Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

eger yaparsaniz ben katilirim 4 mart'da arkadaslarla toplanma günümüz o zamana kadar hic kacamak yapmadan inebildigim kadar inmek istiyordum en azindan 1.5 kg'yu bu sekilde vermis olurum

bende denesem dıyorm ama hafta ıcı bı gun olsun mumkunse perıcım bıde sadece meyve suyu içiyordunuz degıl mı doğallardan kendınz de sıkıyo muydunuz??

Guzelim okudum onu internette 2 ayda bir en fazla şok diyeti öneriyorlar..O yüzden bence en azından 1-2 hafta daha kesin bekleyelim..Saglık kaybetme riskine girmeyelim bence kesinlikle tatlım..Ben korkuyorum çünkü bu tarz şeylerden..Metabolizma altüst olup sağlığıma bişey olur diye korkuyorum..En azından ay sonunu bekleyim bence terkencim..
300 gram da supermiş bence..Sen indin artık 60ın altına darısı bizim başımıza artık cnm..

bende denesem dıyorm ama hafta ıcı bı gun olsun mumkunse perıcım bıde sadece meyve suyu içiyordunuz degıl mı doğallardan kendınz de sıkıyo muydunuz??

melikecim eger bir rahatsizligin yoksa dene canim gercekten doping oluyor ama bitiminde cok dikkat etmen gerekiyor verdigini almaman icin yani yapmak kadar devami da önemli ben sadece portakal ve greyfurtu kendim hazirlayip ictim marketten dogal olanlardan degisik meyve suyu aldim asli evde kendisi haziladi evde hazirlama imkanin varsa ondan icmeni tavsiye ederim daha cok tok tutuyor
evet sadece meyve suyu iciliyor baska birsey yok ve en güzel gün pazartesi sali diye konusmustuk yaparsak yine o gün yapalimki cumaya kadar verdigimiz kilo otursun hafta sonu kacamak yapildiginda verdigimiz kiloyu etkilemesin

Bak bunu bilmiyordum. Haklısın tabi önemli olan sağlık.Bekleriz biz de birkaç hafta daha.
Ben 60 ın altına indim birkaç kez ama kalamıyorum ki oralarda. Bakalım bu hafta ne olacak. Çok dikkat etmem lazım.

evde hazırlama ımkanım var bır ıkı de dogal alsam olur o zman sımdı kendım yaparsam sızınle yapamam bencede hafta bası cok ıyı..ben sıze uyarım bı rahatsızlıgım yok mıdem arada bir tutar o da asırı degıl..

aslıcım bişey sorcam sen kavıtasyona devam edıyo musun memnun musun??
yukarda bır reklam var yag yakma dıyetısyen vs dıye yasak herhalde bahsedemıcem cok bı bakar mısın sence faydası ne akdar olur bende dusunuyorm da fırsat gayet ıyı..

Canım ben 4 seansta 10 cm inceldim bel bölgesinden ama sonucta çok sıkı rejim yapıyorum..Neyin işe yaradıgını pek anlayamıyorum o yuzden..Belki yarıyordur belki de yaramıyordur..Denemeden bilemezsin yani..Ama benim hala devam ediyor..Bırakmadım yani..Ama o yazan iyi midir degil midir cidden onu bilemiyorum tatlım..

slm kizlar
kilo bildirimi biraz gec yapiyorum sabah bi türlü giremedim nete
Gecen haftaki kilo 68.5
bu hafta yine 68.5
cok iyi cünkü acayip kacamak yapiyorum ama bu hafta sIKI tutmayi planliyorum. bukadar rahatlik yeter :))

Kızlar kilo listesini hazırladım..Ama geç vakit gelenler olursa yarın onları eklerim listeye..Bildirim yapsınlar lutfen..Bu arada ne kadar az kişiymişiz de ben farketmemişim..
Masumum.............69.4 ((((
Aaylin..................68.5 ((((
Esra55 ...............59.8 (100 gram)
Melo-seko............70.2 (200 gram)
Gulaybcn............. 64.6 (200 gram)
Terkenhatun..........59.9 (300 gram)
Pperi....................73.5 (500 gram)
Helinaslı.................67.2(800 gram)
Semiluna................74.3 (1kg 400gram)
Haftanın şampiyonu ben Semilunayı ilan ettim..Zaten yaşadıklarından sonra çok iyi toparladı bence..
Alkışlar Semiluna için gelsin arkadaslar..

asli ellerine saglik liste cok güzel olmus
semiluna tebrik ederim canim insallah bu sekilde devam edersin

cvabın ıcın tesekkur ederim canım :)

Kızlar kilo listesini hazırladım..Ama geç vakit gelenler olursa yarın onları eklerim listeye..Bildirim yapsınlar lutfen..Bu arada ne kadar az kişiymişiz de ben farketmemişim..
Masumum.............69.4 ((((
Aaylin..................68.5 ((((
Esra55 ...............59.8 (100 gram)
Melo-seko............70.2 (200 gram)
Gulaybcn............. 64.6 (200 gram)
Terkenhatun..........59.9 (300 gram)
Pperi....................73.5 (500 gram)
Helinaslı.................67.2(800 gram)
Semiluna................74.3 (1kg 400gram)
Haftanın şampiyonu ben Semilunayı ilan ettim..Zaten yaşadıklarından sonra çok iyi toparladı bence..
Alkışlar Semiluna için gelsin arkadaslar..

