Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aslicim dietle birlikte sporun etkisi daha cok oluyor eminim bu hafta leslieninde katkisiyla basküldeki sonuc seni daha cok memnun edicek

Canım verdiğin kremin çok faydasını görüyorum şimdiden. Çok çok sağol. Doktoruma danışarak başladım merak etme :)

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.yeni evlendim evlenmeden önce 55 kiloydum şimdi 63 kiloyum artık hiçbir kıyafetim üzerime yakışmıyor,bunalıma girdim diyebilirim,
merak ettiğim sormak istedğim şeyler var; tuzu çok tüketen bir insanım yediklerimize hiç tuz atmayacakmıyız,sabahları işe geliyorum kahvaltım yapamıyorum ancak işte her sabah bir poğaça ya da simit yiyorum bunları kesmem mi gerekiyor,ayrıca kan şekeri ve tansiyonu çabuk düşen biriyim migrenimden dolayıda aç kalamıyorum pek çünkü başım ağrıyor bu zamanlar ne yapmam lazım ya da neler tüketiyim,cevap yazarsanız çok sevinirim.

canım hoşgeldin aramıza.evlenince kilo alınır hep.herkesin başına gelen olağan bir durum))bu rejimde korbonhidratı düşük tutuyoruz.protein ve sebze ağırlıklı bir diyet.sabahları poğaça yerine yumurta peynir yiyebilirsin.aç kalmana gerek yok karbonhidrat seviyeni düşük tuttuğun sürece dilediğini yiyebilirsin.zaten proteinin tok tutucu özelliği var.tavuk,balık ve kırmızı et yiyebilirsin.meyvada sınırlı.bu diyetle istediğin kiloya inebilirsin.başarılar canım

hosgeldin esranin dediklerine ilave sunu demek istiyorum bu diette pogaca cok sakincali. arkadaslar genelde uno ekmek yiyorlar kahvalti icin ondan evde kasarli salamli ne seviyorsan sandwic yapabilirsin. tuzu kesmene gerek yok herseyin fazlasi zarar diye düsün ve bu dietin en güzel yani ac kalmiyorsun sifir olan yiceklerden rahatlikla yiyebilirsin ki bu yicekler daha uzun süre tok tutuyor kolay gelsin

Semilunacım insallah biran önce saglıgına kavusursun tatlım..Çok üzücü birsey hareketinin kısıtlanması ama Allah beterinden korusun..
Aramıza yeni gelen arkadaslar var hosgelmişler..
Esracım ve pericim zaten herkese yardımcı oluyorlar :))
Bu arada ben de cok tuzlu yerdim eskiden ama artık hic tuz koymuyorum desem yeridir..Cunku çok su iciyorum ve bu suları boş yere içiyor olmak istemiyorum...İçtigim suyu tuz tutacak o yuzden tuzu bayaa azalttım..
Bugun sabah 1 dilim wasa peynirli
Oglen kereviz yemegi
Arada 1 avuc fıstık :))
Aksam brokoli haslama yogurtlu :)
Ben çok alıştım kızlar bu diyete normal beslenmek nasıldı resmen unuttum..2.5 ay hayatımda en uzun rejimim 1.5 ay sürmüştü resmen rekorlardayım..Ama bir daha bu hale asla gelmeyecegime söz verdim kendime..En fazla bir iki kilo alıp 60 ın üstüne çıkmadan hemen vermeyi planlıyorum..Ama tabi ikinci cocuk konusunda ne olur orasını Allah biliyor :)))

Arkadaşlar ben bu diyetin bana göre olmadığına karar verdim

Aslında çok güzel ve uygulaması kolay ama bende uzun süreli direnç yapıyor ve birkaç gün bıraksam da geri alıyorum

Benim diyetimde bu yediklerime ilaveten meyve, yoğurt ve abartmamak kaydıyla tatlı olmalı.

2 sene önce 2 ayda 10 kilo vermiştim ve o zaman ara öğünlerim de vardı. Sonra verdiğim kiloları 2 sene geri almadım. Çok kalıcı olmuştu. Aptallık etmeyip dikkat etsem yine de geri almazdım

Bu yüzden ben yediklerimi sayarak kilo vermeye karar verdim. Şimdi spora da başladığım için emin adımlarla ilerlemek istiyorum.

