Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

cok tehlikeli iki gün seni bekliyor insallah zararsiz bir sekilde atlatirsin kolay gelsin
ben 4 mart'a kadar hafta sonu dahil kacamakalri kendime yasakladim o zamana kadar süper yapip güzel kilo vermek istiyorum artik 4 martdada kendimi ödüllendiririm

Kızlar kilo veren herkesi çok tebrik ederim.

Ama hiç dedikodunuzu yapmadım vallahi.

Karbonhidrat diyeti azimle yapılırsa çok başarılı ve güzel bir diyet yazdım.

Benim gibi zırt pırt kaçamak yapan, tatlı ve meyveyi özleyen birine göre değil.

Mesela Aslıcım 10 küsür kilo verdi ve ben onu burada aylarca hayranlıkla seyrettim.

Çünkü çok iradeli ve kararlı. 2.5 ay tatlı yemeden yaşadı ve 10 kilo verince ilk kez sevdiği tatlıyı yedi.

Ödülünü de her hafta alıyor kilo vererek.

Ben de onun gibi olmak istedim ama olamadı. Ben mutlaka her gün meyve ve arada birkaç gün tatlı bir şey yemeliyim.

Şimdi diğer diyette 2 gün zorlanmadan sevdiğim şeyleri yedim, sporumu yaptım ve 700 gram verdim.

Bence herkes kendi vücudunun ihtiyacına uygun bir diyet bulmalı.

Bazılarınız o kadar azimli ki 2 gün meyve suyu içtiniz. Ben asla yapamam. Çok isterim yapmayı ama dayanamam.

Yani bu diyeti hakkıyla yapan karşılığını alıyor. Benim gibi bir hafta iyi yapıp bir hafta kaçamak yapan da boşa kürek çekiyor.

O yüzden Aslı ve Semiluna siz kendinize uygun diyeti buldunuz ve süper kilo veriyorsunuz.

Ben de şimdi kendi diyetimi buldum ve işe yarıyor.

Sizi çok seviyorum kızlar.

Burası benim ilk diyet topiğim ne de olsa.

Hala yazdıklarınızı okuyorum ve hep desteğim sizinle.

Öpüldünüz

Cıtcıtımmmm
Canım çok sevindim kilo vermene, ben zaten senden bahsetmedim, bahsettigim kişi benim yakın arkadaşım aslında gercek hayattan..ozellikle taş attım ona girerse okusun diye..
Tabiki nasıl kilo verdigin önemli degil önemli olan vermen..Tekrar tebrikler..
Hepinizi öpüyorum arkadaslar misafirlerim var kaçıyorum ben..

citcitcim tebrikler canim baslangic icin süper insallah bu sekilde devam edersin tabiki herkes ayni dieti yapcak diye bir zorunluluk yok herkes kendine en kolay gelen ve rahat yapabilecegi diet varsa onu tercih etmeli

taş devri diyetine benziyo

günaydın kızlarr.kaçamaklarla dolu bir haftasonu geçirdim.bu hafta benim için çok zorlu geçicek.bugün arkadaş toplantım var.çarşamba günüde günümüz var.bu haftayı kilo almadan kazasız belasız atlatırım inş.zaten kilom direnç gösteriyo.hadi bakalım hayırlısı...kızlar ya kimsecikler yok topiğimizde .nerelerdesinizz

Günaydın,
Canını sıkma sakın, arkadaş toplantısı da olsa en az zarar verecek yiyecekleri seçebilirsin. Sonra salı günü sırf protein alırsın. Çarşamba da aynı şekilde en az zarar verecek şeyleri seçip tabağını onlarla doldur. Perşembe sırf protein yersin. Bence bu şekilde dengelersin. Ben her cuma buluşturğumuz arkadaşlarıma da bu rejimi dayattım, başladılar, soframızı kuruyoruz ama hep düşük karbonhidratlı şeyler yapılıyor. Haftasonları hepimiz biraz kaçamak yapıyoruz malesef (belki Aslı hariç ). Ama moralini bozarsan daha zorlaşır rejim yapmak. Hem bence vücudumuz bile tepki veriyor moralimiz bozulunca. Ne güzel arkadaşlarımla buluşacağım ve dikkatli olacağım diye düşün.

evt canım iyi fikir.saf protein tüketirim işe yarar belki.afif şeyler yemeye dikkat edicem inş.
evt aslı çok dikkatli bu konuda.aslı nerdesin sen şeker.girmiş oluyodun bu saatlerde.

aslıı banamı dıyorsun şekerim ahahahahahahha..

ben bu dıyetı yapamadım bana göre değilll bunun nerısı yanlış kı:)))))) daha öncede kalori diyetiyle çok kg vermiştimmm yine aynı yöntemle devam ediyorumm :))))

Selam arkadaşlar bir süre bu diyete ara vermeye karar verdim. bir çoğunuzun bildiği gibi 5 aydır bu diyeti yapıyyorum. bir müddet ara vermenin benim için daha sağlıklı olacağına inanıyorum ama elbette ben gene buraya gelip yazacam zaten en fazla 1 ay ara vericem bakalım eğer bu bir ayın sonunda kg. verimim başarılı olursa ona göre karar vericem. Fakat sonuç ne olursa olsun asla diyetten vazgeçmek yok. Beni buna iten sebep ise biliyorsunuz bir süre diyete ara vermiştim o sürede 68.8 e kadar düştüm ama diyete döner dönmez 69 u hatta 70 i gördüm. bu beni çok şaşırttı ve 5 ay gibi bir sürede tplamda verilen 8 kg bana çok az geldi. eşim bile diyor bu nasıl diyet bir gün veriyorsun 2. gün alıyorsun diye. ama ben gne sürekli buradayım yani sizden ayrılamam kızlar.

