Kızlar selammm
Butun gun sokaklardaydım..Şıkır şıkır giyinip gezdim arkadaslarımla..Kuafore de gittim filan yani super moral günü yaptım kendime..Ancak geldim eve ama çok iyi geldi..1.5 aydır gormedigim arkadaslarımla buluştum ve gelen iltifatların bana nasıl iyi geldigini anlatamam..Herkes inanılmaz zayıfladıgımı ve cok guzellestigimi söylediler..Ben de oyle bir laf buldum ki çok hoşuma gidiyor..10 kiloluk bir cocuk neredeyse 1.5 yasında filan oluyor..İçimden 1.5 yaşında çocuk çıkardım resmen diyorum olayın boyutu ortaya çıkıyor..Neyse geyik ama guzel bir laf bence..siz de oyle düşünün çok mutlu oluyor insan..Şuanda oglum 13 kilo bakıyorumda neredeyse onun kadar bişey çıkardım içimden şaka gibi :))
Diger konuya gelince, iyiki bu sabah yazmışım içimden geçen korkuyu kızlar..
Hepiniz birden buraya olan baglılıgınızı yazınca çok hoşuma gitti..Super moral buldum yazdıklarınızı okuyunca..O zaman hepimiz buradayız..Bir de cok az görünen kahramanlar var mesela Glybcn ya da Aylin, Guide..Haftada bir filan yazıyorlar ama onların da varlıgı iyi geliyor insana..Nerede hareket orada bereket..Mayısa kadar burdayız en az kızlar..
güzel bir gün geçirmene sevindim canım.benimde oğlum kreşe başladı bu hafta.uyum sürecindeyiz yani.şeker kiloları verene kadar burdasın ya sonra korumada da yeni topik açcaz.çıtırların koruma günlüğü diye.nasıl isim ama.mayısa kadar herkes çıtır olcak dimi kızlar??
günaydın hanımlar
Aslıcım tebrik ederim çok güzel gidiyorsun , en güzelide güzel sözler duymak oluyor dimi.
bende kilo bildirimi yapayım geçen hafta 64,8 idim bu hafta 64,6 200 gr pek iyi değil. Sanırım artık benimde spor yapmam gerekiyor sanki sabitlendim.
Kendime bi program yapıp spora başlamalıyım aslında işim çok fazla masa başı değil eve gidincede 2 çocuk hoş ne zaman vakit bulucam oda ayrı mesele. En erken saat 12 de anca yatabiliyorum kızım emiyor keyfine ama gece kalkmaları hala devam ediyor diyet yapıyorum bukadar aktiviteye rağmen ben yine kilo veremiyorum sinir bozucu bişey.
günaydın arkadaşlar.aslı kilo vermen harika.spor destekli olunca daha iyi oluyo tabi.benim 59.800.100 gr vermişim.vücudumun direnç göstermesi hala bitmedi demekki)) artık haftaya değişir inş.
günaydın herkese aslıcım sevındım senınn adına super gıdıyosun..kılo veren herkesı tebrık ederm..bende de durum ıc acıcı degıl 70.4 tum 70.2 yım 200 gr yanı bende de dırenc durumu var sanırım bakalm haftaya nolcak eh moral dersenız bozuluyo yanı..
Bence 200 gram 200 gramdır. Yani bu hafta kilo verdiğim bir hafta oldu diye düşün canım. Hiç bozma moralini. Düşün bak ben geçen haftalarda verdiğim kilonun ikisini geri aldım. Ama tekrar vermeye başladım. İnan olumlu düşünmek çok işe yarıyor.
semilunacımm cnm çok sevindim vermene..bak ne guzel toparladın 1 haftada..sen de bizim moral kaynagımızsın cok guzel moral veriyorsun tatlım..
melikecimm aynen katılıyorum semilunanın dediklerine canım..herkese de onu yazdım..bosyere uzulme bak en azından 200 gram vermişsin..kilo vermiş olman yeterli bence..
masummmm inanılmaz birsey bu, nasıl olur..yanlıs okudum once..1.4 kilo verdin sandım..Ama almışsın..regl öncesi filan mı nedir bu anlayamadım..üzüldüm senin adına insallah hemen gecer gider bu durummm
pericimm naptı acaba hadi uyansın da yazsın kac kilo oldugunu, ayrıca arzucumm sen de bu rejimi yapmıyosun belki ama buraya hani kilo bildirimi yapacaktın?
hadi kızlar hala eksikler var..günün sonunda listeniz ve şampiyonunuz hazır olucak..
pericimmmm cok sevindim yaa..rejim yapmamaya ragmen kilo verdin işte budur..helal sana..
super gidiyorsun bence zaten..
Bu arada kızlar farkettim ki haftaya 700 gram verebilecek olursam eger tam yolun yarısına gelmiş olacagım ve neredeyse 3 ay dolmuş olucak..Super super super..mayısa kadar diyorum ama hazirana kadar devam edebilir tabi istedigim kiloya inemezsem..Şu durumda zaten en az 6 ay gerekicek gibi duruyor..Neyse ben 60 lı kiloları gördüm zaten bu bile beni çok mutlu ediyor ama 61-62 den sonra daha yavas gidecegi kesin, çünkü evlendigimden beri o kiloları görmedim yani 6 sene olmuş yani çok ciddi bir düşüş yaşayacagım..55 e inmem yaz sonunu da bulsa eninde sonunda inecegim..
Sonucta kilo verme yavaslaycak bir dönem, bakalım neler olucak..
Ama çizelgemi hazırlarken ilk defa 78 yazdıgım zamanı hatırlıyorum da..Nasıl geldim 67 lere muthiş bir duygu bu..Neyse icimden gecen mutlulugu sizlerle paylaşıp aynı duyguları yaşamanızı canı gönülden diliyorum arkadaslarım..Optum hepinizi..
Terkencimm nerdesin hala kilo bildirimi yapmadın sen de..Ayrıca guide da wing de yok..unuttunuz mu kızlar bugunun kilo bildirim günü oldugunu yoksa..
Selam diyet dostlarım :)))
Kilo veren herkesi tebrik ederim 100 g 200 g olsun hiç önemli değil yeterki verelim.
Aslı'cığım ben geçen hafta 60.2 idim bu sabah 59.9 kalktım. Ama bu kilolar benim hiç kalamadığım kilolar bakalım bu sefer ne olacak.
Bu hafta meyve suyu kürü yapalım mı arkadaşlar? Bir ay oldu galiba biz yapalı di mi Aslı?
Bu arada eve yerleştin mi iyice?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?