Bazı arkadaşlar çok iyi uyuştular bu diyetle ama ben yapamadım maalesef.

Yine sizi takip edeceğim tabii ki kızlar, başarılarınızı okuyacağım ve mutlu olacağım.
Ara ara gelip yazarım da.

Sizi seviyorum

citcitcigim eger bunda basarili olamadiysan baska dieti uygulaman en güzeli önemli olan senin kilo verebilmen o zaman senin icin kalori sayimi daha uygun gibi ki daha öncede basarili olmussun su anda nigtwinglowerin sayfasi cok aktif oraya katilabilirsin ordada cok güzel paylasimlar var bizi unutma canim basarilarini sende bizimle paylas bizde senin adina sevinelim kolay gelsin tekrar insallah istedigin kiloya inebilirsin

Cıtcıtcımmm sen hangi diyette mutluysan onu yap cnm..Umarım istedigin kiloya inersin biran önce..
Ama arada gel de çok özletme kendini..
Arkadaslar ben bu diyeti çok seviyorum ve sanırım benim kadar seven kimse yok..Çok korkuyorum bırakıcak gidiceksiniz hepiniz diye..
Eskilerden dayanan peri var masum var surekli aktif olarak yazan..
Esracım, semilunacm, terkencim yeni katıldılar o yuzden hemen sıkılmaz onlar diye düşünüyorum..
Bu arada bu bahsettigim kişiler aktif olarak hemen her gun yazanlar..
Arzucumm zaten unuttu bizi, citcit da oraya geciyor şimdi..
Kızlar mayısa kadar dayanalım lutfen benim bırakmaya hic niyetim yok..
İnsallah ilk çıtır toplantısını biz gercekleştiririz topic olarak :))
Hadi hepinize kolay gelsin arkadaslar ben bir spor yapayım :))

canım günaydın.bende bırakmam yanındayım hep.zaman zaman kaçamaklarımda olsa kilo vermemde dursa burdayım hep.bu yeme şeklini yaşam tarzıma dönüştürdüm sayılır.zaman zaman meyva eklemesi yaparak tabi.ekmek yeme olayını tamamen bıraktım sayılır.tatlı ise arada yiyorum.küçük kaçamaklar yapmazsam sonucu ağır oluyo.önüne geçemeyeceğim kadar büyük oluyo.merak etme sen açcaz çıtırlar topiğini.sen hangi şehirdesin.ben samsun.artık türkiyede ortak bir yer seçmemiz lazım çıtırlar toplantısı için )))

Ben istanbuldayım tatlım..Ama senin de kilon az be şekerimm..2-3 kilo versen zaten çıtır olucaksın..insallah sen de yazmayı filan bırakmazsın kilona ulaşıp..Bu arada ekmek olayını ben de bıraktım..Sabahları kepekli bir dilim yiyodum ama artık onu da wasa olarak tuketiyorum...

Günaydın arkadaşlar bugün hiç kilo bildirimi yapan olmamış. Aslıcığım şu liste işine sen el atsan canım ya inan öylesi daha motive edici oluyor.
Bu arada ben sabah tartıldım 69.4 çıktım aslında çıtçıta katılıyorum bu diyette çok çabuk + da çıkıyorsun ama ben benimsedim ve artık diyet yapıyor gibi düşünmüyorum. Beslenme şeklimi bozmdan arada meyve de yiyeceğim. Zaten sporla bakalım haftaya nasıl olacak. Ben leslie gibi yapamıyorum ama kendimi zorlamadan yaptıklarım bile beni terletiyor buda birşeydir deyip devam edicem. yani kısacası Allah nasip ederse uzun bir süre daha ben buradayım arkadaşlar.

Valla ben de bu diyeti çook seviyorum çünkü uygulayabildiğim başka yöntem olmadı. Yıllarca neler denedim ama dönüp baktığımda başarılı olduğum (o zaman 12 kilo vermiştim) ve kalıcı olan bu olmuştu (iki yıl kilo almamıştım hiç). Bir de dışarıya çıktığımızda yiyecek alternatifi çok, arada eş dostla rakı sofrasına da oturabiliyorsun, romantik bir gecede eşinle şarap da içebiliyorsun. Ben Mayıs'a kadar buradayım, sonra da çıtırlar toplantısında ben de varım Ben de Ankara'dayım ama mini eteğimi giyip Türkiye'nin her yerine gelirim

