Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

oh ne güzel bir gün gecirmissin ama daha zayif oldugun icin ayri bir tadi olmustur demi ben kilo verince daha bir kendime güvenim geliyor daha bir ic huzurla dolasiyorum kilo alinca toplum icine girmek bile canim istemiyor

aslinda kilomuzu korumak adina cok güzel olur öyle bir topik ama katilim nasil olur:97:

Asli abla beni sordugunu gördüm:)
ben hergün en az 2-3 hatta 5 kere buraya ugruyorum ama yediklerimi yazmak hic icimden gelmiyo cünkü sürekli kacamak sürekli kacamak...okulda olunca daha disiplinliydim. mesela bugün 1 dilim ekmek yedim ama 2 kurabiye 2 rafaello (cikolata) yedim bu yüzden kendimi kötü hissediyom yazmak istemiyom:))
Bu arada almanya'da olanlar icin bir önerim var. Kaufland'da Pea diye bir marka var. %95 sekersiz cikolatasi var ve hanuta seklinde bir cikolatasi. Bizim rejim icin uygun cünkü cikolatanin 25 graminda 2gram net karbonhidrat var hanutasinda da 4 gram net karbonhidrat. Aksamlari canim tatli cekince kahvenin yaninda iyi gidiyor:))
bu arada umarim bende mayisa kadar 3 kilo versem sükür dicem bu gidisle ama citirlar bulusmasinda kesin bende varim. Zaten genelde istanbuldayim:)

Kızlar hepinize gunaydın..Bugun kilo bildirimi günü ve lütfen arkadaslar bana yardımcı olun..
Hepiniz şuanki ve geçen hafta cuma günkü kilosunu paylaşabilirse günün sonunda dogru bir tablo çıkarabiliriz..Ayrıca günün şampiyonunu da ilan edebiliriz. Tabloyu ben tutmaya karar verdim, dün sanırım Masumcum oyle birsey talep etti..Elimden geldigince yapmaya çalışıcam..
Herkes gecen haftaki kilolarımız hatırlayamayabilir çünkü o yuzden ya ne kadar verdiginizi ve kac kiloda oldugunuzu açık açık yazınız..Gecen haftaki liste bende olmadıgı icin simdi bastan başlayacagım..
Ben ilk kilo bildirimini yapayım..
Cok mutluyum kızlar çooooook..Rüyamda görsem bu kilolara düşecegime inanmazdım..O kadar uzun yıllardır bu kiloları görmedim ki o yuzden cok degişik hissediyorum kendimi..Ama inanın sizin cok yardımınız var..Hepiniz çok destek oldunuz bana...Siz olmasanız yapamazdım..
Gecen hafta tam olarak 68.0 kilo idim...Bu hafta tam olarak 67.2 kiloyum..Tam olarak 800 gram gitmiş ve bu benim icin supeeeeerrr...Meyve suyu küründen sonra ilk defa aşagıya iniyorum neredeyse...Hepinizden heyecanla guzel haberler bekliyorum kızlarr.....Cok cok optum hepinizi...

günaydın hanımlar

Aslıcım tebrik ederim çok güzel gidiyorsun , en güzelide güzel sözler duymak oluyor dimi.

bende kilo bildirimi yapayım geçen hafta 64,8 idim bu hafta 64,6 200 gr pek iyi değil. Sanırım artık benimde spor yapmam gerekiyor sanki sabitlendim.

Kendime bi program yapıp spora başlamalıyım aslında işim çok fazla masa başı değil eve gidincede 2 çocuk hoş ne zaman vakit bulucam oda ayrı mesele. En erken saat 12 de anca yatabiliyorum kızım emiyor keyfine ama gece kalkmaları hala devam ediyor diyet yapıyorum bukadar aktiviteye rağmen ben yine kilo veremiyorum sinir bozucu bişey.

günaydın arkadaşlar.aslı kilo vermen harika.spor destekli olunca daha iyi oluyo tabi.benim 59.800.100 gr vermişim.vücudumun direnç göstermesi hala bitmedi demekki)) artık haftaya değişir inş.

