eger yaparsaniz ben katilirim 4 mart'da arkadaslarla toplanma günümüz o zamana kadar hic kacamak yapmadan inebildigim kadar inmek istiyordum en azindan 1.5 kg'yu bu sekilde vermis olurum
Selam diyet dostlarım :)))
Kilo veren herkesi tebrik ederim 100 g 200 g olsun hiç önemli değil yeterki verelim.
Aslı'cığım ben geçen hafta 60.2 idim bu sabah 59.9 kalktım. Ama bu kilolar benim hiç kalamadığım kilolar bakalım bu sefer ne olacak.
Bu hafta meyve suyu kürü yapalım mı arkadaşlar? Bir ay oldu galiba biz yapalı di mi Aslı?
Bu arada eve yerleştin mi iyice?
bende denesem dıyorm ama hafta ıcı bı gun olsun mumkunse perıcım bıde sadece meyve suyu içiyordunuz degıl mı doğallardan kendınz de sıkıyo muydunuz??
Guzelim okudum onu internette 2 ayda bir en fazla şok diyeti öneriyorlar..O yüzden bence en azından 1-2 hafta daha kesin bekleyelim..Saglık kaybetme riskine girmeyelim bence kesinlikle tatlım..Ben korkuyorum çünkü bu tarz şeylerden..Metabolizma altüst olup sağlığıma bişey olur diye korkuyorum..En azından ay sonunu bekleyim bence terkencim..
300 gram da supermiş bence..Sen indin artık 60ın altına darısı bizim başımıza artık cnm..
melikecim eger bir rahatsizligin yoksa dene canim gercekten doping oluyor ama bitiminde cok dikkat etmen gerekiyor verdigini almaman icin yani yapmak kadar devami da önemli ben sadece portakal ve greyfurtu kendim hazirlayip ictim marketten dogal olanlardan degisik meyve suyu aldim asli evde kendisi haziladi evde hazirlama imkanin varsa ondan icmeni tavsiye ederim daha cok tok tutuyor
evet sadece meyve suyu iciliyor baska birsey yok ve en güzel gün pazartesi sali diye konusmustuk yaparsak yine o gün yapalimki cumaya kadar verdigimiz kilo otursun hafta sonu kacamak yapildiginda verdigimiz kiloyu etkilemesin
aslıcım bişey sorcam sen kavıtasyona devam edıyo musun memnun musun??
yukarda bır reklam var yag yakma dıyetısyen vs dıye yasak herhalde bahsedemıcem cok bı bakar mısın sence faydası ne akdar olur bende dusunuyorm da fırsat gayet ıyı..
Kızlar kilo listesini hazırladım..Ama geç vakit gelenler olursa yarın onları eklerim listeye..Bildirim yapsınlar lutfen..Bu arada ne kadar az kişiymişiz de ben farketmemişim..
Masumum.............69.4((((
Aaylin..................68.5((((
Esra55 ...............59.8 (100 gram)
Melo-seko............70.2 (200 gram)
Gulaybcn............. 64.6 (200 gram)
Terkenhatun..........59.9 (300 gram)
Pperi....................73.5 (500 gram)
Helinaslı.................67.2(800 gram)
Semiluna................74.3 (1kg 400gram)
Haftanın şampiyonu ben Semilunayı ilan ettim..Zaten yaşadıklarından sonra çok iyi toparladı bence..
Alkışlar Semiluna için gelsin arkadaslar..
Canım ben 4 seansta 10 cm inceldim bel bölgesinden ama sonucta çok sıkı rejim yapıyorum..Neyin işe yaradıgını pek anlayamıyorum o yuzden..Belki yarıyordur belki de yaramıyordur..Denemeden bilemezsin yani..Ama benim hala devam ediyor..Bırakmadım yani..Ama o yazan iyi midir degil midir cidden onu bilemiyorum tatlım..
Bu arada kızlar kalori diyeti topigine baktım da çok kişi gitmiş bizden oraya..
Herkes oraya gidince dogru yolu bulduklarını KB diyetini sevmediklerini filan yazmışlar..
Neyse hala seven 5-10 kişinin kalmış olması guzel..
Bu rejim daha kolay kim ne derse desin..
O rejim kesinlikle daha saglıklı bu konuda eminim ama bu rejim daha kolay..
Neyse merak ettigim 3-4 kişi vardı baktım aktif olarak ordalarmış..
En azından rejime devam ettiklerini görmek güzel..
merhabalar
uzunca bir zamandır aranızda yoktum.
15 tatilde memlekete gtmiştim hiç diyet yapamadım
kiloda veremedim malesef ama kilo da almadan dönebildim
bugün tartıldım ve 72.3 geliyorum.bakalım haftaya ne olacak herkese
kiloların kaybedildiği bir hafta diliyorum.kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Kızlar kilo listesini hazırladım..Ama geç vakit gelenler olursa yarın onları eklerim listeye..Bildirim yapsınlar lutfen..Bu arada ne kadar az kişiymişiz de ben farketmemişim..
Masumum.............69.4((((
Aaylin..................68.5((((
Esra55 ...............59.8 (100 gram)
Melo-seko............70.2 (200 gram)
Gulaybcn............. 64.6 (200 gram)
Terkenhatun..........59.9 (300 gram)
Pperi....................73.5 (500 gram)
Helinaslı.................67.2(800 gram)
Semiluna................74.3 (1kg 400gram)
Haftanın şampiyonu ben Semilunayı ilan ettim..Zaten yaşadıklarından sonra çok iyi toparladı bence..
Alkışlar Semiluna için gelsin arkadaslar..
asli ellerine saglik liste cok güzel olmus
semiluna tebrik ederim canim insallah bu sekilde devam edersin
Bu arada kızlar kalori diyeti topigine baktım da çok kişi gitmiş bizden oraya..
Herkes oraya gidince dogru yolu bulduklarını KB diyetini sevmediklerini filan yazmışlar..
Neyse hala seven 5-10 kişinin kalmış olması guzel..
Bu rejim daha kolay kim ne derse desin..
O rejim kesinlikle daha saglıklı bu konuda eminim ama bu rejim daha kolay..
Neyse merak ettigim 3-4 kişi vardı baktım aktif olarak ordalarmış..
En azından rejime devam ettiklerini görmek güzel..
Sağol canım, senin tavsiye ettiğin kremin bile etkisi var :) Yüzümdeki izler azalınca moralim düzeliyor daha rahat yapıyorum rejimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?