tebrıklerrr semıluna :)

Bu arada kızlar kalori diyeti topigine baktım da çok kişi gitmiş bizden oraya..
Herkes oraya gidince dogru yolu bulduklarını KB diyetini sevmediklerini filan yazmışlar..
Neyse hala seven 5-10 kişinin kalmış olması guzel..
Bu rejim daha kolay kim ne derse desin..
O rejim kesinlikle daha saglıklı bu konuda eminim ama bu rejim daha kolay..
Neyse merak ettigim 3-4 kişi vardı baktım aktif olarak ordalarmış..
En azından rejime devam ettiklerini görmek güzel..

evet bende gördüm cünkü ben sürekli takip ediyorum o sayfayi o dietin en güzel yani caninin her istediginden yeme özgürlügün var kalorisine dikkat ederek ama kb degeri sifir olan yiceklerden rahat yiyemiyorsun bende en cok kb degeri sifir olan yicekleri sevdigim icin bu diete devam yani. ama ideal kiloma indigimde kilomu korumak amacli herseyden ölcülü yicegimiz icin o zaman kalori degerleri baz alicam saglik acisindan

merhabalar
uzunca bir zamandır aranızda yoktum.
15 tatilde memlekete gtmiştim hiç diyet yapamadım
kiloda veremedim malesef ama kilo da almadan dönebildim
bugün tartıldım ve 72.3 geliyorum.bakalım haftaya ne olacak herkese
kiloların kaybedildiği bir hafta diliyorum.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

kilo almamis olmanda büyük basari tebrikler yeniden tekrar hosgeldin aramiza

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar.haftasonu kaçamakgünleri oluyo benim için.bu haftasonu olabildiğince yapmamaya çalışcam.aslıcım ben hergün pltes yapıyorum.ama vücudumuz öyle ki.zamanlaa herşeye bağışıklık kazanabiliyo.sporda zamanla alışkanlık haline dönüşüyo.benim vücudumu şaşırtmak için farklı bir metoda ihtiyacım var.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.haftaya bende vermiş olurm umarım.bugün annemin günü var.ona geçicem yardıma.bir sürü cici mamalar olcak))hafta içide benim günüm var.ordada yemeden atlatsam çok iyi olcak.yani önümde iki zorlu gün var.herkese güzel bir haftasonu diliyorum az kaçamaklı))

Çok sağol canım. İnanın burası olmasa toparlanamazdım ve başladığım yere dönerdim. Burada hem motive oluyorum hem de sorumluluk hissediyorum yol arkadaşlarıma karşı. Tabi bu 1.400 yerlerine oturmadan kovaladığım kilo. Bu hafta normal seyrine dönerim. Vazgeçmek yok, moral bozmak yok

asli ellerine saglik liste cok güzel olmus
semiluna tebrik ederim canim insallah bu sekilde devam edersin

Sağol canım, senin tavsiye ettiğin kremin bile etkisi var :) Yüzümdeki izler azalınca moralim düzeliyor daha rahat yapıyorum rejimi :)

Demek hem kaçaklar hem de dedikodumuzu yapıyorlar Şaka bir yana herkes neyi mutsuz olmadan yapabiliyorsa onu yapmalı, dediğin gibi en azından rejime devam ediyorlar. Ben kalori rejimi yapamıyorum valla. Tamam sana her istediğinden ye diyor ama sevdiğim çoğu şeyin kalorisi o kadar yüksek ki. Tadına bakıp bırakamıyorum ben ve daha mutsuz oluyorum. Bir de ben sürekli atıştırmayı da seviyorum. Ve vücut düşük kaloriye alışınca hemen kıtlık alarmı veriyor. Ben şöyle bir denge buldum. Bu rejimi yaparken kalorileri de abartmamaya özen gösteriyorum. Etleri yağsız seçiyorum, yağlı salam ve jambonlar yemiyorum, sebzelere makul ölçüde yağ koyuyorum. Başka tür rejim yapamıyorum. Düşünün kalori bazlı yaşamda şu oluyor, 100 grm biftek yiyorsunuz 278 kalori alıyorsunuz, bir saat o da ciddi tempolu yürüyüş yapıyorsunuz ancak 200 kalori harcıyorsunuz. Ben o şekilde düşününce kalori hesabı canımı sıkıyor. Hem hepsini denedim tek başarılı olduğum bu. Ben sonuna kadar buradayım

Sağol canım, senin tavsiye ettiğin kremin bile etkisi var :) Yüzümdeki izler azalınca moralim düzeliyor daha rahat yapıyorum rejimi :)

her seyin basi moral canim insallah krem sayesinde sedeflerinden tamamen kurtulursun sedef cok arsiz bir hastalik deneyimlerime dayanarak söylüyorum benim tamamen yok olmustu bir kac kez kendini tekrar göstermeye basladi hemen kremlere tekrar basladim onlar cosmadan tekrar kurudu belki 5 senedir hic cikmiyor yani aklinda bulunsun
kalori dieti ile ilgili dediklerine bende katiliyorum herseyden yiyebilme sansin var en sevdigim yiceklerin kalorileri cok yüksek alt tarafi iki dilim kasar yiyorsun dünya kalori onun icin benim icinde bu diet güzel sonuna kadar devam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…