya çıkıyor..Neyse geyik ama guzel bir laf bence..siz de oyle düşünün çok mutlu oluyor insan..Şuanda oglum 13 kilo bakıyorumda neredeyse onun kadar bişey çıkardım içimden şaka gibi :))
Diger konuya gelince, iyiki bu sabah yazmışım içimden geçen korkuyu kızlar..
Hepiniz birden buraya olan baglılıgınızı yazınca çok hoşuma gitti..Super moral buldum yazdıklarınızı okuyunca..O zaman hepimiz buradayız..Bir de cok az görünen kahramanlar var mesela Glybcn ya da Aylin, Guide..Haftada bir filan yazıyorlar ama onların da varlıgı iyi geliyor insana..Nerede hareket orada bereket..Mayısa kadar burdayız en az kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?