selam arkadaslar
dietler ne durumda ben bu haftasonunu kazasiz gecirdim bizim topik'e nazar degdi cok aktif paylasimlar süper derken gittikce azaliyoruz asli insallah isin vardir ondan girememissindir
masumcum senin icin hayirli olur insallah istedigin kiloya bir an önce inersin insallah burayada ugramayi ihmal etmezsin

Yok Periciğim gene buranın müdavimiyim ben. Çünkü nasipse gene bu diyete dönerim beni sıkmayan tek diyet diyebilirim.

merhaba kızlar

bende bugun bu diyete başladım
uzun zaman önce kendime excelde bütün yiyecekleri grup grup ayırmıştım
bugune başlamak kısmetmiş
yakından topik ediyorum artık bu topiği

Son düzenleme:
Yok Periciğim gene buranın müdavimiyim ben. Çünkü nasipse gene bu diyete dönerim beni sıkmayan tek diyet diyebilirim.

arada sirada ara vermek iyi olur degisiklik acisindan cünkü insan bu diette hic yemedigi yicekleri özlüyor bende gecen hafta kendime ara verdim ve süper oldu

merhaba kızlar

bende bugun bu diyete başladım
uzun zaman önce kendime excelde bütün yiyecekleri grup grup ayırmıştım
bugune başlamak kısmetmiş
yakından topik ediyorum artık bu topiği

hosgeldin canim aramiza kolay gelsin umarim istedigin kilolari rahatlikla verirsin

Kızlar hepinize selamlar..
O kadar yogundum ki bugun de gezmelerdeydim..
Haftasonu kaçamagından bahsetmiş herkes, ama bu konuda bu hafta pericim başarılı sanırım..
Ben bayaa yedim haftasonu ama bu sabah tartıldım 200 gram oynamış kilom yukarı dogru, sırf tekrar yoluna koyayım diye tartıldım, şimdi tabi gene toparlama olayındayım..
Misafirim vardı yatıya kalabalık, aslında çok zararlı şeyler yoktu menu de ama içki ve çerez olayı ne yazık ki limitin üstündeydi..Neyse toparlayacagız hemen ben eminim..
Masumcumm sen de mi brütüs?
Valla eskilerden gitgide kimse kalmıyor..Ama umarım mutlu olursun diger rejimde..
Acaba Masalcım da başka rejim yapıyor mu ben onu merak ediyorum cunku hic haber vermeden gitti o..
Arzucum da hiç girmiyor artık..Onun iyi gidiyodur insallah rejimi..
Kızlar hadi bir yoklama yapalım kim var aktif olan topikte gorelim :))))
Aksamları yoklama tutayım ben o gün içinde kimler yazdıysa ona +1 puan ekliyelim..ehehhe iyice sacmalamaya basladım..
Esoes arkadasımız hoşgeldin aramıza..Umarım sen de aktif olarak katılırsın muhabbetimize..
Sormak istedigin birsey olursa elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız..
Neyse cumaya kadar sıkı bir rejim olayım var bakalım nolcak..
Pericimmm cnm cidden cok yogundum ondan giremedim, sizi en son ben bırakırım bunu sakın aklında çıkarma :))
Hadi hepinize kolay gelsin fıstıklar....

aslicim seni gördügüme sevindim bu hafta sonu dikkat ettim ve hic kacamak yapmadim 200 gr fazla cikman kesin kilo degildir mide dolulugudur hic kafana takma hemen erir
acikcasi arzuyu bende merak ediyorum diger topigede baktim orayada girmemis en son cuma fazla cikmisti insallah o moral bozuklugu ile yemeye devam etmemistir

Yok zaten kafaya takmadım..Bugun de sadece sabah ve oglen yedim..Oglen biraz gec yedim ama saat 3 filandı..Aksam yemek yemedim sadece su iciyorum..Ben boyle dengeliyorum napiim:)) En azından haftasonunu bugun aksam yemiyerek telafi ettigime inandırınca gercekten telafi ediyorum..Belki psikolojik belki fizyolojik ama bende bu işe yarıyor...Arzuyu ararım yarın bir hatır sorar haber veririm sana da..Heralde işleri çok yogun ondan gelemiyodur..

aslinda ögün atlamasan daha iyi olur o zaman metabolizma yavasliyormus bir iki dilim peynir salam gibi ufak tefek 0 kb'li birseyler yesen daha iyi olur hemde ögün atlamamis olursun
arzunun insallah isleri yogundur ondan giremiyordur dieti birakmasinda:97:

Gunaydın bayanlarrr..
Bakın normale döndüm gene sabahın köründe burdayım..Henuz kahvaltımı bile etmedim, suyumu içiyorum oturdugum yerde..Ben en az yarım saat bekliyorum suyumu ictikten sonra kahvaltı etmeden once..Kac gundur biraz dolu dolu kahvaltı ediyodum..Bu sabah bir dilim wasa yiyecegim peynir sürüp o kadar..Bu arada katı meyve sıkacagım yoktu benim arkadasımdan ödünç almıştım geçen meyve suyu diyeti yaparken..Ama yeni bir tane aldım hem fiyatı çok uygun hem de markası iyi..Yavas yavas meyve suyu gününe kendimi hazırlıyorum..Aslında bana kalsa hemen yapalım yarın ama gercekten en az 1-1.5 ay gecmeli metabolizma altust olmasın diye..Neyse sabredelim bakalım..
Hepinize guzel bir gün gecirmenizi diliyorum fıstıklar..Ben buralardayım bugun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…