günaydın arkadaşlar.haftasonu kaçamakgünleri oluyo benim için.bu haftasonu olabildiğince yapmamaya çalışcam.aslıcım ben hergün pltes yapıyorum.ama vücudumuz öyle ki.zamanlaa herşeye bağışıklık kazanabiliyo.sporda zamanla alışkanlık haline dönüşüyo.benim vücudumu şaşırtmak için farklı bir metoda ihtiyacım var.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.haftaya bende vermiş olurm umarım.bugün annemin günü var.ona geçicem yardıma.bir sürü cici mamalar olcak))hafta içide benim günüm var.ordada yemeden atlatsam çok iyi olcak.yani önümde iki zorlu gün var.herkese güzel bir haftasonu diliyorum az kaçamaklı))
Kızlar, hazır söz karpuza gelmişken hafta sonu okuduğum kitapta yazanlardan bahsetmek istiyorum. Malesef karpuzun Gi (Glisemik endeks) değeri çok yüksek. Bu da şu demek oluyor, aynen beyaz ekmek-tereyağı olayında bahsettiğim gibi, karpuz yediğiniz zaman da (az bişey bile yemiş olsanız dahi) malesef vücudun salgıladığı insülin oranı yükseliyor, bu da şu demek oluyor, hem acıkıyorsunuz hem de yediğiniz diğer herşey vücudunuza yağ olarak depolanıyor.
Biliyorsunuz ben direk karbonhidrat diyeti yazarak başlamadım diğer topikte, kendi araştırmalarım sonucu bulduğum sonuçları ve tecrübelerimi sizinle paylaşmıştım, bizi buraya layık gördüler, taşındık :)
Yaptığım son araştırmalar sonucunda da şu sonuca ulaştım kızlar, kesinlikle ama kesinlikle yaptığınız bu diyetle birlikte, şeker ve içinde şeker bulunan gıdalar, beyaz un ve içinde beyaz un bulunan gıdalar, patetes .pirinç, muz, mısır, pişmiş havuç, kuru üzüm, karpuz, kavun yemeyin. Bunları yemediğiniz zaman vallahi de billahi de hiç acıkmıyorsunuz inanır mısınız? Pazar gününden beri evdeki misafirlerimden birisine bu malzemeleri yedirmiyorum, (evsahibine bak, çok pisim ya, napıyım kilo vermek istiyo), pazardan önce yarın ölecekmiş gibi yiyen kadını şu an bir görseniz hiç acıkmıyo. Az önce telefon açtım yapıp bıraktığım yemekleri diğerleri yemiş o hala acıkmamış kahvaltıdan sonra. (Bu arada kahvaltıda da kesinlikle tam buğdaya çevirdim tüm aileyi kızlar) Araştırmalarım son hız devam ediyor, yukardaki cısslardan mümkün olduğunca uzak durun, gi değerleri acayip yüksek, ikisini bir arada yapsak var ya kimse bizi tutamaz gibime geliyo. Karpuzculara saygı ile sunarım. Ben de ihtiyaten karpuz yemiyorum pazardan beri ama beyaz undan yapılan simit yedim mesela bugün ve dün. Artık onları da kesicem, benle denemek isteyen denesin, istemezseniz denek olarak kendim yapıcam sonuçları hep beraber görürüz. Gelecek cumadan itibaren başlıyorum bi sonraki cuma yazarım sonucu.
günaydın kızlarr.kaçamaklarla dolu bir haftasonu geçirdim.bu hafta benim için çok zorlu geçicek.bugün arkadaş toplantım var.çarşamba günüde günümüz var.bu haftayı kilo almadan kazasız belasız atlatırım inş.zaten kilom direnç gösteriyo.hadi bakalım hayırlısı...kızlar ya kimsecikler yok topiğimizde .nerelerdesinizz
Günaydın,
Canını sıkma sakın, arkadaş toplantısı da olsa en az zarar verecek yiyecekleri seçebilirsin. Sonra salı günü sırf protein alırsın. Çarşamba da aynı şekilde en az zarar verecek şeyleri seçip tabağını onlarla doldur. Perşembe sırf protein yersin. Bence bu şekilde dengelersin. Ben her cuma buluşturğumuz arkadaşlarıma da bu rejimi dayattım, başladılar, soframızı kuruyoruz ama hep düşük karbonhidratlı şeyler yapılıyor. Haftasonları hepimiz biraz kaçamak yapıyoruz malesef (belki Aslı hariç). Ama moralini bozarsan daha zorlaşır rejim yapmak. Hem bence vücudumuz bile tepki veriyor moralimiz bozulunca. Ne güzel arkadaşlarımla buluşacağım ve dikkatli olacağım diye düşün.
Cıtcıtımmmm
Canım çok sevindim kilo vermene, ben zaten senden bahsetmedim, bahsettigim kişi benim yakın arkadaşım aslında gercek hayattan..ozellikle taş attım ona girerse okusun diye..
Tabiki nasıl kilo verdigin önemli degil önemli olan vermen..Tekrar tebrikler..
Hepinizi öpüyorum arkadaslar misafirlerim var kaçıyorum ben..
selam arkadaslar
dietler ne durumda ben bu haftasonunu kazasiz gecirdim bizim topik'e nazar degdi cok aktif paylasimlar süper derken gittikce azaliyoruzasli insallah isin vardir ondan girememissindir
masumcum senin icin hayirli olur insallah istedigin kiloya bir an önce inersin insallah burayada ugramayi ihmal etmezsin
Yok Periciğim gene buranın müdavimiyim ben. Çünkü nasipse gene bu diyete dönerim beni sıkmayan tek diyet diyebilirim.
merhaba kızlar
bende bugun bu diyete başladım
uzun zaman önce kendime excelde bütün yiyecekleri grup grup ayırmıştım
bugune başlamak kısmetmiş
yakından topik ediyorum artık bu topiği
aslicim seni gördügüme sevindim bu hafta sonu dikkat ettim ve hic kacamak yapmadim 200 gr fazla cikman kesin kilo degildir mide dolulugudur hic kafana takma hemen erir
acikcasi arzuyu bende merak ediyorum diger topigede baktim orayada girmemis en son cuma fazla cikmisti insallah o moral bozuklugu ile yemeye devam etmemistir
Yok zaten kafaya takmadım..Bugun de sadece sabah ve oglen yedim..Oglen biraz gec yedim ama saat 3 filandı..Aksam yemek yemedim sadece su iciyorum..Ben boyle dengeliyorum napiim:)) En azından haftasonunu bugun aksam yemiyerek telafi ettigime inandırınca gercekten telafi ediyorum..Belki psikolojik belki fizyolojik ama bende bu işe yarıyor...Arzuyu ararım yarın bir hatır sorar haber veririm sana da..Heralde işleri çok yogun ondan gelemiyodur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?