Canım bozma moralini, 200 gram da fena degil bence..Hiç verememekten iyidir ya da kilo almış olsan çok moralin bozulurdu cnm..Bak leslie bi alışsan resmen bagımlılık yapıyor..Gunde sadece yarım saat ayırman gerekiyor..İnternetten indir videolarını leslie ile yuruyus yaz mesela ve ordan kendine uygun programı sec..Bence hareket etmenin çok faydası var..Tabiki cocukların peşinde koşuyoruz ama aynı şey degil ne yazık ki..En azından haftada 3-4 gun vakit ayırabilsen super etkisini görürsün bence..Ben bu haftaki başarımı leslieye borcluyum bence..Bir sure sonra kilo vermek tabiki yavaslıyor cunku..Neyse moralini yüksek tut, daha sık aktif olmaya çalış burda kesin bunun da etkisini görürsün tatlımm...

günaydın arkadaşlar.aslı kilo vermen harika.spor destekli olunca daha iyi oluyo tabi.benim 59.800.100 gr vermişim.vücudumun direnç göstermesi hala bitmedi demekki)) artık haftaya değişir inş.

Ne guzel bak sen bozmuyorsun moralini, elbet veremedigimiz hafta olucak, o zaman moral yuksek tutup bir sonraki hafta icin hazırlanmak gerek..Belki de bi şekilde senin de şaşırtman lazım vucudunu, 60 sınırının altındasın ama şoyle 59 un bir altına düşsen ondan sonrası bence daha kolay gelicek..Ben eminim buna..Spor destegi ile de şaşırtabilirsin belki vucudunu.Neyse gene de 100 gram 100 gramdır..

günaydın herkese aslıcım sevındım senınn adına super gıdıyosun..kılo veren herkesı tebrık ederm..bende de durum ıc acıcı degıl 70.4 tum 70.2 yım 200 gr yanı bende de dırenc durumu var sanırım bakalm haftaya nolcak eh moral dersenız bozuluyo yanı..

Günaydınn,
Ben mutsuz olmam gerekirken çook mutluyum valla çünkü çizelgemde yazan kilodan fazla çıktım bugün ama 73.7 gördükten sonra biliyorsunuz sağlık sorunlarına moral bozukluğu, hareketi şak diye kesmek zorunda kalmam falan derken ben tekrar 75.7 görmüştüm geçen cuma ve kimsenin özellikle kendimin de moralini bozmamak için yazmamıştım. Hani az kaçamakla bile kilo alınıyor bu rejimde diye morali bozulanlar da var aramızda. Sonra silkindim ve tekrar rejime döndüm ve anında 74.3 oldum bugün. Gözlerime inanamadığım için de 5 kere tartıldım Bence o kaçamak yaptığım dönem geri aldığım kilolar oturmadan silkindiğim için böyle bir sonuç aldım. Yani kaçamak yapıp artıya geçtiğimiz zaman anında durup rejime dönersek o ara gelen kilo hemen gidiyor.
Aslı'cığım çok sevindim yazdıklarına. Hem kilo vermişssin hem de moralin düzelmiş. Ne güzel. Spor endorfin de salgılatıyor tabii :) Kilo veren herkese tebrikler. Veremeyenler de sakın ama sakın morallerini bozmasınlar. Mutlaka verilecek bu kilolar. Mayıs'da çıtır çıtır olacağız.

Bence 200 gram 200 gramdır. Yani bu hafta kilo verdiğim bir hafta oldu diye düşün canım. Hiç bozma moralini. Düşün bak ben geçen haftalarda verdiğim kilonun ikisini geri aldım. Ama tekrar vermeye başladım. İnan olumlu düşünmek çok işe yarıyor.

Canım bennmmm çok tesekkur ederım olumlu dusuncelerın ıcın..

Selam arkadaşlar aslıcığım önce seni tebrik ederim ne mutlu 67 yi gördün sonunda. sana en yakın ben olarak darısı bana ve arkadaşlara diyorum. ama ben ne yazık ki 68 de sabit kalamadım ve 69.4 üm spora devam edicem inşallah faydasını görürüm.

semilunacımm cnm çok sevindim vermene..bak ne guzel toparladın 1 haftada..sen de bizim moral kaynagımızsın cok guzel moral veriyorsun tatlım..
melikecimm aynen katılıyorum semilunanın dediklerine canım..herkese de onu yazdım..bosyere uzulme bak en azından 200 gram vermişsin..kilo vermiş olman yeterli bence..
masummmm inanılmaz birsey bu, nasıl olur..yanlıs okudum once..1.4 kilo verdin sandım..Ama almışsın..regl öncesi filan mı nedir bu anlayamadım..üzüldüm senin adına insallah hemen gecer gider bu durummm
pericimm naptı acaba hadi uyansın da yazsın kac kilo oldugunu, ayrıca arzucumm sen de bu rejimi yapmıyosun belki ama buraya hani kilo bildirimi yapacaktın?
hadi kızlar hala eksikler var..günün sonunda listeniz ve şampiyonunuz hazır olucak..