Bu sabah süslendim püslendim kendime moral verdim, şu geçen iki haftaki başarısızlığı bitir artık dedim, dört elle sarılıyorum tekrar rejimimize.
Bu sabah bir tane sosis yedim.
Öğlen için kurutulmuş et getirdim iş yerine. Akşama da kıymalı karnıbahar yapacağım. Ben aralarda gramına çok dikkat ederek tuzlu fıstık atıştırıyorum bazen, ya da şekersiz kahveyle bir parça bitter çikolata. Ödül gibi oluyor.

canım benim kilom az ama.ben senelrdir bu kilodayım.yani 55-6O arası.55 oluncada tamam verdim deyip herşeyi yiyemiyorumki.yani anlayacağın hep rejim modundayım malesef.bendeki öyle bir metobolizmaki saldığım anda kilo alıyorum.istediğim kiloyada gelsem siz olduğunuz sürece yanınızdayım şeker.

günaydın arkadaşlar

mayısa kadar ben burdayım , belki uzaktan ama sürekli takipteyim tabi diyetede devam. buarada çevremden ve eşimden kilo verdiğimle ilgili güzel sözler duymaya başladım

bugünkü menüm
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 dilim salam
şekersiz çay

öğlene bakıcaz bakalım ne varmış

aslicim hic merak etme citir olmadan ben sizi kesinlikle birakmam cünkü bizim diet benim en sevdigim diet her ne kadar bu hafta ara vermis olsamda zaten bu dieti ondan sectim en cok sevdigim yiyecekleri rahat yiyebildigim icin simdiden özledim bile bizim dieti aksam canim kasar istedi yarin yine bizim diete dönüs yapiyorum bu hafta istedigim yicekleri yedim kalorilrine dikkat ederek bundan sonra böyle yapmayi düsünüyorum kb dietini bozup kacamak yapmak yerine bir hafta kalori dieti yapip kilo veremesem bile ayni kalirim diye düsünüyorum

masumcum yarin cuma yarin yapicaz kilo bildirimi yine 70'i terketmissin süper bende keske o günleri bir görsem:97:

masumcum yarin cuma yarin yapicaz kilo bildirimi yine 70'i terketmissin süper bende keske o günleri bir görsem:97:

Ay evet ya ben bugün Cuma zannetmiştim. Yaşlanıyorum artık galiba. yeni farkettim günleri şaşırdığımı sonra mesajını gördüm.

Kızlar selammm
Butun gun sokaklardaydım..Şıkır şıkır giyinip gezdim arkadaslarımla..Kuafore de gittim filan yani super moral günü yaptım kendime..Ancak geldim eve ama çok iyi geldi..1.5 aydır gormedigim arkadaslarımla buluştum ve gelen iltifatların bana nasıl iyi geldigini anlatamam..Herkes inanılmaz zayıfladıgımı ve cok guzellestigimi söylediler..Ben de oyle bir laf buldum ki çok hoşuma gidiyor..10 kiloluk bir cocuk neredeyse 1.5 yasında filan oluyor..İçimden 1.5 yaşında çocuk çıkardım resmen diyorum olayın boyutu ortaya çıkıyor..Neyse geyik ama guzel bir laf bence..siz de oyle düşünün çok mutlu oluyor insan..Şuanda oglum 13 kilo bakıyorumda neredeyse onun kadar bişey çıkardım içimden şaka gibi :))
Diger konuya gelince, iyiki bu sabah yazmışım içimden geçen korkuyu kızlar..
Hepiniz birden buraya olan baglılıgınızı yazınca çok hoşuma gitti..Super moral buldum yazdıklarınızı okuyunca..O zaman hepimiz buradayız..Bir de cok az görünen kahramanlar var mesela Glybcn ya da Aylin, Guide..Haftada bir filan yazıyorlar ama onların da varlıgı iyi geliyor insana..Nerede hareket orada bereket..Mayısa kadar burdayız en az kızlar..

güzel bir gün geçirmene sevindim canım.benimde oğlum kreşe başladı bu hafta.uyum sürecindeyiz yani.şeker kiloları verene kadar burdasın ya sonra korumada da yeni topik açcaz.çıtırların koruma günlüğü diye.nasıl isim ama.mayısa kadar herkes çıtır olcak dimi kızlar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…