günaydın arkadaşlar
hoşgeldin diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
ben dün yediklerimi yazmak istiyorum bakalım yanlış yapıyomuyum bi yerlerde beni uyarırmısınız
sabah 2 tane haşlanmış yumurta
öğlen bi tavuk but
arada çok acıktım 50 gr kadar kaşar peynir
akşam bi tavuk but 5 tane çilek
1 bardakda çay tatlandırıcı ile
tatlandırıcı kullanmamızda bi sakınca var mı kızlar
günaydın arkadaşlar
hoşgeldin diyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
ben dün yediklerimi yazmak istiyorum bakalım yanlış yapıyomuyum bi yerlerde beni uyarırmısınız
sabah 2 tane haşlanmış yumurta
öğlen bi tavuk but
arada çok acıktım 50 gr kadar kaşar peynir
akşam bi tavuk but 5 tane çilek
1 bardakda çay tatlandırıcı ile
tatlandırıcı kullanmamızda bi sakınca var mı kızlar
Kızlar hepinize selamlar..
O kadar yogundum ki bugun de gezmelerdeydim..
Haftasonu kaçamagından bahsetmiş herkes, ama bu konuda bu hafta pericim başarılı sanırım..
Ben bayaa yedim haftasonu ama bu sabah tartıldım 200 gram oynamış kilom yukarı dogru, sırf tekrar yoluna koyayım diye tartıldım, şimdi tabi gene toparlama olayındayım..
Misafirim vardı yatıya kalabalık, aslında çok zararlı şeyler yoktu menu de ama içki ve çerez olayı ne yazık ki limitin üstündeydi..Neyse toparlayacagız hemen ben eminim..
Masumcumm sen de mi brütüs?
Valla eskilerden gitgide kimse kalmıyor..Ama umarım mutlu olursun diger rejimde..
Acaba Masalcım da başka rejim yapıyor mu ben onu merak ediyorum cunku hic haber vermeden gitti o..
Arzucum da hiç girmiyor artık..Onun iyi gidiyodur insallah rejimi..
Kızlar hadi bir yoklama yapalım kim var aktif olan topikte gorelim :))))
Aksamları yoklama tutayım ben o gün içinde kimler yazdıysa ona +1 puan ekliyelim..ehehhe iyice sacmalamaya basladım..
Esoes arkadasımız hoşgeldin aramıza..Umarım sen de aktif olarak katılırsın muhabbetimize..
Sormak istedigin birsey olursa elimizden geldigince yardımcı olmaya calısırız..
Neyse cumaya kadar sıkı bir rejim olayım var bakalım nolcak..
Pericimmm cnm cidden cok yogundum ondan giremedim, sizi en son ben bırakırım bunu sakın aklında çıkarma :))
Hadi hepinize kolay gelsin fıstıklar....
Günaydın arkadaşlar.
Ben bu sabahtan itibaren diyetisyenimin verdiği 1600 kalorilk diyete geçiyorum bakalım verebilecekmiyim. Daha öncede yazmıştım ben gizli şeker hastasıyım diyetisyende ona göre vermişti bende başlamış ama devam etmemiştim. inşallah başarılı olurum sonra tekrar asıl diyetime devam ederim inşallah.
Günaydın ve hoşgeldin.
Bence çok başarılı bir gün olmuş ama karbonhidrat birimine dikkat ederek sebze de eklesen daha sağlıklı olur. Bir de daha uzun süre yapabilirsin, bıkmazsın. Tatlandırıcının bizim rejime bir zararı yok, benim eşim de ancak öyle dayanabiliyor. Ben alıştım iyice şekersiz ve tatlandırıcısız içiyorum çayı kahveyi. Bir iki fincan da yeşil çay içi tavsiye ederim, metebolizmayı hızlandırıyor.
Gunaydın ve tekrar hoşgeldin..Tatlandırıcı kullanmanda bir sakınca yok..Kullanabilirsin.
Menun guzel gorunuyor ama ne salata yemişsin ne de sebze..O yuzden surekli bu sekilde beslenirsen bence bagırsaklarının çalışmama ihtimali var..O yuzden düzenli olarak bence her gün bir çeşit salata ya da sebze yemegini sıkıştır menüne..Ben çok uzun zamandır yapıyorum bu rejimi ve inan bana sebze yemesem bile en azından buyuk bir tabak salata yedim hep..Gene de sen bilirsin bu benim şahsi fikrim..Kolay gelsin..
Bir de yemek tariflerimizi toplasak aslında. Peynirli yumurtalı kabağımız vardı, ben de kıyma ve kaşarla yapıyordum. Bir patlıcan tarifi vardı hatırlayamadığım. Ben bir de ıspanağı taze kırmızı biber ve çok az soğanla kavuruyorum etlere süper yakışıyor. Hani böyle değişik tarifler bulsak.
kızlar bende gelsem olur mu
kızlar bende gelsem olur mu
hoşgeldin bende yeniyim zaten dün başladım hep beraber ileleriz inşallah
Olur tabi omaz mı aşkolsun. Gelin de ortalık biraz hareketlensin. Çıtır hareketi engellenemez
bende sabah 2 dilim kepek ekmeği ve peynir yedim
saat 10.30 gibi 2 tane kayısı kurusu 3 tanede erik kurusu yedim
öğlen ise 200 gr yoğurt bir tane domates ve 2 tane sosis ayrıca portakal yedim
çok fazla kaçırdım dikkat etmedim biliyorum
akşam ne yicem onu düşünüyorum
sizce akşam nasıl bir yemek yiyim yada nasıl hafif atlatabilrim akşamı
Chess aramıza hoşgeldin..
Eminim kısa sürede istedigin kiloya ulaşıcaksındır..Çok kolay bir rejim aslında, yiyebileceklerini sen belirliyeceksin ve en guzel olan da bu..Yagı kısmana zaten gerek yok..
Bffean kuru üzüm kuru kayısı belki günde 1 tane olunca olabilir ama sen biraz fazla kaçırmışsın, arkadasımızın da dedigi gibi günü en az zararla kapatmak istiyorsan aksam sadece tavuk ya da balık et filan yiyebilirsin..
Esoes senin de bir sorun olursa buralardayım, yemeklerle ilgili sorabilecegin sorular çıkıyor çunku ilk baslarda alışana kadar..Gün icinde ne yedigini tek tek yazarsan KB degerini birlikte hesaplarız..
Semilunacım çok eglenir gördüm seni, heyecan var sanırım az kaldı çıtır toplantısına :)))))Çıtır davetlerine devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?