Son düzenleme:
aslicim geldim öncelikle arkadaslar hepinizi tebrik ederim önemli olan az bile olsa vermek almak yada sabit kalmaktan iyidir
bana gelince bende cok mutluyum tam 500 gr vermisim benim icin cok güzel bir haftaydi özledigim bütün yemeklerden öglen olmak sartiyla ve abartmadan tabiki yedim ve buna ragmen kilo verebildim bugün kendi dietimize devam ediyorum ne olursa olsun bizim dietimiz en güzel diet
asli gecen haftaki kilom 74 cizelge icin söylüyorum sampiyonumuz asli bence cok tebrikler

pericimmmm cok sevindim yaa..rejim yapmamaya ragmen kilo verdin işte budur..helal sana..
super gidiyorsun bence zaten..
Bu arada kızlar farkettim ki haftaya 700 gram verebilecek olursam eger tam yolun yarısına gelmiş olacagım ve neredeyse 3 ay dolmuş olucak..Super super super..mayısa kadar diyorum ama hazirana kadar devam edebilir tabi istedigim kiloya inemezsem..Şu durumda zaten en az 6 ay gerekicek gibi duruyor..Neyse ben 60 lı kiloları gördüm zaten bu bile beni çok mutlu ediyor ama 61-62 den sonra daha yavas gidecegi kesin, çünkü evlendigimden beri o kiloları görmedim yani 6 sene olmuş yani çok ciddi bir düşüş yaşayacagım..55 e inmem yaz sonunu da bulsa eninde sonunda inecegim..
Sonucta kilo verme yavaslaycak bir dönem, bakalım neler olucak..
Ama çizelgemi hazırlarken ilk defa 78 yazdıgım zamanı hatırlıyorum da..Nasıl geldim 67 lere muthiş bir duygu bu..Neyse icimden gecen mutlulugu sizlerle paylaşıp aynı duyguları yaşamanızı canı gönülden diliyorum arkadaslarım..Optum hepinizi..
Terkencimm nerdesin hala kilo bildirimi yapmadın sen de..Ayrıca guide da wing de yok..unuttunuz mu kızlar bugunun kilo bildirim günü oldugunu yoksa..

Aslıcığım 68,8 dim en son bugün tartıldım 69.4 üm ama ben çok takmadım çünkü vücuttaki su dengesinden dolayıda böyle sonuçlar çıkabiliyormuş neyse gram gram da olda gidecek bu kg.lar. yeterki ben pes etmeyim değil mi.

saol canim inan daha bir motive oldum 70'i terketmeme az kaldi ve yasadigin duyguyu tahmin edebiliyorum bende ilk etapta 69.9 olsam ideal kiloma inmis gibi sevincem neyse dieitimiz ne kadar sürerse sürsün citir olmadan birakmak yok yolu yariladik zaten geriye birsey kalmadi

Selam diyet dostlarım :)))
Kilo veren herkesi tebrik ederim 100 g 200 g olsun hiç önemli değil yeterki verelim.
Aslı'cığım ben geçen hafta 60.2 idim bu sabah 59.9 kalktım. Ama bu kilolar benim hiç kalamadığım kilolar bakalım bu sefer ne olacak.
Bu hafta meyve suyu kürü yapalım mı arkadaşlar? Bir ay oldu galiba biz yapalı di mi Aslı?
Bu arada eve yerleştin mi iyice?

eger yaparsaniz ben katilirim 4 mart'da arkadaslarla toplanma günümüz o zamana kadar hic kacamak yapmadan inebildigim kadar inmek istiyordum en azindan 1.5 kg'yu bu sekilde vermis olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…